121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Undorító az az aim assist ami a játékban van (már ha úgy van benne ahogy az open bétában is volt) -
Vicc amúgy hogy 8órája töltöm a nioh-t és még csak 8giga jött le holott van vagy 30gigás. Szép volt PSN. -
Miért? -
Lehet felteszem egyszer, de azért nehéz komolyan venni azt a játékot. :D -
OW? -
Ilyenre én is várok, amit miatt én is rászoknék a multira. -
Valaki tákolhatna már egy jó fps multi lövöldét is, én erre várok. Legutoljára a bf4- pc- béta űber-szórakoztatott.
Siege-n meg nem jön semmi forradalmi. Már egy éve nézem ahogy a fejlesztő brigád vergődik egy amúgy fantasztikus koncepciójú játékkal, és a fostaliga szervereikkel ami kritikán aluli. -
Az tonképp mindegy, ez ment minden kétbites sony techdemónál eddig. Minden szar bele lett látva mindbe, aztán eltelik pár hónap, és a nagyja már le meri azt is írni, hogy semmire nem emlékszik belőle annyira jóak volt.
Nem lesz ez másképp ezzel sem. Pedig a helyén kezelve nincsenek túl nagy bajok a HZD-vel, ha elfogadjuk, hogy ez egy decima promo, és hogy a GG beletette amit tudott, és ez ennyire volt elég. Grafikailag parádés, és az is értékelhető. Én meg má hozzászoktam, hogy a jó játékok nekem onnan jönnek, ahonnan általában nem várom. Nem kevésszer több éves, parkolópályára kerül játékok közül. -
Hát ja majd gyakorlatban eldől. :D -
LBandi77 #71203 Talán ha majd megy a pvp akkor érdekes lehet a coop is. -
Ami itt túl lett tólva itt , az nem a Horizon. :D
Azért nem hangzottak el olyan dolgok hogy forradalmi, stb. Csak azt mondták, mondtuk, hogy egy FPS-t készítő csapat, derekasan összerakott egy sandbox akciójátékot....ami legalább alap minőséget hoz minden tekintetben.
Ami újabban nem kis szó. Új IP-knél.
Az hogy pár embernek esetleg év játéka lesz év végére, az szubjektív....ezzel nem lehet mit vitatkozni. :D
Ni-oH-ban lehet coop, de én sem próbáltam még, ha kell szívesen besegítek neked, vagy másnak, de szerintem annyi potenciál nincs ebben a coop-ban, hogy itt fun-ból nekilássunk nyomatni...
Szerintem annyi lehetőség nincs itt ebben a multiban mint a Das3-ban pl.
De nyitott vagyok mindenre. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.11. 20:00:58 -
LBandi77 #71201 Felőlem mehet bár azt sem tudom hogyan működik, egyszer véletlenül valakihez bementem segíteni de nem tudom hogyan. -
Utólag igazat kell adjak neked, mert kb én is így voltam a horizonnal. Egy kicsit tényleg túl lett tolva, jó játék lett de azért nem forradalmi és igazából így utólag nem jelölném az év játékának, na de meglátjuk milyen meglepetéseket tartogat az év.
@dark @LBandi majd kópézunk ha van erre lehetőség a játékban meg várható 2 story dlc- is hamarosan ha jól informálódtam. -
Aki szeretne Driveclub-ban privát versenyeken részt venni baráti hangulatban, az vegyen fel és csatlakozzon hozzánk PSN ID: blackbox_gg
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2017.03.11. 19:17:29 -
Szerencsére ki lehet próbálni. -
Akkor faszán tolod. :) -
LBandi77 #71196 Ahova beengedett eddig az mind kész van mellék,tvilight,minden,de nem izzadtam le. -
Van egyel nehezebb fokozat is ha kell, meg olyan mellékküldetések, amik azért megizzasztanak jobban. :)
Evvan sajnos. :) -
LBandi77 #71194 Az baj. -
Ja akkor már túlvagy a játék nehezén. :) -
LBandi77 #71192 Most valami gödörben volt 1 kúrvanagy csontváz ami lövöldözött még valami mágiát is,itt tartok. -
Igen, ugyanaz az mint a Das-BB, persze azt mondtam is, hogy sokszor télleg nem okoz nehézséget, a mobok is inkább a tömegekkel tudnak akadályozni, ha sokan vannak...
De melyik boss-ra mondod? mert az első 7-8 az még nem annyira nehéz, de utána lehetnek meglepetések.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.11. 17:09:36 -
LBandi77 #71190 Darky én bossoknál max 5x haltam meg de az is ritka hogyha nem elsőre megy, mondjuk én használok minden itemet, mágiát. Viszont sokszor a mobok bedarálnak mint a szart. -
Sajnálatodra. :) -
Nekem már a ds3 dlc-k, teljesen kimaradtak :( -
Jaja, szóval nem kell mondanom mire számíthatsz. :D
Kíváncsi leszek a Das 3, 2. dlc-jének a nehézségére. Természetesen azt is HUD nélkül fogom megpróbálni először.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.11. 16:48:52 -
Élőbe néztem ahogy büntetnek :D Főleg az a szamuráj tag ott a sárga mezőn.
Még egy játék belefér a keretbe Tripla A- áron csak kérdés,hogy ki lesz a befutó.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.11. 16:47:32 -
Tudom, én sem voltam új, mikor kaptam a számra. :D -
Azé én is végig toltam párszor a ds2-ds3-bloodbornt, úgy-hogy a gamingorál műfaj nem lesz idegen. 
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.11. 16:44:34 -
Hát jó elég hullámzó tud lenni, van amikor séta az egész, utána meg 50 halállal tököl az ember egy idegölő boss-nál. :D -
easy lesz ez :DD -
Szopásra felkészülni. 18-as karikát kitenni.... :) -
SlickAdam #71180 akinek kimaradt az elsö Nier jatek:
-
Egyéb huncutság: Töltödik a Nioh -
Ni-oH + Horizon?
-
-
Hát ez az. Én is így gondolom. Ha megjelenik, végig toljátok és azt mondjátok hogy ez igen ! ez a cím felnőtt a trilogiához. De ne egy trailer alapján jelentsük már ilyet ki. Csak ez zavar.
-
?
Mass Effect trilógia a mérce az Anrdomédának.
Vagy most azon kell pattogni évekig hogy milyen a mimika? az szimpla technológia, vagy jó vagy nem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.11. 16:07:27 -
Valamit mondj már akkor mi a mérce, mert hát ugye más címhez már nem lehet hasonlítani mert megsértődnek.
Mert ahogy állítod a jó játék mindenkinek relatív. Akkor szerintem azonnal is töröljük el a jó játék fogalmát mert ez mindenkinek más. Sőt akkor már egyéb Game Awards-ok is teljesen feleslegesek akkor.
-
Igaza van tottinak. Lehet itt fikázni meg kiragadni dolgokat, lip syncel egyetértek az tényleg fos, de biztos nem lesz szar játék. Amúgy meg GOTY már eldőlt március 3án