PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annak semmi értelme, hogy mindig kamuznak egy időpontot, azt majd ráérnek akkor halasztgatni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.10. 17:46:26
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
jojjon a csod.... na nem mintha erintene a psvr, de na.
Forza.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Forza.
Jimquisition 50%
"Even with my expectations guarded, however, I did not expect just another survival/crafting game that used randomization as a crutch to the point of losing all potential personality."
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Akkor marad a jelenlegi kontroller megszokása. Talán menni fog. Régen PS1-em volt, igaz kb csak autóztam rajta, de PC-hez is volt egy időben joypad-om.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A PS-nek majd jó lesz a TV, úgyis arra van kitalálva.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1. akkor kresselt ra a sracra
2. 10 percig egy nagy arany sziklat apritott lezerrel -> kikapcs
3. 10 percig egy nagy masfele sziklat apritott lezerrel -> kikapcs
jo jatek
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nos a kezdeti bénaságomnak köszönhetően vagy 5 órát töltöttem az első bolygómon, igaz az kimaxoltam teljesen. 😄
A játék alapjában jó, bár nagyon sokat kell benne kezdetben farmolni, és scannelés esetén sem találtam bizonyos nyersanyagokat. Aztán később persze tonnaszám kaptam már őket, csak akkor már más kellett a hajóhoz. 😄
Egyelőre pár dolgot még szoknom kell, közben megy a fejlesztgetés ezerrel, de hozzá kell tennem hogy a nyersanyagok farmolása kicsit azért unalmas tud lenni kezdetben. Nagyon unalmas tud lenni. 😄 Borzasztóan unalmas. Ettől függetlenül folytatom a játékot, mert érdekel, de ha egy hét múlva is ugyanaz a monotonitást kapom majd, akkor valszeg hamar búcsút intek a lemeznek.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.08.10. 00:04:39
PlayStation Meeting announced. September 7th 3PM ET (PS4 Neo Reveal)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.09. 23:40:56
Igen értelek, havernak nincs erős gép.
Én is vagyok így néha. 😄
Hát ps4/x1 kontrollert eredetin kívül én még nem láttam. ///ps-nél egyértelmű tech akadályok vannak
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.09. 22:12:37
Nem is lenne rossz a PC, ha összefésülnék a konzolos és PC-s szervereket, de ezt érthető okokból nem teszik meg.
Hiába van nekem erős vasam, ha a sógornak nincs, csak egy PS4-e, így az együtt játszáshoz nincs más választásom, mint szokni a kontrollert.
Esetleg kisebb méretű kontroller létezik?
Ezért lenne jó az egér, mert gyakran kell menet közben másik kocsiba belövöldözni. Meg, ha van, akkor már miért ne használhatnám máshoz.
Viszont a kérdésemre nem válaszoltál.
Majdnem teljesen meg vagyok vele elégedve, szép éles kép, PC-n 2K felbontás, csak a bekapcsolási ideje és a bemenetek közötti váltás idejét találom lassúnak egy kicsit. De ez lehet, hogy a méretéből is adódik (27"😉, a kisebbek sokkal gyorsabbak voltak.
Ha nagyobb helyem lesz, akkor a PS-hez tuti, hogy egy szép nagy TV-t fogok beszerezni, játszottam TV-n mind PS-sel és PC-vel egyaránt és nagyon jó élmény volt.
PSN ID.: Beegabor
Szerintem egy megoldás van, ha kell egér és billentyűzet, (hálisten nekem nem lényeg, amihez kéne azokat a játékokat tudom nélkülözni), egyértelműen PC.....
Itt nincs megoldás, ezek a tetves átalakítók sem hozzák azt amit kéne, trágya az összes.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.09. 21:44:03
Nemrég beszereztem egy PS4-et, viszont a kontroller bizonyos játékoknál nagyon nem fekszik.
Néztem is a Hori T.A.C. 4 kiegészítőt, de nem tudom, hogy ez működik e minden játékkal vagy csak azzal, ami direkt támogatja?
Elsősorban GTA-hoz kellene, de azért nem jönne rosszul Fallout-hoz és egyéb lövöldözős játékhoz sem.
Ma rádugtam a gépre egy egeret és billentyűzetet, a PS menüjében tudtam járkálni billentyűzettel, a GTA-ban már nem ment. Bár úgy dugtam rá, hogy futott közben a játék.
Az egérre ugyanazt az ikont tette ki, mint a billentyűzetre és semmit nem reagált rá.
Nem mintha számítottam volna rá, hogy működni fog, de gondoltam egy próbát megér.
Sem az egér, sem a billentyűzet nem alap cucc, mindkettő gamer kivitel és PC-hez - Windows-hoz elsősorban.
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.09. 21:01:38
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.09. 20:54:10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van akinek a prémiumkonzol kifejezés nem azt jelenti, hogy emeljük meg a cpu órajelet egyhatról kétgigáral, hanem amikor prémiumról beszél, akkor arra is gondol. 22 mag, 44 szál, ez itt 2032 konzolja, a jövőből. Persze az ára is prémium, node a prémium inkább a csak a világ ezen a felén jelenti azt, hogy a parasztra mattult B astrára feltoljuk a háromezer forintos homasita kipufogóvéget. <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.09. 20:48:26
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.09. 20:43:15

Ilyenkor mi a teendő?
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
1.
Mégis honnan tudja megmondani, hogy mikor jelenik meg magyarországon, ha nincs megjelenési időpont még?
2.
Azért várjál kicsit, ez hogy a VR-t hol lehet kipróbálni egy kicsit erős szerintem. 😄
Miért bemész vásárolni egy boltba és megkérdezed, hol lehet kipróbálni egy meg nem jelent terméket, amit jó esetben az eladó boltba hakedvesek és m,egbontanak egyet akkor.
Itt nem is tudom milyen választ vártál. 😊
Szóval nem kaptál választ, de azért ha jobban belegondolsz hogy egyik válasz sem egyértelműen kideríthető. 😊