PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De listán van. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
"Tabata elmondása szerint a Square eredetileg 40 órára lőtte be a játékot, de most már inkább olyan 50 óra alatt lehet végigjátszani a fő történetszálat, mert sikerült idő közben egy kicsit több kontentet belepréselni, mint ahogy azt eredetileg tervezték. "
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
vagy 1-2 hete fentvan, bár én azt hittem csak plusszosoknak..De ennyi pénzért ajándék..
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.27. 14:33:08
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
es en 6kt adtam erte lemezen a bótbanpar napja, azt hittem ez csak pluszosoknak van :/
Forza.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha platformokra lebontva nézzük, akkor azt az eredményt kapjuk, hogy az értékesített mennyiség 59%-ával, azaz 2,068,544 kópiával a PlayStation 4 dicsekedhet, a második helyen 36%-kal, vagyis 1,273,867 darabbal az Xbox One foglal helyet, míg a dobogó harmadik fokát a PC foglalja el, mindössze 5 százalékos, tehát 156,426 eladott példánnyal."
Forza.
Ezzel szemben a division alaphangon is ha csak a "SP" tartalmat nézzük 30+ óra. Többe sem került. Akkor miért nem érte meg? Avagy te az a fajta játékos vagy aki nem vesz semmit ami nincs 100+ óra, csak leakciózva?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Te Elder Scrolls Online körbefutja nevetve és az több éves játék..
Csak maga a világ eszméletlen jó Division-ben és a fegyverek testreszabása na meg a Combat.Viszont úgy látom csak pár napos élményt nyújt.
Egyáltalán nem biztos,hogy megérte a pénzt.
Most full Lila a felszerelés,kint l30 Dz meg l12.De itt DZ-ben nem találom a helyem.
Persze még adok neki esélyt mármint a pvp résznek de eddig nagyon karcsú

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.03.25. 19:13:28
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Batman v Superman - Snyder rendezte, nekem ennyi elég ahhoz, hogy elhiggyem, hogy szar. Sőt, az Acélember után el is várom, hogy szar legyen, mert abban a filmben sem volt köszönet. Persze, meg fogom nézni, mert azért érdekel milyen lett nyilván, de elvárásom kb nulla, ismerve a rendező eddigi munkáit.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.03.25. 19:11:25
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
/engem meg még mindig nem banoltak.
Hanem nálam van amikor magát a PC és konzolt külön nézem.
Tudom sokaknak ez fura, de én elvonatkoztatva a konzoloktól kérdem hogy miért nincsen fix 60 fullhd-ben egy ilyen hardveren?
Utána lehet másoknak ez beszédtéma hogy akár kisebbféle magyarázat lehet rá hogy a konzolokon sok játék miért megy szarabbul mint azt elvárná valaki.
Nekem amúgy a DS3 az fps-től független fog tetszeni, ha elkap, max anyázok néha ha ez végett baszom el a boss-okat. 😊
Vegyesek az érzelmek. A 8/10 pont IMDB-n egy vicc,ez nem kérdéses. Viszont a Rotten 38%-a is. Valahol a kettő között van az igazság. Próbálom spoiler nélkül....Kicsit sok a következetlenség benne például azzal kapcsolatban hogy mikor éppen hogy viszonyulnak az emberek Superman létezéséhez. Az egyik pillanatban milliók utálják a következő pillanatban milliók ünneplik "mintha meg sem történt volna az amiért utálták".... Batman és Superman viszonya is hagy némi kívánnivalót maga után,egy ideig teljesen jól össze van rakva az egész aztán összeomlik, te várod a csodát akár a látványorgiás összecsapást,aztán kettejüktől nem kapsz szinte semmit....
Ráadásul az egész irgalmatlanul vontatott, a Superman filmet is vontatottnak találtam annó, itt is tele van unalmas semmitmondó jelenetekkel a film, az egész simán belefért volna 90-100 tartalmas percbe mintsem több mint 2 órába...
A látvány egyébként komoly, illetve aki attól tartott hogy Afleck nem alkalmas Batman szerepre kellemeset csalódhat,szerintem (is) ő alakította a legnagyobbat a filmben és teljesen jó Batman karaktert tolt ki az asztalra. A batman kütyük és páncélok korrekt kis fanservice-ek főként Bat "nehézpáncélja".😊
Illetve az egyik fő negatív karakter (nemírom a nevét legyen meglepi) kicsit semmitmondóra sikeredett...
Lényegében van sok zúzás a filmben ahogy kell viszont vannak vontatott részek is amik már túlozzák a drámát és unalmassá teszik (meg van azért rendes drámai része is).
Egyszómint100, egy megtekintést megér. Az egész amolyan Igazság ligája felvezetés. De csodát nem kell várni,ha valaki azt várva ül be a moziba az csalódni fog.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.03.25. 16:50:21
( lassan itt van a Star Wars blúréjen!!!! )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.25. 16:29:36
Melyik souls fogja? <#ravasz1>#ravasz1>
Elindulsz, hopp beszakadt a talaj, és már meg is pusztulsz. Megjegyzed. A következö sarkon a fejedre esik egy szikla. Megjegyzed. Újrakezded, de a szila után egyböl belesétálsz egy láthatatlan medvecsapdába, vagy egy villám agyoncsap, vagy a semmiböl egy lángcsóva eléget, vagy._..millió más. Logikátlan, csak a szivatásra kihegyezett pályák. Gyülölöm és imádom egyszerre.
A másik, hogy nem fogja a kezed. Odamész ahova szeretnél, csak szar, amikor egy óra szenvedés után egy zárt ajtóba ütközöl, aminek a kulcsa több órányira az ellentétes irányba levö boss mögött van egy ládába.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx