PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Most persze megint sokan nyelik is a maszlagot ahogy nyelték a PS4 megjelenésekor is,aztán jön a pislogás meg a magyarázkodás hogy a játékélmény a fontos (de azért a pro-t megveszik a nagyobb teljesítményért-jobb grafikáért), nem baj ha valami nem tud stabil 30 frémet se.......
Az ánuszpumpás dolog meg poén volt,ennyi erővel én is kaphatnék pirosat amiért afganisztánba küldenélek ájlávamerika pólóba....Vagy Arty is amiért szerinte ha odamész akkor idemenekülnek az ottaniak....Ezek poénok,totál felesleges lepontozni....
Jó hogy nem tartunk ott hogy egy rossz szó a Sony-ra vagy a Ps4-re és büntipont ha jelent valaki (bár a jelek szerint ott tartunk)....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.09. 19:12:31
Tény kicsit ingerültek vagyunk néha, de azért senki nem kívánja szerintem másnak hogy na takarodj sg-ről.
Jó kivéve titeket ha rólam van szó. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Semmi olyat nem írtál amin bárkinek megsértődni vagy felháborodni kellett volna. Nyeld le, moderátor baki és túlreagálás...
De ja, nem mindegy hogy fekete vagy szürke. 😊
Viszont jó hogy plusz 1 lámpa világít a pofámba....nem értem, ha azt akarták hogy lássa a játékos a lámpa színét, akkor elég lett volna csak a falra nézni amit bevilágít a lightbar nem? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.09. 18:58:46
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
pár évem van vissza erre a kis időre nem hagyom már magam.
nehogy nekem itt eltunyuljon mindenki, edzésben tartalak titeket. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.09. 18:52:36
Itt meg fórumozók milliói szisszentek fel egyszerre kínjukban. <#banplz>#banplz>

Vannak dolgok amik megtörténnek, nálam is voltak olyan dolgok amiket vagy jogosnak éreztem vagy nem. De nem haragudtam senkire, ez egy nagy közösség, különböző egyénekkel, hibázhat mindenki, de ezzel együtt kell élni, elfogadni.
Azért ez még nem a világ, én 30 felkiáltót kaptam sg-s életem során, és még itt vagyok. 😄
Tudom, tudom, ennek kurvára örül mindenki, ezt nem kell külön mondanotok. 😊
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.09. 18:27:46
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Üdv.
És jó játékot.
igyál valamit es maradj a seggeden!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.09. 17:45:12
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Eljött az a dolog amit már elég régen terveztem és a ma történt dologgal ez teljesen világossá vált,hogy ezt kell tennem!
A miért!
Kaptam 2 bünti pontot (12 év alatt ezek az elsők)olyanért ami egy poén volt, és akinek ment poénnak is vette! Beszéltem vele!
Kezdve azzal, hogy a MÁS ÁLTAL sérelmezett hszben szereplő dolgok NEM is léteznek! Nem értettem mi benne a sértő vagy a felháborító
És miután ezt a dolgot és az ehhez tartozó észrevételemet felvetettem ott ahol kell teljesen normális hangvétellel.
Kaptam még 2 bünti pontot!
NEM kérdőjelezem meg a döntést biztosan így jó! Elfogadom!
Így viszont nem maradt más...
Kezdem azzal,hogy köszönöm mindenkinek a régiek és az újak közül azokat a dolgokat amik számomra és remélhetőleg számukra is felejthetetlenné tették az ittlétemet!
Egy dolgot biztosra vehet mindenki éspedig, hogy soha senkit nem akartam szándékosan megbántani! Tehát ha valaki lelkében szálka vagyok vagy voltam akkor attól most ezúton szeretnék elnézést kérni!
Öröm volt segíteni azoknak aki segítségre szorultak így rengeteg pozitív privát üzenetem van.
Viszont egyetlen egy negatív sincs!!!
Én az SG fórumot mindig mindenkor egy poénos vicces dolognak tekintettem és ezt nem a szavak rossz vetületében vagy ledegradáló módjában mondom. Egyszerűen így alakult régről. Mert itt mindig mindenről lehetett beszélni nyíltan, de ez az elmúlt 2 évben teljesen kifordult magából. Most soha semmiről nem lehet érdemben főleg és mindig mindenkor mindenki nyílt támadásnak vél mindent.
Erről a régi tagok bőségesen tudnak mesélni, ja de sajnos azok is egyre kevesebben vannak.
Így most még egy taggal kevesebb lesz.
IGEN!
Kértem a profilom TELJES törlését, tehát minden eddigi üzenetem és hozzászólásom ami a 12 év alatt történt törlésre kerül és a regisztrációm is.
Nincs bennem sértődés vagy bár mi olyan ami hirtelen felindulásból történne. Egész egyszerűen nem tudnék a továbbiakban itt ugyan olyan lenni mint voltam! Azaz magam!
Ezért mindenkinek még egyszer köszönet mindenért és aki egyéb elérhetőségemre kíváncsi az privátban még pár napig elérhet. Vagy a későbbiekben esetleg, de csak, ha nagyon muszáj, de tényleg csak akkor Moby-n keresztül!
Mindenki megnyugodhat ez a döntésem végleges és a törlés után soha többet az SG közelébe nem jövök(még olvasni se) és NEM NEM csinálok új regisztrációt. Tényleg nem akarok ezek után ide semmilyen formában tartozni!
Mindenkinek további jó fórumozást és jó játékot!
BY! PEACE!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Adversus solem ne loquitor
PÈNZT akarnak ezek meg mindig keresni.
mekkora deal nekik, ha a mar lefutott, valszeg durvan learazott jatekukbol hirtelen eladnak par extra kopiat, mert felröppent a hir, hogy a pöcs jot tesz neki? biztos nem nagyobb, mint az energiajukat valami masra forditani.
ha meg pöcsölnek, akkor megkerhetik az arat szvsz.
hogy ez jo-e? persze, hogy nem. en se vedem öket. csak nem alomorszagban elunk.
az IP építésért, hogy az azóta érkezett gémerek megvegyék a prójukra a játékot, ilyenek miatt ... hálából a támogatásért, stb.
a pecset össze lehetne kötni valami akcióval, gotyval, stb...
mert ez igy kurva rossz szájízt hagy majd...
Forza.
"Bethesda says Sony won't allow mods to come to Fallout 4 or Skyrim Remastered"
Mekkora kókler banda. Engem nem érint, de akkor is..
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.09. 16:03:44
(ugy hallottam amugy Köln-ben meg standjuk is volt Gamescom-on. durvis)
edit: naaa mert torolted? csak cigok? 😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.09. 15:57:12
Nemtom mire veszed, meg hol, de megintcsak GMG-n 27 font. Szvsz még a szürke/fekete oldalakon is drágább.
on.
/na nem is nézek belőle többet, a nyakambaszakad valami szpojler. Day1. Olyan atmoszférája van, hogy magamalászartam.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.09. 15:06:10
a ket szep szemedert meg az erösebb vasert mozgositsak most ujra a fejlesztöket teljesen ingyér?
érti?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.09. 15:02:46
/sőt, nagyon bejön, ahogy nézem tovább. KELL.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.09. 14:47:53