121253
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#72247 Ittvagyok-ittagyok! :) Természetesen megvettek kilóra. Már a gondolatától lábon hugyozom magam attól, ahogy ez ki fog nézni. A DLC izét én sem értem, de olyan nagyon nem érdekel. Tudom, hogy éltetője/részese vagyok a problémának, de ez van. én máshogy látom az egészet. A játékok egyre durvábbak, és ez csak akkor tartható fenn, ha megéri odabaszós játékokat csinálni. Vannak, akik olcsó eszközökkel, absztrakciókkal, odafigyeléssel, lélekkel IS képesek jó játékot csinálni, de egyrészt ők kevesen vannak, lassan dolgoznak, másrészt sokszor véleményes a végeredmény ott is. Szal ez van. Evvel előbb-utóbb szembe kell nézni: ez az ipar(meg az összes többi) akkor működik, ha jól keresnek a szereplői. Aki meg olcsón akar vásárolni az meg vár. -
#72246 A címe utal a FS-re de a játék nem feltétlen lesz Dark Souls Klón, pláne nem helyette. :D
Ez a rajzos kinézet meg a nyomorult fejlesztők szokása, akik nem tudnak normális grafikát csinálni, ezzel meg megoldják, ebbe nem lehet belekötni, rajz, az rajz. -
Ulthane #72245 Nem mondta senki hogy from jatek... -
#72244 Ez egy cinematic tréler, kátszínek így néznek majd ki. -
Ulthane #72243 Vicser 3 is volt rajzos traileren, megsem az lett belole... -
#72242 Helyette tuti lesz valami mikrotranzakció skinekre és nem befolyásoló elemekre. De az nem fog kihatni a játékra. Én nekem is furcsa hogy az EA már már túl korrekt ajánlattal állt elő.
Hiányolom Moby-t, A star wars az ő asztala. -
#72241 HU: 11.990 Ft
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.16. 18:37:15 -
#72240 Ugye vicc az Uncharted dlc-hez hogy előrendelők megkapják ingyen a Jack & Dexter pakkot???????
Ugye félrenéztem....:D
Amúgy is best buy.... -
#72239 BF is már mindenféle megoldásokkal jön elő hogy ne szedje szét a communityt. Szerintem teljesen egyértelmű az irány. Battlefront 2nél nem akarják szétszedni a communityt, tehát legalább a mapok/módok mindenképp elérhetőek lesznek mindenkinek -
Bandicoot #72238 Tfall 2 abszolút nem olyan húzónév volt ráadásul idióta időpontban volt kiadva. Így ott az egy logikus amúgy jóarc döntés volt.
Szerintem abszolút nem egyértelmű mi lesz, csak annyit mondtak nem lesz season pass....
Semmi egyebet.
- Az összes mostani nagy multicím : a legagyobbak a COD és a BF. Mindkettőnél season pass és dlc eső van...
De tényleg,szuper lenne...De a fejőstehenet az EA nem fogja csak úgy hagyni. Főként nem abban az évben amikor megint jön egy SW főrész és SW hype-ban lesz az összes fan év végén. -
#72237 Szerintem teljesen egyértelmű mi lesz... Lásd titanfall 2 és az összes mostani nagy multicím -
Bandicoot #72236 Ezt SEHOL nem mondták. Csak azt hogy season pass nem lesz,helyette "valami jobb" lesz....
Eléggé kétkedve néznék ha az EA ingyenes DLC-ket adogatna az egyik lehetséges legnagyobb pénzfejő címéhez.
Persze vannak csodák...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.04.16. 15:58:54 -
#72235 Benne lesz az árban xD -
#72234 Nem. Ingyen content mindenkinek, ahogy máshol is -
#72233 kurva jó lesz végre a másik oldal szemszögéből nézni az egészet, az a jelenet mindig is érdekelt amit a trailerben is láttunk, hogy vajon milyen lehetett a rohamosztagosoknak végig nézni több ezer társuk halálát :( -
#72232 DLC lesz de akciós Season Pass nem? -
#72231 While the details of Star Wars: Battlefront II's post-release life remain vague, we can confirm one major change: the Season Pass — which amounts to a discounted DLC pre-purchase — is no more.
Na helyes. DICE is csatlakozik úgy néz ki végre ehhez a táborhoz -
#72230 Most töröltem le :D Kár érte.
Amúgy Battlefront 2-t lehet megveszem a single kampányért viszont nem hiányzik nekem még egy multi kazsuál lövölde. :( -
#72229 Dice, Motive, Criterion? 3 stúdió készít 1 játékot? Miaf@sz -
#72228 Nem DICE csinálja már ezt is írtuk párszor -
#72227 Jó az alapötlet, remélem nem BF1ig jutnak vele. -
#72226 "Confirmed: the story of Star Wars Battlefront II will be canon in the Star Wars universe!"
empire katonát irányítunk, a csajt aki a trailerbe is van -
#72225 -
#72224 Skyforge-al játszik még valaki rajtam kívül? -
#72223 Hivatalos battlefront 2 oldal single és egyéb infókkal -
#72222 Sírok -
#72221 Ezen besírtam :D
-
#72220 8 dollár az Uncharted Collection!! :D -
#72219 Az Elite meddig lesz még PC-Xbox exkluzív?? ... -
#72218 :DDDD Szóval hiányolod Jar Jar-t? Lucas mindent elbaszott amit csak lehetett.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.04.15. 11:00:24 -
#72217 Eso az most olcsó, pc-n kellemes kis mmo, lehet megérné inkább azzal próbálkoznod. skyforge pc-n szörnyű volt. -
#72216 Paragon az moba, skyforge meg mmo. Mmo-ra vágyom most szóval bizakodó vagyok. :D -
#72215 Irdatlan mennyiségű farm fog rad várni, ha több classt is akarsz majd unlockolni. APB is kuka lett nálam is, szörnyű mit műveltek vele.
Paragon amúgy nem rossz ingyenes létére. -
#72214 Kipróbálom ezt a skyforge-t. Ha ez se jön be akkor legközelebb ps4-re free to play szemetet bottal se... :(
-
#72213 Készülget. 2 év és meg is kapjuk... :(
-
#72212 Ez a sunshi gyerek gafon nagyon jó gifeket csinál, GG fel is figyelt már rá :)
-
#72211 Nem gyütt át...
...mindettől függetlenül természetes a moziba nézés. -
#72210 Nekem csak annyi a bajom hogy kylo rent nem tudom komolyan venni. Mint gonosz szereplőt. Darth Maul tól jobban beszartam. De ahogy múlik az idő minden egyre szarabb. Filmek is... :D
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.14. 20:36:29 -
Evoluti0N #72209 Sarcasm detector not working. -
#72208 Ha neked az hiányzott, csak sajnálni tudlak.