121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mondjuk egy kalandjátéknál, ahol sok a dialógus, ez elég fontos, ahogy egy (akció)RPG-nél is. Szóval ja, semmi baj ezen kívül, csak a torka véres. -
Bandicoot #72581 Messze nem olyan problémás játék mint amennyire próbálja a szokásos fikagyár lehúzni főleg a patchek óta.
A sztori egynek jó elméletileg (és remélhetőleg ezt tartják is a fika ellenére) ez egy trilógia első része.
A karakterek mélyek aki olyan baromságokat írt le minthogy gagyik vagy egyszerűek azok szimplán vagy nem játszottak vele vagy fingjuk nincs mi zajlik a képernyőn főleg beszélgetésekben. Az ME világ hangulatát is korrektül visszaadja. A küdetések összetettségében lenne hova fejlődni főként a mellékek tekintetében de ez sem vészes.
Teljesen korrekt 8 pontos cím a hibái ellenére 50-100 órányi korrekt tartalommal. -
Mass 3 vs Andromeda? :D
Nekem egyértelmű az eltérés. :D
ME 3:
ME Andromeda:
***********************************************************************************************************************************************************************
ME 3:
ME Andromeda:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.01. 23:39:30 -
De minden más rendben van? :D Mint ahogy totti érvelt.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.05.01. 22:45:31 -
TomStorm #72578 Hát ez a Little Nightmares nagyon bejön.Most vagyok az éneklő Nőnél csak zajt csaptam és nem tudom mitévő legyek mert abbahagyta:)
Meg nem is 2-3 óra az is biztos.Nekem már vagy 8 óra minimum benne van.Ugye ki,hogy játsza!Nem vagyok egy nagy platformer függő már ha ez annak számít de ezt iszonyat élvezem!:) -
-
Kötve hiszem, hogy csak ennyivel, amit eddig láttam, már sokkal több volt, minden téren. :)
Vagy a 3. részebn volt valami amit nem láttam. :D -
Na, akik szerint a ME: Andromeda animációi voltak szarok, azok még nem játszottak a Syberia 3-mal. :D Mi az isten ez 2017-ben, de komolyan?! -
Nekem megvan és van benne magyar. Még jó hogy, magyarok csinálták :) -
Valaki próbálta már ps4-en a The Incredible Adventures of Van Helsing: Extended Editiont? Érdekelne hogy van e benne magyar nyelv. Feltűntetve ugyan nincs, de a beyond two soulsnál se volt. -
Sőt, inkább az ME1 fele mentek vissza, fejlődés, tárgymenedzsment, fegyó moddolás meg a többi. Elég sokrétű és tartalmas a háttér. Bolygó felfedezése, jármű stb... sajnos a nagy hisztiben ezek a szőnyeg alá vannak söpörve, pedig azon dolgok melyekben az ME2-3 nem volt acélos és anno akkor csalódottak voltak a fanok, hogy cső akciójátékká "butult" azokat most ebben megkaptuk, visszahozták, továbbfejlesztették.
A bolygók, a környezet, az űrállomás gyönyörű. Semmiben még nem is emlékeztet a prevgenre, maxra van pörgetve az atmoszféra látványa. 2017es látvány és részletesség.
Karakterek itt ott nem ( hajak pl ), és beszélgetések közben az öltözék ( nem értem miért ), kicsit lópoli is tud lenni. De talán ennyi amibe bele lehet kötni látvány terén. -
Bandicoot #72571 Pont elég.
+felfedezésben. Szabadságban. Az akció is kiforrottabb. És a fejlődésrendszer is.
De minek is változott volna meg alapjaiban ha a trilógia úgy volt jó ahogy volt? Lényegében mindenből kicsit több lett. A sztori lett kevésbé epikus de abszolút nem annyira probléma mint amennyire páran lehúzni próbálják miatta.
Ha a kezdeti bugok akadozások animációgondok nem lettek volna jóval magasabb értékeléseket zsebelt volna be. De egy ennyire grafikabuzi világban élünk ahol pusztán arcanimációk miatt a sok gyökér a sárgaföldig is lehord egy amúgy jó játékot.
Simán belemegy 50-100 óra annak aki szeret felfedezni és kibontani a szereplőket a világot és a történetet.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.05.01. 11:34:23 -
"technikailag sokkal szebb mint az régiek"
-Éééééés ennyi, kár hogy csak ennyivel tud többet :) -
Télleg murvajó, de igenis mérföldekkel szebb a játék, max animációkban lehet találni kivetni valót, de technikailag sokkal szebb mint az régiek. :)
Gondolom az emlékek szépítenek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.01. 00:21:47 -
Belecsaptam a Mass Effect Andromedaba, ahoz képest hogy grafikailag és játék mechanikailag az előző részhez képest nem sokat fejlődött, szerintem én jópár órát el leszek ezzel. -
Elcsíptem egy magyar nevet:
"Robert Laszlo Kiss"
1 magyar biztos dolgozott a Horizonnak...:D -
Na végigvittem vgre a Horizon-t elég badass volt a vége. :D -
40x. :) -
Lehetséges ha 4x játszod újra -.- -
Ulthane #72563 Az ezzel jar... -
Katalizátor #72562 Tudom nem horror játék, de nálam a Heavy Rain okozott durva szívveréseket. Az, hogy nincs mentés, azonnal reagálnod kell és meghalhatsz, eléggé betett nálam. :) -
Én mindent kikapcsoltam, egyedül a main missin nem lehet kikapcsolni, azt ami mutatja a main mission-t. sárga négyzet. :)
Most már jobb játszani hogy felhúztam a cuccaimat.
Bár így is néha halok, és amikor nem mentesz és sokat farmolsz egy halál után ugye visszatölt a játék és törli a dolgaidat amiket addig csináltál, ez fusztráló szokott lenni. :)
Szereztem is gyors 4 rare rucit. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.30. 17:21:43 -
Ja-ja, nekem is első dolgom volt, hogy dinamikusra raktam a HUD-ot még mielőtt nekiálltam volna a játéknak.. :)
Viszont ez a tapipadhoz hozzáérős pillanatra HUDmegjelenítősdi ez nekem is nagyon bejött :) -
Segítsetek ha eddig kimaradtam volna valamiből de durva, hogy a Guerilla hogy használja a tapipadot a kontrolleren, eddig nem is figyeltem fel rá...
Van ugye 2 fele a tapipadnak, itemek - térkép.....
Kis érdekesség, de nem spanyol viasz, csak eddig nem láttam sűrün ilyen féle felhesználást, méghozzá az, hogy a tapipadot egy csöppet megsimized és ki van kapcsolva pl a HUD, akkor bejön a HUD és ezzel szempillantás alatt megleshetőek az adatok annélkül hogy ki be lépkedjél vagy kapcsolgass bármit.
KÚRVAJÓ...egyszerű és nagyszerű....
Kis apróság de ebből látszik hogy mi mindent lehet használni a játékokban értelmesen és kényelmesen...manapság már ilyen apró dolgoknak is örülni tudok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sylens meg faszán hasonlít a Killzone parancsnokára, vagy ki a tököm volt már z a néger csávó. :) -
Hát lehet annyit is játszani vele. :) 100%-ig -
Sorry, hosszú hétvége ártalmas. :D -
Ja bocs most el vagyok tévedve május 1 miatt! :DDDDDDDDDDDDD -
SlickAdam #72555 azert született, hogy összeszard magad (a savanyu uborka savanyu... wow :D)
de amugy csak az elsö 2-3 ora az, kesöbb visszavesz valamicsket. -
Végülis hosszúhétvége van, úgy igaz a 72 óra
:D
Amúgy én is gondolkozom a RE7-en, már lehet kapni 10k-ért is használtan. Nagyon nagyon para játék egyébként? Én a demójától is összevissza szartam magamat anno.. :D -
Majd mindenki eldönti kiadja e érte a pénzt. Tragédia nem lesz, mert max olcsóbb lesz 3 hónap mulva, legrosszabb esetben. Kiadó meg ha jól árazta be akkor teljesen mindegy, mert a profit a lényeg. Ha 20asból is profitál, akkor teljesen értelmetlen 10ért adni.
Pláne hogy már nagyon rég megvannak az árszegmensek. A 20as a letölthető címért teljesen álltalános.
-
Darky most arról beszélt hogy egy hétvége 72óra?
mert nálam a hétvége szombat vasárnapból áll de akárhogy szorzom 24x2 48óra
De akkor se 24órát ülsz egy konzol előtt egy nap max 8-at átlagosan az hétvégére lefedi a 16 órát amit játékkal töltesz. Abba meg bőven benne van a re7 story is még az is belefér hogy a mordori szeretetszolgálat prémium zombi csomagja 16x erőszakolja meg a hulládat és még igy is marad 2órád leltárt készíteni a házban lévő tárgyakról. -
max. 3 -5 eur -
az olyan 9-10 nem...? -
SlickAdam #72549 nalam csak 48 -
Bázeg, re7 72óra?
gigalol.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.30. 13:30:53 -
SlickAdam #72547 miert? most jatszom a Layers of Fear-t, 2 oranal vagyok, van meg benne max 1 és jol is van ez igy. hulyeseg lenne tovabb tolni.
mondjuk ez mas jatek, ertem en a LN parát, de majd valami sumér szélben jo lesz az, nem? -
hm, szerintem én skippelem ezt a little nightmares -t...hibás következtetést vonnának le a készítők, ha megvenném...., 2-3 órás játék mindenhol elfogadhatatlan -
Fegyó, egy pisztoly, láncf....
Örök löszer. oksi.
Nehezebb fokozat ebben a stílusban nem nagyon vonz, pláne nem speedrun. Sajnos ez kevés nekem. :)
De persze ahogy 2-3k lesz a játék 1x végigviszem...
Ebbe nekem nem sok nyalánkság van.
De lehet csak mert a játék maga nem jön be, hiába van 2 fegyver amiért vigyem végig a játékot, nem annyira érdekes, hogy végigmenjek a játékon. :)
Ha megveszem akkor is max 1x pörgetem le...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.30. 10:40:44 -
A szokásos Resis dolgok. Új fegyók,örök lőszer, nehezebb fokozat(több felszedni valóval). Van speedrun nyeremény is, szóval azt is érdemes megcsinálni és nem is olyan nehéz. Ha már 3x mész,szerintem ledarálható 2 és fél, 3 óra alatt -
Menyi extra van benne? :)
Amúgy az ára tart vissza, meg nem tetszik hogy fps nézet.