PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandicoot
Van valami mód hogy a képeket de főként videókat amiket gyártunk a számítógépre jutassuk gyorsabban mint az USB-s pendrive-os megoldás? Kabaré hogy 2 gigabyte-ot közel 50 percig másol az USB-m.re a ps....

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Bandicoot
Az Usában szeretnek perőőni. <#idiota>

darkSectorxxx
Patkány banda.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
már csak a sistergő rádió hiányzik és a rezgő kontroller 😄
TDC Geronimo
Ja és csak US accosok kapnak, de miért is? Engem nem érintett a dolog? Szokásos bullshit

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
"A Sony ingyen játékokat küldözget egy öt évvel ezelőtti leállás miatt

Ha eddig vártál a kártérítésedre az elmúlt öt évben, akkor most kifizetődik a türelmed.
Egy dobozban vár a PS4-es Heavy Rain és Beyond: Two Souls!

A Sony elkezdett szétküldeni a PSN-en beváltható kódokat, csak a fél világ nem tudja már, hogy miért is. Kis emlékeztetőnek: még 2011-ben a PlayStation Network szolgáltatása borzalmas volt 23 napon keresztül.
A szóban forgó időszakban a PSN hol totálisan összeomlott, hol vállalhatatlan sebességgel működött. Akkor a Sony a dolgok helyreállása után gyorsan szét is dobott pár Little Big Planet és Infamous kulcsot, de a történetnek itt nem volt vége. Az akkori ajándékokat a Sony önszántából, egyfajta bocsánatkérésképpen adta ki, de a mostani a játékok kiosztására jogilag kötelezett, mivel többen perelték a céget a kimaradásokért. Most ért véget az eljárás.

Ha benyújtottál jóvátételi követelést tavaly január és augusztus között, akkor rövidesen meg kell kapnod a választott programodat (vagy PSN kreditet, ha azt kértél) a regisztrált e-mail fiókodba"

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Igen, a hó miatt? 😄

AntiHero
Nekem meg "a köd" fim érzésem. 😄 ugyan ilyen idő volt es egy boltban voltam. Kineztem az ablakon es sehol semmi, csak köd. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bandicoot
Azért itt volt egy erős Silent Hill flashem...<#taps>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az már mellékes szerintem, honnan volt rá pénze, örökölte a gazdag nagybácsitól. 😊 Ami érdekesebb, az a Gordi-ügy. Oké, hogy Gordi faterjáé volt az az építkezés, ahol John Shepard meghalt. De mi értelme volt annak, hogy megvádolta a fiát azzal, hogy ő az Origami killer, amikor TUDTA, hogy nem ő, hisz saját maga volt az!!! S mégis kockáztatta, hogy az öreg Gordi leüti, és bebassza őket a vízbe autóstul? Ennek nincs sok értelme.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Szerintem hirtelen bekattant, és mindent el akart tüntetni, ami nyomra vezetheti a zsarukat. Amúgy nem volt rossz ember Shelby, csak sérült, mert volt egy alkoholista apja. Az is érdekes amúgy, hogy honnan volt neki raktárépülete, hogy tudta megcsinálni azokat a feladványokat ennyi embernek? Miből finanszírozta mindezt? Mert nem Ethan volt az egyetlen apuka akit "próbára tett" úgymond 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Még az is megoldás lehetett volna, hogy amikor Shelby elindul hátra, akkor Lauren (feltéve, ha veled van) mondjuk leejt valami üvegtárgyat, és hirtelen rá vált a kamera. S mondjuk fel is kiált közben, hogy Scott! S a következő kép már Shelby, s ahogy az öreg fószer már ott fekszik.
Amúgy érdekes, hogy nekem Shelby végig szimpatikus maradt, még akkor is, amikor kiderült, hogy ő a gyilkos. Mondjuk az nem érthető számomra, hogy az anyját miért ölte meg? És miért pont most? Miért nem évekkel korábban? Ha attól félt, hogy valakinek elárulja, hogy van egy Scott nevű fia is, és ez volt az indíték, akkor ez évekkel korábban is indíték lett volna.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
No igen
Kicsit mintha nagyon rá akarták volna Shelby-re kenni azt hogy ő a gyilkos. Eleinte ilyen tök jófej fazonnak állították be, direkt Ethan-re terelték a gyanút, aztán hirtelen lett belőle geciláda. Ethan emlékezetkiesései viszont nincsenek megmagyarázva, vagyis pontosabban az, hogy miért tér magához origami figurákkal a kezében... És az írógépes jelenet lehetetlen. Akkor lett volna lehetséges, ha látjuk ahogy leüti, esetleg mi ütjük le. Inkább mérget kellett volna keverni az italába, vagy valami hasonló..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ezzel elleszek egy darabig. Állítólag 23 epilógus van, ergo 23 ending, nem véletlen, hogy a platina rarity-je 0.8%-os. 😊

Moby
Én 5 endingre csináltam meg, találtam többet is mindben, egészen komoly, totál illogikusakat is sajna.

Adversus solem ne loquitor

Ez volt egy meglehetősen feltűnő darab, több ilyet nem találtam egyelőre. Mivel azonban kiplatinázom, még lesz alkalmam keresgélni. 😊

bakkerman
3-4 ezernel tobbet nem er a jatek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Moby
Egyet? Teli van a játék plothole-al.

Adversus solem ne loquitor

Tegnap befejeztem Sűrű Esőt. A játék továbbra is fantasztikus, viszont egy bakit felfedeztem benne:

A játék végén a híradóban mondják, hogy az Origami Killer egy volt zsaru, Scott Shelby, 48 éves. S a záró képsoroknál pedig mutatjájk a sírját, s a sírkövön 1967-2011 van feltüntetve, azaz, 44 évesen halt meg aszerint. A kinézete alapján is inkább 48 éves volt amúgy.

Egy másik, s szerintem a játék sztorijának ez a leggyengébb pontja:

Amikor Shelby elmegy az írógépszerelőhöz, s az öreg hátramegy a naplójáért. Shelby (a játékos) kicsitk ésőbb utánamegy, s ahogy belép, abban a pillanatban már a földön fekszik meghalva az öreg. A játék végén viszont, amikor Shelby égeti el a bizonyítékokat, a flashback szerint Shelby üti agyon az öreget egy írógéppel, de ez a játékban egyszerűen nem történt meg, idő se volt rá, a játékos időbeli folytonossággal lép be a hátsó helyiségbe, ninc snitt, semmi, s az öreg már ott fekszik.

Szóval ez a rész nekem nagyon recseg-ropog.

Ez nem engem minősít, hanem az Ubisoftot.

Vadnokedli
Valakinek vannak tapasztalatai az új NFS-el szemben? Nem tudom hogy melyik platformra érdemesebb megvenni. Online része(Ha van) az hogy tetszik azoknak akik már játszottak vele, irányítás, etc.?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

darkSectorxxx
<#eljen>

Nem mintha ez akadályozott volna meg hogy megvegyem.

Én pénteken kezdem.Többiek már rajta vannak,tetszik mindenkinek
Konzolon biztos,hogy nem
TDC Geronimo
tweakelgették contrastot meg fényeket kicsi úgyhogy ja.

darkSectorxxx
Szebb mint a beta?

TDC Geronimo
Hát erre a divisionre eléggé rá lehet kattanni 😊

Ahogy kinéz az meg eszméletlen.

Bandicoot
Azzzztaqqqrta milyen mocsokváltozatos ez a Manhattan. Le a kalappal az Ubi elött.
Iszonyatosan hangulatos.😊

darkSectorxxx
Azért nem ártanának ide is belesegíteni. 😄

Bandicoot
Teljesen felesleges. Molyneux inkább volt ott már csak bohóc mintsem komolyan vehető minőségi arc. A Lionhead pedig a Fable II óta nem rakott le az asztalra semmi kiemelkedőt. Bár igazság szerint nekem a Black & White első része volt az egyetlen amit kihagyhatatlannak tartottam tőlük...

darkSectorxxx
Nekem sem, de most beolvasztanák őket nem engednének még1 unalmas fable-t. 😄

Na hív KOS majd leszek. 😄

1 hét múlva ha meghalt. 😄

Seth
Mondjuk számomra egy játékuk sem volt kiemelkedő. Fable 1. részét szerettem, 2. talán még jobb volt, aztán utána semmi érdemleges. A Black&White-ok meg nem az én stílusom. Persze ettől még lehetnek jó szakemberek más projectben.

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Jaja ez végett írtam én is. 😄
Kemény lenne, ha egy RPG indulna Uncharted gondozása mellett, vagy besegítenének God of War ügyben hogy ne lenne sima annyira "csőjáték" 😄

Seth

darkSectorxxx
99% hogy a Fable emberei a Sony-nál fognak nemsokára kikötni!!!!

darkSectorxxx
😄

Kandurex
Mint mondtam...ez master race feature.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo

Bandicoot
"Kedves Előrendelőnk!

A rendszerünk automatikusan küldte ki az e-maileket a változásról. Az ezt megelőző e-mail, hogy nem fog érkezni a Dark Souls III gyűjtői változatból, CSAK a PC-s változatra vonatkozott. Ha konzolos gyűjtőire adta le az előrendelését, akkor az előző e-mailt kérjük tekintse tárgytalannak. "

Muhha...Na azé.😊

darkSectorxxx
Hhaha. 😄
Hát én nem lennék ebben annyira biztos, a beta-ban is inkább így freerun volt kipróba. Engine csekkolás stb. 😛

AntiHero
Na nézzed megfele aztan ugyse tudsz kiszalni ebből sem. 😄

darkSectorxxx
Csak viccelek. 😄

Thx de kevés az időm, meg mondom annyira nem fogott meg a cucc, különben kifizettem volna. 😄

Kos még él, addig semmit.

AntiHero
Ne negatívoskodjál inkább játsz. 😄 Van ps+ is az accon 😉

darkSectorxxx
Előbb.

Seth
Karacsonykor, amikor lehet mar halott lesz a jatek

Anyjuk picsáját. Bár hosszútávon úgyis csak a játék számít, a sok porfogó megy a kukába. Szerintem a legjobb kombó a játék (digit vagy lemezes), és mellé a Collector's Guide, ez 15 font akciósan most az elektronikus öbölben. Én megrendeltem.

Kandurex
nyah, megkérdeztem őket, igen PS4 -ra elérhető lesz, szerintem rendeld újra mert ez lehet valami más változat...

Kandurex
höh...<#nemtudom>

Bandicoot
Ők írták vissza amit idéztem...<#idiota>

Kandurex
itt még elérhető, szemben a PC -vel ami természetesen eltűnt...