121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Mondjuk egy kalandjátéknál, ahol sok a dialógus, ez elég fontos, ahogy egy (akció)RPG-nél is. Szóval ja, semmi baj ezen kívül, csak a torka véres.
  • Bandicoot
    Messze nem olyan problémás játék mint amennyire próbálja a szokásos fikagyár lehúzni főleg a patchek óta.
    A sztori egynek jó elméletileg (és remélhetőleg ezt tartják is a fika ellenére) ez egy trilógia első része.
    A karakterek mélyek aki olyan baromságokat írt le minthogy gagyik vagy egyszerűek azok szimplán vagy nem játszottak vele vagy fingjuk nincs mi zajlik a képernyőn főleg beszélgetésekben. Az ME világ hangulatát is korrektül visszaadja. A küdetések összetettségében lenne hova fejlődni főként a mellékek tekintetében de ez sem vészes.
    Teljesen korrekt 8 pontos cím a hibái ellenére 50-100 órányi korrekt tartalommal.
  • darkSectorxxx #72580
    Mass 3 vs Andromeda? :D
    Nekem egyértelmű az eltérés. :D

ME 3:

ME Andromeda:

***********************************************************************************************************************************************************************
    ME 3:

ME Andromeda:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.01. 23:39:30
  • Maxyka
    De minden más rendben van? :D Mint ahogy totti érvelt.
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.05.01. 22:45:31
  • TomStorm
    Hát ez a Little Nightmares nagyon bejön.Most vagyok az éneklő Nőnél csak zajt csaptam és nem tudom mitévő legyek mert abbahagyta:)
    Meg nem is 2-3 óra az is biztos.Nekem már vagy 8 óra minimum benne van.Ugye ki,hogy játsza!Nem vagyok egy nagy platformer függő már ha ez annak számít de ezt iszonyat élvezem!:)
  • darkSectorxxx #72577
  • darkSectorxxx #72576
    Kötve hiszem, hogy csak ennyivel, amit eddig láttam, már sokkal több volt, minden téren. :)
    Vagy a 3. részebn volt valami amit nem láttam. :D
  • Kongy
    Na, akik szerint a ME: Andromeda animációi voltak szarok, azok még nem játszottak a Syberia 3-mal. :D Mi az isten ez 2017-ben, de komolyan?!
  • Seth
    Nekem megvan és van benne magyar. Még jó hogy, magyarok csinálták :)
  • gibson9
    Valaki próbálta már ps4-en a The Incredible Adventures of Van Helsing: Extended Editiont? Érdekelne hogy van e benne magyar nyelv. Feltűntetve ugyan nincs, de a beyond two soulsnál se volt.
  • Totti5
    Sőt, inkább az ME1 fele mentek vissza, fejlődés, tárgymenedzsment, fegyó moddolás meg a többi. Elég sokrétű és tartalmas a háttér. Bolygó felfedezése, jármű stb... sajnos a nagy hisztiben ezek a szőnyeg alá vannak söpörve, pedig azon dolgok melyekben az ME2-3 nem volt acélos és anno akkor csalódottak voltak a fanok, hogy cső akciójátékká "butult" azokat most ebben megkaptuk, visszahozták, továbbfejlesztették.

A bolygók, a környezet, az űrállomás gyönyörű. Semmiben még nem is emlékeztet a prevgenre, maxra van pörgetve az atmoszféra látványa. 2017es látvány és részletesség.

Karakterek itt ott nem ( hajak pl ), és beszélgetések közben az öltözék ( nem értem miért ), kicsit lópoli is tud lenni. De talán ennyi amibe bele lehet kötni látvány terén.
  • Bandicoot
    Pont elég.
    +felfedezésben. Szabadságban. Az akció is kiforrottabb. És a fejlődésrendszer is.
    De minek is változott volna meg alapjaiban ha a trilógia úgy volt jó ahogy volt? Lényegében mindenből kicsit több lett. A sztori lett kevésbé epikus de abszolút nem annyira probléma mint amennyire páran lehúzni próbálják miatta.
    Ha a kezdeti bugok akadozások animációgondok nem lettek volna jóval magasabb értékeléseket zsebelt volna be. De egy ennyire grafikabuzi világban élünk ahol pusztán arcanimációk miatt a sok gyökér a sárgaföldig is lehord egy amúgy jó játékot.
    Simán belemegy 50-100 óra annak aki szeret felfedezni és kibontani a szereplőket a világot és a történetet.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.05.01. 11:34:23
  • Maxyka
    "technikailag sokkal szebb mint az régiek"

-Éééééés ennyi, kár hogy csak ennyivel tud többet :)
  • darkSectorxxx #72569
    Télleg murvajó, de igenis mérföldekkel szebb a játék, max animációkban lehet találni kivetni valót, de technikailag sokkal szebb mint az régiek. :)
    Gondolom az emlékek szépítenek.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.01. 00:21:47
  • Tatyla
    Belecsaptam a Mass Effect Andromedaba, ahoz képest hogy grafikailag és játék mechanikailag az előző részhez képest nem sokat fejlődött, szerintem én jópár órát el leszek ezzel.
  • darkSectorxxx #72567
    Elcsíptem egy magyar nevet:
    "Robert Laszlo Kiss"
    1 magyar biztos dolgozott a Horizonnak...:D
  • darkSectorxxx #72566
    Na végigvittem vgre a Horizon-t elég badass volt a vége. :D
  • darkSectorxxx #72565
    40x. :)
  • Maxyka
    Lehetséges ha 4x játszod újra -.-
  • Ulthane
    Az ezzel jar...
  • Katalizátor
    Tudom nem horror játék, de nálam a Heavy Rain okozott durva szívveréseket. Az, hogy nincs mentés, azonnal reagálnod kell és meghalhatsz, eléggé betett nálam. :)
  • darkSectorxxx #72561
    Én mindent kikapcsoltam, egyedül a main missin nem lehet kikapcsolni, azt ami mutatja a main mission-t. sárga négyzet. :)

Most már jobb játszani hogy felhúztam a cuccaimat.
    Bár így is néha halok, és amikor nem mentesz és sokat farmolsz egy halál után ugye visszatölt a játék és törli a dolgaidat amiket addig csináltál, ez fusztráló szokott lenni. :)

Szereztem is gyors 4 rare rucit. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.30. 17:21:43
  • mucsácsó
    Ja-ja, nekem is első dolgom volt, hogy dinamikusra raktam a HUD-ot még mielőtt nekiálltam volna a játéknak.. :)
    Viszont ez a tapipadhoz hozzáérős pillanatra HUDmegjelenítősdi ez nekem is nagyon bejött :)
  • darkSectorxxx #72559
    Segítsetek ha eddig kimaradtam volna valamiből de durva, hogy a Guerilla hogy használja a tapipadot a kontrolleren, eddig nem is figyeltem fel rá...

Van ugye 2 fele a tapipadnak, itemek - térkép.....

Kis érdekesség, de nem spanyol viasz, csak eddig nem láttam sűrün ilyen féle felhesználást, méghozzá az, hogy a tapipadot egy csöppet megsimized és ki van kapcsolva pl a HUD, akkor bejön a HUD és ezzel szempillantás alatt megleshetőek az adatok annélkül hogy ki be lépkedjél vagy kapcsolgass bármit.

KÚRVAJÓ...egyszerű és nagyszerű....
    Kis apróság de ebből látszik hogy mi mindent lehet használni a játékokban értelmesen és kényelmesen...manapság már ilyen apró dolgoknak is örülni tudok.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sylens meg faszán hasonlít a Killzone parancsnokára, vagy ki a tököm volt már z a néger csávó. :)
  • darkSectorxxx #72558
    Hát lehet annyit is játszani vele. :) 100%-ig
  • darkSectorxxx #72557
    Sorry, hosszú hétvége ártalmas. :D
  • darkSectorxxx #72556
    Ja bocs most el vagyok tévedve május 1 miatt! :DDDDDDDDDDDDD
  • SlickAdam
    azert született, hogy összeszard magad (a savanyu uborka savanyu... wow :D)

de amugy csak az elsö 2-3 ora az, kesöbb visszavesz valamicsket.
  • mucsácsó
    Végülis hosszúhétvége van, úgy igaz a 72 óra :D
    Amúgy én is gondolkozom a RE7-en, már lehet kapni 10k-ért is használtan. Nagyon nagyon para játék egyébként? Én a demójától is összevissza szartam magamat anno.. :D
  • Totti5
    Majd mindenki eldönti kiadja e érte a pénzt. Tragédia nem lesz, mert max olcsóbb lesz 3 hónap mulva, legrosszabb esetben. Kiadó meg ha jól árazta be akkor teljesen mindegy, mert a profit a lényeg. Ha 20asból is profitál, akkor teljesen értelmetlen 10ért adni.

Pláne hogy már nagyon rég megvannak az árszegmensek. A 20as a letölthető címért teljesen álltalános.

• Maxyka
    Darky most arról beszélt hogy egy hétvége 72óra? mert nálam a hétvége szombat vasárnapból áll de akárhogy szorzom 24x2 48óra
    De akkor se 24órát ülsz egy konzol előtt egy nap max 8-at átlagosan az hétvégére lefedi a 16 órát amit játékkal töltesz. Abba meg bőven benne van a re7 story is még az is belefér hogy a mordori szeretetszolgálat prémium zombi csomagja 16x erőszakolja meg a hulládat és még igy is marad 2órád leltárt készíteni a házban lévő tárgyakról.
  • Kandurex
    max. 3 -5 eur
  • Kandurex
    az olyan 9-10 nem...?
  • SlickAdam
    nalam csak 48
  • Maxyka
    Bázeg, re7 72óra? gigalol.
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.30. 13:30:53
  • SlickAdam
    miert? most jatszom a Layers of Fear-t, 2 oranal vagyok, van meg benne max 1 és jol is van ez igy. hulyeseg lenne tovabb tolni.
    mondjuk ez mas jatek, ertem en a LN parát, de majd valami sumér szélben jo lesz az, nem?
  • Kandurex
    hm, szerintem én skippelem ezt a little nightmares -t...hibás következtetést vonnának le a készítők, ha megvenném...., 2-3 órás játék mindenhol elfogadhatatlan
  • darkSectorxxx #72545
    Fegyó, egy pisztoly, láncf....
    Örök löszer. oksi.

Nehezebb fokozat ebben a stílusban nem nagyon vonz, pláne nem speedrun. Sajnos ez kevés nekem. :)
    De persze ahogy 2-3k lesz a játék 1x végigviszem...

Ebbe nekem nem sok nyalánkság van.

De lehet csak mert a játék maga nem jön be, hiába van 2 fegyver amiért vigyem végig a játékot, nem annyira érdekes, hogy végigmenjek a játékon. :)

Ha megveszem akkor is max 1x pörgetem le...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.30. 10:40:44
  • Seth
    A szokásos Resis dolgok. Új fegyók,örök lőszer, nehezebb fokozat(több felszedni valóval). Van speedrun nyeremény is, szóval azt is érdemes megcsinálni és nem is olyan nehéz. Ha már 3x mész,szerintem ledarálható 2 és fél, 3 óra alatt
  • darkSectorxxx #72543
    Menyi extra van benne? :)

Amúgy az ára tart vissza, meg nem tetszik hogy fps nézet.