PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gagyi fegyverek, gagyi fegyverhangok, botrányos lövésanimáció, nulla realitás stb. A fedezékrendszer amatőr, az, hogy Drake leguggol valami mögé, még nem fedezékrendszer. Ebben a legjobb a Gears.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.02.25. 18:37:30
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Legalábbis én nem nagyon vettem elő sokszor miután végigvittem.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
EZ meg EZ minden csak nem vélemény hanem trollkodás-vagy haterkedés. Semmi több. Se nyomós valós érv sem semmi nem áll mellette. Szar mert szar.
És nem berage-eltem. Röhögök, mert standup-ba való az efféle rizsa.
És nem is óhajtom ezt veled a továbbiakban megvitatni ha nem világos mi a gond. Nem óhajtok személyeskedni,egy sima bohóc jelző miatt ne csattanjunk már így ki, simán a megfelelő jelzőt kapta a "szar mert szar" szintű hatalmas érveket felvonultató egyébként abszolút nevetséges kommentekre.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.25. 18:01:16
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Nem olvastam miről volt szó, de kizártnak vélem hogy itt akkora nagy drasztikus dolgokon menne a vita hogy ennyire bárkinek be kell rage-elni.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mi a következő? Gyűlöletbeszéd ha lebohócozom mert nyíltan trollkodik/haterkedik?😊
Az hogy azt mondod hogy: "A Bmw szar mert szar. Meg kell nézni a Ladát na aaaaz! Szóval a BMW szar. "
Az minden csak nem vélemény, főként ha az állítás közröhej tárgyává tesz...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.25. 17:55:25
Egy dolog ha valami nem tetszik,elfogadja az ember. De ilyen ordító marhaságokat rég olvastam.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.25. 17:49:41
Faszom kivan, megint költekezzek és megint 100%-osra játszam végig a Resi4-5-öt?
Pfffffffffff
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.25. 17:28:51
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én is így vagyok ezzel.
Na ugye. Ilyen buta, ocska harcrendszer, mint az UC-ben, keves lovoldeben van.
Nem baj, hogy most ismerkedsz meg a videojatekok vilagaval, idovel majd belatod, hogy ha jo lovoldet akarsz, az UC az utolso, amit vegyel elo!
Megértem, hogy szabadulni próbálsz. Az első Mátrixból is fel akartak ébredni az emberek, mert tökéletes volt. De ne harcolj ellene. Minél jobban kapálózol, annál mélyebben szánlak.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ez a szívfájdalmam a mobiloknál is. Van a 2,5 amcsi cég ami lefedi a piac 99.9%-át, a többi, az egészet esetleg másként megközelítő csapat meg a fasorban sincs.
Minek a konzol? Olcsó,egyszerű, ha csak játszani akarsz elérhető áron tökéletes megoldás. Ha nem lenne exkluzív akkor is vennék a konzolt.
Én azért megnézném,ha a PS4 hardveréből a ND ilyet hoz ki, mit művelne a pc világában.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.25. 14:39:39
Adversus solem ne loquitor
Egy dologban egyetértünk: engem sem bánt különösebben, ha a nóti szakemberek sony fogságban maradnak a jövőben is. Bár lehet, hogy képesek lennének még valami másra, de mivel ez nem fog megtörténni, így ez hipotézis marad csupán. Valami csekély értelme nem baj, ha van ezeknek a hardvereknek is, ha már az üzleti érdekek a létrehozása mellett döntöttek. Így két és fél évvel a megjelenés után, nem baj, ha van egy második cím is rá. Kell is rá, és az külön jó, hogy ez nem egy olyan cím, amivel valami pótolhatatlanról maradna le a játékosvilág többi része. És ha már a szokás marad, akkor inkább ezekre terjedjen ki, így legalább az is megkapja a csontját, akinek a feje a sony/ms/nintendo/randommulti seggébe van szorulva, és a káposzta is megmarad. Hogy ezzel a képzavarral éljek 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.25. 12:17:45
Legjobb minőségben tényleg a PS4 fogja lejátszani, mert a ND egyelőre (hála Istennek) nem fejleszt pc-re. Remélem megtartják ezt a jó szokásukat a jövőben is.
Az UC az egyik ha nem a legjobban összerakott covershooter. De szerinted ez szar.
Tudod....:
Nem a lövöldözéssel van bajom, hanem azzal, hogy ha egy játékban két dolgot lehet csinálni (lőni és csimpizni), akkor ne legyen már mind a kettő minősíthetetlen szar. Mert az UC-ben az. Mert ha a két core mechanika szar, akkor az egész játék szar. A puncsos, túltolt nóti dog színek megint nem hatnak meg, ileltve a sablonos-közhelyes, kiszámítható sztori sem.
Ne haragudj azért, hogy ennél többre van igényem.
/mindent egybevetve egyébként még jól is szórakoztam, de ebből kevés érdem a gameplay-é.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.25. 11:29:38
Tökmindegy hány oldalban írod le, úgyis fogsz ps4-et venni <#banplz>#banplz>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
/a bloodborneban minden hibája ellenére legalább rajzoltak egy új sakktáblát. Nem sikerül igazán jó bábukat faragni, de ott legalább a próbálkozást értékelem. Sokkal inkább, mint ezt a kellékeket újrahasznosítható fost. Ráadásul DLC-ben. A jókurvaanyád fromsoft.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.25. 11:01:40
Nomeg minősíthetetlen szar az UC Coverlövöldéje.
Vicces fiú vagy, mondom én standup van.<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.25. 10:55:43
Az uncharted széria a maga idejében (és itt most főleg az első és második részre gondolok), a covershooterek aranykorában játékmenetben egészen magas szintet képviselt. A sztoriival, karakterekkel nem volt semmi bajom, élvezhető limonádé, a hasonszőrű filmes szériákat sem a történeti mélysége miatt kedvelem. A problémám az, hogy az egész helybentopog, és szándékosan nem hajlandó egy tapodtat mozdulni semerre. Ami szintén nem volna életellenes cselekmény, hisz meglehetősen magas szintet képvisel az egész.
Mondjuk háromszor. De ez az ötödik. Ugyanabból. Képtelenség fenntartani a figyelmem úgy, hogy már előre meg tudom írni a kottáját anélkül, hogy leülnék elé. Az már önmagában, az interakció szintjén nem érdekel, hogy milyen varázslatos helyszíneket túrtak bele. Persze érdekel, de azt majd megnézem youtubeon. Vagy képeken. Ugyanúgy az uncharted miatt nem tudom már élvezni pl. ezt a koszréjdert sem. Az interakció része mérhetetlenül unalmas, kiszámítható. Ugyanaz a sztorivezetés ritmusa is már ezekben a játékokban, belül, részről részre, és mostmár szériák között is. Ugyanez volt anno a II.vh-fps kérdéskörrel, aztán a zombikkal, aztán most meg épp evvel. Addig tapossák egy téma lelkét csizmával, ami ki nem gyött belőle az utolsó fillér is.
Most Mobyval kell egyetértsek: a játék tényleg nagyon szép, de tartalmilag számomra szinte teljesen érdektelen. Nulla sztori, komolytalan párbeszédek, következetlen és megmagyarázhatatlan történések (pl. UC2, totálisan szétlőtt házban minden romokban, de a panorámalift működik...), ócska harcrendszer, és botrányos csimpi. 😊
Ettől még más szeretheti, de én így vagyok vele.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ebben a játékban két dolgot lehet csinálni: lövöldözni és csimpizni. És mind a kettő minősíthetetlenü szar benne!!!