PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Furcsa kimondani:

Jövőhét csütörtökön itt a Pro.

Mintha generációt váltanánk, de nincs az a felfokozott várakozás, mint az alap megjelenésekor. Igaz, erre nem kellett olyan sokat várni.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.10.31. 10:23:10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Totti5
Erősebb gépen szebben, jobban fog menni a játék, már ha olyan a fejlesztő, szimpla matek. Lépj túl ezen.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.31. 08:48:55

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tatyla
Lehet hogy egy oltári nagy kamu átbaszás lesz a pro de már mindegy,abban biztos vagyok hogy többet nem adom el a gépemet hamarabb leszarom mekkorát bukok rajta.
A VR bukásra meg akár egy kisebb összegben fogadnék is

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Hát ezaz, én sem fogok egy ideig ilyenekkel kalkulálni, 2-4k + hdr.
De ezek is olyan dolgok lehetnek, amik csak példaképpen mondtam hogy 1-1 ilyen nesze ha van olyan drága motyód használd, ennyivel jobb a pro.
Nekünk, majd a képminőség (nem felbontásban, 1080p felett) és fps lehet inkább hasznos, amire szerintem semmiféle garanciát nem biztosítanak, ahogy mostanság lekomunikálják ezt az egészet. 😄

Ha ps-re költenék a mostani állás szerint, inkább a vr mellett állnék ki, mint pro. Magam részéről. Szubjektíven.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.31. 07:59:12

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
Sokunkat még egyáltalán nem érint ez a HDR dolog és egy ideig nem is fog míg a megfelelő tévék olyan áron vannak. Így én ezt egyelőre nem létező dolognak tekintem 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Mutasd meg, azt a kedves sor-t, kommentet, bármit, amiben bármit feszegettem a HDR-ről.
Mutasd meg, utána majd beszélhetünk a te üldözési mániádról. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Es ez erosen korrelal a videojatekosok szellemi szinvonalaval is, tisztelet a kiveteleknek!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Bandicoot
Atyaúristen,már megint egy olyan dologba kapaszkodtál bele amiről olvastál 4 sort és máris totális szakértője lettél a témának.
A leghalloványabb gőzöd közöd fingod nincs arról mi is az a HDR és hogyan működik........

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx

Totti5
Fogalmad sincs mi az a HDR.

darkSectorxxx
Hát nem, mivel eleve kapásból 0 másodperc rátekerni egy kis HDR-t, hogy jobban süssön a nap, azt mehetsz a dolgodra. 😄

darkSectorxxx
Na az fasza.
Amúgy ja sejtettem hogy le van határolva még a mozgástér, mint demo.

Sőtt én szinte biztosra veszem, hogy ez ki fog menni store-ba is, mivel rendes menüje van a demo-nak. 😊

Csak korrigálni szerettem volna egy tárgyi tévedést a mi mit meg hol nem volt közelében réges régen egy messzi messzi galaxisban. Kínos az lett volna, ha mindenki úgy hagyja a sok baromságot.
Totti5
Ennyi rész után pontosan tudják mire mennyit érdemes és mire mennyit lehet költeni, mi mennyit hozott eddig is.

Végra valami hir róla. Imádtam az elsö részt, még a nem túl acélos harcrendszer ellenére is. Remélem jön minél hamarabb.
spybot919
Azért azt elmondanám, hogy a kiadások is sokkal nagyobbak. Megvenni a sok híres színészt szinkronhangot, na meg a Monsteres energia italon sem ingyen figyel az infinite warfare. Jóval több pénzt költenek promokra. De lépjünk túl vagy nyissunk egy cod vs world topicot és akkor ott lehet folytatni.<#gonosz2>

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

n000rbi
Ni No Kuni 2:

“There will be many new features,” Hino said. “From the fact alone that we moved from PlayStation 3 to PlayStation 4, it will not be a simple RPG, and will introduce a new system focused on creating a kingdom So yes, there will be many differences.”

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tatyla
Ez ahogy véded a Codot még mindig ez már kínos

Csak, hogy kicsit képbe hozzalak a CoD eladásokkal kapcsolatban: CoD eladások Inkább a CoD közelében nincsen semmi sem. Majd 10 éve folyamatosan veri a kategóriáját. Egy-egy extrán kiugró évében meg konkrétan az egész ipart elverte. És ezek csak az alapjáték eladások season passok és mikrotranzakció értékesítések nélkül.
Tatyla
Igen most már új és ez demo mert a másik gyerek elég béna aki most játszik és kiírta hogy ne hagyja el a demo areát

Kandurex
Kizárt. Egyetlen studió se fogja megengedni, hogy ugyanazt a minőséget biztosítsa a régi és az új gépre. Ebbe biztos vagyok.

darkSectorxxx
Pont ugyanazt láttuk?
Vagy nem, ugyanúgy, ugyanara ment mint a másik demo-ban? Mert akkor télleg kamu, de nekem nem tűnt egyformának.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.30. 20:41:02

Kandurex
Érdekes volt, jó lenne még látni anyagot, remélem nem csak ez az A->B és ölj le valamit, gyűjtögess, hanem elmegy egyfajta Last Of Us irányba...nem állna neki hosszútávon jól a Far Cry menet.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.10.30. 20:39:40

Seth
Viszont most nem hallani, hogy a csaj kommentálgat, sejtettem, hogy az csak az E3 demó kedvéért volt benne

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
Kicsit gyanús nekem hogy a kisgyerek csak nyomogat és ez ugyan az amit már láttunk, ilyen kamunak tűnik hogy néha arrébb is ugrik egy picit a jelenet

spybot919
Horizon Live van twitchen ha valakit érdekel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.10.30. 20:16:38

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

darkSectorxxx
Ezekkel a szar szóhasználatokkal van a baj, ahogy írod, az egész olyan, úgy van megfogalmazva hogy vagy úgy lesz, vagy nem.
A fejlesztők jóindulatán múlik minden! 😊

Seth
Február 9.-én jön 😊

spybot919
Nioh az a cucc ami valószínűleg sose készül el?😄 Pedig valamivel ki kell húzni a következő from softwareig.

Seth
Nem, a készítőknek törekednie kell, hogy a Pro-t is kihasználják a játékaik.
Törekedni meg tudod hogy is lehet 😄

Kandurex
Ez nem infó,.... mintha kiadta volna a Sony, hogy a Pro megjelenése után (november 10.) minden játéknak (nem visszamenően) KÖTELEZŐEN támogatnia kell a Pro-t.

darkSectorxxx

Amiga
Egyáltalán nem tudom, honnan szopod ezeket, az AW pl. rekordokat döntögetett. Szerintem neked van egy random bullshit-generátorod, és amit utálsz, arra elkezdesz valamilyen elv alapján (a játék által bemutatott társadalmi réteg és ideológia; a játékmechanika túlzott egyszerűsége; a főhős bőrszíne, stb.) ilyen negatív kommenteket gyártani.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Ez bizony a multizók aktuális számát méri, méghozzá kizárólag PS4-en. A CoD-széria egyes részeit nagyságrendekkel többen tolják, mint a BF-et.
Van egy leírás rá, amivel PS-en kinyerheted az aktuálisan BO3-azók számát, én is találkoztam vele.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

n000rbi
Mark Cerny to Provide More PS4 Pro Info at London ‘Future of Play’ Event (November 2nd-3rd); Nioh Support Confirmed

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Szenvedés? PFFFF 😄

spybot919
Szar játékot nem enged venni. ez az úgymond pokayoke rendszer. tuti hallottál róla!
"A pokajoke (ポカヨケ; Hepburn-átírással: poka-yoke?) japán kifejezés, jelentése hibaelkerülés. Az elnevezés egy módszert takar, amely a lean vállalatszervezési filozófia egyik eleme, a hibák elkerülésének módszere a termék vagy a folyamat kialakításának, befolyásolásának segítségével"

Mert megkímél a szenvedéstől amit a dlc-től kapnál.
darkSectorxxx
Srácok miért nem lehet sehol fizetni paypal-al? 😄

se us se hu nem engedi.....

darkSectorxxx
😊

spybot919
Most oda az álcámnak. Ne buktass le légyszi 😞((

darkSectorxxx
Ja hogy nem a sajátod. 😄 sorry 😄
/// legalábbis azt állítod nem a sajátod, holott titokban otthon nyomod a cod-okat. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.30. 16:41:22

spybot919
Redditről van a kép nem én csináltam. És talán én vagyok a legnagyobb cod-hater itt. Gondolod beruházok egy részre is? egy fenét. Mondtam MW2-óta számomra halott a széria. <#falbav>
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.10.30. 16:35:01

darkSectorxxx
Én a screenshoton lévő takarásról beszéltem, nem sg-n. 😄

arty
😄

nem, de mégjobban világit!

for the players! 😄

Forza.

spybot919
Nagyon unatkozom ígérem bele írom a nicknevemet is a logo.ba de ez nem a nicknevem, hanem a regisztrációs felhasználó név. Meg nem mostani reg, de ha átlehet írni akkor szóljatok én nem találtam ilyen opciót.

darkSectorxxx
darkSectorHT és darkSectorUS
magyar - amcsi 😊

De allul a csíkomban ott van. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.30. 16:10:29

Bandicoot
A kérdés csak az, ez mit mér. Mert nem a multit toló játékosokat arra mérget vehetsz.😊
Online vannak ennyien akiknek van BO3 vs Multizók aktuális száma.

spybot919
És a tiéd ? 😊

Bandicoot
Honnan ez adat? Cikkből?😊

Mint mondtam alig 50ezer ps4-en megjelenés hetében bármokor nézed az aktuális számlálót a módválasztónál (feltéve hogy azt még nem vették ki).
Pc-n a negyedét sem érte a jelenlegi bf számnak....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.30. 16:04:21