PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Egy újabb válasz a "hogyan"-ra:

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

spybot919
ez már inkább akció <#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

n000rbi
Off screen, fos minőség, de a sebességérzet az jó 😊 (a VR mode elvileg itt is herélt lesz, nem a teljes játék játszható így...)

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.03. 13:39:51

érdekes TF2ről azt írták,h alapból rajta van a disken a cucc,így nem ke pöccsöni
Ugye ez a mediamarkt raktára? 😉
n000rbi
Honnan vagy ebben ilyen biztos?

Tatyla
Pedig nem lesz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
Ratchet & Clank:

For users with a 4K TV, you’ll be able to play Ratchet & Clank at a much higher resolution, and if your TV supports it, in HDR using an HDMI 2.0 cable. PS4 Pro users with a 1080p TV will see a big increase in gameplay image quality as well. The technique we’re using to get to those better resolutions is something we’re calling Temporal Injection. This allows us to not only hit a much higher resolution, but also to do it with jaggie-eliminating anti-aliasing as well. The extra resolution and HDR’s ability to display even more of the colorful Solana Galaxy should combine for the best image quality you’ve ever seen in a Ratchet & Clank game.
We’re really excited about the potential of the PS4 Pro and what it means for our games. From Ratchet & Clank (PS4) to our upcoming game with Marvel Entertainment, Spider-Man (working title), PS4 Pro gives us the power to release our best-looking games ever.

n000rbi
Hogy is szokták?

HNNNNNNGGG

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Nagyon remélem, hogy ez változik. Nehogy már pont ezekhez ne legyen semmi...

TDC Geronimo
Sony helyébe jól rákoppintanék from fejére, amiért se BBre se DSre nem lesz patch
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.03. 13:02:04

Totti5
Ha veszel gépet úgy tolod ahogy van, ha nem veszel akkor is úgy tolod ahogy van. Választásod nincs. Jade, veszel PCt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.03. 12:47:38

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi

n000rbi
Dark, akárhogy nézed, szarabb semmi nem lesz tőle, szóval minden más kifogás csak mellébeszélés.

darkSectorxxx
Nekem a "hogyan" lesz a kérdés. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Á, a ps-blogot nem is néztem. Király, még hosszabb a lista. "Már csak játék kell ami támogatja!" <#banplz>

TDC Geronimo
These games will have a Pro patch on day one (November 10th)

Bound
Battlefield 1
Call Of Duty: Black Ops 3
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Deus Ex: Mankind Divided
DRIVECLUB VR
EA SPORTS FIFA 17
HELLDIVERS
HITMAN
Hustle Kings
inFAMOUS First Light
inFAMOUS Second Son
Knack
Mafia III
Middle-earth: Shadow of Mordor
NBA 2K17
Paragon
Ratchet & Clank
RIGS Mechanized Combat League
Rise Of The Tomb Raider
Robinson: The Journey
SMITE
Super Stardust Ultra
The Elders Scrolls Online: Tamriel Unlimited
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
The Last Of Us Remastered
The Last Of Us: Left Behind
THE PLAYROOM VR
Titanfall 2
Tumble
Uncharted 4: A Thief’s End
Until Dawn: Rush of Blood
VR Worlds
World Of Tanks
XCOM 2

In addition to the titles listed above, more than 45 games will be optimised for PS4 Pro by the end of the year, including Watch Dogs 2, Killing Floor 2, The Last Guardian and Final Fantasy XV, with the likes of Nioh, Resident Evil 7 Biohazard and For Honor to follow in early 2017.

Further to that, all first party software launched in 2017 and beyond, including Gravity Rush 2, Horizon Zero Dawn, Days Gone and Gran Turismo Sport, will enjoy the benefits of the world’s most powerful console.

Tatyla
Mivel nem játszok másfél hónapja így leszarom mi lesz az elején, BF1, Xcom2, DS3 dlc már várnak...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
Tessék, nov. 10-től ezek biztosan:

Battlezone
Call of Duty Infinite Warfare
Call of Duty Modern Warfare Remastered
Deus Ex Mankind Divided
Eagle Flight (VR)
Helldivers
Hustle Kings
Infamous Second Son
Infamous First Light
Knack
Playstation VR Worlds
Rise of the Tomb Raider
Robinson: The Journey (VR)
Shadow of Mordor
Skyrim Remastered
The Elder Scrolls Online
The Last of Us Remastered
The Witness
Titanfall 2

spybot919
Már csak játék kell ami támogatja 😄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Tatyla
Már csak egy hét és itt a Pro!!!4!

spybot919
Most fején találtad a szöget. Ugyan ez volt a gondolatom nekem is (mondjuk nekem az uj cod iw re nézve jut eszembe) hogy 125 future bullshitet tolják az arcunkba de erre van igény meg a rozsaszin, hupilila fegyverekre. 😉

Bandicoot
Nem meghülyültek. Tinidivatosítanak,mert erre van (sajnos) igény.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

spybot919
Én azt nem értem mért eröltetik a nöi operátorokat ennyire. Valqmi feminista csoport fejleszti ezt a játékot vagy mi a f.sz? 😄

Tikal
Egyik sem az. Szégyen. Pont azért mert HC játék és nem Overwatch vagy valami hasonló mese shooter...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

spybot919
Nem mintha a többi női operátor hitelesebb lett volna. De ez akkor is egy hc játék. Nem ezt fogom nézegetni. 😄

spybot919
Olcsokonzol. Hmm.. Én család melett sokáig sporoltam hogy ezt megvehessem. Nyilván ha valaki sokat keres az azt is leszarná ha 2 millio ft lenne a konzol. Nekem jó ez a mostani is semmi bajom vele. Szem kápráztató ez is még mindig.

Tikal
és bazze egy kislány operátor, mert hát japán, meghülyült már ez az ubi teljesen?? Tom Clancy ezt látná, nem hiszem hogy mosolyogna....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Nekem bejön ez a szitu.... 😛

Ez játék, itt azonosulni kell a stílussal, karakterekkel, a valóságban meg közösülni, én soha nem keverem a 2-őt. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.02. 20:29:30

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Hát ha a gameplay nem is, a szexi fiúcsapat biztos elvarázsol majd

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
+1 remélem a gameplay is ilyen varázslatos lesz.

Kandurex
Sokat láttuk, de nagyon jó <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Részemről ezért fontos az exclusive, azon exclusive-ok, amik az én izlésemet lefedik, de még ha az ok más is, a végeredmény mindkettőnknél ugyanaz lesz.

Bandicoot
Elöbb vennék fél milláért konzolt ha az tényleg olyan hogy 5-6 évig topon van, állat szakít, és beteszem a stuffot játszom sőt nyelném kussban a fizetős multit is, mintsem pc-t fejlesszek..... És ezzel szerintem nem vagyok egyedül, de amíg nem adnak erre lehetőséget csak az "olcsókonzol" az opció addig marad a gépfejlesztés hogy a multiplatformokat full minőségben lehessen tologatni.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Totti5
Ó nem csak a Star Wars ( talán az a legkevésbé, de persze nagyon ). Viszont a Star Trek, Stargate, Babylon 5, Battlestar Galactica minden mennyiségben. Avatar ( jöjjön már a második! ), Marvel univerzum is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.02. 19:44:58

darkSectorxxx
Ha még nem láttátok:

darkSectorxxx
Nem a stílussal van itt a gond, hanem hogy 2 fél részben szubjektív véleményét kell ütköztetni, mindig is lesznek tesztek véleménye, amit más másképpen gondol majd.

Egy médiába nem lehet annyi féle teszter ahány féle játékstílus. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.02. 19:29:41

Remélem nem, mert az picit gáz. Ha gyerek lennék még én is rajonganék ezekért az univerzumokért, mint ahogy én is imádtam az egész Csillagok Háborúját, de felnött embertöl ne várjuk már el ugyanezt.
darkSectorxxx
Te sem gondolod komolyan. 😄

Totti5
Az élet értelmére.

darkSectorxxx
Wiki mire bizonyíték?

darkSectorxxx
Érdekes, mindenki mindenkire azt mondja hogy mekkora baromságokat mond. 😄

Totti5
Van az írott Halo történelem, amit megtalál mindenki a Wikin pl. Vannak a játékok amiben van univerzum, story amit végignézhet mindenki. S ezek után tudatlanul, bután odaülni és osztani az igét a népnek az egy nagy 0a.

orichalcos
Végignéztem/hallgattam. Iszonyatos nagy baromságokat mondott benne a csávó. Van egy két érdekes dolog, amiben egyetértek, de jaj a többi.

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
EA szerint PS4 + X1

"80 millió 2016 végéig, és kerek 100 millió 2017 végéig. Azt is elmondták, hogy konzoleladások szempontjából a jelenlegi nagyon sikeres generáció, az első 35 hétben 33 százalékkal több konzol talált gazdára, mint PS3 / Xbox 360 érában."

S az a +33% is profitáló gép volt ellenben a prevgent. Siker.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.02. 18:18:35

darkSectorxxx
Nyilatkozod te mint Halo fan. 😊 Nekem egyikőtök sem elég objektív ha magamat nézem. 😄

" a lónak mindig van egy másik oldala is... "
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.02. 17:16:37

Totti5
Az nem szponzorálás hogy pl végigkamuzok egy Halo bemutatót, mert nem tetszik neki, nem ismeri, nem tudja, utána sem néz. Felelőssége van hogy hasznos, valós információkat osszon meg a nézőivel szemben. Ebből él, belőlünk.

Myselor
elég friss élménnyel tudok szolgálni neked éppen pár órája fejeztem be. annyiért jó játék de egy kicsit unalmas a sok egyforma és szar semmit mondó mellékküldetéssel a story nem nagy szám a karakterek nem valami jók de egyszer megéri szerintem letolni ha nagyon nincs más .nekem volt ezért jutottam csak most végére .
darkSectorxxx
Hát a világ össze médiája és tesztelője megtehetné akit bárki szponzorált eddig, ja, felfoghatod így is.