PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
najó DS3 dlc ezzel az ugrabugrával az elején már kibaszta a biztosítékot nálam. Megyek inkább TF -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Gondolt egyet és elkezdett működni a Netflix.
n000rbi
Japán acc, ezer éve csináltam még ps3ra.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
egy "kicsit" jobban fut pron 😊

TDC Geronimo
hogyan?! 😞

TDC Geronimo
durva hogy ahol nincs pro patch mint pl DS3nál teljesen kussol a gép

n000rbi
Már töltődik 😊

Bandicoot
No meggyütt.😊
Este teszt. A Hdmi-re kiváncsi leszek pont ugyan akkak a fing madzagnak tűnik mint amit a sima ps4-hez adnak. A hdmi 2-esek a melóban vagy 3-szor vastagabbak...
Rőhögnék ha 1.4 lenne...😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Váó. Eddig is bitang szép volt, de így meg aztán döbbenet. Meg is lesem.
Moby
Nincs itt valaki, aki állvánnyal használja? Ha tudnám, hogy nem lesz tőle hangosabb vennék hozzá azt is, de tegnap csak úgy állítva tudtuk tesztelni. Úgy viszont sokkal hangosabb lett.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Jobb lett volna, ha az az enyém, azon már ottvolt tegnap pár dolog a fiókomról 😞

TDC Geronimo
ó igen

A totális döbbenet lett úrrá a topikon. Erre aztán senki nem számított. 😊
tehat nem adod el a tegnap megvett kütyüt meg par napig. aiight-aiiight.😄

csacsi öreg moby 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo

Azt is felhúzták? Akkor már telepítem is.
spybot919
Esélytelen. Én nekem a bf1 re 9órát ír pedig 100as digim van utp kábelel a gépre kötve, hogy biztosra menjek. 😄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

<#taps> Mondtuk, hogy ez lesz. <#banplz> Jó tesztelgetést.
TDC Geronimo
rachetről is milyen képek vannak te atyaég 😄

TDC Geronimo
Így lenne nekem ötösöm a lottón.

Moby
Na, reggel még kicsit tesztelgettük a motyit, sajnos már csak fhd-ra volt lehetőség, de jobbakat is láttam már (inf. higherframerate, stb). Naszal előugrott belőlem a techieguy, megnézem én ezt alaposabban, folytatom a tesztelgetés, vettem egyet én is hirtelen felindulásból <#banplz><#banplz><#banplz> Nemtudom meddig lesz meg, játszani nemigen fogok vele, mer nagyon nincs mivel, de ez most mindegy 😊

Este kezdhetem a letöltésgyötrelmet a szolgáltatáspokolból ismét. Hellyeah 😞

TDC Geronimo
Ja és ez új demo, de japán only...

n000rbi
<#eljen>

TDC Geronimo
szar minőségű gif, de a lényeget látni. És ez még nem is a végleges pro patch, mert ez a demo azt hiszem. Megjelenésre ilyesmi support lesz benne, de decemberben jön egy patch megint, amiben lesz unlocked framerate meg ki tudja még mi prora.

TDC Geronimo
Kandur készülj. FFXV pro képek

Van AF!!44 FF XVnél ez duplán dob rajta

TDC Geronimo
damn néztem pár dishonored 2 pros képet. Elég jól néz ki az is :y

Amiga
Javítani mindenképpen azzal lehetne, hogy több HP-t adnak az embereknek, vagy alacsonyabb sebzést a fegyvereknek. Az hozna némi mélységet a játékmenetbe.

A korábbi részekhez képest sajnos a map-ok is el vannak rontva. Az egész olyan, mint egy darab sajt, nem tudsz egy fix helyet tartani, mert nyolcfelől rohanhatnak (beleértve ugye azt is, hogy két emelet magasan a falon). Ezért ha nem összeszokott csapattal mész, ahol folyamatosan védenek, akkor nem tudsz semmit kezdeni azzal, hogy hátbalőnek. Érzetre a map-ok kicsik és túlzsúfoltak.

Míg pl. a BO3-ban a Combine vagy a Fringe, de sok más térkép esetén is volt két "végpont", amiket azért akár percekre is megszállt az egyik csapat, és próbálta a másik állását bevenni, itt ilyen nyomokban sincs. Csak mindenki összevissza rohangál, jobb esetben kettesével-hármasával, de valahogy inkább szerencse kérdésének érzem, hogy ki kerül a fegyverem elé. A K/D-m így teljesen hektikus, hullámzik össze-vissza, egyáltalán nem érzem, hogy a valós skilljeimet tükrözné, a térképek pedig olyan kicsik, hogy sokszor kb. 2-3 mp-re respawnolok a rohangászó ellenfelektől. Volt már többször, hogy azonnal haltam is szinte a respawn után.

Összefoglalva, az IW most nekem egy
- zseniális kampány
- nagyon szórakoztató zombis kooperatív mód
- rohadt szerencsétlen multi, ahol kisebb sebzésű fegyverekkel és nagyobb mapokkal lehetne menteni a helyzetet.

Ettől még fogom tolni az IW multit (játszhatunk együtt hétvégén valamikor) ha már megvettem, de ezzel nem hiszem, hogy huzamosan tudnék majd 3-5 órákat játszani, mint a BO3 és AW esetén, mert egyszerűen elfáradok max egy óra alatt a szédítő rohangászásba és abba, hogy felcsesz a game. Próbálok kilockolni képességeket és fegyvereket, hátha tudok egy nyerő build-et építeni, de most az előző részek TDM-jét valóságos felüdülésnek érzem. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.11. 10:16:20

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

spybot919
Nem hiba ez. Direkt ilyen alacsony a ttk. "Azzal, hogy megvetted a játékot kijelentetted a fejlesztő felé, hogy erre tartasz igényt." Csúnyán szolva <#crazya>
Túl nagy fegyver ROF , túl nagy a sebzés, alacsony reload. Fene tudja. :\
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.11. 10:11:40

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

mucsácsó
Ahh... ezek után nincs kedvem belépni multiba sem 😄
Láttam streamen amúgy, hogy csávó ilyen 52 | 3-as statokat tol R3K-val...esélye nem volt senkinek se 😄 ez így tényleg eléggé húzós... pedig nem tudom, BETA nem volt annyira gázos, csak nagyon toppon kellett lennnem hozzá, tényleg túlontúl pörgős... reméljük a fejlesztők fele azért ez eljut, és valamit kezdenek vele.. (bár nem tudom hogy lehetne ezt "javítani" ..)
spybot919
A fene. Utp kábel hiába. Nem tudok 3mb/sec nél többet kipaszírozni a psstore downloadbol... Egy év mire lejön bármi. hiába van 100/100as nete az embernek 😄

Amiga
Nem untam meg az IW-t, hanem nagyon szomorú vagyok miatta.

Mivel sajnos a játékmenet abból áll, hogy lövök-hal, lő-halok, nem tudnak igazi tűzharcok kialakulni. Tegnap este játszottam néhány partit, de egyszerűen nem tudok elmerülni benne, olyan gyors.

Pár játék után betöltöttem az Advanced Warfare-t, a detroiti pályán kezdtem. Rámlőtt valaki, fedezékbe menekültem és fél percig lövöldöztünk egymásra a támadóval, mire lekaszáltam. És még a feleségem is azt mondta, hogy ég és föld a különbség, az AW-ben fogócskázni tudtam a támadóval, az IW olyan, mint egy pisztolypárbaj, azt leszámítva, hogy az esetek 60 %-ában hátbalőnek, ha nem szemből jön a támadó és meglő, akkor semmi esélyem nincs.

Így ez a gyors halál konkrétan MEGÖLI a multit, és ha ezt nem javítják ki, akkor hónapokon belül gyakorlatilag mindenki vissza fog menni BO3-ra, mert ennek így semmi értelme.

Hogy mást ne mondjak, a fegyverek tökéletesen feleslegesek. 10 tűzharcból 9-et az fog nyerni, akinek nagyobb a fegyvere tűzgyorsasága. Nagy, erős, lassú fegyvered van? Megeheted reggelire, hacsak nincsenek extrém skilljeid.

Az ugrabugra meg az agyamra megy, minden eddiginél hangsúlyosabb.

A kampány nagyon tetszik, de az a játék 5 %-a, a multiba menne a többszáz óra. Még adok neki esélyt, de egyre inkább azt érzem, hogy ha nem jelent volna meg idén a No Man's Sky, akkor ez a játék lenne a legrosszabb teljes áras vételem...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

n000rbi
9:20-tól látható, miért csendesebb.

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.11. 08:28:03

Totti5
Ez nem hiba.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

spybot919
Attól függ. Milyen tv d van?

Tatyla
Egyszer valaki linkelt egy egyéni tévé beállítást a játékgép opciónál, pls help

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
ugyanúgy ,mivel egyiket se patchelték. W3 már nem fog kapni semmit, ezerrel dolgoznak a cyberpunkon

Witcher 3 hogy nem kap Pro Patch-et ezen nem is csodálkozom.Szerintem örülnek,hogy elértek egy 1080p szintet ilyen Frame-el😊
Mondjuk azért kiváncsi vagyok,hogy fut Pro-n W3 és Alien Isolation így kapásból 2 cím ami eszembe jutott
darkSectorxxx
Úgy tudom pár játéknál mint a némelyik Call of Duty érthetetlen modon az eredeti 60 fps sincs meg a sima ps4-el szemben, ez is ilyen érthetetlen funkció. 😄
Valszeg javítják a hibákat hamar.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ti próbáltátok a Netflixet Pro-n? Nekem vmiért nem működik. Villog a képernyő (hol fekete, hol szürke) folyamatosan és nem történik semmi. 3x is megpróbáltam. Nem tom, h mi lehet a gond. Max használom gépen továbbra is, de ha már itt a PS és akarok nézni valamit, akkor ne kelljen már átváltani a gépre. 😄
Egy egész napi görcsölés után végre megjött a mail,hogy holnap hozzák(vagyis ma!)
Csak azt elfelejtettem,hogy holnap meló szombaton napközben meg lakásom festem.

De akkor se ért rá.Kellett azonnal😄
Úgyhogy szombat estig csak pihen még a dobozban majd
persze, hogy nem egy kategoria. konzolos frem ketszereseert (30 fremböl kiindulva) meg mindig naggyabol 2-szer annyi penzt kell beletenni a pc-be. es az uj PS4 tenyleg nagyon jo deal. rohannek is erte, ha lenne most olyan exklu, ami erdekelne (madárcicó lesz, de az raer majd jövöre).
en inkabb csak nehany nagyon elegedett ujoncra gondoltam az elöbb, akik VEGRE maguk mögött hagytak a kinszenvedös pc-t.😉 hehe
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.11. 00:18:40

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Szerintem itt senki nem mondja, hogy köcsög pc. Ha lenne rá zsém tolnám én pc-n is. De az azért még mindig egy kategóriával drágább.
És joggal van mindenki megelégedve, mert a ps4 egy jó gép és a jó most kicsit még jobb lett minimális plusz árért (régebben ugyanennyi volt kb slimre cserélni, ami kb a nagy semmiért volt). Ha meg valakinek belefér a keretbe, akkor lehet 230.000Ft-ért gtx1080-ozni meg 300.000Ft-ért Intel Core i7-6900K-zni maradék 120.000Ft-ból meg a többi és akkor mehet a 4k 60fps meg ami a csövön kifér. A kettő még mindig nem egy kategória. De csak szigorúan szerintem.
mucsácsó
Meguntad az IW-t? 😞 😄 Tegnap vettem meg 😄 majd valamikor felnézek a hétvégén!

amúgy belenéztem a single részbe, hát eléggé ütős - klasszik COD igazából, kapkodod a fejed mert nem tudod hova nézz, annyi minden történik 😄 de nyilván semmi über-extra...
TDC Geronimo
Pedig állítólag lófasz meló bepatchelni pro supportot. Nem akarok mást csak downsampled képet meg stabilabb frémet.. BBből is eltűnne a shimmering, kurvajól nézne ki 😞

balfék From-ék a pacing-et nem tudtak meg egy uj jatekra se rendberakni, szerinted majd leallnak barmit is polirozgatni? 😞 jo lenne pedig, ja
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.10. 23:07:20

TDC Geronimo
BB meg DSre miért nincs patch... rohadnának meg

elöbb kicsit elmosolyodtam magamban. hogy ugye köcsög pécé, latvany fikkantás meg a "kötelezö" fejlesztgetés, de azert örül itt is mindenki, hogy felfrissitette a kis "videokartyajat". több a pé. több a frém. több az Á-Á. hihi.😄 nem, tenyleg nem akarok pc-s vérpistinek tünni, de most tenyleg ez vanik a topikban.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.10. 23:05:36

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Gafon olvasom pro topikokat. Ahogy nézem mindenki maradéktalanul elégedett és a 90%nak 1080p tvje van csak

darkSectorxxx
DS III NG8+ - DLC - NHUD nélkül kivégezve....asszem ~180 óra alatt megadott a játék mindent amit lehetett....😄 még ha BB-ben 2.5x is több időt eljátszottam, asszem megérte megvenni. 😄
No Damage nem menne minden boss-nál (túl precíznek kellene lenni, túl sok időn át), pláne ezen a szinten, tehát azt nem vállalom már be 10. menetre....asszem a DLC folytatásáig max elkezdek itemeket összeszedegetni. 😊 Szép volt, ahogy a BB-né, ezt a No HUD-on kifejezetten élveztem, sokkal tisztább tőle a kép, és ahogy a DLC-nél alapon így mentem be, már biztos hogy a 2. kiegészítőnél sem fogom visszakapcsolni, sőtt, Das 3-ban már valszeg soha, mert már felesleges....😄

2. DLC-t várom szeretettel, ennyire gyönyörű boss-t mint ami a DLC végén van rég láttam FS-ben, sőt, megkockáztatom hogy a legszebb és legélvezetesebb a Sister boss! Ugy az egész FS történelemben!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT