PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Honnan tudod, hogy nem overwatch meccsre gondoltam?! <#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Myselor
na már itt is a foci.beszarok komolyan
TDC Geronimo
Remélem néztétek a délutáni meccset :p

Bandicoot
Hol? Írták pár helyen hogy milyen jól tett a DOOM-nak az árcsökkentés...Hol? Steamen 60 euró...Boltokban szintén változatlan...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Bandicoot
Ez inkább egy Driver mintsem Mafia. De várós ezerrel kíváncsian.😊
Remélhetőleg az első rész színvonalát hozza....

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
HBD darkSector.. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
Pffffff, már akit,teljesen hidegen hagy

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Seth
Akkó gyün a VR és hát azonnal meg kell venni

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
Mert akkor mi lesz?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Totti5
Az lesz, egy nagy Bé, csak most teljes áron adva ( 16k ) ( előző genbe letöltős volt a Mars War Logs, egy beton 6 pontos rpg )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Október 12 mindenkinek megterhelő lesz! 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Jogos, ettől messze voltak jobb árak, ez ami most legutoljára volt közepesnek mondható.
Ratchet is csak azt éri meg hogy egy fasza játékot kap érte az ember.

TDC Geronimo
eleje még nem <#nezze>

Tatyla
Igen de ezt sem day one túl leterhelt az október 😊

TDC Geronimo
Annyira jó zenék lesznek benne, hogy már csak azért is megéri megvenni 😊

Mondjuk én imádtam az előző 2 részt is

Tatyla
Lófasz akció sincs hetek óta Ratchet jó volt kinunkban behuztuk US storeból a Cod bo3-at akcióban de várjuk a FC prymal vagy Doom akciót de semmi...

TDC Geronimo
Erről nem tudom mit gondoljak. Nem is nagyon reklámozzák és mindjárt megjelenik. Elég b kategóriás cuccnak néz ki aztán ki tudja. Mindenesetre ezzel várok.

Tikal
nem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Homefront sajnos a heti Deal.11.990ft
Doom vagy ME-nek örültem volna
n000rbi
Nemrég jött újabb patch (tegnapelőtt talán), biztos javítja. (vagy nem<#ravasz1>)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Seth
Nekem a startnál helyben futó ellenfél volt eddig a legjobb, aki az utolsó szakaszban hirtelen elém teleportálódott és győzött 😄

Tikal
A Witcher lóversenyek amúgy zseniálisak, legtöbbször nem tölti be mellém a versenytársakat, szóval egyedül lovaglom körbe...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A megoldást nem az én feladatom kitalálni, de biztos létezik valami vállalható kompromisszum. Nem hiszem, hogy bárki a vicsert azért játssza, hogy ahhh, a harcban kihívást akarok az akármilyen troll ellen. Mindenki a sztori miatt, a játék világa miatt, az atmoszféra miatt játssza, nem azért, mert harcban be akar állni a pofonfa alá. Annak ott a Bloodborne.

100+ órás játékoknál egyáltalán nem érzem muszáj dolognak, hogy újrajátszható legyen. a legjobb játékélményt úgyis az első kör adja.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Iszonyú nagy területeket be lehetett járni alacsony szinten is, csak sokat kellett futni, szinte minden terület teljesen fedezhető volt, ahogy odaengedett (elég hamar) a sztori. Sérthetetlen NPC pedig valóban volt néhány. A lehetőségadás azonban jobban működött abban a lassan ezeréves játékban, mint a teljes filmes lecsövesítés. Tény, hogy lehet csinálni belőle power playt, de közben olyan játékokról van szó, melyekben csak az van 😊

Az ostromgyűrűvel inkább a respawn kezelése a gond és a harcért járó XP. Az maga egy olyan mechanikai húzás volt, melyből tökéletesen nem lehetett kijönni (de azért elsőre az is mindenkinek izgalmas nyúlcipős jelenteket hozott, csak később kezdett gyilkolni ott az ember). De ha megtaláltad az easter egget, akkor a teljes sereg kiirtása is narratív értelmet nyert 😊

A különböző szintű ellenfeleket és a szabadságot elég jól tudta adagolni a Sir-Tech is (Jagged Alliance 2, Wizardry 8), a JA2-ben akár a gyerekeket is fel lehetett koncolni (a Wiz 8-ban nem voltak) a maga van level scaling, de nem úgy megoldásaival.
Tatyla
Én már egy árcsökkentésre várok,már pc-n megtörtént

lwb
A gothic példa a területi elszeparálásra. Ami néha működik, néha meg nem. Azt azért nem árt tudni, hogy a gothicokban is volt megölhetetlen npc. G1-3-at nézem csak, mert az Arcania az nem gothic ugye. A g1 és a g2 bár adott egy nagy homokozót, ahol elméletben oda mentél, ahová akartál, de valójában mindenki egy optimális nyomvonalon indult el vagy meghalt, az eltérés csak a frakciók választásában mutatkozott meg. Ez is egy megoldás, de ennek is megvan a maga hátránya: belimitálja a játékost. Ráadásul nem is 100%-os a dolog: lásd g2 ork ostromgyűrű, amit kb mindenki levert egy rakás xp-ért, egyesével az orkokat elcsalva. Ezt egyik fejlesztő sem látta előre, ezért furi is az egész chapter meg el is lehet húzni szintben elég hamar.

lwb
De az dögunalmas lenne, nem? 55-ik szinten 5. szintű farkasokat leverni? 0 xp -ért. Az NG+ nak pont az a lényege, hogy nem logikus, hogy ad még egy kört, ha totál fanatikus vagy, hogy végigvidd újra.

lwb
De. De ezzel meg az a baj, hogy lényegében lineárissá teszi a játékot. A gothicok csinálták ezt: pl. Gothic 1, ahol az ork részre ugyan átmehettél, amikor akartál, de x szint alatt biztos halál volt. Lényegében így minden végigjátszás ugyanazon a nyomvonalon fog történni. És nagyon sok értelme a Witcherben nem is lenne: Novigradban miért lennének erősebbek a banditák, mint Velenben a szörnyek? Nagy dilemma ez és nem minden rpg-ben működik. A B változat az, hogy unalmas lesz a játék X szint után, mert mindenkihez képest túl erős leszel.

darkSectorxxx
"Tovább marad játszható az ingyenes Doom demó"

Ja vagy hogy ez nem rendes végleges demo...áháááá.
akkor fenthagyom a gépen.

Tikal
Értem. Most alkimiat nem is használok, csak kaszabolom őket, néha egy kis tápolós olaj, de semmi más... 😞

Seth
Inkább nagyobbat sebeznek, ennyi a különbség, szintben nem figyeltem, de nem mentek át pirosba(nagy szintkülönbség) az tuti

Tikal
Akkor a nehézség csak annyiban jön elő hogy már az elején táposabb ellenfelekbe botlom? Én sajnos normálon kezdtem, és nem sok kihívás van... most a legnagyobb problémám, hogy túl sok mellékküldetés van már nyitva, és mind 10 szinttel alattam van, nagyon gyorsan fejlődik a karakter 😄

Akkor megpróbálom,köszi!
Seth
Én most éppen azon játszom és egyáltalán nem nehéz. 1-2 boss szerű ellenfélnél van csak,hogy elég sokáig tart egy küzdelem, de nem vészes. Ha most játszol először a játékkal,akkor nehéz lehet,amíg meg nem érted a harcok logikáját (ami kb annyi hogy ugrálj el,majd az ellenfél csapása után csapj 2-3-mat bele,majd megint ugrálj, repeat, fűszerezve egy kis igni-vel, pajzzsal ha erősebb az ellen, illetve ne felejtsd el használni az olajokat, sokat segítenek. Ha viszont már hosszabban is játszottál vele korábban, akkor nem lesz vele semmi gondod

Lehet a farkas is elment farmolni 1 kicsit.
TDC Geronimo
Main features in version 3.55 update
This system software update improves the quality of the system performance.

vicces, hogy a sok stability meme után már átfogalmazták 😄

A Hard és a Deathmarch között nagy különbség van?
Gondoltam megveszem ezt a jelenlegi Witcher bundle-t amiben van új kieg.is.
Viszont nem tudom DM(halálfutam) fokozaton mennyire lenne játszható.
A Gothicokban elég jól működött a "szétbarmolás" és anti-level scaling.
A játékoknk jutalmazniuk kellene. Végigtoltad egyszer? NG+ban vihetsz mindent tovább, amit megszereztél, és az ellenfelek ugyanolyan erősek maradnak. Igen, ez a jutalom. Az egész level scaling egy nagy faszság, semmi értelme, és nevetséges is.

Az első Ratchet & Clank tudta ezt, a többi már nehezedik, de amelyekkel én játszottam a tápolás - és a személyes tapasztalat - miatt mégiscsak könnyebb lettek NG+-ra.

Hagyományos RPG-kben amúgy nem jellemző a New Game+. Nem is szól másról, mint hogy az elért eredményeket megtartani kívánó, újrajátszást tervező rajongók ki legyenek szolgálva. RPG-k közül a Dragon's Dogma jut eszembe, amiben az NG+ a te álmod, ott hangyákat eltaposni mész, ha elsőre feltápoltad magad. (A kiegészítő ebből a szempontból más, de ott sem a meglévő ellenfelek keményednek, hanem más leosztásban jönnek.)

Én csak az első Witcherrel játszottam, abban próba gyanánt könnyen aláztam az őröket, és a hozzám képest gyengülő lényeket, ott szerencsére nem volt level scaling.
Totti5
W3 hardon nekem mint casual, hozzá nem értő, egyszerű paraszti ésszel gondolkozó és játszó alkalami RPG játékosnak semmiféle olyan kihívást nem állított ami megakasztott volna. Találkoztam benne nem 1-2 eldugott opcionális BOSSal is pl vámpír, ami sokkal erősebb volt, de pár próbálkozásra az is meglett... sőt kifejezetten nem tetszett hogy túltápolódtam és a játék felétől mindenki pusztult aki rám nézett. El nem tudom képzelni hogy normalon ennek mi értelme van, mert az sétaszimulátor lehet lepkéket eregetve és bambit szürcsölgetve szökdelve a réten.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Ha ez így működne senki nem tolna soulsborneokat, sem semmit newgameben.

Adversus solem ne loquitor

Amiga
Én nem adom a hülyét, ellenben a te hülyeségedtől nagyon fáradt vagyok.

A logikád alapján a főellenfeleken kívül vegyünk ki mindent a játékból, nehogy bárki és bármi legyőzze a griffölő, farkasember-ölő witcher-t.

Mezei bandita, városi őr, farkas, vadállatok, egyszerűbb szörnyek - ezeket le kell gyengíteni, nehogy bármelyik megölje véletlenül.

Tovább megyek, a bossokon kívül minden ellenfelet vegyünk ki a FROM-játékokból is, mert aki egyedül leveri Amygdalát, azt nehogy már egy vasvillás paraszt ledöfje. Ugyanígy, a Diablo-ban se hagyjunk semmilyen ellenfelet - hasonló logika alapján. Stb. SATÖBBI!

Hihetetlenül fárasztó a városi őrös baromságaidat olvasni a Witcherrel kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.21. 09:47:03

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Néha tényleg nem értem, hogy szándékosan adod a hülyét, vagy nem tehetsz róla.

Nem rólam van szó. Nem arról van szó, hogy én vagyok gyenge, vagy a szomszéd. Hanem a mögöttes elvről. Hogy minden logikának ellentmond, hogy a szupervicser mutáns semmitől se félő bárkit legyőző karakterrel EGY SZINTŰ legyen egy tetves bugris fapajzsos utolsó város strázsa. Mert ha igen, akkor ő is szupervicser, meg az összes többi katona is. De ha meg így van, akkor miért Geralt az atyaúristen?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Én azt gondolom, hogy ez csupán fejlesztői fantáziátlanság. Sirva vonyítottam akkor, amikor az alapból lvl 4-es farkas NG+ban lvl 42-es. Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy uyganaz a tetves farkas az egyik pillanatban farkaserős, a másikban meg olyan erős, mint egy troll?!

A játékoknk jutalmazniuk kellene. Végigtoltad egyszer? NG+ban vihetsz mindent tovább, amit megszereztél, és az ellenfelek ugyanolyan erősek maradnak. Igen, ez a jutalom. Az egész level scaling egy nagy faszság, semmi értelme, és nevetséges is.

Amiga
Még egyszer, ne nem a Witcher a gyenge, hanem te. Megütött a fakardos? Miért engedted?

A Ferrarit is lehet szídni, ha lenyomják egy Skodával, de valószínű, hogy inkább a sofőrben kell a hibát keresni. A játék fejlesztői nem tehetnek róla, hogy nem tudod normálisan irányítani Geraltot.

Menj inkább játszani valami ritmusjátékkal, oda talán kevesebb gomb kell.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
> a millió felirattal, értékkel (amitől hányok, lehet emiatt sem voltam vele kibékülve)

Látod, sokaknak ez is kevés 😞

Moby
Csakhogy ezek, vagy legalábbis EZ arpg. Ott, ahol hangsúlyos pl a crafting, ott szintet kell lépni, vagy el lehet dobni az egészet, tizennégyszer ugyanazt craftolni nincs értelme. Ez csak egy aspektusa, de ahol van leveling, ott muszáj a világot ehhez igazítani. Azon pörögni meg totál fail, hogy hogy mitől nagyobb szintű nálad egy mob, pláne egy witcherben, ami jelzi, hogy oké-e neked vagy sem. A cuccát látod, a skilljét nem. De hogy hogy néz ki meg ezredleges, geralt is hótugyanúgy néz ki lvl2-n, meg lvl40-en. Hogy épp mi lyen durvulat van a hüvelybe dugva, azt meg én tudom, másnak nem is kell tudnia..
Az egész azért is kabaré, mert a legmagasabb szintet kivéve az összes harc nudli nehézség, ha nem mész neki olyannak, akinek nem kéne. Node már a a második részt is sokan abbahagyták a nulladik percben a várfalon, mondván, hogy nem lehet legyőzni ballistásokat LEL

n000rbi
Megfogadtam a tanácsod, így egy fokkal kezelhetőbbek a harcok. Kicsit takarítottam a hud-ot is, minimális infó van most a képernyőn, sokkal letisztultabb így az egész és nincs az az mmo-s beütése a millió felirattal, értékkel (amitől hányok, lehet emiatt sem voltam vele kibékülve) Szóval folyt. köv., meglátjuk meddig 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
Területi elszeparálás nem megoldás?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

lwb
Az. Maga a fejlődés egy óriási hülyeség crpg-kben. Rendes tabletop rpg-ben is fura, de ott ugye nem egy kampány alatt lépsz 30 szintet, hanem mondjuk 2-őt max, ha hosszú, sok alkalmas volt a kampány. CRPG-ben mindent rövidebb idő alatt kell gyorsan a játékos elé tenni úgy, hogy azért a kihívás is megmaradjon.Itt nincs DM, aki mederben tartaná a dolgokat.

Nehéz optimális megoldást találni, egyelőre egyik crpg-nek sem sikerült. A dungeon crawlerek előnyben vannak, mert ott ugye mindenki ellenség, aki nem játékos. De ahol vannak semleges karakterek, ott már jön a probléma is. Hogy akkor most kit és mit lehessen megtámadni, hogyan kezeljük, ha valamelyik játékos seggfej és mindenkinek neki akar rontani az utcán stb.