PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
Nekem unalmas volt és 1-2 óra után abbahagytam. 😄 Nem jött be a harc egyáltalán.

Mephike
25%-al olcsóbb most a PS Plus előfizetés.

Ahogy a twitter szösszenetekből várható volt érkezik a Crysis 2-3 Remastered is

mucsácsó
+1, sajnos...

...és ami a legdurvább, hogy valaki még így is képes (volt) szarozni ezt a gyöngyszemet 😄

abszolút géming mérföldkő - alig várom, hogy este tudjam tolni tovább, pedig ugye már anno letoltam -- és én kvázi semmit nem játszom újra, egyedül a Bloodborne, HL2 meg Doom volt, amit többször.. 😄

egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy mit fognak teremteni majd (remélem csak PS5-re, szigorúan "next"-gen onlyként) a kövi résszel.. :| biztos vagyok benne, hogy keresni fogjuk az állunkat... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.06.01. 16:09:22
AntiHero
Nekem is lement ps5-ön. Sajnos tényleg semmi nincs a közelében sem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
God Of War

Re-végigjátszás. Még kb. 35% körül vagyok, de újra eltudom mondani: mindenki és minden nagyon távol van ettől a minőségtől.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Első generációs Pro után durván halk a PS5. <#nevetes1> <#nezze>
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.06.01. 14:45:29
mucsácsó
abszolúte semmi, legalábbis nálam 😄 nem hallom a hangját egyáltalán, kb mintha be se lenne kapcsolva.. egy laptop sokkal hangosabb tőle (eddig)

eddig nem hallottam még egy játéknál se visítani 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.06.01. 13:01:13
Kandurex
Nvidia-s kamuszar….

A Dying: 1983 megjelenlési dátumot egyelőre nem kapott, de a célplatformok között PlayStation 5 és PC szerepel

Rage47
menüben/térképen nem pörög fel a PS5? 😄
mucsácsó
dettó, én is pont tegnap kezdtem újra, Alfheim-ot most hagytam el - hát basszus még mindig über ez a játék 😊
néha azért itt-ott látom, hogy nem mai csirke (SSR tükröződés néha eléggé furán viselkedik + pixeles), valamint azért vannak itt ott elnagyolt textúrák, de az összkép és a minőség abszolúte AAAA+++ így 3 év után is 😊

haverom pont ma vett PS5-öt (nem volt sose konzolja), úgyhogy mondtam neki, hogy ez legyen az első, amit végigtol 😄
Kandurex
Nyomom egy kicsit újra a GOW-ot. 18’ -ban még sima régi típusú TV-n toltam, szó se volt HDR-ről, meg ilyenek. Most feltűnik, hogy a bent menüben (ruha, fejlesztési rész) durván tolja a fényerőt, míg a játék tökéletes. Lehet ezt állítani?

mucsácsó
nem vagyunk egyformák 😄 Control nálam 2019 GOTY-ja volt, annyira nagyon tetszett és élveztem (nálam valszeg hozzátett az is, hogy az akkori új PC-men az első játék volt, amit letoltam végig, és nagy élmény volt) - viszont Death Stranding az nálam kuka lett a 3. chapter után, addig elszenvedtem..

Horizont megértem, kicsit túllihegettnek éreztem az a címet, hiába PS-ex - emlékszem, hogy vártam már azért a játék végét...😄 credits után instant delete

DLC-je nekem ki is maradt, bőven elég volt már a végére..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.05.30. 09:10:12
en imadtam CONTROL (majdnem) minden percet. bar en a DEATH STRANDING-et is imadtam... 😄
viszont nalam olyanok mentek a kukaba mint:
last of us 1 (elkeztem de abbahagytam)
last of us 2 (gyuloltem)
horizon (elkezdtem, abbahagytam)
Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2021.05.30. 08:13:30
Mephike
Befejeztem a Controlt. Nagy elvárásokkal ültem le elé, de ahogy haladtam előre be kellett látnom, hogy nem ez lesz nálam a hónap játéka.

Mephike
Rohanok előrendelni... 😊

mucsácsó
megnézem majd, de nálam valami ~15 óra volt az egész asszem 😄
darkSectorxxx
Értelemszerűen ha sokat halsz akkor végtelen hosszúságú minden. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
Még hogy rövid játék a Returnal nekem 67 óra után ment le az utolsó boss

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

"Far Cry has never looked so stunning, with luscious tropical vistas rendered at 60 frames per second at 4K resolutions on Xbox Series X and PlayStation 5"

yesname
Akkor simán vak vagy. 😄 Nagyon durva ahogy kinéz és amilyen részletes. (Pl. a moha a köveken, de ez csak egy az ezer apróság közül.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Nekem életem egyik, ha nem a legjobb játéka volt és nem azért mert csak ezzel az eggyel játszottam 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

AntiHero
Grafika patent. De nekem ez is kimarad.

mucsácsó

FC5 nekem kimaradt, de ez szvsz nem lesz rossz 😄
Jah meg a Mass Effect Andromedaról, de arról nem beszélünk. <#zavart1>
Na látod, nekem fél évvel a megjelenés után lett csak Switchem. Szal nekem az a hónap a Horizonról meg a Nier Automatáról szólt és nem a BOTW-ról. 😄
n000rbi
Lehet az volt a hibája, hogy a BotW-dal együtt jelent meg és nem a Horizon-t vettem meg először 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

A mellékküldik tény, h nem a játék legerősebb része volt. Ráadásul úgy, h állítólag olyanok is dolgoztak rajtuk, akik előtte a CDPR-nél a Witcher 3 mellékküldijeiért voltak felelősek. Ezt még meglátjuk, h mennyit fejlődnek a 2. részben. A másik két gyengébb pontja a játéknak az az emberek elleni harc volt, valamint a limitált mászkálás. Az szerencsére a videóból már leszűrhető, h mindkét dolog sokat fejlődött a folytatásban.
Mephike
Valószínű én be fogok nevezni erre a részre is, ha lemegy valahová 10k környékére az ára, mert annyit simán érni fog.
A gond az volt, hogy az első részben én képtelen voltam elmenni a melléküldik mellett, meg akartam csinálni mindegyiket, viszont egy idő után unalmassá vált a dolog. De ez szerintem nem csak a játék hibája volt.
Vajon ez a rész magyar feliratot fog kapni?

Én imádtam az első részt és szeretettel várom a 2-t és a videó is nagyon bejövős, plusz gyönyörűen néz ki a játék. Teljesen elmegy az életkedvem ezektől a hozzászólásoktól. 😄
n000rbi
+1, csak én talán négyszer nekimentem.

Tikal
Háromszor kezdtem el az első részt, kb mindig ugyanazon a ponton adtam fel. Unalmas open world.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Huh hát nem tudom, azért majd várd meg mikor kijön és nézd össze a régi részével, nem csak szimplán a textúra a lényeg benne, de az is pesze sokat dob a látványon. 😊

Kandurex
Van egy kis ombre arca....

Rage47
Nem zavarna a feje szerintem, ha éredekes lenne a karaktere 😄
Mephike
A hősnő fejével nem tudok mit kezdeni. Egy jóllakott ovis kinézete van. 😊
Nekem a világ nagyon tetszett, a sok izgő-mozgó apróság. Az más kérdés, hogy le tudna-e kötni hosszútávon, vagy félbemaradna nálam, mint az első rész.

AntiHero
Nekem max az volt benne a next-gen, hogy a lézer utat vàgott a homokban.

Meg a víz alatt pazar a grafika.

Minden màs..hát a textúrák azok rendben vannak (nagyobb felbontàs is pipa).

Magas fű az van..de arra màr nem hat a fizika.

Meg na.. nekem ez a helyszín egyszerűen nem jön be.
Talàn majd a sivatagos vagy a dzsungeles része nagyobbat üt.
Ez olyan mehh..

Olyan ez HZDfw mint a Miles Moralest . Jó, jó..de igazàbol, csak egy felturbózott első rész.

darkSectorxxx
Hát nekem ez nagyon, nagyon az volt.... Ratchet se lesz csúnya de ez azért jóval nagyobb és részletgazdagabb terület, a Ratchet-ben ekkora pálya nem lesz azért és aa növényzet sem néz ki ennyire jól.

Engem az érdekel majd hogy mennyit kell itt lejebb venniük hogy ez PS4-en fusson majd. <#whatever>

AntiHero
0 next-gen van ebben.

Rachetben 100x több lesz. 😄

darkSectorxxx
Welcome to Next Gen! 😄

AntiHero
Amúgy nagyon kalàcsképű lett Aloy. 😄

Nekem is fura volt most.

n000rbi
Képesek voltak dátum nélkül jönni. 😄 Mondjuk engem nem igazán érdekel, valahogy nem tudom megkedvelni ezt hősnőt, meg az egész design taszít valamiért.

Kandurex
Az gáz, h még évet se mertek írni…

AntiHero
Na szóval HZD.

Zene az 10/10. Brutàl hangulatos.

Grafika az felemás..nekem annyira nem jön be ez a helyszín. Meg ha jól làttam volt akadozàs pàrszor..

Gameplay szokàsos HZD. Kicsit össze lopkodva, koràbbi nyílt vilàgú jàték mehanikàkkal.

Persze dátum az elmaradt...

AntiHero
Amúgy a HZD streamen a rövidke helyszín videók, màr az új jàtékból vannak?

Mert akkor ez semmi egetverő eddig, grafika terén.

Kandurex
Jónak tűnik, csak ez a parkour….