PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanakkor erthetö is igazabol.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Game Impress Watch: For the 4K HDR patch for existing titles, will it cost money? Or will it be free?
Ito: It will be different for each title. I believe it will depend on the thinking of each licensee.
Game Impress Watch: What about Sony Interactive Entertainment?
Ito: I think it will vary for each one of our titles.
Game Impress Watch: What you’re saying is that there will be titles that have a fee
Ito: That is correct.
PSN ID.: Beegabor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- 1/2 opciora kell készülni ps4en (hdr off/on)
- 1/2 opciora kell készülni xbox one/s-en (hdr off/on)
- SOK opciora kell készülni pécén
el lehet képzelni, hogy mennyi odafigyelést kap emellett mondjuk a oneS/HDR vagy a ps4pro/1080-60fpsHDROFF .......
Forza.
Forza.
nem vármit, nem valamit - egy xboxot!!! 😉))
Forza.
de valszeg 33.3ms alatt a foscpu is végez a taszkjával ... nemtok másra gondolni 😉
Forza.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"The Elder Scrolls Online - azonnal kihasználja majd a PS4 Pro erejét
A Bethesda bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online november 10-én, vagyis a PlayStation 4 Pro megjelenésének napján azonnal kap majd egy frissítést, hogy ki tudja használni az új konzolban rejlő lehetőségeket.
A Bethesda elmondása alapján natív 4K-s felbontásra húzzák fel a játékot, aki pedig hagyományos 1080p-s tévével rendelkezik, az megemelt grafikai részletességet kap.
Ráadásul mindez még csak különösebb munkát sem jelentett a stúdiónak, hiszen a játékot eleve úgy tervezték meg, hogy PC-k széles skáláján fusson különböző beállításokkal, így csak ki kellett választani a megfelelőt az új konzolhoz."
1080p-n is látszani fog a különbség. Mondjuk kiváncsi lennék, hogy hajtja meg a Pro natív 4k-n a Skyrimet...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Igen az adott belépett profilra ment a játék. Szóval igen a mentések profilonként külön vannak.
Igen egymás ellen is simán lehet játszani több profillal. Egy gépen egy képernyőn mondjuk fifában akár négyen is nyomhatjátok egyszerre négy külön profillal vállvetve a gép ellen vagy egymás ellen.
Minden kérdésedre igen a válasz. :-)
Persze egymás elleni játéknál csak olyan opcióitok lesznek, amit adott játék lehetővé tesz.
Lenne egy nagyon alap kérdésem, soha nem volt még konzolom és gonolkdom egy PS4 Slim-en. A gépen létre lehet hozni ugye különböző játékos profilokat, mondjuk egyet nekem egyet a tervéremnek?! És attól függően ki játszik vele annak a profilja lesz aktiválva és a mentések és arra kerülnek automatikusan?! Ha egymás ellene játszunk akkor is ki lehet a két profilt választani ugye?
Fura lesz mondjuk, hogy már konzolon is lesz ott több beállítási lehetőség a fényerőn kívűl 😊
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
szerintem itt es most el is felejthetjuk a full hd 60 fremet, az megy majd annyival, amit amugy is annyival terveztek. vagy 1-2 elvetett cim.
pont.
Kár hogy a korai pletykák nem valósultak meg, miszerint lesz valami minimum elvárás a PRO-s játékokra mint pl 1080p/60, ehelyett kapok egy három állású kapcsolót és kapcsolgathatok mint PC-n.. huu de jóó
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Látom volt haszna, hogy aludtál rá egyet. 😄
/*én továbbra is támogatnám, hogy ez az opció legyen mandatory, de ez az én preferenciám, tudom, hogy nem mindenkinek van erre szüksége
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.09. 10:06:12
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
X-re eresztettek exclusive szinten. Az én izlésemnek kedvező X-es játékok kisebb mennyiségben vannak sajnos.
De konkrétan vesztes oldal nekem nincs, max annyi hogy ezzel a pc-s dologgal ástak gödröt kicsit a one-nak szerintem.
Ha ilyen lett volna... de nem ilyen volt.
S-ben nem igen van senki előrébb hogy pl a PCarsban 48 helyett 52 fps. ÉS az is játékfüggő, már ha... vagy ha tudsz róla, mert valszeg nem is fogod érzékelni.
Akkor csak amikor 28 helyett lenne fix 30, vagy 58 helyett fix 60, nade ebbből van a kevesebb már ha van. Mondjuk a Witcher 3-at megnéztem volna hogy mivel tud ( ha tud ) 1-2 frémme jobbat ott ahol nincs meg a 30, de erre ( is ) roggyantott mindenki, nem láttam ebből semmiféle tesztet...
Ez még nem PS5. :-)
Ja meg az a 30 frém stabilabb lesz. Láttuk XO vs XOS-nél az az 5%-os +gpu erő is már jelentett +1,2 frémet azoknál a játékoknál ahol nem volt fixálva a frém és nem volt cpu bottleneck. Szóval ilyesminek képzelem el. De mondom én nem értek hozzá. Megltjuk milyen lesz. Ez a 400 dodo most nem fog földhöz vágni. Régen simán jot generáción belül csak sima slim kizárólag külsőleges változásokkal ugyanennyiért ott mégsem ment ennyire a rinya. Most tök ugyan ennyiért meg erősebb gépet is kap az ember. Nem vágom a rinyát. Az olyanoknak mint nekem remek gép lesz, aki vágyik a kicsit jobb minőségre, de nincsen pénzem 2000dodó, hogy valami über gamer pct vegyek magamnak.
faszom az átállíthatatlan angol helyesírásellenőrzésbe itt melóhelyen... bocs a sok elgépelés miatt az ezért van. nincs időm javítani.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.09.09. 09:44:30
Nem értem. Komolyan nem. Itt a lehetőség, itt az új gép, és nem változik SEMMI. Megint az ősültségek kergetése megy. Mert mi az, amit viszont mindegyik tartalmazni fog? Igen, a kamu4K-t...
De egyébként ez nem csak az én problémám ám. Ahány fórumon járok, gyakorlatilag ez a legtöbbször elhangzó kérdés. Mit fognak tudni a pro játékok fullhd-n? És ezt ezek szerint valójában senki nem tudja, csak aki csinálja. Szerinted ez jó így? Komolyan érdekel a véleményed ebben, és természetesen mindenki másé is!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.09. 09:28:39
Most akkor lehet kiadják 30-al, de lehet normális frame pacinggel. Az úgy nem jó? Úgyis pc játszod majd, ott lehetőleg 60al, szal nem mindegy?
A ME Andromeda-ból NEM lesz 60fps-es verza a prö-n.
Bravo sony. Basszátok meg...
Ja és de jó is nekik,de várj ez nektek is jó felhasználóknak?Akiket meg ott szopat és szar le ahol csak tud!?
Örülj a sikerüknek!<#nevetes1>#nevetes1>És teszem hozzá amitől én mint x1 használó semmi kárt nem szenvedek!
így remélem marad is ez a tendencia szépen jó sok ps-t adjanak el!!!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.09. 08:18:28