PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Már volt róla videó. Lényeg, hogy nem 900p lesz hanem 1080p+.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Ubisoft amúgy köszöni megvan eddig minden számításuk bejött az új IPkkel.

"The Division is the biggest selling game of 2016 so far"

Kérem a Splinter Cellem mostmá.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Az olyan produktumok, amik számotokra ilyenolyan aspektusból igényesek, vagy különlegesek, de nem produkálnak eladásokat, mennek a lecsóba. És ilyenmódon nem is járulnak hozzá a videójáték műfaj életbentartásához.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Gameplay szempontból az a jellegtelen szar köröket ver a mafia 3-ra. Story és narratíva az már más kérdés

Moby
Nos nem. Mivel mindenkinek a sztór ugyanúgy nézki, ergó mindenki meg van szólítva.
A cél a szórakoztatás. A cél az elégedett felhasználó. Ez minden szoftver célja. Ráadásul a videjáték egy populáris műfaj. A továbbéléshez rendkívül nagy szüksége van, hogy ne szelektáljon.

mucsácsó
Megneztem az iment azt a 16 perces Mafia 3 gameplayt, brutalis lesz. KELL! De ugy most azonnal. 😄
Ellenben a WD2 meg porgetve is egy jellegtelen szar, egy ujanb n+1-edik 0 design Ubifos. Na majd de majd kiderul 😊
TDC Geronimo
nekem a gameplay miatt nagyon tetszik, ahogy az FF XV is tetszik és ott se a karakterek miatt... Ettől én nem érzem magam debilnek <#nemtudom>

hogy a megszolitott celkozonseget szorakoztassa. ez esetben a debileket, vagy azokat, akik hajlandoak nehany orara atmenni debilbe.
en nem vagyok hajlando. a tv-m banna.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Mi a célja egy videojátéknak? Miért készül? Mi a haszna?
Ha írsz egy szoftvert majd, mi lesz a hasznos végterméked?

azt nem tudom, de szerintem te is fel tudod sorolni, hogy miert tartom ignorans idiotasagnak a WD2-t meg ugyis, hogy tudom, hogy csak egy jatekrol van szo, amiben mindent lehet.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.24. 15:57:58

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Határozd meg nekem a videojáték objektív jóságtényezőjét.

az csak a legjobb crowd pleaser.

kiismered magad parfümökben? Dior Sauvage? premium designer parfüm. nem olcso. nagyon kellemes, de igazabol csak egy generic "fos". lehet talalni OBJEKTIVEN is sokkal jobb minoségü illatot (designer vagy niche) hasonlo arban? hajjaj de lehet am!

mondjuk a parfüm az talan a vilag legszubjektivebb dolga, de a crowd pleaser dolog helytallo. WD2 nigaja a kis kütyüjeivel nyilvan jobban imponal az utcan zombimodban telefont buzeralo aztan este Mr Robot-ra rejszolo hülyegyerekeknek, mint a macskacicó (itt se szeretik sokan, de az az egy pillanat, amikor a trailerben radnez az alltaka többet er IMHO, mint az egesz WD2)

(szólott a nehany heten belül hivatalosan is informatikus...)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.24. 15:55:15

Bandicoot
Na ez volt az igazi butaság.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Moby
Ez egy butaság. Egy olyan piacon, ahol minden ugyanannyiba kerül, az a legjobb, amire a legtöbb ember azt mondja, hogy jó. Ez nem egy bonya dolog ám. Itt nem arról van szó, hogy vannak prémiumtermékek, amit kevesek engedhetnek meg maguknak, és hasonlók.

Myselor
kb.de látod sokaknak bejön ez a divatbuziság.ez a lényeg nem a jó játék
Bandicoot
Csak példa volt arra hogy nem attól lesz valami jó mert többmillióan megveszik....
Sőt...

Moby
Na engem pl nem érdekel hányan gondolják ugyanazt amit én 😊
Hogy is van a több millió léggyel? Vagy az mindig csak egyfelé működik? 😄

E3-as gameplay bemutaton az utott a legjobban, mikor felspanolta magat a kis niga, hogy na most akkor belopodzik kemkedni az epületbe eeeeeeeeeeeees berakta a fülhallgatot vmi odabaszos playlisttel. erted, sompolyogni megy. nehogy halljon is valamit.

meg a hekker szervezetük neve a baseball satyin?

😄

30 eves vagyok. fiatal meg, de az ilyen ignorans hulyeseghez mar öreg. mintha vmi sweet 16 marhasagot kene neznem MTV-n, az a szint.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.24. 15:34:37

Bandicoot
Szart is együnk,elvégre többmillió légy nem tévedhet.😊

Totti5
WD 1 is rettentő sikeres volt és a 2. rész is az lesz, nincs hátha. Nem kötelező vele játszani, majd a 10 millió többi vásárló fog és minden fejlesztői döntés oda kerül ahova szánták, a csúcsra. Akinek meg nem tetszik így járt, max írogatja még pár évig ide oda.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.24. 15:20:00

Bandicoot
Még azok is hitelesebbek és kevésbé klisések mint ez a falfirkász anarchista csűrhe akik a technocol és a kannásbor mellékhatásától lettek feltehetőleg mesterien parkour-öző szuperhackerek akik majd megszabadítják az elnyomó hatalomtól a várost....😊
Abszolút klisémentes kis szereplőgárda...😊
Az agyontetovált lány piercingekkel aki nagyon kemééény
A mindenhol még vaksötét alagútban is napszemüveget és maszkot viselő idióta aki azt hiszi nagyon kemény de közben balfasz és ez micsoda poénokat fog szűlni...
A "vacap nigga" beszédkészséggel megáldott fekasrác aki a külföldi Fekete Pákó szintjén mozog kiejtésben...

És persze őket nem találja meg senki a városban mert bújóhelyük szupertitkos... Hiába nő a grafitizett falak mennyisége ahogy közeledünk..Lehetetlen megtalálni őket...😄

Árad belőle hogy tipikus divatmajmoknak kreálták, hátha majd ezzel aratnak....
Hiába lesz több,esetleg jobb a gameplay. Valami elképesztő unszimpatikus az összes karakter és cselekmény benne... Ahogy nézegetem a neten a kommenteket nem vagyok ezzel egyedül.

Bandicoot
De sok baj? Végülis csak az egész szereplőgárda...Egy játéknál mi az...😊

nalam atmegy? 1 perc utan töröltem az FF demot.😄
darky van rabuzulva (arra is)

Moby
De bezzeg amokor zselézett hajú, kihúzottszemű metroszex fiucskák nms szökevényeket irtanak a réten japó kiadásban, az bezzeg átmegy! 😛

darkSectorxxx
Ezzel, te jó ég.
Akkor már Horizon..... 😄

Ott aztán van mit promózni. Bár igaz abban nincs távirányítós drónika.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
Ezzel is promózták a pro-t de nagy csodát én se várok

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Mint most PS4-en egy normál sandbox játék? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
Arra leszek kíváncsi hogy fog kinézni pro-n

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
<#pias>

darkSectorxxx
Finnyás kislányok. 😄

TDC Geronimo
Ajj de sok bajotok van nektek

Tatyla
Néztem a story trailert annyira unalmas semmit mondó szar de majd egyszer akcióba behuzzuk ha már magyarul lesz...

nyilik lehetöseg a föszereplö es ovis csapatanak lecserelesere is?

TDC Geronimo
Ahogy nézem a küldetések megoldásának lehetőségei megsokszorozódtak.Jó kreatívnak lehet lenni az új részben, rengeteg lehetőség van.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.24. 13:07:11

Tikal
vagy egy fekete és szimpatikus?

Persze a kérdés most az, hogy azért nem szimpatikus mert fekete vagy ha fehér lenne akkor se lenne az....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Ja néztem, max más fegyverrel mennék azt ennyi. 😊

Myselor
illene hozzá egy fehér és szimpatikus karakter is de mégse...
Bandicoot
Érdekes az első részben nem ez "illett" hozzá.

Totti5
Mivel a WD témájához az illik.

arty
attól lesz eredetibb, hogy pszihopata? 😄
szerintem az önmagában a világ legnagyobb kliséje....

(wd2 karakterről meg semmit nem tudok, az hogy a bőre fekete, nekem nem probléma, _ÉN_ nem vagyok náci)

Forza.

Bandicoot
Ízlések és pofonok...Nekem van ízlésem. <#ravasz1>

Trevor lehet undorító meg szociopata. De egymagában tartalmasabb és eredetibb mint a WD2 fullklisé hipszter anarchista szupercsőcseléke a buzeráns ripacsokkal.😊 Ha van akinek megfelel a feka Zsüsztin Bíber és ripacsai, vegye. Gameplay-ben valóban előrelépés az elsőhöz képest. De karakterekben és sztoriban...

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.24. 10:48:20

darkSectorxxx
😄

Azért töltök ám mindig menet közben mert a chaos blade minden sikeres találat után veszi le az én energiámat is
gyakorlatilag ha nem üt meg a végé előtt akkor is meghalnék,sajnos ez ilyen de én ezt a fegyvert szeretm.
darkSectorxxx
Ma este kettéfostad a Szamurájt, szerintem 2-3 próba és úgy leütöd, hogy nemhogy hozzás az aurádhoz sem ér hozzá. 😄

Totti5
Biztosan nem, lévén a WD1 is tele volt tartalommal és lehetőségekkel illetve minden megvolt benne ami kell. Nyilván a folytatás bigger , better, mór badassnak kell lennie.

Moby
Hát ez tök hiteles lehetne, ha nem egy játékról lenne szó, amit mindenféle eszközzel próbálnak a totális megsemmisülés szakadékából visszarántani. Én konkrétan senkit nem ismerek, aki tolná.

Moby
Én a gémerekről beszéltem... 😛

Amiga
<#eljen>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

TDC Geronimo
Remélem sok új játéknál látunk majd ilyet

Epic details Paragon's PS4 Pro graphical changes

For Paragon on PS4 Pro, Epic has added dynamic lighting along with enhanced geometry and scene complexity. The game also utilizes new volumetric effects such as light shafts and fog; motion blur; enhanced HLOD (hierarchical level of detail) and increased view distance; screen space reflections; contact shadows; procedural grass; and advanced light bloom.

Paragon runs at a rock solid 60fps in full 1080p on PS4 Pro...