PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
<#eljen>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
<#eljen>

Moby
A kamu4k ilyen kompromisszumos lesz. Ebben semmi meglepő nincs. De ez nem érdekes. Az érdekes az, hogy mit fognak mutatni a játékok 1080-ban. És erről egyelőre nincsenek infók, mert a df elemzések is videókon alapulnak. Addig felesleges ezzel foglalkozni, amíg nincsenek gépek, futtatható játékokkal az elemzőknél.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Te választod ki mi a fontos. 4k vagy 1080p. De egyik sincs kőbe vésve. Fejlesztői döntés és szakértelem a döntő tényező a felbontásban és frémben.

Ha meg a fejlesztő helyett a júzer akar optimalizálni lehet venni 1080 GTXert 100 ezres CPUval, 16 GB rammal. Minden adott. Most már tényleg nem lehet ríni hogy nincs semmi. PC, WiiU ( jövőre NX ), Xbox One, Xbox One S ( 1 év és Xbox Pro ) PS4, PS4 Slim, PS4 Pro, PC.

Döntse el mindenki mi a fontos neki.... le van fedve az egész piac minden szegmense teljesítmény / ár szempontjából.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Amiga
Mások meg megint előre látnak és keményen küzdenek a gyomorfekélyért. <#nemtudom>

Boldog korszak a játékiparban? Visszatekintve majd azt mondják, ez volt az. 4K, VR, olyan technológiák, amikbe rengeteg pénzt invesztálnak. Lehet, hogy ma ez parasztvakításnak tűnik, de nem sok kell hozzá, hogy ez az egész eltűnjön.

Épp ma olvastam, hogy a LoL-nak havi 100 milliós aktív játékosállománya van. Ha a konzolgyártókat folyamatosan lehetetlen elvárásokkal bombázzuk (a legjobbat a legolcsóbban), a szoftvercégeket szintén (mindent a legolcsóbban, sőt, lehetőleg Denuvo néálkül) akkor egy szép napon rájövünk, hogy a mobil-tablet-mobapc mindent letarolt, az ebből származó bevételekből pedig a kínaiak felvásárolták az összes nyugati fejlesztőt.

Az lenne csak az igazi aranykor az AAA-s konzol- és PC-gémingnek.

Addig örüljünk, amíg vannak vezérhajók ebben a szegmensben is, mert a konkurencia k* erős.

Moby
>merthogy mind azok vagyunk.

Nem, én ezt nemhiszem. Vannak akik képesek a dolgokat a helyükön kezelni. És vannak, akik elhisznek bármit. Annyi konteós idióta baromállat él a bolygón, hogy az őrület. mindmeghalunk.com megvan? Az ilyen posztok is odavalóak lennének, csak rajtunk kívül azért a széles közönség nem értené. De kb ugyanaz a kategória. Én is megnéztem a 4k tévén a videót. Ha jól emlékezem fotóztam is belőle nektek. És megnéztem 1080p-ben, a tévé által felskálázva. Aki ilyen generációs különbségekről beszél az kretén. Az ilyenekből lesznek a konteósok is. A ps4 pro jósága nem ez. Nem haszontalan amúgy ez sem, mert megágyaz az eljövendő valódi 4k-nak, ami talán valósággá válhat a következő generációban. De mi itt nem erre vagyunk kíváncsiak, nekünk nem itt lesz a profit. Nem ebben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.15. 08:57:43

Ez szerintem mellé ment, bár könnyebb erre fogni.
Amiga
Holnap reggel indul a dara. :-)))

Én mondjuk meg tudom érteni mindkét oldalt. A saját szemszögükből tökéletesen igaz minden megállapítás, és ezzel szerintem a világon semmi probléma nincsen. Nekem is rengeteg problémám van a mai konzolvilággal, kb. a PS3 óta, de nem akarom ráeröltetni a saját mércémet másokra, pedig ha sikerülne, számomra egy sokkal boldogabb korszak köszöntene be a videojátékiparban.
Bandicoot
Sajnos megint ott tartunk hogy egyesek bele vannak vakulva a Sony szavaiba....

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Amiga
Két hónap van a pro megjelenéséig, mit vársz?

Sok játéknál beígérték a pro-tapaszt, én egyik esetben se tudom a részleteket, te igen?

Amiga
Sajnos már megint ott tartunk, hogy SEMMI SEM JÓ.

Mindig kell valaki, akire rá lehet mutatni és lehet egy kicsit szídni. Azt mondják, nemzeti sajátosság.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.15. 08:45:21

Bandicoot
Eddig egyetlen ilyen játékròl tudunk.

Annál is tesztben összevetve a natìv 4k-val fika van. (És ennyit arròl mennyire is fogják a 4k tv-t kihasználni).
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.15. 08:44:46

Amiga
Miért, hol tartunk?

Úgy tudom, az igényesebb játékokban választhatsz majd, hogy milyen beállításokkal szeretnél játszani (gazdagabb / magasabb fps 1080p-ben, felskálázott 4k). Már csak a fejlesztőkön múlik, mennyit hoznak ki az erősebb vasból és hogyan.

Moby, ha nem akarsz komplett idiótákat látni, legalábbis egy lakatlan szigetre kéne költöznöd... tükör nélkül... merthogy mind azok vagyunk.

Bandicoot
Sikerült megint leszűrni a mondanivalòt (nem).

Totti5
Ha valakinek 4K TVje van, had használja már ki. Akinek meg nincs úgy sem tudja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bandicoot
Mert pont az ilyen parasztvakìtott idiòták miatt tartunk ahol tartunk...És a dolgok jelen állása szerint maradunk is csak ezùttal nem 1080p-ben hanem paraszt4k-ban ami azontùl hogy alig ad valami pluszt a látványnak, elzabálja a többleterőt és lám vissza is értünk a 30 fps-el és framepacinggel küzdő mesés világba -minimálisan jobb látványért....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.15. 08:37:32

Moby
Nem jó azt látni, ha valaki komplett idióta.

Amiga
Voltaképpen az, hogy valaki generációs különbséget lát a 4k-s tévéjén és örül, az miért is zavar? :-)

darkSectorxxx
Yeah.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nem hinném. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

A jövős fosokat én is utálom. II. vh., feneketlen téma!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nekem nagyon nem jön be ez a fehér háttreű beúszós trófea! Át lehet ezt állítani, hogy olyan legyen, mint a régi?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Horizon TGS demo:
Seth
Ma jön új Resi 7 demó juppí 😊

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Én már tudok. 😄

TDC Geronimo
Na tessék ebben vannak új jelenetek 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Most egyelőre nem érdekel. Az érdekel, hogy ez jöjjön ki és több száz órát beletoljak 😊

Tikal
Szerintetek merre fog menni a battlefield ezután? Én nem bánnám ha szépen rebootolnák az összeset, ezután jöhetne egy masodik világháborús, aztan Vietnam... az a jövős fos kimaradhat

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Lenne már kedd... Piszkosul várom.
TDC Geronimo
Én videókkal csillapítom, de mindig csak rosszabb lesz. Én a '42 óta várok egy ilyen BFre és úgy néz ki hamarosan eljön ez a pillanat <#gun>

Moby
Őszintén megvallva hiányzik a napi rage adagom 😞 Már másnap hiányzott 😞

Bandicoot
Neee idézd meg a grafikai elemzések Uhrin Benedekjét, most elvan a RE remasterrel és csend van....<#banplz>

TDC Geronimo
Az a durva, hogy mindezt milyen scale mellett műveli az engine. 64 játékos multi, nagy map, rombolhatóság.

Myselor
na erre én is kiváncsi lennék.kibaszottul úgy néz ki a játék.sok elégedetlenkedő geci embernek nem kellene játszani egyáltalán.üljön ki egy parkba és nézegesse azt vagy játszon magával 😊
TDC Geronimo
Amúgy az első trailer után voltak itt is emberkék, akik jöttek azzal, hogy ez nem fog így kinézni. Mindezt Battlefront után. Na most azok merre vannak?! <#banplz>

TDC Geronimo
BF1 😞 Minden nap kínszenvedés amíg nem jön ki

Bandicoot
Én is ebben reménykedek...
Ráadásul a BF1 lenne a fő cél ha fasza minőségben lesz. Nincs kedvem pc-n idegeskedni a csalók miatt.

TDC Geronimo
BF biztos sokat fog profitálni. Valószínű ultra pcs graf lesz 1080p+ felbontásban és közel a 60 fpshez. Remélem, hogy minden játéknál lesz legalább 2 alternatíva, mint a TRnél, hogy aki 1080p kijelzőn tolja az kapja a stabil frémet, high/ultra beállításokat. Lehet kivárok én ezzel főleg mivel van normális PCm is.

Tatyla
Igazából én azért váltok pro-ra mert remélem az 1080p60fps(és ezáltal a multi lásd BF1 probléma mentességet, jó nem az elején de egyhamar) dolgot a 4K hidegen hagy mert egy ideig biztos nem lesz olyan tv-m

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bandicoot
Simán mernék rá nagyobb tételben fogadni hogy ahogy benyelték a ps4-et úgy a pro is be lesz nyelve és elöbb vesz a baromja 4k tv-t majd önigazolásból "generációs különbséget" lát mintsem észhez térjen.
Mondom a minap láttam aki képes volt leírni hogy a Horizon ps4 1080p és a Pro 4k között megnézte a kis 4k tévéjén a videókat és ps2-ps3 generációváltás szintű a látványkülönbség.....

Kandurex
Ez nem nem fogás kérdése. Az első játéknál jön a pofára esés, hogy:

"Áá dikk mán! Ez ugyanúgy szaggatt, mint a simán.."

" Ne te ne! Há ez ugyanúgy néz ki mint eddig!"

1-2 második 4K után végetér az őrület, mint ahogy a 4k TV-k is egy ordas feleslegek...még
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.09.14. 19:30:15

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandicoot
Nem fognak.
Elég benézni PH-n a Pc miatt csinálták a pro-t cikk alatti agymenésekre amit tolnak a konzolfanatikusok....A ps4 sem nyitotta fel senki szemét és az sem hogy 3 év után jön egy erősebb gép.

Kandurex
Ostobaság :/...de nem gond ez, pár pofára esés után tisztán fognak látni és jön 1080p-HQ

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandicoot
Enélkül nem tudtunk volna ma sem nyugovóra térni....<#banplz>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.14. 18:53:40

darkSectorxxx

Bandicoot
Elég szomorú,főleg hogy ez változni sem fog mert a sok elvakult gyökér állat már most olyanokat képes leírni pusztán szaros youtube videók alapján hogy olyan a Pro-n ez a skálázott 4K a sima ps4 1080p-hez képest mint egy generáció ugrás akár a ps2-3 között.....

Amíg a szart le lehet tolni a vevők torkán addig csoda nem lesz, viszont ha a 4k lesz a fav és csak elvétve lesz fejlesztő aki megcsinálja amit a RoTR fejlesztői,akkor kuka a gép.....

darkSectorxxx
Sajna.

Moby
Pedig minden jel arra mutat, hogy az a prioritás, nem 1080+iq

darkSectorxxx
Hogy 130k-s gépen mit bír azzal szemben amit pc-n egy 130k-s VGA hajt meg.