121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én is ott tapasztaltam a demo végét, a workshop bejárata előtt.
Volt egy kód amit sehol nem tudtam használni. Meg a safe kódját a tábláról nem ismertem fel.
De gondolom sokat nem számít. -
Gyenge,a zenéje meg kifejezetten idegesítő -
Dishonored fejlesztőinél nincs ilyen, hogy valahova ne tudj valahogy bemenni :D -
Kurvajó ez a Prey! :O próbáljátok ki a demóját, főleg aki szerette Dishonored-ot :P
tényleg le sem lehetne tagadni, hogy a fejlesztők csinálták a Dishonored-ot - viszont ez pozitív :) még a grafika is eléggé hajaz rá, meg igazából az egész stílusa meg felépítése.
bár féltem, hogy egy reskin lesz kb, de szerencsére szó sincs erről.. kíváncsi leszek a fullra, nagyon játszanám tovább! :D nagyon jó ötletek vannak benne. remélem azért jó értékeléseket kap majd :)
viszont a régi Prey-hez köze nincs sok a nevén kívül..
aki tolta a demót:
most tényleg így van "vége" egyszerűen a demónak, hogy nem tudok bemenni abba a hardware lab-ba?! :D vagy kihagytam volna valamit?! -
Tera-val az a bajom hogy pc-n játszottam vele és már ott sem tetszett az endgame content.
Továbbá folyton azt tapasztalom hogy pc-ről áthozott játékokat mindig valahogy elkúrják konzolon.
Mondok példát: pl a kliens oldalú diablo 3- amivel teljesen megölték a multi részét a játéknak ami nagy szórakozásom volt pc-n. Akkor ott az Apb- amit képtelenek voltak futtatható állapotba hozni konzolon. FF mmo-t meg hadjuk is.
Szóval a tapasztalataim azt mutatják hogy a f2p online játékok a konzolon jelenleg nem ütik azt a szintet amit kéne.
Van itt még amivel szemezgetek a neverwinter amint pc-n sikerült felhúzni egy karaktert maximum szinte viszont hogy mekkora játékosbázissal rendelkezik arról fogalmam sincs. Pc-n is csak azért működött a dolog mert ott a contentet a playerek gyártják. Azt nem tudom itt mi a helyzet. De talán moby vagy bandi írta hogy "f2p bottal se" és azért ennek a kijelentésnek konzolon van valóság alapja.
Talán még az ESO-t tudom ajánlani ha kis online rpg-re vágynál. -
-
Maxyka mivel Te vagy a nagy f2p-es Tera-t nézted? Betara már lehet jelentkezni, remelem EU-ba is az enmasse hozza PS4-re -
mindig megszalad a R kuva beidegződés. :D -
*Tera -
Itt nem az 500GB a fontos, hogy mennyim van, 1 terra sem lenne elég.
Az elven van a probléma, miért jelzi ha nem is áll rendelkezésre?
Ha rendelkezésre áll, miért jelzi rosszul?
Ilyen szempontból az Xbox sokkal faszább. -
Télleg nem vonz egyelőre. :D -
Darky ról van szó :D itt semmi sem egyszerű -
Ulthane #72491 Mondjuk egy 1TB-s vinyot fillerekert kapni mar. Miert nem veszel egyet es teszed ra USBn? Tarhely problem solved. Tul egyszeru lenne? -
pont olyan játék amivel szívesen játszanék, és ugyan a játékokat nem mindig érdemes kilóra mérni, de azért 5-6 rugó 2-3 óráért kicsit sok, legyen az akármilyen művészi -
kifogás. Én is ezt mondanám ha nem akarnám hogy egy ipari robot daráljon be
-
ejjj, én is amúgy....szemetek! :( :D
legalább lehetne választani vagy valami
-
pedig már izgultam az abzura :) -
nabakker :)) végre értelmes cím (Alienation), de persze megvan.... (mivel értelmes cím!!! :D ) -
Én szerintem ezt majd olcsón, van még 3 gém ami legalább visszavan nekem. :D -
Olyan nincs. Ds klónt sosem skippelünk. -
Skip. :) -
Nyakunkon a The Surge úgyhogy arra készülj!!!!!!!!! -
Mondjuk én amugysem találom a menüben ezt a menüpontot, szóval én tuti nem babráltam. -
"Le se tagadhatnák, hogy a dishonoredet is ők csinálták."
Ezt más is megjegyezte. -
Hát nekem sem rémlett régebbről hogy ez normális dolog lenne. :D -
Az attól függ mi, de ott sem lesz. :) -
pedig igazából ugyanaz a kettő, csak a kettő szinte mindenben egy kicsit több, egy kicsit nagyobb. -
Én hatalmas Dishonored fan lettem a 2 után. Az első rész valahogy nem jött át pedig többször is nekifutottam, a 2-t meg másodjára is elkezdtem. -
Én is töltöm. -
Jóféle volt ez a demo. Le se tagadhatnák, hogy a dishonoredet is ők csinálták. -
Nekem kell, mert sok mindenben más élményt nyújt és minőségi játék.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 12:31:10 -
Sok minden trendi az iparban és mivel a Sony, MS, Nintendo ( vagy Nvidia, vagy AMD, vagy Intel ) is felfoghatatlan pénzekkel rendelkezenek folyamatosan a timed ex, vagy "csak ezen a HWn érhető el az a lehetőség" dolgokon dolgoznak amire reklámot lehet építeni és eladni a HWt. Így van ez már sok éve.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 12:29:58 -
Nem kőll nekem az uncharted után
-
Az új Tömbradír tuti az lesz. 1 évig biztosan, mert ez a trendi manapság.
-
Ha minden bekapcsolaskor csinalja, akkor ott vmi gond van . Nem remlik olyan funkcio hogy ezt vegezze el minden alkalommal -
Pedig mindjárt jönnek a x scorpio exclu cimek!! Ja várjá mégse
-
Én arra tippelek, hogy az a kijelzett 42 gb nem is létezik, mármint hogy szerintem a buznyák régiófüggőzés miatt régen 1-1 tartalmat leszedtem US meg HU verzióban azzal a profilommal, és szerintem mikor a storage-ben töröltem, akkor csak 1 verziót törölt le, és a másik rajta van, csak nincs megcímezve...mást nem tudok elképzelni.
De lusta vagyok letörölni mindent és leformázni....
Tavaly vagy mikor írtam neked hogy exclusive játékokra ne számíts, max fícsörökre. :D Engem nem tudsz megvezetni, meg fogadtam is tavaly, vagy mikor veled egy rekesz sörben. :D -
Ilyet nekem minden bekapcsoláskor csinál, felmegy 2-3 másodperc alatt ez a csík azt ennyi. :) -
Inkább szenvedek, amíg van The Last of Us. :)
De télleg már sokszor okádok feltenni játékot mert soha nem tudom ráfér-e vagy nem és mennyit kell törölnöm, hogy ráférjen.
Mert a szabad hely értéke ezek szerint lófaszt nem jelent. -
Ulthane #72464 Én csináltam, néha nem árt, de szerintem helyhiányon nem segít.
Darky vegyen egy 1 TB Pro-t, úgyis nemsokára jönnek a Pro-exkluzív címek.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.04.27. 08:40:38