PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandicoot
Az alapján ami a moditopikban van ez a döntés illetve büntetés egy vicc. Ha ezek miatt ment akkor szó szerint az van amit írtam lentebb. Egy ténymegállapításért amiben igaza van és nem sért senkit,illetve a poénért amire többen is reagáltunk mikor írtad mit vegyél.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
Nem tudom mi volt, nem voltam itt, nem ítélkezem ez végett, csak mondom hogy szerintem senki nem ezt szerette volna elérni, nem úgy ismerem itt a fórumozókat meg modikat, én mindenkit szeretek, ti is szeressétek egymást, csak engem utáljatok. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Abban ami először jelentve volt semmi sértő nincs, puszta tények a Sony mocsokmód el van kényelmesedve és szarik a felhasználóira rendszerint, csak nyomják a bullshitet ezerrel bele az arcba. Abszolút nem tesz jót hogy ennyire vezetnek az MS elött.
Most persze megint sokan nyelik is a maszlagot ahogy nyelték a PS4 megjelenésekor is,aztán jön a pislogás meg a magyarázkodás hogy a játékélmény a fontos (de azért a pro-t megveszik a nagyobb teljesítményért-jobb grafikáért), nem baj ha valami nem tud stabil 30 frémet se.......

Az ánuszpumpás dolog meg poén volt,ennyi erővel én is kaphatnék pirosat amiért afganisztánba küldenélek ájlávamerika pólóba....Vagy Arty is amiért szerinte ha odamész akkor idemenekülnek az ottaniak....Ezek poénok,totál felesleges lepontozni....

Jó hogy nem tartunk ott hogy egy rossz szó a Sony-ra vagy a Ps4-re és büntipont ha jelent valaki (bár a jelek szerint ott tartunk)....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.09. 19:12:31

darkSectorxxx
Úgy nem baki, hogy a moderátorok nem ítélkeznek, nincs részrehajlás, ezt el kell fogadni, ezt Harlekin is elfogadta, írja ahogy néztem a kommentet, ha jelentés van, és az tartalmaz szabályellenes dolgot, akkor a moderátor kénytelen valamit lépni, ennek jutalma, mértékét nem tudom, azt nem tudom vitatni, de ez nem egy olyan dolog szerintem amit nem lehetne elsimítani egymás közt.
Tény kicsit ingerültek vagyunk néha, de azért senki nem kívánja szerintem másnak hogy na takarodj sg-ről.

Jó kivéve titeket ha rólam van szó. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Sokszor összezördültünk, de ez még szerintem se fair pontozás bármennyire is ""kedvellek""....<#idiota>
Semmi olyat nem írtál amin bárkinek megsértődni vagy felháborodni kellett volna. Nyeld le, moderátor baki és túlreagálás...

darkSectorxxx
Ő mondták hogy apróbb változások vannak ez mellett, csak ez talán a lényegesebb. 😄
De ja, nem mindegy hogy fekete vagy szürke. 😊
Viszont jó hogy plusz 1 lámpa világít a pofámba....nem értem, ha azt akarták hogy lássa a játékos a lámpa színét, akkor elég lett volna csak a falra nézni amit bevilágít a lightbar nem? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.09. 18:58:46

samsung123
A GS hírek kb annyit érnek, hogy azt se tudták megemlíteni, hogy a Dpad és a ikongombok alapszine szürke nem fekete már.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

darkSectorxxx
<#hawaii>

pár évem van vissza erre a kis időre nem hagyom már magam.
nehogy nekem itt eltunyuljon mindenki, edzésben tartalak titeket. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.09. 18:52:36

Bandicoot
"de nem tettem."

Itt meg fórumozók milliói szisszentek fel egyszerre kínjukban. <#banplz>

darkSectorxxx
"Mint azt már tudtuk, ráncfelvarrást kap a DualShock 4 kontroller. A touchpad egy részét átlátszóvá tették, hogy a light bar fénye átvilágítson rajta, és a játékosok az eszköz forgatása nélkül is lássák, milyen színű épp. Ezen kívül nem végeztek más módosítást, vagy legalábbis nem olyan számottevőt, hogy érdemes legyen róla szólni. (Az eredeti kontrolleren még könnyen szétbomló gumi borítású analógok voltak, de a későbbi változatokon már sokkal jobb minőségű anyagot használtak, és ezt sem kommunikálták kiemelten.) Az ára 18 990 forint lesz."

Bandicoot
Azzabaj...Hogy Forza Horizon 3....Mafia 3....Watch Dogs 2.... VAGY Pro + Bf1 (ha jó lesz rajta)..... Egyszerre mind anyagi csőd és nemis igen megy.....

darkSectorxxx
Ez nem komoly, nálam is néha volt pont hogy abbahagyjam. (most emberek száza sóhajtott fel! 😄) , de nem tettem.
Vannak dolgok amik megtörténnek, nálam is voltak olyan dolgok amiket vagy jogosnak éreztem vagy nem. De nem haragudtam senkire, ez egy nagy közösség, különböző egyénekkel, hibázhat mindenki, de ezzel együtt kell élni, elfogadni.
Azért ez még nem a világ, én 30 felkiáltót kaptam sg-s életem során, és még itt vagyok. 😄

Tudom, tudom, ennek kurvára örül mindenki, ezt nem kell külön mondanotok. 😊

Totti5
PS4 elkelt. A Mafia 3 dúrvabrutál jóság és kemény 1 hónap lesz amíg ki kell böjtölni a PS4 Proig mert nem vehetem meg, sőt mostantól kb semmi multiplatot nem vehetek meg. Fifa 17 Xbox 1, és szerencsére jönnek az exek folyamatosan MStől, szóval ki fogom bírni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.09. 18:27:46

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én sajnálom,szerettem olvasni a kommenteket néha feldobta a napomat.
Üdv.
És jó játékot.
jajjj ne drámázzál mar baszki!
igyál valamit es maradj a seggeden!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.09. 17:45:12

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Harlekin
Hali mindenki!

Eljött az a dolog amit már elég régen terveztem és a ma történt dologgal ez teljesen világossá vált,hogy ezt kell tennem!

A miért!

Kaptam 2 bünti pontot (12 év alatt ezek az elsők)olyanért ami egy poén volt, és akinek ment poénnak is vette! Beszéltem vele!
Kezdve azzal, hogy a MÁS ÁLTAL sérelmezett hszben szereplő dolgok NEM is léteznek! Nem értettem mi benne a sértő vagy a felháborító
És miután ezt a dolgot és az ehhez tartozó észrevételemet felvetettem ott ahol kell teljesen normális hangvétellel.
Kaptam még 2 bünti pontot!

NEM kérdőjelezem meg a döntést biztosan így jó! Elfogadom!

Így viszont nem maradt más...

Kezdem azzal,hogy köszönöm mindenkinek a régiek és az újak közül azokat a dolgokat amik számomra és remélhetőleg számukra is felejthetetlenné tették az ittlétemet!
Egy dolgot biztosra vehet mindenki éspedig, hogy soha senkit nem akartam szándékosan megbántani! Tehát ha valaki lelkében szálka vagyok vagy voltam akkor attól most ezúton szeretnék elnézést kérni!
Öröm volt segíteni azoknak aki segítségre szorultak így rengeteg pozitív privát üzenetem van.
Viszont egyetlen egy negatív sincs!!!

Én az SG fórumot mindig mindenkor egy poénos vicces dolognak tekintettem és ezt nem a szavak rossz vetületében vagy ledegradáló módjában mondom. Egyszerűen így alakult régről. Mert itt mindig mindenről lehetett beszélni nyíltan, de ez az elmúlt 2 évben teljesen kifordult magából. Most soha semmiről nem lehet érdemben főleg és mindig mindenkor mindenki nyílt támadásnak vél mindent.
Erről a régi tagok bőségesen tudnak mesélni, ja de sajnos azok is egyre kevesebben vannak.

Így most még egy taggal kevesebb lesz.

IGEN!

Kértem a profilom TELJES törlését, tehát minden eddigi üzenetem és hozzászólásom ami a 12 év alatt történt törlésre kerül és a regisztrációm is.
Nincs bennem sértődés vagy bár mi olyan ami hirtelen felindulásból történne. Egész egyszerűen nem tudnék a továbbiakban itt ugyan olyan lenni mint voltam! Azaz magam!
Ezért mindenkinek még egyszer köszönet mindenért és aki egyéb elérhetőségemre kíváncsi az privátban még pár napig elérhet. Vagy a későbbiekben esetleg, de csak, ha nagyon muszáj, de tényleg csak akkor Moby-n keresztül!

Mindenki megnyugodhat ez a döntésem végleges és a törlés után soha többet az SG közelébe nem jövök(még olvasni se) és NEM NEM csinálok új regisztrációt. Tényleg nem akarok ezek után ide semmilyen formában tartozni!

Mindenkinek további jó fórumozást és jó játékot!

BY! PEACE!

a kommentem tartalmat akkor se valtoztatnam meg.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Nem a peccs miatt fogják eladni, hanem mert a sony új vevőket szerez neki új géppel.

Adversus solem ne loquitor

"hálából a támogatásért"

PÈNZT akarnak ezek meg mindig keresni.
mekkora deal nekik, ha a mar lefutott, valszeg durvan learazott jatekukbol hirtelen eladnak par extra kopiat, mert felröppent a hir, hogy a pöcs jot tesz neki? biztos nem nagyobb, mint az energiajukat valami masra forditani.
ha meg pöcsölnek, akkor megkerhetik az arat szvsz.

hogy ez jo-e? persze, hogy nem. en se vedem öket. csak nem alomorszagban elunk.

arty
nem.
az IP építésért, hogy az azóta érkezett gémerek megvegyék a prójukra a játékot, ilyenek miatt ... hálából a támogatásért, stb.
a pecset össze lehetne kötni valami akcióval, gotyval, stb...

mert ez igy kurva rossz szájízt hagy majd...

Forza.

TDC Geronimo
Eddig húzták az ügyet, erre sony kinyögte hogy...

"Bethesda says Sony won't allow mods to come to Fallout 4 or Skyrim Remastered"

Mekkora kókler banda. Engem nem érint, de akkor is..

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Gondod nem is neked van vásárlóként. Te jól jársz. Rosszul azok járnak, akinket megrövidítenek a kulcsokért. Az sokat mond el, hogy sajnos a a deus exet hasonló oldalon vettem (mert nem tudtam, hogy szürkék), és egy fényképen küldték a kódot. Valahol a világban valaki gondolom sír, aki levette a polcról a dobozt...mostmár csak GMG, vagy bizonyítottam legit oldal.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.09. 16:03:44

jo hat en is vettem mar sok cuccot a hirhedt G2A-rol es sose volt gond.
(ugy hallottam amugy Köln-ben meg standjuk is volt Gamescom-on. durvis)

TDC Geronimo
Nem tudom én ismerek jó pár embert aki mindig innen vesz és sose volt gond <#nemtudom>

Moby
Félreértettem a kérdést, bocsi. Azthittem tőlem kérdezet a GMG-t.

TDC Geronimo
Nem tróger, instant küldik kulcsokat is

Moby
Hát az szürke, azt én inkább skippelem. Párszázért inkább a legitről.

najsz. vegre behuzom a Dirt Rally-t, csak 21 ojro.<#vigyor2>
edit: naaa mert torolted? csak cigok? 😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.09. 15:57:12

ez is nem-troger oldal?

TDC Geronimo
legyen már október :y

ja hogy beregizve VIP arak vannak.... pfff. de ugyis 39 €

TDC Geronimo
instant gamingen 32 euro

raneztem mar hatha van mas erdekes is. nos engem nem is enged UK arakhoz, csak eurot ir. 50 euro a M3. 27 font az pedig 32 ojro. nagy sneciek.

Moby
off
Nemtom mire veszed, meg hol, de megintcsak GMG-n 27 font. Szvsz még a szürke/fekete oldalakon is drágább.
on.

TDC Geronimo
wow 2:30nál már az az átvezető is.. najó többet én se nézek 😄

Moby
Meg is vettem. Lopják a pénzem meg az időm megint, a kis sneciek 😊

Nagyon köszi a választ Mindenkinek 😊
TDC Geronimo
És a zene a streamek miatt még benne sincs. Na a listát elnézve az még rárak egy nagy lapáttal 😊

Moby
Ú gecijó basszus...na, ez lehet az év meglepije. Áztákurvadejóez <#finom> Nem hittem volna.

/na nem is nézek belőle többet, a nyakambaszakad valami szpojler. Day1. Olyan atmoszférája van, hogy magamalászartam.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.09. 15:06:10

TDC Geronimo
Takedownok elég durvák.

Moby
Á nagyon bejön. A kor, az autók, a hangulat, a keménysége...KELL. KELLÖ.

adott cég (föleg nem-Sony-s) befejezte a jatekot mondjuk 1-2 eve.

a ket szep szemedert meg az erösebb vasert mozgositsak most ujra a fejlesztöket teljesen ingyér?

érti?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.09. 15:02:46

TDC Geronimo
Na egy utolsó ez inkább egy preview infókkal

arty
ertheto???

Forza.

TDC Geronimo
Én se értem mitől unalmas. Streamen a filler cuccokat csinálja nem story küldiket, de nekem nagyon tetszik

Moby
Nekem bejön. Elég durva 😊

/sőt, nagyon bejön, ahogy nézem tovább. KELL.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.09. 14:47:53

TDC Geronimo

Moby
Ühüm. Ezek a tetvek percek alatt fogják meghonosítani, hogy minden létező játékban még pécén is pénzért lesz csak feloldható mondjuk az "ultra" opciót. Ott mondjuk belelövik a napba az első próbálkozókat refundal, de akkorismár...

Moby
Ha ez igaz, remélem proig ég a sony székház. Férgek.

ez meg egy unalmas retek.