PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
azta dejó agyontömörített 1080p youtube videón <#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Happy Seth Day! 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Azt a rézfánfütyülőjét.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
😄

Csak hogy tudd, ha stream-elsz, nem kell feltöltened a videóidat, twitch-ről meg egy az egyben küldheted youtube-ra a mentette videókat. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.24. 23:28:39

Amiga
Na lecsaptam a szemetet, megy a videó a BB topikba hamarosan. :-D

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

darkSectorxxx
Aha. 😊

darkSectorxxx
Hát twitch-en jobb szokott lenni. 😊
De nagyon egyszerű, PS gomb nyomvatart, Broadcast gameplay, és választasz, Twitch jobb szokot lenni, sokan utálják a youtube-ot, én is...
De lehet Youtube-is, azt kiválaszod a cimet mi legyen, meg minőséget azt adj neki, utána csak a profilnevedet kell megadnod. 😊

Amiga
Sima "broadcast gameplay" és kitolom a youtube-ra?

Amiga
Nem tudom, hogy kell. Youtube-ra szoktam sharelni a játékban készült videóimat. :-)

darkSectorxxx
Vagyis akkor lesz ma még stream? 😊

Amiga
Ááá, most fejeztünk be asszonnyal egy Buffy-t. :-D Most elkezdtük nézni ezt a régi kis sorozatot. Aztán kicsit tápolok és lenyomom erőből a Father-t... :-)

Amiga
Te hozzám beszélsz?

darkSectorxxx

darkSectorxxx
😊 sebaj...stream megy? 😊

Amiga
Na hát azt akkor szétbuktam. :-D

darkSectorxxx
Nem, csak nekem mondom ilyen jött (tudom hogy neked sony acc.), ez is szerintem baromság, neked is email jött nem? 😄
Szerintem tuti kamu.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.24. 22:37:52

hogy jön most ide microsoft? azt se tudod mar melyik topikban vagy baszki, csak felütöd a kodexet es elkezdesz gepelni 😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.24. 22:35:36

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Microsoft Account TEAM. 😄DDDDDDD

darkSectorxxx
Most néztem az e.mail-t, ez egyértelmű vicc, ilyen email cím nem létezik. 😄

De attól félek lesz akinek benyalatják ezt is....😞

Ráadásul ha baj lenne mér megírták volna hirekben.

TDC Geronimo
Nem tudom én még sose kaptam. 2FA be van amúgy is kapcsolva úgyhogy nem is nagyon fogok.

megint loptak sotyiektol e-mail cimeket? naponta 3 mail jön accountonkent, hogy valtoztassam meg a jelszavam. majdnem biztos, hogy fake üzik (helyesiras alapjan)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Bandicoot
Elárulok én is egy titkot ha már te is kedves nyuszisapkája....

Ha neked abból amik le lettek írva az jött le hogy a bőrszín a gond akkor a gond nálad van.
Az meg hogy szerinted arrogáns lekezelő avagy bunkó az a kis idézet, még nem jelenti hogy nincs vastagon alapja, de persze mindig azok tiltakoznak ellene akik érintettek.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
😊
De én amikor challange-eztem elsőre kellett megölnöm a kiszemelt boss-t. D

Amiga
Mindig egy centi élettel ússza meg. :-D Kicsit gyúrnom kell a staminára, mert kettőt ütök és végem...

Számtalanszor levertem már, de gondoltam, a challenge úgy tiszta, ha nem tápolom túl magam... De hát miért is ne? :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.24. 21:24:34

TDC Geronimo
Ez a kingdom hearts tök jól néz ki :o

darkSectorxxx
Azt parry-zd ha unalmas már.
Nem egyszerű amúgy.

Amikor elkezd elrugaszkodni, akkor azonnal nyomd a lövést, mert úgy jön ki a lépés, megakasztod 3x mikor átalakul azt ennyi. 😊

Mondjuk ezt is jó későn tudtam meg, én legelső pár körben puszta kézzel öltem meg hogy kitértem mellőle mindig a háta mögi, de az kibaszott nehéz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.24. 20:53:47

Amiga
Gascoigne sajnos többször is megerőszakolt. Erősödnöm kell még.

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Nem gyengén fos lett sg.

TDC Geronimo
KH 2.8 gameplay EGXről

2:20:00nál kezdődik kb gameplay. Linkelni nem tudom, mert sg valamiért szar már megint...

https://www.youtube.com/watch?v=tTwbrPQUtKA
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.24. 20:36:44

Amiga
Ez viszont a nyuszika sapkájának tipikus esete.

Ha nem szeretik sokan a játékomat: a rohadt legyek rárepültek a trágyára.

Ha sokan szeretik a játékomat: na, megjöttek a casual-ok, pedig milyen jó kis franchise volt ez (legutóbb DaS-sal kapcsolatban hallottam ilyet).

Oké, megértettem, érzelmi intelligencia kérdése tehát ez a téma. :-)

Moby
Tehát akkor nem volt béta? Mit láthatott a szerencsétlen 7 millió user? <#wilting>

Adversus solem ne loquitor

Pedig logikus: ha az a sikeres, amit szeretsz, az jó neked, ha a többiek mást nyomnak, és a te preferenciádat mást nem vallja, akkor a te igényeid nem lesznek kielégítve. Emiatt persze kár leszólni a másikat, de racionális, ha örül az ember a hasonló véleményeknek (az más kérdés, hogy mi sül ki belőle). Hogy a pszichológiai oldalát ne is nézzük. De most komolyan egy platformspecifikus topikban meglepő a kérdés 😉
Amiga
Igen, arra tényleg jó. :-)

Mondjuk azt nem értem, miért zavar valakit, ha másoknak tetszik egy játék.

Tikal
100 órát beletoltam én is, jo kis cuccc volt, kar hogy hamar kifulladt, mar alig játszák...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
szerintem egy e3as trailer is reklám...

Forza.

arty
"Ja és még valami: az "egymillió légy nem tévedhet" egy arrogáns, lekezelő vérbunkó beszólás."

viszont kiváló mondan megnyugtatni magunkat, ha sokaknak tetszik az, ami nekünk épp nem 😄

ráadásul ezeket a mondatokat rendre olyanok sütik el, akik a hsz után mennek nyomni egy másik n+1. kommersz videogémet 😄 nem értem.... nem következik a mondatból, hogy az 5k alatt fogyó indi a tuti, igényes, játszandó??
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.24. 19:18:54

Forza.

Moby
Mindegymi. De nem a reklám.

arty
nekem pl csak és kizárólag a grafhájp adta el (a bétát) - pedig tudod, hogy nem zsánerem a multilődözde, ez se tartott ki pár óránál tovább
szörnyű beismerni, hogy a tervük működött, működik....

és akit picit is megfog az ilyesmi, nem csoda, h akarta a véglegest is, tömegek imádják a kraftolós, grindelős, multiorientált sandboxokat.... 😞

Forza.

darkSectorxxx
😄

arty
"Az agyontetovált lány piercingekkel aki nagyon kemééény"

larababánál nem volt gondod a keménységgel, pedig az csak egy tetoválatlan régészlányka 😄

Forza.

Amiga
Mi folyik itt? :-D
Kiteszem kicsit a lábam, kirándulok, hisz még szép az idő. és erre jövök vissza? :-D

Elárulok egy titkot...
WD2-t az veszi meg, akinek tetszett a WD, vagy általában az autós TPS, vagy most ismerkedik a műfajjal.
A legtöbb ember le fogja szarni, hogy milyen bőrszíne van a főhősnek (mert nem rasszisták), és túlteszik magukat azon is, hogy a játék nem törekszik a realizmusra. Vagy nem. :-)

A jó játék mindenkinek mást jelent. És a pénztárcánkkal szavazunk, mivel szeretnénk játszani.

Ja és még valami: az "egymillió légy nem tévedhet" egy arrogáns, lekezelő vérbunkó beszólás.

Nah... felbosszantottatok, rámegyek Father Gascoigne-ra mindjárt...

Totti5
Micsoda? a reklám? beszélgessünk erről azt várom, fedd fel milyen reklám, hogyan, miként, milyen időintervallumban, mely földrészen. Biztos van alapja, hogy a reklám adja el. Hát mutassátok be. Kit vesz meg az Ubi a csuda reklámmal, ami ilyen jól működik, hisz a reklám nélkül ezek a játékok nem érnek sokat, hisz nem jók?!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Normálisan neked sem megy?

PSN ID.: Beegabor

Totti5
A reklám eladja ezt is, belefér.

Moby
Majd 7 millióan tolták a bétát. Nehéz ráfogni, hogy a reklámok hatására, vakon ugrott volna bele a sok user 😊

Seth
Most már nyugodjál le, nem bánt téged senki

Totti5
Minden Ubisoft játéknál? zsenik ezek akkor, a szakma legjobbjai, mindenki őket akarja gondolom megszerezni. Megérdemelt a dicsőség.

Seth
Ennyit segít, ha nyomatják a pénzt a reklámhadjáratba

Bandicoot
Elég nagy szégyen hogy egy ilyen játék a legkelendőbb. Abszolút nem tükrözi hűen se a tartalmat se a minőséget...Semmit.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D