PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Este teszt. A Hdmi-re kiváncsi leszek pont ugyan akkak a fing madzagnak tűnik mint amit a sima ps4-hez adnak. A hdmi 2-esek a melóban vagy 3-szor vastagabbak...
Rőhögnék ha 1.4 lenne...😊
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Adversus solem ne loquitor
csacsi öreg moby 😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Este kezdhetem a letöltésgyötrelmet a szolgáltatáspokolból ismét. Hellyeah 😞

Van AF!!44 FF XVnél ez duplán dob rajta

A korábbi részekhez képest sajnos a map-ok is el vannak rontva. Az egész olyan, mint egy darab sajt, nem tudsz egy fix helyet tartani, mert nyolcfelől rohanhatnak (beleértve ugye azt is, hogy két emelet magasan a falon). Ezért ha nem összeszokott csapattal mész, ahol folyamatosan védenek, akkor nem tudsz semmit kezdeni azzal, hogy hátbalőnek. Érzetre a map-ok kicsik és túlzsúfoltak.
Míg pl. a BO3-ban a Combine vagy a Fringe, de sok más térkép esetén is volt két "végpont", amiket azért akár percekre is megszállt az egyik csapat, és próbálta a másik állását bevenni, itt ilyen nyomokban sincs. Csak mindenki összevissza rohangál, jobb esetben kettesével-hármasával, de valahogy inkább szerencse kérdésének érzem, hogy ki kerül a fegyverem elé. A K/D-m így teljesen hektikus, hullámzik össze-vissza, egyáltalán nem érzem, hogy a valós skilljeimet tükrözné, a térképek pedig olyan kicsik, hogy sokszor kb. 2-3 mp-re respawnolok a rohangászó ellenfelektől. Volt már többször, hogy azonnal haltam is szinte a respawn után.
Összefoglalva, az IW most nekem egy
- zseniális kampány
- nagyon szórakoztató zombis kooperatív mód
- rohadt szerencsétlen multi, ahol kisebb sebzésű fegyverekkel és nagyobb mapokkal lehetne menteni a helyzetet.
Ettől még fogom tolni az IW multit (játszhatunk együtt hétvégén valamikor) ha már megvettem, de ezzel nem hiszem, hogy huzamosan tudnék majd 3-5 órákat játszani, mint a BO3 és AW esetén, mert egyszerűen elfáradok max egy óra alatt a szédítő rohangászásba és abba, hogy felcsesz a game. Próbálok kilockolni képességeket és fegyvereket, hátha tudok egy nyerő build-et építeni, de most az előző részek TDM-jét valóságos felüdülésnek érzem. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.11. 10:16:20
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Túl nagy fegyver ROF , túl nagy a sebzés, alacsony reload. Fene tudja. :\
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.11. 10:11:40
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Láttam streamen amúgy, hogy csávó ilyen 52 | 3-as statokat tol R3K-val...esélye nem volt senkinek se 😄 ez így tényleg eléggé húzós... pedig nem tudom, BETA nem volt annyira gázos, csak nagyon toppon kellett lennnem hozzá, tényleg túlontúl pörgős... reméljük a fejlesztők fele azért ez eljut, és valamit kezdenek vele.. (bár nem tudom hogy lehetne ezt "javítani" ..)
Mivel sajnos a játékmenet abból áll, hogy lövök-hal, lő-halok, nem tudnak igazi tűzharcok kialakulni. Tegnap este játszottam néhány partit, de egyszerűen nem tudok elmerülni benne, olyan gyors.
Pár játék után betöltöttem az Advanced Warfare-t, a detroiti pályán kezdtem. Rámlőtt valaki, fedezékbe menekültem és fél percig lövöldöztünk egymásra a támadóval, mire lekaszáltam. És még a feleségem is azt mondta, hogy ég és föld a különbség, az AW-ben fogócskázni tudtam a támadóval, az IW olyan, mint egy pisztolypárbaj, azt leszámítva, hogy az esetek 60 %-ában hátbalőnek, ha nem szemből jön a támadó és meglő, akkor semmi esélyem nincs.
Így ez a gyors halál konkrétan MEGÖLI a multit, és ha ezt nem javítják ki, akkor hónapokon belül gyakorlatilag mindenki vissza fog menni BO3-ra, mert ennek így semmi értelme.
Hogy mást ne mondjak, a fegyverek tökéletesen feleslegesek. 10 tűzharcból 9-et az fog nyerni, akinek nagyobb a fegyvere tűzgyorsasága. Nagy, erős, lassú fegyvered van? Megeheted reggelire, hacsak nincsenek extrém skilljeid.
Az ugrabugra meg az agyamra megy, minden eddiginél hangsúlyosabb.
A kampány nagyon tetszik, de az a játék 5 %-a, a multiba menne a többszáz óra. Még adok neki esélyt, de egyre inkább azt érzem, hogy ha nem jelent volna meg idén a No Man's Sky, akkor ez a játék lenne a legrosszabb teljes áras vételem...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.11. 08:28:03
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mondjuk azért kiváncsi vagyok,hogy fut Pro-n W3 és Alien Isolation így kapásból 2 cím ami eszembe jutott
Valszeg javítják a hibákat hamar.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak azt elfelejtettem,hogy holnap meló szombaton napközben meg lakásom festem.
De akkor se ért rá.Kellett azonnal😄
Úgyhogy szombat estig csak pihen még a dobozban majd
en inkabb csak nehany nagyon elegedett ujoncra gondoltam az elöbb, akik VEGRE maguk mögött hagytak a kinszenvedös pc-t.😉 hehe
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.11. 00:18:40
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
És joggal van mindenki megelégedve, mert a ps4 egy jó gép és a jó most kicsit még jobb lett minimális plusz árért (régebben ugyanennyi volt kb slimre cserélni, ami kb a nagy semmiért volt). Ha meg valakinek belefér a keretbe, akkor lehet 230.000Ft-ért gtx1080-ozni meg 300.000Ft-ért Intel Core i7-6900K-zni maradék 120.000Ft-ból meg a többi és akkor mehet a 4k 60fps meg ami a csövön kifér. A kettő még mindig nem egy kategória. De csak szigorúan szerintem.
amúgy belenéztem a single részbe, hát eléggé ütős - klasszik COD igazából, kapkodod a fejed mert nem tudod hova nézz, annyi minden történik 😄 de nyilván semmi über-extra...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.10. 23:07:20
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.10. 23:05:36
No Damage nem menne minden boss-nál (túl precíznek kellene lenni, túl sok időn át), pláne ezen a szinten, tehát azt nem vállalom már be 10. menetre....asszem a DLC folytatásáig max elkezdek itemeket összeszedegetni. 😊 Szép volt, ahogy a BB-né, ezt a No HUD-on kifejezetten élveztem, sokkal tisztább tőle a kép, és ahogy a DLC-nél alapon így mentem be, már biztos hogy a 2. kiegészítőnél sem fogom visszakapcsolni, sőtt, Das 3-ban már valszeg soha, mert már felesleges....😄
2. DLC-t várom szeretettel, ennyire gyönyörű boss-t mint ami a DLC végén van rég láttam FS-ben, sőt, megkockáztatom hogy a legszebb és legélvezetesebb a Sister boss! Ugy az egész FS történelemben!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT