121254
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#61992 összesített gémercucc eladásokról van stat, az nőtt tavalyhoz képest pár százalékot (de előtte pár évig akkorát zuhant, hogy uh)
ellenben ha megnézed, hogy steamen mekkora a pécégémer rétegből a ps4pro áru gpuval rendelkezők aránya... nos, az siralmas :) talán 10%-ot nem tesz ki összességében, előző csucskártya-gent is beleszámolva ... emiatt is emelkednek az árak, évről évre. -
#61991 Nem bizony. Az igényesség a fosfrémes sosevolt 4K. Idiótaproli. -
#61990 A legjobb döntést hoztad játékosként. -
#61989 Igen elismerem kicsit komásan félre értelmeztem. Az hogy kinek mi a csúcs. Valakinek a gtx 1080 a csúcs valakinek meg az se elég ha kettő van a gépében. Azért ha a ps4 nél erősebb pc-t szeretnél azért már mélyebben a zsebedbe kell nyúlni. Volt olyan aki csak azért költött +500eurot a gépére mert az emelte +5-el az fps számát. Néha úgy tűnik nekem hogy az ilyen szintű buzulás már gazdagok szórakozása mintsem az igényes embereké, mert az nem itt merül ki...
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.06. 11:32:03 -
Evoluti0N #61988 Ennyi: You purchased this item on 6 Nov 2016.
Platform For Display: PS4 Pro | Edition: Pro 1TB | View this order
-
Totya42 #61987 Nem erről beszélt. Természetesen árban a pc jóval drágább, ha tényleg az abszolút maximumra törekszik az ember. Ezért is teljesen felesleges összehasonlítani a kettőt. Pc-n már ma össze lehet rakni olyan gépet, ami a jövőre megjelenő project scorpiot is leveri grafikában. Persze jóval drágább. Meglestem most érdekesség képen, hogy egy gtx 1080 milyen árban mozog. 220.000Ft!!! És ez csak a videókártya :) De még egy gtx 1070 is 130.000Ft!!! A pro ára :) Egy videó kártya. Durva. Brutális árak vannak. Kíváncsi lennék ilyen árak mellett mennyire pörög a pcs hardver piac. Majd rákeresek, ha lesz időm. Tippre jól mehet, mert ha nem menne szerintem nem lenne ekkora kínálat. -
#61986 Nem emelek, mert nem azt írtam. -
#61985 Most esett le mekkora szójáték ááá :)
Totti emelj már le nekem akkora olyan pc-t de árban is megegyezzen ám!. Ár/érték arány könyörgöm...
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.06. 10:38:07 -
#61984 "pspro vita"
naaaa :)) -
#61983 PRÓ nem PCt verő. Nem kell túlmisztifikálni, mert pár perc alatt leemelek bolt polcáról olyan PCt ami ketté harapja ( és ehhez még csak nem is kell a PCs csúcsot hozni ).
Igen 1080pben valszeg menni fog a nagyon magas beállítás javarészt, de a legszebb képet és a ultrát és a legstabilabb frémet most is a PC fogja adni, ha egymás mellé rakja valaki.
Tomb Raider Legend volt hisz az corossgen cím volt anno. Xbox ( SD ) és Xbox 360 ( HD ) ra is kijött. PCn ha bekapcsolta valaki a "nextgen" opciót akkor az X360as féle verziót kapta. De itt most nincs ilyenről szó. Nincs generációváltás.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.06. 10:25:19 -
Totya42 #61982 Az érintő gombja vacakol, állandóan ki akarja adni a lemezt szerintem. Áramtalanítsd 10 percre és közben pórtörőld le a gomboknál. Ha nem érintő gombos, mert újabb tipusú a ps4-ed, akkor nem tom mi lehet. -
#61981 Ez azért nem rossz. Tud a csávó igényes videókat csinálni. Rainbow in the dark is jól sikerült. Már váróóós a wd2 :D
-
#61980 Ott a pont. :) -
#61979 Pro fan noise 1 óra használat után -
#61978 Hali
Olyan kérdésem lenne hogy az milyen hibára utal ha a Ps kikapcsolt állapotban elkezd 10,20,40 percenként 3. sípolni? Meg már sűrűbben előjön hogy a olvasó elkezd bugni és csak úgy tudom megszűntetni h áramtalanítom.
Köszi a segítséget! -
#61977 Én sem hiszem hogy bármi lenne vele de ugye ott a garancia ha azon az időn belül nem jön ki az esetleges gyári hiba akkor már nem is fog -
Totya42 #61976 Nem hiszem, hogy bármi lesz vele. A sima ps4-el sem volt semmi. Jó ki tudta adogatni a lemezeket magától, mert túl érzékeny az érintőgombja, de ennyi. Pron meg újra rendes gombok lesznek, szóval ez sem lesz gond. -
Evoluti0N #61975 Legendben volt ilyen "next gen" grafika beállítás. -
#61974 Most jut eszembe, te TR-ekben otthon vagy.
Na én azt gondoltam hasonlót kapok mint a régi Tomb Raider valamelyik részében, hogy volt egy kapcsoló és ha átnyomtad minden sokkal szebb lett...
Te biztos tudod melyik az.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.06. 01:43:09 -
#61973 Hát meglepne ha baj lenne a Pro-val ez nem egy új összeállítás azért annyira mint egy vadi új konzol, szerintem akkora nagy para nem lesz, de ha biztosra akarsz menni várj vele jövő év elejéig. Ilyen működési hibák miatt én nem aggódnék.
Mármint ha e téren gondoltad a problémákat. :) -
#61972 Egyszerű, de remélem az exclusive-oknál nagyszerűbb lesz.
Amúgy nem mintha cseszettül fontos lenne, de ez a TF2-ben a látvány pro-n eléri a pc-s maxot egyazon felbontás alatt vagy attól azért még mindig lejebb vették a beállításokat? -
Evoluti0N #61971 Szerintetek érdemes várnom pár hetet, h esetleg kiderül-e, h van-e vmi gáz a Pro-val (sose tudni, lásd: első szériájú 360), vagy legyek "bátor" és rendeljem elő? Jó lenne már csütörtökön a kezeim közt tudni. :D -
#61970 "csak majd amikor tényleg azt látjuk hogy durva különbségek lesznek akkor majd kiváncsi leszek a károgók arcára..."
Hát erről beszéltem, :D
Ellentmondásos a dolog.
Ezt mondom, nem szakértettem, nem magyarázok meg magamnak semmit, ha akarnék vehetnék 2-őt is, van lóvém is ha kéne, csak egész egyszerűen ugyanaz a különbség (értsd ezalatt azt meg mindenki, hogy látom azt amit ti, jó a szemem, látom hogy a kép élesebba tv-n) nektek sokkal többet jelent.
Szóval abban nincs vita hogy az a felbontás vagy élsimitás vagy bármi ott van. Én azt mondom hogy NEKEM még ez kevés.
Na és te mondtad jól, amikor látod azokat az arcokat tátott szájakat, amikre gondolsz, na akkor jövök majd én lendületbe....ez majd szerintem jövő tavasszal lesz, mikor jön a Horizon.
Szóval én csak azt mondom hogy engem nem hat meg ez konkrétan amit a TF2-ben nyújt a konzol, nem temettem még az exclusive-okat, csak konkrétan ez a játék kapcsán beszéltem.
Itt szó sincs arról ha fontos lenne a pro nem tudnák szerezni, hanem egész egyszerűen én valamiért nem erre számítottam. Jó lehet naív vagyok és túl sokat várok el egy 130k-s konzoltól de ez meg már az én gondom. :D
Látod én a Das 3-ban a 20 fps-el is vígan eljátszom. :) -
#61969 PS4 Pro pedig annyira egyszerű dolog. Még csak nem is szájenszfiksön mint a CELL, hogy szakérteni kelljen. Ugyan az mint PS4 csak mór póver, semmi nem változik. -
#61968 Hádde...hádde, ha egyszer ez van most reflektorfényben? Majd lecseng pár hét múlva, ...az igaz, hogy platformon belül megjelenik egy új race...a master -
#61967 Mondjuk már lassan el harapódzik ez a pspro vita aminek nem örülök. Lassan nyithatnánk neki egy külön témát mint a pscommunity-n de ph-n is. Mivel én jövő év elejéig nem veszek prot így hidegen hagy a flame ami körülötte megy de az kezdett feltűnni, hogy ez már rossz hatással van a fórumra mivel máshoz már nem is érkezik érdemleges hozzászólás csak ehhez az Alien vs PROdátor vitához Értem én hogy Prodátor van a teritéken de muszáj mindennek erről szólnia?! -
LBandi77 #61966 Azért írtam hogy szubjektív,én offline utálok már menni számomra szükséges rossz.De elfogadom hogy valakinek az a fontos,na abban tényleg rossz. -
#61965 oké, de az se segít, amikor valaki ilyen száni comparison képeket linkel ;))) -
#61964 igazából itt az oltogatás teljesen felesleges Darki megint megszakértett mert nem lát képek között különbséget,sajnos Darki is azok közé tartozik akik például PH-n is magukat vigasztalják azzal a faszsággal "hogy ne vegyél ps pro-t ha nincs 4k tévéd mert úgy nincs értelme",pro-kontra háború megmarad ,csak majd amikor tényleg azt látjuk hogy durva különbségek lesznek akkor majd kiváncsi leszek a károgók arcára... -
#61963 találtak még 14% performanciát a sima pisiben? :) sok fejlesztő felfedezhetné.........
amúgy dícséretes! -
Bandicoot #61962 De minek? Az egyetlen "haszna" hogy mindkét konzol topikját rettegésben tudja tartani a kommentjeivel... -
#61961 Jahogy te online csavarodtál ennyire bele. Arról az aspektusról keveset tudok, haverral az ötösben mentünk pár karikát, ennyi.
Node a játék nem ennyiből áll... nem csak ennyiből :)
Amit én kerestem a játékban, nos az nincs benne - illetve benne van, de szar. Úgy néz ki te pedig erről az aspektusról nem tudsz sokat vagy elhallgatod ;) -
#61960 Day 1 valószínű downsamplingen kívül nem sok minden lesz, mert mondták későn kapták meg devkitet, de később lehet lesznek még + dolgok. Bár nekem már a sokkal jobb képminőség+frém is tökéletes -
#61959 Sajnos a fikaszűrőm szinte mindent átszűr alig csúszik át évente 2,3 játék.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.05. 15:47:44 -
#61958 Persze, jobb gép > jobb minőség, ez OK. Csak azt hittem van valami hivatalos anyag. -
#61957 A józan paraszti eszemből. Láttuk mennyire homályos az alap PS4es verzió. Downsamplingelt pros verzió sokkal jobban fog kinézni -
#61956 Nem tűnik úgy, de amúgy lehet, de ez csak fikció jelenleg. -
#61955 Egyrészt biztos, másrészt ez van, de nem azért írtam hogy neked tetszen, mert úgy is csak fikázol. -
Evoluti0N #61954 Na meg a másik, h egyre inkább úgy tűnik, h az Xbox "exkluzívok" jönnek Windows 10 Store-ba is, majd miután ott nem fogynak, átvándorolnak Steamre. -
#61953 Igen? Honnan az info?