PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
"E3 2016 biggest suprise"??? Micsoda fasság ez? 😄 Kamu.

Adversus solem ne loquitor

Bandicoot
Nem bámulom. Exklu nem jön. A pc meg itt figyel.<#worship>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Amiga
:-)

Már ugye az Uncharted 4 végén láttunk egy posztert a folytatásról. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

AntiHero
The Last of Us 2 Magazine Leak?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Amiga
The Last of Us remasteredben voltam és megint rájöttem, mennyire észbontóan jó. :-)

Amiga
:-DDD

TDC Geronimo
nem is értem ki fog slimet venni, amikor egy kicsit drágábban mindjárt itt a pro

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Jó reggelt kivánok kedves Amigaúr 😊
Merre jártál az elmúlt hetekben? Volt egy kis tütü? 😄

Amiga
Official SONY usb-adapter jön?

Moby
A slim holnaptól kapható. A pronak meg nyilvános az ára. Ahogy nézem az árak sem mentek lejjeb. Nem fog itt történni semmi. Százezer alatt nincs konzol boltban(új). AZalatt meg már madár kérdése. Mindegy, ti dolgotok. Pár ezer forintért nem bámulnám a falat két hónapig az tutter 😄

darkSectorxxx
Hát majd kiderül, szerintem nem. 😄
Most amit adnak attól lejjebb már hová menjen?
Van így is dupla árrés a 2 gép közt. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Igaza van Moby-nak miért nem vártál novemberig? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Most még van ára. Pro közeledtével + slim érkezésével 70-et se adnának (max ha találsz birkát) egy 1terás 1216-ért...

Nekem is kiment az 500 gb 2 napja még jò áron.

Moby
Minek adtad el most?

Más. Elvileg ho9lnaptóél kapható a slim, meg a ds4 usb adapter. Utóbbit valaki veszi? Érdekelne egy beszámoló.

Kandurex
még hiányzik is,...nézem a TV alatt és üres 😞 pedig úgy megszoktam, hogy ottan ül....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla
Elkelt a PS4, hosszú két hónap következik 😮

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
Ja, nem rossz. Ami hülyeség, hogy az új Quick menü a ps-gombot hosszan nyomva jön be, a "home" pedig azonnal (ahogy eddig). Fordítva célszerűbb lenne.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

AntiHero
Battlefield 4’s DLC is currently free on PS3, PS4, Xbox 360 & Xbox One

AntiHero
Azért mikor kiment "vidékre" nem kicsitt szebb volt a játék. Amit lattam a videon varos részletet, erdőt, gyárat az faszan meg volt csinálva.

Harc/lopakodas kicsit fura. Meg az is, hogy ellok az ellenfél és gondolkozik ahotival a kezében. Pedig szarrá lőhetne. Nem tudom milyen nehézségen tolta, de így túl konnyünek tünik.

Aztan lehet cssak azert mert ez mar joval a játék kozepen van. Aztan erősek vagyunk.

Tuning is van. Minden van.
Multi lesz ebbe amugy?

Moby
Tudnám én ezt még fokozni, ha kapnék rá lehetőséget 😄

Amiga
Nekem bejönnek az OS-update újításai
Szokni kell, de nem rossz. A mappáknak külön örülök, nagyon hasznos. :-)
A BioShock Collection pedig már csordogál is lefelé, pénteken visszatérek Rapture-be. :-)))

Kandurex
Pro -n vállalható lesz a

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Szent isten, de zavaró.

Totti5
PC, egér.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bandicoot
Na ez ìgy már faja köszi! <#eljen>

darkSectorxxx
Mik ezek a kamera rángások?

AntiHero
Nekem teljesen bejön. Azért mikor rohangál a városban eléggé kivannak dolgozva az udvarok, házak. Csúnyának hat a videón néha de bőven jó ez nekem.

Pre-order. 😊

Totti5
Na itt van, szimuláción tunning verda. Simán kurvajó. 6:35

TDC Geronimo
RGBt én átállítottam autoról fullra és így sokkal szebb. Színek is meg nem olyan világos

arty
jaguár is négymagos és kettő van belőle... gondolom ezeket is pont ugyanugy össze lehet ragasztani 😉
nem ideális, de mivel kisfogyival nincs nyócmagosa az amdnek...

(amugy kiváncsi lennék a cpu kihasználtságra ezekben a gépekben... 1x4-en fut a játék azt valszeg maxolja, 1x2-n az os, és itt a maradék 1x2-n mi fut? eleve nem gyors magok ezek, ehez még hozzájön, hogy adatot cserélni a másik 1x4es blokkal k. lassú... majdnem 10x annyi idő, mint saját l2 cacheből ahogy olvasom... olvasnék 1x valami mélyinterjút valami prő ND devvel)

Forza.

TDC Geronimo
na most már jó. Úgy néz ki amíg nem voltam online DSbe valami megzavarta viszont akartam invadelni és ki is fagyott <#zavart2>

TDC Geronimo
őőő elkúrták a videófelvételt is? Nyomom share gombot utána elmentem négyzettel mint régen és ilyen 4-5 seces videókat ment el wtf? Istenem ezek...

n000rbi
Nagyon úgy tűnik, hogy megtekerték a kontrasztot, hogy a paraszt örüljön a "szebb" képnek hádéer nélkül is. <#falbav> Most valahol ott lehet, ahol az x1 kontrasztja, ott 86-ra kellett állítanom, míg ps4-en 100-on volt jó, most ps4-en is le kellett vennem kb. 86-ra...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
>The number of CPU cores 4

Oszt ez vajon miként futtata vóna ps4 kódot csillagom? 😄

arty
"Azt nem teljesen értem, hogy a mobilchip gyártók miért nem jönnek be erre a piacra? Qualcomm például. Csúnyán tudnának tarolni, nem? Iszonyatosan megizmosodtak a mobilpiacon."

Jah, félwatton ők gyártják a legerősebbet, de 20 wattra semmijük nincs.

"Azt még megértem, hogy Sony nem fejleszt új cell-t, hiszen majdnem belerokkant az előzőbe. De nem lenne más, aki szívesen fejlesztene valami célhardvert? Motorola pl.?"

Dzsiziliárd dolcsiba és évekbe telne, miközben az árrés kb 3.56% lehet a terméken.
Ez mamár ugy van, ahogy moby írta... ha tetszik valami valaki polcáról, akkor azt be tudod tenni a konzolodba, esetleg minimális módosításokkal.

"Vagy ennyire elszállt az intel és a nvidia?"

Egyiknek gpuja nincs, másiknak cpuja nincs (ami elég erős, de közben nem atomdrága. ill vidiának csak cpu-ból csak arm-ja van, ami ide vérgyenge sajna).

Forza.

arty
😄DDDDD

Forza.

AntiHero
Megnézzuk mit tud. Ha mar ingyen van. 😄

arty
ár. 399-be ez fért bele ...

Forza.

arty
"de azok annyit fogyasztanak, amivel konzolképtelenek."

A12-9700P - "4" mag, 2500-3400mhz, 15W amiben már a 384 séderes gpu is bennevan. az első ps4 jaguárja is 15w volt ...

ezzel ellenben 399 dolcsiba tuti nem fért volna bele a pró, márpedig az nagyobb marketingizé, mint a hatvanfrém-pecs :/
evvan.
jaguár szerintem 1 dollárból legyártható 14 nanón, azaz cpura a 399-ből kettőt ... KETTŐT kellett áldozi 😄

Forza.

TDC Geronimo
Nekem haver küldött pcre, de marhára nem érdekel

AntiHero
You have been invited to the For Honor Closed Alpha

Szept 15-19

:3

TDC Geronimo
ott lesz a pro :p

Moby
Legkúlabb tréler eddig a játékból! GG Guerrilla!
Ez a theme meg szimplán mindent üt. Még a killzónváros-újrafelhasználással sincs bajom 😊
Egyetlen apró bajom van csak az egésszel: kár, hogy nem jön pécére 😄

TDC Geronimo

igen igen...az a zene... 😊

TDC Geronimo
ja és psn is szar, store is. GG sony. Remélem jövőre emelkedik PS+ megint

darkSectorxxx
Jó fos mi? 😄
De a menürendszer előnyt szerzett szerintem.

TDC Geronimo
Színekkel mit csináltak 4.0ba? DS3as témánál kiég a szemem kb. Sokkal világosabb lett a sárga szín meg ez a fehér keret...

Moby
A cikk nyolcadikai <#vigyor>

Totti5
A kedves júzer szerint ez a legjobb főszereplő, így miért ne. Vegye csak és tolja még le 10szer, ha ez a non plusz ultra AC rész. Hál isten 2014ben új, megérdemelt alapokat kapott és ezt a retró se nem lopakodó se nem semmi , mert semmire nem jó mechanikát a múlt elnyelte. Maradjon ott is, nem kell belőle semmi. S kár hogy erre épültek a következő részek, nagyon sokat kellett böjtölni hogy az AC végre AC legyen.

Jogos, hétvégén kerestem agyba főbe és nem volt sehol, sem erről sem a ONE S-ről, most már tele van...