PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
4K pixelcount fele főskálázva. Jó kis artifactokkal. Ez a ps4prö féle 4K. de igazából hótmindegy. Nem ez a gond. Hanem az, hogy a valódi 4k-s előrelépéshez tizen TFLOPS kell(ene). Geciremindegy, hogy 4 vagy 6. De még ez sem lényeg. Hanem hogy ma ott tart dpi növelés, hogy a valós nyereség kb 20-50%(ez persze durván szubjektum) szemre, a szükséges erőforrás meg 300%. De még ez sem lényeg.
A lényeg az, hogy a tartalom, vagy IQ minőség gyártása helyett pixelgyártás megy. Az ugyanis ingyen van. Nekik. Veletek van megfizettetve. A játék meg 60$ fosIQ-val, fosfrémmel, 4K-in, meg fasza IQ-val is, meg mindenhogyan. AZt nem lehet a usereken behajtani.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Élek eltüntetése akkor igaz, ha pont eltér a pixelsűrűség. 😊
Megoldás. Távolabb mész a tv-től 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Amiga
Igen, de a pixelsűrűség befolyásolja azért az élsimítást is. Azonos méretű tévén kisebbek a pixelek 4k-n, mint 1080-on, ennek azért erősen befolyásolnia kell a látványt szerintem.

Legalábbis amikor MM-ban néztem a hagyományos méretű 4k-s tévéket, az azért ütött.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

darkSectorxxx
4k az nem látványelem, arra jó hogy nagy tv-n is meglegyen a pixelsűrűség.

IA a lényeg az nem felbontás függő. Nekem ezért elég az 1080pö. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
4k az nem látványelem, arra jó hogy nagy tv-n is meglegyen a pixelsűrűség.

IA a lényeg az nem felbontás függő. Nekem ezért elég az 1080pö.

Amiga
Amúgy azt mondják, 4k-n tényleg durva képminőséget lehet elérni így is. Bár szerintem 1080p-n is, nekem a Dragon Age: Inquisition, az UC4 vagy a Driveclub képminősége már elég, a többi csak bónusz.

Persze nem várom el, hogy másoknak is elég legyen, máshol van az inger- és elvárásküszöbünk. azért a Pro-ra én is beneveztem ugye, eladva mellette a sima PS4 már nem lesz az olyan nagy kiadás.

Totti5
Volt, mire figyeltél? rakd össze amit láttál.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Igen, valami checkboard-technikával elért 4kt, Moby lehet tudja, mi az, bár lehet, hogy a sakkról neki is csak a paraszt jut az eszébe! <#phone>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Én is ezt csaholom már évek óta, de csak a "Kiégtél haver" duma megy rá. Utolsó vérbeli konzol a PS2 volt, mind hardver mind szoftver terén. Ami utána jött, az valamiféle pécés-konzolos hibrid csökevény, aminek se füle se farka, csak a fejfájás hogy mennyire hülyének néznek bennünket.
Amiga
Ma egy kicsit kritikus vagy. :-)

Úgy tudom, Sony eleve nem teljesen natív, hanem egyfajta trükkösen felskálázott 4k-t ígért Pro-n.

Inside pedig egy egyszerű indie játék, ki lehet kerülni, ha nem tetszik, de ahogy én hallottam, nagyon sokaknak abszolút pozitív, némelyeknek akár katartikus élmény volt. Ilyen indie szerintem mindig jöhet, a retrografikás szaroktól kíméljenek inkább meg minket.

Moby
> ezért lesz a Scorpioban 6 teraflops prockó.

😄SASASDASDASDJHGJHKSAD
LOL
TOPLEL

Édesistenem micsoda történelmi pofáraesés lesz ez az egész félgeneráció megint. Megint olyan célok kitűzve mindkét oldalon, amiktől ééévekre vannak. De nyomni kell majd ezt is erőszakosan. Hűmicsoda elbaszott egy elgagyizott, célttévesztett fosfaszlé lett az egész konzolozás. Atyavilág 😞
Vegyél konzolt négyszázé, de tévét hozzá ezerötér, mer csak azon lesz élvezhető a huszonfps.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.23. 11:01:31

Megvolt tegnap, bejött erosen (dat music), viszont a frem konkretan hanyingert indukalt, jelen allapotaban senkinek sem ajanlom. Remelem peccselik mint a Firewatcht.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

AntiHero
Kb mint a limbo.

Amugy vannak teoriak. Sokféle mi ia történt a játékban.

Van olyan teoria is, hogy ez a limbo vilagaban jatszodik, de sokkal korrábban. Utalasok vannak rá.

Amugy művészi egy délutános játék.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az MS savazza a Sony 4K-ját. Szerinteük a 4 teraflops számítási teljesítmény nem elég a natív 4K-hoz, ezért lesz a Scorpioban 6 teraflops prockó.

Más

Tegnap kíváncsiságból bementem egy műszaki áruházba, 4K tévét nézelődni. Megkérdeztem az eladót, szerinte most melyik televízió a "legjobb". Ő azt mondta, ha most venne, vagy LG-t vagy Samót, utóbbiból csak a 6-os sorozat felettit. Sonyról azt mondta, hogy az oprendszere gagyi android, nem az igazi android, és lassú.

350-ért már lehet 55 colos Samót venni, 7-es széria..Hm.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Semmi. És kezd a tököm kilenni ezekkel a hipszterszarokkal, mert amíg elsőre fasza art egy journey, egy limbo, egy randomjapó akármi, addig hatodszorra hótugyanaz már csak alibifasság, nongéming pokol, és filléres indifos.hónaljszag, és öltettelenség. Mer amíg van benne játék, addig nincs ezzel gond, a játék az mindig játék, még önismételgetve is, maximum fanyalogsz, de amikor valódi játék nincs, csak az az egyetlen ötlet, amit összesen egyszer lehet elsütni, na hát az kurvagáz már másodszor is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.23. 09:45:19

Ezt istenítette nemrég itt valaki, hogy micsoda játék volt. A két egyforma avataros muki, Kondzsi vagy Totti. Mindig keverem őket.

n000rbi
Mindfuck, de a jobbik fajtából. Szerintem.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
Volt ennek valami...értelme? <#wilting>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Inside,...ez mivót? <#lookaround>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hú bakker, még reggel van. 😊

Tatyla
Youtube

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

yt?

Moby
Igen, nekem a játékoskarrierem legjobb játéka. DLC-t ki ne hagyd majd, kuuuuuurvajó

Remélem anor londoba bejutsz yt.nélkül.És az elején kerüld el a nagy fekete lovagoat.
Hajrá.
Nahh, mindjárt megyek a patikába análzsírért. Tegnap este letöltöttem DaS1-et X1-re, kezdődik a nagy kaland! <#violent> Széjjel szedek mindenkit. A kristálypályán, meg Anál Ondóban, vagy bárhol! Esélyük sem lesz, senkinek! <#eplus2>

Moby és Bandi szerint ez a legjobb DaS, remélem, igazuk lesz.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.09.23. 07:56:18

Bandicoot
Nagyon baba,csak 1 visszaigazolás már jött amikor leadtam a rendelést pár napja...Legalább annyira lennének igényesek hogy amikor ránéz a paraszt mit rendeltek,nem csak megnyomja a "Jóvanmos niccs majd 3 nap múva meglesz" gombot...<#banplz>

Mindenesetre ha pár nap múlva írnának hogy átvehető,bemegyek megnézni, mi...<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.22. 21:48:30

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Amiga
Na befejeztem a BioShock 2-t is. Nagyon jó volt ez így, hogy először játszottam! Megmentve az összes Little Sister, megtettem minden tőlem telhetőt. :-)

TDC Geronimo
látom az ellenfelek újrahasznosítása megy a bungienak még a 20. kiegben is. Szánalom. Destiny 2t meglesem, de nem day 1 lesz az tuti

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Bármit rendeltek ezt az üzit kapjátok mindig 😄

Holnap este 7kor végre belevethetjük magunkat az új raidbe! Addig remélem pár light szintet ugrok még. Epik lesz. Egyszerűen EPIC!
darkSectorxxx

Bandicoot
40 dolcsi a Driveclub "Vr patchelése"....Akinek van season pass annak olcsóbb....
#fordöpléjörsz....

Bandicoot
Ezt kaptam én is. Ha lesz annyi eszük hogy 3 nap múlva átvehetőre teszik,bemegyek és legyártatom velük...<#banplz>

darkSectorxxx
-> Most Laurence megy egészen az Ulti-rage-ig. 😄

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Tudod nekem az nem természetes ha van 50Gb szabad helyem és egy 100mb-os frissítés rinyál. 😄
Matematikailag nem gyün ki. 😄

darkSectorxxx
Challange Accepted! 😊

Totti5
Mikor láttál te ilyen géphibát? annyi hely kell neki amennyi, ha nem elég tudatja... aszerint kell cselekedni.

Totti5
Ennyi.

AntiHero
Most rendeltuk elo Darkival 😄

darkSectorxxx
De csak az érdekel hogy ez géphiba vagy tök normális és valami futtatáshoz tart fent ennyi szabad területet, mert amugy nem érdekel van mit törölnöm. 😊

darkSectorxxx
Akkor nem vagyok egyedül...ez durva azért.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

allandoan ezzel van bajod.
pattints mar bele vagy 2 tera-t vegre!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

AntiHero
Nekem már 96Gb szabad helynél semmit nem frissít le...Úgy érzékeli mintha nem is lenne 96gb szabadon.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.09.22. 18:33:27

darkSectorxxx
~45GB szabad hely van a gépemen és azt írja az Uncharted 4 frissitéshez nincs elég hely! 😄DDDDDDDDDDDD

darkSectorxxx
Ez a Ratchet & Clank nagyon tetszett! <#eljen>

darkSectorxxx
Kemény a látvány az utcákon. 😄 (videó eleje inkább)

darkSectorxxx
Hát mindenképpen gyanús, bár nem elképzelhetetlen. 😄