121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
MrAndree #116542 Fene tudja. Szerintem is ő a legjobb/legalaposabb, viszont az évek alatt megtanultam, hogy nem annyira egyezik az izlésünk. Sokszor nagy jelentőséget tulajdonit olyan dolgoknak amik engem nem annyira érdekelnek, amiket meg imád az nekem sokszor maximum leárázásban jöhet. Vagy ott se. Szóval ami nála ilyen "nem rossz de wait" az nálam sokszor instant buy. Nézegettem most egy streamet belőle, faszának tánik. Úgyhogy megvettem, ha minden jól megy akkor a héten el is tudom kezdeni.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2021.09.14. 00:15:11 -
#116541 Ugyanakkor meg általam egyik legmegbízhatóbbnak talált kritikus nyomán, valóban kicsit megalapozott lehet a szájhúzásunk:
-
#116540 Fura, de én is így vagyok vele. Akárhány gameplay-t láttam, beleértve pár review-t is, a reakcióm egy határozatlan, elnyújtott "Meeeeeeeeeh?" volt :D Valszeg ez egy olyan játék, amit játszani kell, hogy értékeld, de nem tudom. Olyan furán is néz ki. A karakterek pl. mintha mocsok ocsmányak lennének. Ugyanakkor meg a stúdió eddigi játékai mind klasszikusok a maguk módján.
Szóval tudjaafranc... Még az is lehet, hogy megveszem. -
#116539 Issszonyú jó volt a PSY2! Alig bírtam mást elkezdeni miután lepörgött (1000g-re), annyira szarnak hatott minden más utána :D
Ja és a gigavicc, hogy az eladott ps4 kópiák száma szerintem közelíti a kettőt. Világszinten :DDD NULLA az eladó darab lemezek száma a játékaimon, Rift Apartból van 11, pedig állítólag nem lehet PS5-öt kapni (vagy legalábbis eddig nem lehetett...állítólag) :D
Vicc. Nem vicc. Gyalázat :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.09.13. 18:19:39 -
#116538 Deathloop - opencriticen 88 - Based on 71 critic reviews
Eurogamer | 'Essential'
GameSpot | 10
IGN | 10
VG247 | 5/5
TheSixthAxis | 10
VGC | 5/5
Game Informer | 9
Destructoid | 9
Press Start | 9
Easy Allies | 8
nem tudom egyszerűen elképzelni, hogy ez ennyire jó lenne tényleg, hogy 10/10-eket kapjon, de biztos nem szar :) -
#116537 Hááát ez 30fps-el se ment a videóban az tuti, nem vagyok amúgy érzékeny erre, de ez egy tréfa, amúgy biztos látványos lenen ha mutattak volna valamit. -
#116536 Simán van ezer videó arról hogy nem az. -
robicarlos6 #116535 Quantum Error Moves to Unreal Engine 5
Quantum Error is in development for Xbox Series S|X, PlayStation 4, and PlayStation 5, and TeamKill Media is targeting a Spring 2022 release window. -
#116534 peeeerrrrrsze, meg ám! :D imádtam az első részt anno - ezért úgy vártam a folytatást, mint a messiást :)
szerintem megugrották bőven a lécet, tényleg méltó folytatás lett, mindennemű elfogultság nélkül :) ez tényleg egy szívből készült játék volt.
én nagyon nagyon élveztem, és nem akartam, hogy vége legyen - dehát egyszercsak végelett... :( csomó régi emlék visszajött, változatosak és iszonyatosan elborult volt némelyik tudat :D bízom benne, hogy egy 10 éven belül kapunk egy 3. részt is... :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.09.13. 11:45:05 -
Zóanagyvarázsló #116533 És Psychonautsból megvolt az előd? Még csak pár órám van a 2-ben, eddig nagyon "ismerős" az is. Gondolom, később jönnek majd az újdonságok, illetve van sztori is. De tetszik eddig, csak régen is magasra került már a léc. Viszont játszhatóbb, simább élmény. -
#116532 nekem ezek kvázi mind kimaradtak, legalábbis végigjátszásban - első Ratchetem az PS4-es volt, az nekem nagyon-nagyon tetszett - viszont még ahhoz képest is gyengébbnek éreztem másodikként a Rift Apart-ot :\
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.09.13. 11:29:42 -
Zóanagyvarázsló #116531 Én nagyon szerettem a PS2-es Ratcheteket (a remastereket játszottam), de már a PS3-as Tools of Destructionnél úgy éreztem, hogy ez ugyanaz, kicsit jobb grafikával, pár új jópofasággal, de összességében még gyengébb is az Up Your Arsenalnál. Aztán a Quest for Booty próbált újítani, de nem jól. Az állítólag nagyon jó Crack in Time-ot megvettem, de azóta se fogtam bele (a demó se csigázott fel). Szóval kvázi rajongóként sem érzem a system sellerséget ezeknél. A Sunset Overdrive (ugye már a Sonyé az) jó volt, és a hasonlóságok mellett frissebbnek is hatott, de mindenáron abból sem ragaszkodom folytatáshoz.
Szerk.: Hozzáteszem, már az első részben sem volt sok tétje a platfromingnak (bár ott még viszonylag érdemes volt megfeszülni pár extra cucc kedvéért), mindig egy ilyen pusztulguul szórakozás volt, ha bizonyos részeknél lehetett is halni.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2021.09.13. 11:29:51 -
Zozo76 #116530 ps5 hutes -
Zozo76 #116529 https://www.origo.hu/techbazis/20210911-uj-sony-playstation-5-hutes.html -
#116528 nálam az egyetlen cím a DeS mellett, amire eddig azt tudnám mondani, hogy TÉNYLEG next-gen látványt nyújt - és mindezt úgy, hogy 4K@40 RT-vel szerintem eléggé baszó teljesítmény is ennél a játéknál -- ettől függetlenül egyet értek Mobyval, hiába a ~20 fegyver meg über látvány, én végig se bírtam játszani, annyira ellaposodott számomra. és szvsz nem az ütött-kopott PS2-érát idéző platforminggal van a baj, mert a Psychonauts 2 megeszi reggelire fele/harmad olyan látvánnyal, mégis sokkal több ötlettel, jobb storyval és sokkal összeszedettebb dizájnnal.. -
#116527 Ray tracing nem volt ps4-en. Egyébként szerintem jó a R&C, nekem bejött. -
#116526 Én a grafikát is vitatnám. Szerintem simán PS4 szint. -
#116525 A Ratchet játékmechanikailag egy PS2-es játék szintjén van. Egyedül a grafika az, ami úgy ahogy indokolja, hogy PS5-re jött csak. -
#116524 Az, hogy egy hitvány, alibi komfortgame, ötlettelen, zéró játéktervezéssel, mert csak az volt a fontos, hogy a csimbummcirkusz meglegyen. Tettek bele tizenöt-huszonőt féle fegyver, amiknek a világon SEMMI értelme, csak annyi, hogy ha az egyikből kifogy az ammo, akkor át kelljen váltani a másikra. Nem beszélre a pályatervezési totális agyrémekről. Ez egy jóindulattal 5-6 pontos játék, azokból is inkább a parasztfajta, ami attól, hogy sony 1st party, így már 7-8 pont, a playstation 5 exkluzivitás meg a 9 pontra teleportálta a nagyrabecsült szakmai újságírásnál, és a játékosoknál egyaránt. Szégyen erre a generációra nézve.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.09.13. 08:37:46 -
#116523 Nem tudom mi bajod a Ratchet-tel, én a hétvégén fejeztem be.
Szerintem egész jó volt. Szép grafika, jó történet, némi rejtélyesség. Mondjuk a végén az Isten mód, azért isteni volt ;)
A normál árat mondjuk kicsit sokallom 20 órányi játékért. Szerencsére nekem akcióban olcsóbb volt a fekete kontroller mellé.
A másik jó dolog, hogy a Horizon meg a Subnautica ingyen volt és azokba egyenként több, mint 60 óra ment bele.
Még lehetne velük bohóckodni, ahogy a Ratchet-tel is, de annyi a játék, hogy inkább váltok.
Nálam nem a platinánál ér véget, hanem amikor a végére értem. Ha közben összejön a platina, akkor tök jó. Ha esetleg pár darab egyszerűen megszerezhető trófea kell még hozzá, akkor kimaxolom. De 1 óránál többet nem igazán szánok már rá. -
#116522 Én megvenném 17-ért a Miles Morales, és adnék még 8500-at az alzának, hogy többé ne lássam ezt a kurvaszar ratchetet! :DDDDD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.09.12. 20:33:39 -
#116521 Gratulálok!!! :) -
#116520 Na majd egy élménybeszámolót kérünk, ha már nálad lesz a gép és kipróbáltad ;) -
Árpitallica #116519 Srácok! Most az alzába nagyon jó akciós ajánlat van azok számára akiknek még esetleg nincs meg ez a két játék, de ha rendelsz ratchet clank rift apart ps5re 17ezerért, akkor megkapod mellé 8500ft fejében a Miles Morales Ultimate editiont!!! Csapjatok le rá! Én most mérgelődök, hogy a KV 21ért adja nekem holnap "akciósan" ps5el együtt a pókembert xd Mindenesetre ratchetet meg is vettem, holnap PS5 tulaj leszek én is, már annyira várom! :D -
#116518 Na majd kiderül, mert az összehasonlító videókon egészen más a játék és nem csak felbontásban, hanem a karakterek is meg bizonyos modellek is eltérnek...
Itt nem ugyanazt húzták csak fel 4k 60fps-re, ez nem ennyiről szól csak...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.11. 08:14:47 -
#116517 Nem sokkal több,mert nem remake -
#116516 Attól jó egy játék mert mindenre jött?
A régiek nekem rohadtul nem jöttek be, mert ahoz kellett hogy valaki szeresse is a pókembert, most eljutottak egy olyan tálalásig, mind látványban mind harcrendszerben ami már a maga minőségével elragadja az embert....
Én is régen próbáltam az Amazing Spiderman-eket, nekem az rohadtul nem tetszett, a Batman volt az első ami szeerintem nagyon jó lett... csak az már utána kicsit nekem lapos maradt, azért hagytam a további részeket. -
robicarlos6 #116515 Pedig az ez előtti pókemberek is faszák voltak már csak azért is mert nem voltak "bezárva" egy platformra
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.11. 08:03:35 -
#116514 Én viszont a velük való játékkal nem... eddig amíg ők nem csinálták meg a Spider-t én soha nem foglalkoztak kb szuperhősös filmekkel meg játékokkal... bár filmekkel most se nagyon. -
Redbulldozer85 #116513 Szegény Insomniac bele fog fásulni annyi Marvel játékot kell készítenie mi lessz a kövi X-men adná magát a Wolverine után. -
#116512 Ja hát de egy Remaster azért nem csak annyi hogy 60fps lesz mint egy sima peccs. -
#116511 Tudom, írtam is ide még aznap. Indítottam is egy új végigjátszást 60 fps-sel, nem tudnék már visszamenni a 30-hoz.
Valami ilyesmi elég lett vola U4-hez is szerintem. És akkor nem kéne egy évet várni meg ki tudja mennyit fizetni megint. -
#116510 Azt remélem tudod, hogy már kb 1 hónapja kapott 60fps peccset a TLOU 2. :) -
#116509 Meghozta a kedvem a tegnapi bemutató. Már tolom újra a KOTOR -t -
#116508 Ha lesz valamelyikőtöknek eladó PS5-ös verziója a Tales of Arise játékból, az sikítson rám pls!
Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.10. 12:24:17 -
#116507 Ja, jövőre, pénzért. A nagy kussból arra következtetek, hogy full áron ráadásul, de ezt majd meglátjuk. -
robicarlos6 #116506 Az is jön majd a pc-s kiadással együtt -
abel0317 #116505 Na ja. Kb pont az uncharted 4 az ami az utolsó lenne amit remasterelni kéne, hát mai napig az egyik legszebb ps4 játék...de mindegy -
#116504 Kb nekem is. Unch4 + LL remaster érdekes lehet még, de egy szimpla TLOU2-féle 60 fps ingyenes peccsnek mondjuk mai megjelenéssel 100000x jobban örültem volna. -
#116503 Nekem csalódás volt ez a műsor.
Kotor, Forspoken és Ragnarök. (ez utóbbinak nagyon jót tesz a PS4 -es megjelenés, gyakorlatilag DLC -nek néz ki...ehh!)
többi az érdektelenségben van...esetleg a hálószövőt még meglesem