PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezért írtam és tényleg nem basztatásból,hogy MIÉRT erőltetitek ti ezt a játékosdi dolgot!ÉN ettől sokkal sokkal kevesebb miatt hagyok abba valami "hobby-t"
4 év kitesurf-t azért hagytam abba( pedig imádtam),mert 3x egymás után lementem potyára a Balatonra....Mivel itthon windguru irta,hogy fasza a szél lent és a webcam is ezt mutatta,de mire leértem megállt a szél és tükörsima vízfelület várt!A 3. nál hazajöttem meghirdettem féláron a cuccot és eladtam... ennyi... amibe kicsit is csalatkozik az ember azt nem kell erőltetni az a későbbiekben hatványozottan keserűségnek jelentkezik majd!<#kacsint>#kacsint>
<#zavart2>#zavart2>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Adversus solem ne loquitor
Mindfos. Egytől egyik. Pedig lehet jó katonákos, lődözős szinglejátékot csinálni, amiben van sztori, vannak karrakterek, emlékezet és mentes az iszonyatos fasságtengertől csak ezek pont nem ilyenek. A killzone pl. ilyen. Ezek nem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.12. 09:18:45
Én igénylem a kampányt, ha nincs, az egyértelműen rossz pont. CoD: AW kampánya kimondottan jó volt, Kevin Spacey AAA-s sztárként elvállalta, hát biztosan jobban jártunk volna, ha az AW kizárólag multis játékként jelenik meg. <#falbav>#falbav>
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Arról az 5-6 óráról amit általánosságban 1 single kampány tart és ami után TI hőzöngtök,hogy kevés.
500 ismétlem 500 órám volt az előző TITAN ban és ebbe is minimum ennyi lesz tehát igen dalolva lemondok 5-6 órás valamiről amiért ti pontosan ugyan így dünnyögnétek!<#kacsint>#kacsint>
Meg ez a megetetik a néppel közhelyes marhaság mit etetnek meg ha mindenki úgy gondolná mint ti akkor sikertelen lenne minden ilyen játék,de nem így van hanem fordítva!!!Tehát ez nem megetetés hanem a többség pontosan úgy nem igényli mint én...És nekik meg nekem ez a lényeg és nem érdekel,hogy másnak mi.Mint ahogy ezek szerint a készítőket se érdekli.És aztán lehet minket szapulni,hogy miattunk,de ettől még mindig CSAK nektek van kevesebb........<#kacsint>#kacsint>
/ebben a titanfallban is pont ilyen kényszerfosnak tűnik ez a single. 0 effort, ott a grafmotor, van valami nyomorék ai, pakoljuk össze. Na erre nincs szükség. Pont erre nincs szükség.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.12. 08:25:52
Ha mindenhol lenne single, a SW: Battlefront sem jelenhetett volna meg úgy, ahogy megjelent. Megetetik a néppel, hogy nem kell a single, mert nekik így olcsóbb. Csak épp te a 60 eurót ugyanúgy kifizeted. Gratulálok, hogy önként és dalolva mondasz le a tartalomról.
Nem ért oda a postás az Elite😄angerous lemezzel? <#nevetes1>#nevetes1>
Magyarország 36. Nem is rossz
Komplex és szabad űrkaland bányászós tradelős eddig...nem tudni mi lesz még
5GB alatti területet foglal, nem akad szépen fut remek efektekkel. Menükezelés az egész irányítás egyből kézre áll és a touchpadot is kezeli a kontrolleren
Látszik, hogy a készítő megunta a várakozást és írt magának egy Univerzumos gémet...zseniális lett
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Forza.
My streams: https://beam.pro/oriic
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
My streams: https://beam.pro/oriic

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Amúgy is ez az IW megint faszának tünik mint single (mint a legtöbb cod single), de ettől most hogy ezt láttam, egyenesen epic....
Itt most a cod egy GTA-nak tünik a Titanfall-al szemben nekem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.11. 19:57:07
Ja én sem úgy értem hogy maguk a játékok élő személyek és elbuzulénak, hanem elbuzitják őket... 😄
Tökmindegy a végeredményt illetően kik miatt, a lényeg hogy folyamatban van.
De hangsúlyozom még1x ez valamilyen formában elkerülhetetlen, itt inkább a mennyiség és a megoldás minősége a durva.
Kicsit olyan mint az Uncharted gurulós ládái, ha érted mire célzok. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.11. 19:53:33
A mai gamerek 90% képtelen lenne a régi első generációs játékokat végig játszani amik nulla segítséget adtak az előrehaladásban!!!
Ez kettönk között a különbség és simán elvonatkoztatok ezektől,mert tudom,hogy a hülyék véget van te meg megütközöl rajta.Én jól szórakozok majd vele te meg morogsz és később ez számodra csak rosszabb lesz számomra meg pluszt ad az,hogy téged és másokat meg ez irritál!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.11. 19:42:04
Igen finnyás vagyok a jó minőségre.
"Mindenen tudsz falon futni nem csak a kisimított falakon,azt az elkorcsosult hülyék miatt teszik bele minden játékba,hogy a béna faszok is a 4 halál után ráébredjenek,hogy jaaa ott kell futni és igen az a szikla azért áll ki ott meg más színű,mert ott kell elugrani. stb stb"
Mit is mondál a nem butuló játékokról? 😄
Nem a játékok igénytelenednek hanem te leszel finnyásabb!Aztán lehet ezt magyarázni,hogy csak a minőséget akarod ja ja ja ja....
Mindenen tudsz falon futni nem csak a kisimított falakon,azt az elkorcsosult hülyék miatt teszik bele minden játékba,hogy a béna faszok is a 4 halál után ráébredjenek,hogy jaaa ott kell futni és igen az a szikla azért áll ki ott meg más színű,mert ott kell elugrani. stb stb
Viszont szerintem kicsit lassabb lett a dinamika az előzőhöz képest!A sok pöcs pont erre panaszkodott,hogy túl gyors és szerintem csökkentettek a speedből....pedig az úgy volt a kikurtjó....
Tök állat multiban egy "városban mászkálni, de amikor egy single CSŐKAMPÁNYBAN egy látszólag nyilt természetes környezetben látom hogy kb egy sportjátékhoz hasonlóan kezel a játék téged, mintha ez full ki lett volna így építve célirányosan hogy BA+ fussá már ott azon a ponton amit a fejlesztők kisimítottak az autodesc-ben vagy hol...lol
Nekem ez gáz.
Mondtam, ez nem spanyol viasz, nem itt látok ilyet elsőnek, meg itt más sebből is látok folyni vért, de hát ez tök aranyos...
/// a multival nincs gond, a single erőltetnek tünik erre írtam csak megjegyzést
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.11. 19:17:52
Amúgy ja, tudom, az öregség miatt van, öregedéssel kevésbé tud sok játék lekötni, és a másik a játékok igénytelensége, egyre csak igénytelenednek.
Ezt lehet magyarázgatni, meg szerethetőek valamilyen szinten a mostaniak, meg értem hogy nagy piac, formálja a játékokat, stb a sok monológ duma, de ettől még szarabb az ipar, ezek a sok vicces kijelentések nem alaptalanul születnek, hogy dlc-k egymás nyakán, meg 2-3 gomb elég egy játékban hogy végigjátszd, meg agyhalott feladványok.
Független attól hogy néha télleg jó lazulni, csak aprítani nha, de a mennyiség a gond.