PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Mert? Portolniuk kell, nem új játékot csinálni 😊 Mad Max, Just Cause játékokkal sem volt olyan egetrengető probléma grafikailag,ha azt nézzük mekkora open world-ről van szó. Persze láttunk már sok elcseszett portot, de itt szerintem nem lesz gond.

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
1 charge attak sebződése után. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
" Avalanche Studios porting Rise of the Tomb Raider to PS4"

Ha igaz, akkor előre sajnálom azokat, akik PSen fogják tolni
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.06. 10:44:48

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Haver darál éppen a BB-ben!

NG+ -ban van...ennyire pöttömöket sebeztek volna régebben a Boss-ok!!!?!??!?!????!

OMG!

BB NG+ stream

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Jaja...az is. 😄
aluminium, x1 féle karok. 😄

Az analóg karokat cserélted?

Nagyon durván néz ki!
darkSectorxxx
Na csak sikerült faszomba.....

darkSectorxxx
Srácok mondom a fasznak szétkapom a controlleremet, de az isten megbassza nem tudom szétszedni a burkolatot, már leszarom ha is ha a pöckök letörnek, majd a 4 csavar összefogja, de nem jön szét allul a közepe ahol a füles része van.

Széjje basz az ideg.

Nem tud valaki segíteni, mert a neten bármilyen videót nézek azoknak egy mozdulatra szétugrik.....<#falbav>

Nem igaz hogy ebbe nincsen még 1 5. csavar.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.06. 07:46:51

Seth
Bevégeztetett. Nem volt ez rossz, de nem is volt olyan jó,mint a favorit 3. rész. Olyan 6-7 pont körülire értékelném, legyen 6,5, főleg mert karakterek olyan semmilyenek, unszimpatikusak, főgonoszok (nézőpont kérdése ennél a címnél) nem olyan karizmatikusak mint 3-4-ben.Sztori is olyan, hogy van,de semmi extra. Mellékes feladatok meg ismétlődőek, monotonok lesznek elég hamar. Platina meg s legkönnyebb volt a Far Cry-ok közül csupán ezért lett meg, különben nem erőltettem volna 😄

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
mivel utolsó rész így gondolom maradandóbbat akarnak

Bandicoot
Kíváncsi leszek mit hoznak most ki belőle, az UC trilógia idején ennyire nem nyomták a multit,csak volt meg 1-2szer bemutatták. Most valahogy azt érezni hogy erősen gyúrnak arra is.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
Na igen TDMet sose játszok alapból semmibe. Csapatorientált módokat jobban szeretem, régebbi részekben volt egy pár

Bandicoot
Épp ezért nem, legalább azt a keveset ne spoilerezzék már le nekem..<#idiota>

TDC Geronimo
Jó mondjuk egetverő storyt itt nem kell várni így nagyon spoilerezni se tudnak max annyit, hogy mennyi mission van, fegyver nevek stb

Bandicoot
Ezt azért egy egyszerű TDM után nem jelenteném ki. Tlou és UC3 is tartalmazott frankó multimódokat amiket 1 év után is benyomtam. Nomeg szintezés,unlockolgatás (szokásos multis dolgok).

TDC Geronimo
Én se tudom elképzelni, hogy belenyomok 150+ órát, mint siegebe pl de amellett jó lesz könnyed kikapcsolódásnak.

Bandicoot
Direkt nem is nézek nagyon a Division topikokba.😊
Videóknál meg elöbb kommentolvasás illetve cím alapján eldöntés,megtekinthető-e.

Tatyla
Az a baj ez semmit nem javít a multi élményen ami hosszú távon felejtős lehet benne bohóckodni pár órát de többet felesleges rá áldozni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Division opening cinematic. PCn megjelnik valami egyből szarrágányolják és kiszednek belőle mindent. Már rakat spoiler van kint neten -.-

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Tegnapi egyik meccsem Sammel. UC2/3 multiba elég béna voltam, nem is toltam sokat. Itt volt pár jobb köröm, de van egy két elmebeteg játékos, akiken látszik, hogy sokat tolták régi részeket

Kongy
last of usban is automatikusan odatette a kezét Joel a tàrgyakhox, itt ezt a maxra jàrattàk 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
A contextual animációk eszméletlenek. Downed státuszban ma odakúsztam egy fal mellé és rátenyerelt mászás közben az egyik kiálló kőre. Animáció blending is olyan, amilyen minőségűt én még nem láttam.

darkSectorxxx
Aranyos a hangod, mint Tinman-nek. 😄 Vagy Anti. 😄

Full mást képzeltem volna el, nem mintha fontos lenne kinek milyen a hangja. 😄

Sztresztesz......ez állat, jó hogy nem vágtad ki. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.05. 17:30:26

Kongy
Csináltam egy rövid összefoglaló videót is, bár szerintem az ittenieknek nem hangzanak el újdonságok😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
<#eljen>

Bandicoot
Bocsánat, miattam volt.
Írtam ND-éknak, hó vége problémas, legyen inkább köv hó eleje fizetésnap. <#email>

TDC Geronimo
Nem kár. Ott a DS3 addig :p

Kongy
Kurvajó az Uncsi 4 multi. 😊 Nem szoktam szeretni a multiplayer módokat, még egyik Uncharted-éra sem függtem rá, sőt a TLOU-éra sem, ez viszont baromi jó. Grafika is isteni, pedig ez még csak a multi. Minden libeg, mozog, ahogy annak lennie kell. Kár, hogy 2 héttel később jön 😞

Bandicoot
A korábbiakban sem. A balansz volt néha fura de ennyi.

TDC Geronimo
Nem tudom te mivel játszottál, de ez minden csak nem játékpisztoly. Korábbi részekben esetleg, itt korántsem.

TDC Geronimo
fel kéne tolni a kamera érzékenységet <#nezze>

Bandicoot
Bezzegh a GeoW!!!444<#bohoc>

Amit felsoroltál, azok valóban egy kiváló TPS ismérvei. Mind a fizikára, mint a fegyverekre nézve. Mondom, műanyag játékpisztoly az összes. Semmi valós fegyverérzete nincs, mint más lövöldékben.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Azzal, hogy belebasztak akkora crosshairt, hogy a fél tévémen az látszik? ROTLF, ROTLF, hát tényleg marha komoly lövölde. <#taps>

Próbálj már +180 fokot forogni bármelyik karakterrel. Olyan, mintha ólomból lenne minden tagja. Hátulról lő rá valaki, esélyed nincs még a lövés irányába se fordulnod, már véged van.

Ez aztán a state of the art harcrendszer! <#wow1>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.03.05. 08:09:52

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nem tetszik. Ugyanolyan fizikátlanok a karaktermodellek, úsznak a levegőben, gravitációt meghazudtolva. A fegyver ugyanolyan játékpisztoly, mint az eddigi részekben, a csimpi ugyanolyan fizikát hazudtoló. A multi dög unalom, olyan érzésem van az egésszel kapcsolatban, mintha legóznék. Ugyanúgy ezek a túltolt nótis színek, mint egy cukros fagyi

Nem tetszik, na.

Bandicoot
+1 bár néha az animációk még mindig olyan "fizikátlanok", mintha nem lenne a karakterünknek súlya. Illetve a kötélen himbálódzás is elég esetlenül tud kinézni. Ezt leszámítva gyönyörű az egész. A fedezék és harcrendszerrel eddig sem volt semmi bajom,de érezhetően fejlődött a játék ebben is.
Azt sajnálom hogy ennyi nap stresszteszt és csak TDM van, ezt így gyorsan meguntam, nem szeretem a céltalan darát.

Illetve ami feltünt az még a fegyverbalansz, ami kicsit olyan mint a régiekben. UC3-ban is rengetegszer terültem el (illetve én is használtam) pisztolyoktól. Gyors pontos halálos a legtöbb távolságban,és gyorsan tárazza. És itt is a .45-össel többet öltem mint bármi mással 2-3 óra játék alatt.

Bandicoot
Tudom,arról nem is nyilatkoznék, Őkelme írta a jómultkorjában hogy az UC harcrendszere és fedezékrendszere szar (az eddigiekben is) és meg lehet nézni bezzeg a GeoW-ot.

Totti5
Kurrgen GeoW idén év végén lesz csak.

TDC Geronimo
Nem tudom komolyan venni a kommentje alapján. Nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodik vagy komolyan is gondolja. Deadzonen még javíthatnának, de a gunplay meg a mozgás az egyik legjobb, amit TPSbe láttam. Animáció meg anim blendingről nem is beszélve
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.04. 23:47:19

Bandicoot
Gyakorlatilag az agyonajnározott GeOW-val összevetve köröket ver annak a harc és fedezékrendszerére. De ez neki "szar mert szar a harcrendszer". Komolytalan. <#bohoc>

TDC Geronimo
lol?

Nem tetszik a multi akkor SP se érdekel? gunplay meg hangok amivel bajod volt pedig sokkal jobb, mint eddig.

Nekem tetszik a multi, komolyabb siege után el lehet ezzel bohóckodni.

Tatyla
Mi megvesszük de biztos hogy nem day one

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Myselor
ha a multi alapján döntezs egy ilyen játékról.akkor tényleg nincs miről beszélni xd nem ez a lényege csak megsúgom
darkSectorxxx
Ezt nem a multi adja el, itt a multi egy körítés, pont fordítva mint a többi játékoknál.

darkSectorxxx
Ja igen de kinézetre ilyen kis szögletes részek vannak benne.
Engem arra emlékeztet kicsit. 😄

Orulok ennek az Uncsi betanak. 10 perc belole meggyozott, hogy a jatek meg negyed aron sem kell majd karacsonykor, fullra peccselve.

Totti5
Lökéshullám a neve. Halo(k)ban teljesen más van, az erőtér magyarul pajzs.

darkSectorxxx
Mikor többször megnéztem a vidit rájöttem én is hogy bug. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.04. 21:23:54

TDC Geronimo
bugos, úgy