PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2>
Adversus solem ne loquitor
bla
bla
😄
jobban ismerünk gamingben, mint te magadat <#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.09. 11:21:35
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nem lehet veletek már csak normálisan beszélni...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.09. 11:19:46
hat ja.<#nyes>#nyes>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
>Nem, itt jó ember van az élen!
Némi ellentmondást vélek felfedezni...

Na de picsába a politikával, ki kapott má' sms-t/mailt a pro-ról? <#fogmosas>#fogmosas>
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Konzolosok! Elő az usák accountokkal! Hóditásra fel! 😄
/tenyerétdörzsöligonoszul 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.09. 10:03:54
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.08. 23:45:55
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.08. 23:30:31
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Most jön sombra nemsokára. PTRen már teszteltem <3
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De annak ellenére hogy párszor a hátamon felmászva akartok villogni, gondolkodjatok már kicsit el hogy engem érdekel-e ez az egész. 😊
Volt egy összehasonlitő kép megnéztem láttam hogy én várok valami másra talán, azt ennyi, lezártam ezt a témát, ha villogni szeretnétek, önerőből pls, nem kell a hátamon. 😊
n000rbi te miről beszélsz. Azt sérelmeztem, hogy önkényes átnevezés áldozatává vált a topic ps4 ről tv- topik ra. Nem azt mondtam hogy PROdátor ról szórjátok az áldást hanem végre a tv-ken és személyeskedés, flamen kívül legyen már más is. Tudom hogy azt viccesebb olvasni de hát nem hoztam fel popcornt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
KB a fele map tetszett, a másik felétől okádtam. Ha azok jöttek kiléptem. Onnan találni olyat, amin jó megy,meg van hely...és akkor belépek, és mapváltás. Repeat. Órák mentek el ilyenekre. Nekem meg van 1 nap nagyon jó esetben 1.5-2, ami játékra mehet. Nem nekem vannak már ezek kitalálva.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.08. 22:34:03
gumicsikorgás™

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
#nemgenváltás

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.08. 21:15:32