PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Nincs titok.Francért kell mindenért sírni. Teszteljék ki van 1 hetük, nekem nem kell a részinfó, elemezze ki a DF, grafikonokkal, diagrammal, műszerekkel, játékokkal stb... 7.én megkapjuk. 10ig alszol rá párat és eldöntöt.

Mi a gond?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kandurex
Meg se rendeltem! Ez a titkolózás mindig idegesít! Mert még egy játéknál OK, de HW -nél???
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.01. 10:30:49

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Totti5
November 7.én összeszedett részletes teszteket fogsz olvasni róla és lesz időd visszamondani. Mi a gond??

Kandurex
Anyjuk faszát! Embargó...piha!!

spybot919
Erre kár fecserélni a szavakat is. Mikor átadják a futár cégnek felhivod őket, vagy kiszállítás előtt 1nappal hogy változott a cím oda menjen és kész. Nem kell ezt túlreagálni.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Totti5
Mint mondtam, belefutottam már ilyenbe más boltok esetében is. Nem írogatták át, hanem max törölték és megrendeltem újra. Old meg, nem a bolt hibás hogy elbasztad. Futárnak szólsz hogy hova vigye... éppen azért szoktam kérni postára, mert akkor nem vagyok helyhez, időhöz kötve, tetted volna te is, mert itt lehetett.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.01. 07:35:29

Bandicoot
Nem a francot nem lévén fél perces meló. Főként ha előrendelésről van szó és nem átadott csomagról.
Baromságokat ne hordj már össze.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

orichalcos
"PS4 Pro embargo (impressions, details etc) should lift on November 7 at 5 AM PT/ 8 AM ET."

My streams: https://beam.pro/oriic

Kandurex
Jöhetnek a tesztek! <#ravasz1>

spybot919
Ez és EZ

Egyénként a CtOS UI nak van egy fizetős változata ami sokkal brutálisabb. Szimpla háttérkép és a két widget.

Jó lenne ha watch dogs 2 -höz is adnának ki mobil appot. Mekkora lenne már :D
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.10.31. 22:56:36

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

orichalcos
Wow, ez rohadt jó. Van valami leírásod hozzá? Szívesen megcsinálnám én is.

My streams: https://beam.pro/oriic

darkSectorxxx
Azt figyelted, hogy kibontás után már nincsen vidám kép? <#nevetes1>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Most hallottam a játékról, cím alapján nem rémlik, meg láttam milyen aranyos a grafika benne. :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Pár gamer oldal (Gametrailers, USGamer) már kapott pro-t.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tatyla
Ez az egy éves videó most ért oda hozzád?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Játéktól függetlenül, ügyes

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

spybot919
Ááá neeem. :)

darkSectorxxx
Várod a játékot mi? :)

spybot919
Már átalakitottam telefonomat, wd tűkönűlve :D

Totti5
Máshol sem szokták átirogatni.

darkSectorxxx
//www.youtube.com/embed/2787-CVbaok

darkSectorxxx
Hát azt is gyakorolni kell. :)

Bandicoot
Lehúzás edzett?

darkSectorxxx
Ja, huh engem aztán nem izgatnak ilyen apróságok, tv-t nézem, hallgatom, sem a gép kinézete sem alapzaja nem zavar. :D
Azt hittem más témában gondoltad. :)

spybot919
Most ilyenekre gondolok hogy jobban porosodik kevesebb levegőt kap jobban melegedik, hangosabb. Mert ugyebár más is leírta hogy neki fat gépek is jók nem a méret a lényeg lehet akár hűtőszekrény csak működjön jól és halkan. Csak hát a slim olcsóbb mint a fat...

darkSectorxxx
Nem hiszem hogy lesznek hibák, azért a sony már edzett. <#whatever>

spybot919
Lassan a slim olcsóbb lesz mint a régi fat. de mindegy is. Slimtől csak azért tartozkodom mert lehetnek ott még mérnöki hibák amikbe nem szeretnék belefutni csak azért mert kisebb konzolt akartak :D

Seth
Ez direkt így van, egyes sztoriküldetések éjszaka játszódnak, ilyenkor van ez a timeskip. Persze a normál időjárás tud ilyen kacifántos lenni, de ez itt most nem bug :)

PSN ID.: Beegabor

2k quality <#taps>

//www.youtube.com/embed/nYl2kP3KBG4

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Hát ja BF, de amúgy szinte kiszámíthatatlan mikor van akció.

Amúgy erről van szó, a sima ps egy idő után nem fog tudni hová csökkenni, mint a usb stick pl, ha lecsökken egy idő után már inkább kivonják a forgalomból mert nem érné meg.
Vagy HDD-t ha veszel 11k mondjuk egy 500gb-os, utána 13-ért van 1000 gb-os, az 500-as hiába a fele nem fog lemenni 5000ft-ra, mert attól még sok alkatrésze ugyanúgy érték. :)

Szóval az elég nagy vicc, hogy ha sokan at hiszik hogy a ps4 sima csak úgy lemegy ilyen nemtuom filléres árra, fenéket, a pro fogja majd beérni mégjobban, na s én azt fogom megvárni. :)

Most pl jelen esetben ráfizetnék 60-70 ezret.
1 év múlva kb 30-at fizetnék és mit vesztek vele? Azt a játékokkal ugyanúgy tudok játszani, csak max nem 60 fps-el. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.31. 16:44:20

spybot919
Ha már jön a december meg a black frájdéj gondoltam lehetne valami konzol akció, de amúgy vicces hogy a fat gép még mindig annyiba kerül mint aki akciósan jutott hozzá az mm-es Pro hoz.
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.10.31. 16:38:17

darkSectorxxx
Mire célzol, lottószámokat mellé? :)

spybot919
Ilyen esetben a futárcéggel egyeztess ne a media markt al.

Bandicoot
Media Martk-nál meg akartam változtatni a Pspro előrendelés kiszállítási címét melóhelyre, mert nem tudom hogy leszek itthon. A Válasz: Sanálattal közlik de megrendelésben már nem tudják megváltoztatni a címet, de törölhetem és a honlapon felvehetem újra a rendelést az új címel (vagyis töröljem a 120k-s ajánlatot mert egy 10 nap múlva esedékes megrendelésnél nem képesek átírni egy címet,és vegyem teliáron a stuffot)....

Mert hülye azért nem vagyok....F*sszopók....

Kandurex
Azok valószínűleg a "neve-sincs" boltocskák, a nagyok itt vannak.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.10.31. 12:28:12

mucsácsó
Valahol már november 18-án is lesz - de jó kérdés, hogy melyik bolt mikor tartja, de gondolom a 25 lesz a "fő".
Kandurex
Persze. Black Friday! November 25!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.10.31. 12:01:28

spybot919
Novemberben érdemes kivárni november végét ? Lesznek valami értelmes konzol akciók? Ha van valakinek infója pakolja nyugodtan!

darkSectorxxx
0 másodpercet is komolyra vetted? Ne csináld már. :)

Bandicoot
Nem,eleve a 0 másodperces szöveg. Magyarázd csak,de fingod nincs róla.
Meg amúgy is minek mikor a HDR képes tévéken bekapcsolható a HDR+ mód mikor nincs HDR,és ugyan azt adja...nem?<#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.31. 11:39:24

darkSectorxxx
Jó és azt te hitted arra értem hogy, mint egy hangerőszabályzót, úgy kell tekergetni? Nem, nem úgy gondoltam. :)

De amúgy jogos a beszólás, igazad van, nehogy valaki ezt komolyan vegye a fórumon, vigyázni kell hogy fogalmazunk. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.31. 11:39:26

darkSectorxxx
Ja bocs, ezt beszoptam akkor most. :)

Bandicoot
" eleve kapásból 0 másodperc rátekerni egy kis HDR-t"

spybot919
Azt hittem érzed az iróniát. Neked is szarkazmus táblát kell felmutogatni mint sheldonnak?? Mi??! :D
Egyenlőre én se veszek pro-t pont az általad említett tények miatt. Majd ha drasztikusan észlelhető lesz a változás akkor. Valószínűleg a februári 13. havival ruházok be rá, ha megéri!
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.10.31. 10:59:33

darkSectorxxx
Na ez mind az ami nekem nem számít.
Az élsimítás ami számítana, de azt is látni kéne.
Sok játéknál, pl mint Uncharted 4-nél nem is hiányzott egyeltalán.
És gecisok élsimi az szerintem esélytelen, mert pc-n is az amit legutoljára kapcsolnak rá, az magasabb felbontásnál csak fps szopkodás.

Sőtt én azt is el tudom képzelni, hogy 4k-s up-nál pont hogy az fps érték miatt vissza is veszik. Bár tény hogy ott meg a több pixel egyensúlyozna.

Mindegy, várom a képeket. De fps érték meg ilyen fényhatások azok nálam személyszerint nem vásárlás értékű.

Majd remélem te is mutatsz képeket. :)

darkSectorxxx
Képeket szigorúan. :)

darkSectorxxx
Ház ezaz, hogy mintha. :)
Ezért gondolom nincs akkora nagy izgalom.

Azért egy generáció csere egészen más érzés, mint ugyanazokat a címeket tólni 30 helyett 60fps-el kicsit nagyobb felbontásban.

Egészen más mint iq-ban ugrás.
Én ezt gondolom.
Minden marketig tudatosítja a vásárló fejében hogy ez egy upgrade inkább.
Másképpen állsz hozzá, ami így is van rendjén. :)

spybot919
Jobb ha készülsz! Ezentúl csak a psPro-n lesz meg a 60fps te meg döcöghetsz
40 fps-el és nem lesz olyan szép a lens flare és még a -2 anti aliasing tól is elbúcsúzhatsz. Darkest days coming!!
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.10.31. 10:35:34

darkSectorxxx
Látod, te igazzat mondasz, csak ennek mértéke a kérdés, senki nem mondta hogy nem lesz szebb, a kérdés a mennyivel, ezt meg most gameplay-eken nem látom még. Screenshotok kellenek majd.
Itt úgy is sokan megveszik, Ulthane is tudtommal. Csak lesz szives valaki, aki ha megkérem nyomat képet gyors.

Meglesem, azt ráérek filózni, max úgy is ha látom értelmét február közepéig kizárt hogy váltok.
Ha váltás lenne, az is max a Horizon miatt.

De ha csak ilyen szösszenet eltérés lesz, akkor minek váltsak, annyit nekem nem ad hozzá a gameplay-hez.
Szóval én 90% hogy elleszek ezzel.

Az a maradék 10% meg majd nyitva tartja azt a bizonyos kis kaput. :)

Kandurex
Nem azt mondom, hogy nem lesz a szokásos: "hol van már a futár?", "szétbasz az ideg!" :D

De sokkal jobban érdekel, hogy miket fognak bemutatni Anaheim-be! Na meg, hogy milyen lesz az FFXV! mert én ahhoz kötöttem a vásárlást!

DE azért nagyon fog érdekelni minket mondtok róla, nyilván a legfontosabb tényező a hangja lesz!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.10.31. 10:33:28