121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Árpitallica #116582 Imádom az egész ps5öm ahogy van! :) Most olyan problémám lenne, hogy ott a külsőmön a Horizon zero dawn és a felhőbe ott a ps4 mentéseim de hiába másolom felhőből rendszerre oda vissza, a ps5 akkor se ismeri fel és tök előlről kezdi a játékot. valaki ötlet? A pókembertől és ratchettől elfolyt a nyálam a teljesítmény RT alatt, milyen hatalmas már ennek a gépnek az ereje, ahogy a játékok kinéznek úristeeen! :D Visszakaptam a gyerekkoromat, 30 évesen ugyanolyan csodálattal tátott szájjal néztem a képernyőre, mindent megért ez nekem srácok! :) -
#116581 Csinálsz még egyet. Az már mindjárt 28 nap. -
#116580 A szívem hasad meg, hogy az éves lövölde programok egyike csúszik... CTRL+C és CTRL+V -
#116579 BF2042 csúszás:
-
#116578 Csináltam m, de csak 14 napos trial van, 1 hónapos az nincs -
#116577 Qurvajó. :D -
#116576 Brutál lassú a telepítés a BR lemez miatt, kész vicc, netről nekem pár perc... egy Sackboy meg 19GB-al kb volt 1 óra. -
#116575 Na majd mesélj a pókiról, kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz ha már láttad futni a játékot :) -
Árpitallica #116574 Ja értem, köszönöm! :) Most másolja, de legalább itt másodpercenként ugrik 1%ot ps4nél ugyanez bűnlassú volt. Tyűű gyerekek, annyira örülök, hogy végre Ps5 tulaj lettem, itt minden tűéles lesz részletgazdagabb és szebb, nem úgy mint a régi fat típusú ps4emen! :) -
#116573 Normális. Az ssd lehet ultragyors, ha a szerencsétlen bluray olvasó csak töredékét képes szállítani -
#116572 A telepítés sebessége nem múlik az SSD-n, a B-Ray olvasása fogja vissza. -
Árpitallica #116571 Srácok! Megjött a PS5öm! :D Kérdés... A Miles Morales CDt mikor betettem azt írta ki 40gb adatnál amit telepít a gépre, hogy 30 perc.. Ez reális lemezről telepítve? Azt hittem gyorsabban telepít mondjuk 5 perc alatt SSD-re xd -
#116570 Teljesen. -
#116569 A Platinumshop megbízható? Kacérkodom kicsit a PS5-tel, bár lehet, hogy várok jövő évig inkább. Azért gondoltam, csak megkérdezem. :) -
robicarlos6 #116568 Ez semmit se látott :)
Tehát akkor ha én kézhez kapom a ps5-öt ez a dolog hogy fog kinézni? Bekapcsolom a gépet betölt...mire kell menjek hogy ez a próba időszak létrejöjjön? -
#116567 Nem azon múlik, hogy látott-e már gépet, hanem azon, hogy látott-e már előfizetést (ingyenest, vagy pénzeset, mindegy). -
robicarlos6 #116566 Ez akkor is (jár)/él ha nekem már van évek óta ps profilom de gépet még soha nem látott? -
#116565 Csinálj egy új usert, minden userhez jár 1 hónap próba. A letöltött játékokkal bármelyik user játszhat a gépen. -
#116564 Konzolvilágtól jött, itt akkor nem jár hozzá :D -
robicarlos6 #116563 Ha nincs kis cetli amin rajta van akkor sehol. Ezek szerint nem jár alapból :) -
#116562 az világos, hogy hol tudom, de hol van ez a kód ? :D -
robicarlos6 #116561 Cd kulcs aktiválása -
#116560 ezt az egy havi pls +-t ami jár a gép mellé , hogy lehet aktiválni ? -
#116559 Lemezeshez könnyebb hozzájutni, mint a digitálishoz. Ez igaz. -
robicarlos6 #116558 Valaki tudja ,hogy olyankor hova (milyenkori megrendelőkhöz) sorolják az embereket akik előrendelték már tavaly a digitális ps5-öt és most küldtek levelet hogy mivel az veszett ügy ha kell sima ps5 lesz belőle? Mert ismerős alzától már kapott megdöbbenésére ,de ezt még nem mondta le. Ma kapott emailt róla hogy ha még érdekli a dolog akkor átrakják a sima ps5-re. Ahogy nézem 8.25-nél tart a konzolvilágos menet..szóval elképzelhető hogy akkor ő is nemsokára megkapja?
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.14. 23:19:01 -
#116557 Igen. -
robicarlos6 #116556 Tehát ha szerzek egy ps5-öt (amihez tudtommal jár 1 havi ps +) akkor ezeket egyből tudom játszani? -
#116555 PS Plus Collection, és a nevéhez hűen kell a psplus előfizetés hozzá
Bloodborne
Days Gone
Detroit: Become Human
God of War
Infamous Second Son
Ratchet and Clank
The Last Guardian
The Last of Us Remastered
Until Dawn
Uncharted 4: A Thief’s End
Batman: Arkham Knight
Battlefield 1
Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Fallout 4
Final Fantasy XV Royal Edition
Monster Hunter: World
Mortal Kombat X
Persona 5
Resident Evil 7 biohazard -
robicarlos6 #116554 Keresőbe tuti debil modon akarom keresni sehogy se találok rá még googleban sem.
Valaki emlékszik még arra a dologra valami olyasmi volt hogy aki a profiljával belép ps5-re 10 vagy mennyi játékot tolhat.
Ez még él ? Mik is ezek a játékok? -
#116553 Cyberpunk 2077 te vagy az? -
ezt csak itthagyom, siralomház :( -
#116551 Kb egy hete vacakolt az accountom és nem látta PS5-ön, hogy van előfizetésem. Gondoltam, hogy belépek PS4-re és ott is megnézem, hogy mi a helyzet. Persze ott sem látta az előfizetésem, de kb 30 perccel később minden helyre állt magától, gondolom a Sonynál volt valami apró malőr. De mindegy is. A PS4 előtt viszont úgy éreztem, mintha visszaléptem volna az őskorba. Nagyon lassúnak és öregnek tűnt minden azon a gépen. :) -
#116550 #116547
Köszönöm!
Köszönöm! Igen, a Final Fantasy VII Remake is teljesítmény módban megy nálam a látvány helyett. Én nem igazán látok számottevő különbséget a két mód között (vagy csak én öregszem - illetve lehet hogy a komolyabb harcokban van FPS drop a látvány módban, de odáig nem jutottam el). Viszont merőben jobb élmény így játszani vele, mint mondjuk előző generációs konzolon. Imádtam a PS4-et is, de ezek után már nem tudnék visszaülni elé. Könnyű megszokni a jót.
És a Tales of Arise is baromi jó ebben a formában, az apróbb gyermekbetegségeit meg kipatchelik majd.
Még a héten hozza a futár Ratchet & Clank: Rift Apart-ot is, már nagyon várom azt is!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.14. 15:48:54 -
csgj #116549 + Én erősen éreztem a dropot, bár csak a demóban néztem a prioritize graphics módot, a teljes játékban egyből framerate-re mentem.
Utoljára szerkesztette: csgj, 2021.09.14. 13:52:49 -
csgj #116548 Gratulálok a konzolhoz! Én is imádom a gépet. :-)
De annyit azért hadd tegyek hozzá a Tales of Arise-hoz, hogy a 60 fps nincs meg stabilan 4K-ban graphics módban. Ahhoz a Prioritize Framerate módot kell választani, hogy meglegyen a fix 60 fps, de az már csak 1620p. (Persze a különbség grafikailag annyira minimális, hogy így is szép, és érdemes ezt a módot választani, mert tényleg stabilabb, fluidabb.)
Van is itt cikk róla.
Utoljára szerkesztette: csgj, 2021.09.14. 13:52:34 -
#116547 Gratulálok, lassan már lesz mindenkinek... -
#116546 Köszönöm! -
#116545 Na, ez jó hír, hogy aránylag ilyen gyorsan géphez jutottál. :) Remélem sok örömöd leled majd a gépben.
A PC-t mint játékplatformot én elengedtem pár évre biztosan, inkább vettem a PS5 mellé egy XboxSX-et, mint hogy videókarit vegyek. -
#116544 Tegnap nekem is megérkezett a Media Marktból a lemezes verzió (mindenképp ilyet kerestem a PS4-es játékaim és 4K Blu-ray filmjeim miatt). Nekem őszintén szólva a PS4 Pro szimpatikusabb volt külső és csatlakozók szempontjából (optikai audió kimenet + több USB), plusz az "Made in Japan" cucc volt, ez meg "Made in China". Ilyen szempontból csalódás, viszont maga a gép brutálisan gyors és csendes.
Final Fantasy VII Remake PS5-ös verziójával (PS4 upgrade to PS5) és a Horizon Zero Dawnnal játszottam 4K HDR + 60 fps társaságában. Merőben más élmény volt, mint PS4 Pro konzolon, ráadásul ez nem is erőlködött alatta + huzamosabb idő után is csak langyos volt a gép - a PS4 Pro-val ennyi idő után már be lehetett fűteni a házat.
Emellett azonnal indult a játék, Final Fantasy esetén még töltő képernyőt sem láttam, Horizonnál is csak 2-3 másodperc volt és nem malmozott annyit, mint a PS4 Pro.
Teljesítmény szempontjából baromira bejön a gép és az új kontrollert is imádom, csak maga a fő gép csalódást keltő egy kicsit. Japán barátaimtól olyan képeket kaptam, amin az ő gépük eleve Japán cucc volt, csak a kontroller volt tajvani. Azt hittem hasonló verziót adnak most is, de most full kínai a kontroller és a gép is.
Tales of Arise 4K 60FPS-ben gyönyörűen fut rajta, semmiféle drop nincs, PC-men örültem ha 4K-ban a 30FPS megvolt (HDR nélkül), pedig az jóval drágább volt, mint ez a gép.
Na mindegy, jöhet a Tokyo Game Show és a Japán játékok dögivel.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.14. 09:56:38 -
#116543 Nekem elsőre és sokadjára sem jött be a Deathloop látványvilága, tudom, van akinek tetszik. Ha tényleg jó lesz, akkor pár hónap múlva megveszem a használt piacon. Jelenleg leköt az Ori, szóval amúgy se kezdenék másba, amíg az tart.