PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb, ha Dezsőt inkább felnevelgetem amatőrök ellen és megvárom, amíg Klicskó kiöregszik.
Mondjuk megértem az EA-t abból a szempontból, ahogy mondod. Hallani lehetett róla, hogy az IW előrendelései sokkal kisebbek és az előzetes vélemények is túlnyomórészt negatívak voltak. Talán ezért gondolták, hogy betámadnak. De így is elég nagy volt a kockázat, mert a CoD-függőknek (mint nekem is) szükségük van az éves adagra, és ez még a szarabb részeket is a felszínen tartja. Így viszont, bármennyire tetszett is, amit a TF2-ből láttam, kénytelen voltam én is dönteni.
A kompetitív lövöldék meg olyanok, hogy ha az egyikbe belemászol, akkor nem szívesen cserélgeted, hanem abban próbálsz fejlődni, tanulni. Szerintem a CoD addig megy, amíg ki nem halnak alóla a játékosok, vagy egy tényleg fantasztikusan jó, (esetleg eredeti koncepciójú) program le nem tarolja a piacot.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
A forbes cikke utal rá finoman, hogy simán lehet, hogy szándékos egész pályás letámadásban beáldozta az EA a TF2-t. Így akarta kifogni a cod vitorlájából a szelet. Tudták, hogy gáz lesz az eladásokkal, de nem számított. Hosszabb távon akartak kárt okozni a cod brandben. Kaz is ezért blamálja őket óvatosan valszeg. Én sem gondolnám, hogy helyből lennének ekkora ökrök. Pontosan tudták mit csinálnak, csak a hatás végül jóval kisebb lett, mint amire számíthattak. Vagy nem, és összesen ennyit is akartak elérni.
Adversus solem ne loquitor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Azt próbáltuk elmagyarázni, hogy a TF2 vs CoD (vs BF1) összecsapásból előbbi semmiképpen sem jöhetett ki jól, így a megjelenési dátuma szerencsétlen és ez az eladásokon is látszik.
Friss brit toplista:
1. Call of Duty: Infinite Warfare
2. FIFA 17
3. Battlefield 1
4. Dishonored 2
5. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
6. Forza Horizon 3
7. Overwatch
8. Titanfall 2
9. LEGO Dimensions
10. Star Wars: Battlefront
Próbáltuk veled megértetni, hogy még a gazdag emberek sem vesznek meg minden szart, csak amire szükségük van. És amikor feltették a kérdést, hogy "CoD-ra vagy TF2-re van-e szükségem", akkor előbbit választották, mert azt ismerték.
Az EA-nak el kellett volna kerülnie a CoD-dal való versengést. Nem tette, látszik is a listán. Olyan helyre kellett volna pozícionálnia, amikor épp nem jön ki egy rakat kompetitív lövölde. Blockbusterrel egyidőben megjelenni sosem szerencsés, kérdezd csak meg a Vampire TM: Bloodlines fejlesztőit.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
1. Van pénze. Jól keres.
2. Nem költi el! Vagy legalábbis nem barommódra. A nehezen megkeresett pénzéből nem filléres kacat kulcstartókat vásárol ebayről.
3. Jóeséllyel nem mosogatólé lötyög sapkája alatt.
És e három igen fontos tulajdonsága szorosan összefügg.
Tudom hogy csak reagáltál, ez a többieknek szólt inkább. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Tehát én is 1 átlag user vagyok.
Van rá pénzem darky ,van pénzem pro-ra 4k tv-re,de majd akkor veszek ha úgy ítélem meg hogy az nekem kell,egyenlőre nem kell.
Kint minden költség után egy családban (ha mondjuk egy rendes fietésed van meg neadisten asszony 3-4 órát max elmegy dolgozni....), nem egyedül hanem amikor kifizettél mindent. Marad kb 5x annyi mint amit én egy jó hónapomban megkeresek....hah.
Ja és most a legrosszabb preorderről beszélek, de ezek a játékok, a töltelékjátékok még fényévekkel a megjelenés után sem fognak senkinek kelleni, mint a ME2 megy EA Acces-be ahogy Totti mondja.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.15. 11:07:26
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak azért kérdezek rá, mert nehogy félreértés legyen, mert itt azt akarják nekem bemesélni, hogy egy gamernek nincs pénze havonta játékra. /ha szeretné
KB olyan mintha a nyerőgépesek mondanák, hogy nincs pénze bedobálni a gépbe....ja vagy a csöveseknek nincs pénze piára.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.15. 11:02:10
Pont ez a lényeg az arány.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ezzel szemben az arculbaszó valóság az, hogy a videójátékokat nem veszik mázsaszám(sajnos), és a világban minden nem-szobafestő szerint az EA szándékosan beáldozta a TF2-t, vagy egyszerűen ököséget csináltak, de hogy evvel nyírták ki az eladásait. Lehet ezen még pörögni, csak ez már tegnap is kibaszottul kínos volt, ma már túl kéne ezen lépni.
/*bár tippre annyi magamhoz való eszem még akkor is lenne, hogy nem csinálok hülyét magamból egy kényszeres posztfolyammal, amit minden rajtam kívülálló tételesen cincál darabokra. Sőt. Biztos vagyok ebben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.15. 10:46:38
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
VGChartz-os, szal fenntartásokkal kezelendő.
/update: sony beszámolja alapján 6.77 volt májusban.
Ergo odakünn a nagyvilágban úgy veszik a játékokat, mint a csokoládét!
Janem 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.15. 10:27:24
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
"Kintieknek ez olyan mint ha te a boltban a csokik közt válogatnál."
Ez AZT jelenti.
Forza.
(Ez a haver havonta 20 premierjáték árát keresi meg, mégse vette meg a bf1-et MELLÉ, mert az már "sok lett volna pénzben és idő sem jutott volna elég rá"... és nagy multis a srác, bf1 bétát is tolta, mint állat, bfrontot is kimaxolta, és jéééé, mégis VÁLASZTANI kényszerült.)
---
És ezekután, hogy itt is mindenki dícséri, tuti beszerzés lesz majdegyszer. Azt hittem, hogy alibibb lesz a szingli így első kísérletként és a megjelenés előtt látott gameplayek alapján. Csak annyi minden van még 😞
Forza.
- franc se kíváncsi erre, és a topikból is csak elüldöz mindenkit.
Az amerikai álom meg ugye eleve arról szól, hogy mire kijössz az iskolából, már tele vagy hitelekkel a lakás és a kocsi miatt, és negyvenéves leszel, mire csak azokat visszafizeted.
A nyugati nem játékokat vesz, hanem a szabadidejében beutazza a világot. De ugyanolyan ingerült, amiért 60 eurót ki kell fizetnie, és akkor se legyint egyet, ha pl. a No Man's Sky rossz lesz, hanem felháborodik és kiakad, mert neki is sok a 60 euró, bármilyen fura lehet ez neked.
És amúgy a Steam-es pénzvisszafizetést sem a magyarok maitt találták ám ki.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.15. 09:46:47
Szóval érted, én azt mondom ha SZERTNÉ valaki, megvehetne 2-őt is akár, de nem érdekli a TF2, még 1-2 hónappal később sme fogja, hiába van pénze rá, mert megjön a fizu hó 10.én következőben, azéárt nem veszi meg mert egyrészt nem érdekli, másrészt meg a CoD-BF PIONTOSAN addig fog kelleni neki és nem tovább, míg nem jön egy új rész, és a csapata nem vált az új játékra...itt is ezt csinálják sokan.
Miért van hogy idejönnek megkérdezni, melyik multiban van mozgás még?
Ki vette meg a BF-et vagy bármelyiket hogy vegyen fel multizzunk?
Nem kell senkinek 3.
Ezért bukik el az összes.
És ezért baj már eleve az is, hogy pl évente szarnak egyazon játéksorozaton bellül úja, ennyire gyorsan nem szeretnek sokan váltani, mire télleg beleszoknának, kiismernék, már jön egy újabb. 😊
Igen és ott kolbászból van a kerítés is!
Forza.
és tervezem, hogy veszek egy halálcsillag dlct, végülis azé' veszem meg 😄
Forza.
Erre a megjelenésre rárakni a TF2-t nem is lehetett más, mint vásárlóvesztés. A megjelenéssel piaci rést kellett volna találniuk, ami a BF1 és a CoD: IW körül épp nem nagyon volt...
Szóljon már rá a HG mert ez ultragáz.....Tényleg nyissunk egy külön topikot majd aki kíváncsi erre benéz elolvasni DS napi értetlenkedéseit és eszmefuttatását..
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.15. 09:28:01
Ezt mondom, ha kibebaszott jó lenne megvennék.
De nem, valakit az U4-ben nem érdekel a graf, az vett Overwatch-ot, mert megveszi, kösz szépen neki a multi a lényeg. Sokan leszarják az U4-et, nem érdekel mindenkit, ahogy itt sokan az Order-t nem vették, mert 7-8 óra, és majd 1-2 év múlva jó lesz vagy KÖLCSÖN KÉRIK lemezen, amihez nem társul eladási statisztika...
nézd majd nem mennyien vesznek játékot, ÉS hány profilon van végigjátszva egy játék.
De megvehetnék ha akarnák, hogyne vehetnék meg.
800 euro külföldön egy munkanélkülinek a járadéka, vagy 1000, nyugodj meg, aki gamer-kedik, és valami érdekli....VAGYIS TARTA annyira jónak vagy fontosnak, meg tudná venni.
De nem veszi, mert leszarja. 😊
ha én játszok 50k-ból, akor nekem senki ne mondja hogy 800-1000 euroból ezt a HIHETETLEN havi 2 vagy 3 AAA-t nem lehet 2-3 havi fizuból megvenni....pfffffffff
kolbászból nincs valóban, de ez nem kolbász ha ps4-ed vagy erre alkalmas pc-d meg van. 😊
Igaz egyedül élek, de 50-70 + kis maszekból ezt mind megoldom, hogy alap számlákat fizetek,. meg kaját-piát veszek....és ja nem királyként élek, de ami érdekel és fontos azt megoldom.
Minden gamer ilyen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.15. 09:29:02
Áljon meg a menet, ebben bocs de nem értek egyet, én néztem a kampány-t, lehet velem van a baj, és bármennyire is védeném egyiket vagy másikat, a kampány része részemről max szép, de hogy más értelemben elhangozzon a JÓ, az áh nem. 😊
"És sokan direkt nem vesznek több multis lövöldét, mert úgysem lenne rá idejük."
Bakker Amiga haverom, ezt mondom én is, tökmindegy mikor jelenik meg!
A multi része a gond, nem érdekel senkit, amíg nem jön a kedvencüknek folytatása, mert tudják hogy jön, ez nem olyan mint egy CSGO, hogy, na meguntuk lépjünk.
Hanem évekig megszoknak egy játékot, és lefedi a 2 játék azt a 2 stílust, amikre oszlik a gamer társdalom.
A Medal of Honor is ilyen szutyok próbálkozás volt, Cod szerű játék EA módra.
Mert azt hiték egyszerre 2-őt tudnak úgy csinálni, de még ha akarná sem tudná még külön sem, hogy ezt a 2, hansúlyozom 2 nagy tábort vigye egyszerre.
Pontossan jókor jött ki, az EA nem véletlen csinálta, a MoH helyett, a Cod-hoz nagyon közel akarták, hogy szépen azok is oda menjenek, annélkül hogy gyökeres változás legyen, mert a BF1-re Cod-ból átlépni azt nehezebb....
Tökmindegy mikor jön, ez a játék az újságírók meg média szerint jó, akik játszanak vele mondjuk 1 hétig mert megkapták ingyen, azt esetleg még más támogatást.
Ennyi, a játékosok szerint is biztos fasza a single, elhiszem, vagy a multi, de mennyire fasza?
Annyira már nem hogy 10 másik játék mellé megvegyék 11.-nek?
Miért? mert NINCS idejük foglakozni egyidőben 2 multivan, cod vagy BF, megvannak a klikkek, a bandák, senki sme fog nagyon bandákból egymaga lépni, nem szeretnek az emberek nagyon változtatni, nem szeretik az újat, szeretik a megszokott dolgokat, ez annyiszor láttam már, ezért is vannak nagyon régi játékok nagyon nagy játékos létszámmal.
Ezért csökken a CoD előrendelés, nem azért mert szar, hanem szétoszlik a társaság, évente majdnem 2 cod lassan, nem fognak ugrálni a részekbe összevissza, hnem haverok amit játszanak azt vesszük.
És lenen itt pénz, hogyne lenne, de hónapokra elég 1 ilyen BF vagy CoD, a TF2-őt majd a single miatt megveszik sokan ha leakciózzák 90%-al addig meg gyötrik akedvencüket.
ha elég jó lenne a TF2 akkkor lecserélné valamelyik tábort.
DE EM JÓ AHOZ AMENNYIRE A BF VAGY COD. Jó a játék, de NEM ELÉGGÉ. Mondom, nem adok 2-3 évet és úgy jár mint a MoH....egy generációval később még beszélünk erről azt gondolom.
Ja és Crysis is próbált csipegetni, elég sok sikerrel.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.15. 09:11:51
A Titanfall egy relative ismeretlen franchise, az első résznek kampánya sem volt és PS-re sem jelent meg, vagyis eleve behatárolt volt a második rész célcsoportja.
Jómagam fel sem figyeltem volna a TF2-re, ha nincsenek a jó kritikák, számomra a TF-kedvelők tábora csak amolyan különös szubkultúra volt, sosem adtam volna a véleményükre a TF2 kapcsán. De amikor elkezdtek jönni a kritikák és a magas pontszámok, arra én is felkaptam a fejem.
Ennek ellenére a TF2 megjelenése igazi EPIC FAIL, amire semmilyen értelmes magyarázat nincs. Kiadni egyszerre két olyan játékkal, amiknek a rajongótábora úgyis azokat részesíti előnyben. És sokan direkt nem vesznek több multis lövöldét, mert úgysem lenne rá idejük.
De ott a Recore-Forza-Gears is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.15. 09:06:20
Kintieknek ez olyan mint ha te a boltban a csokik közt válogatnál.
Nekem is ésszerű keretek közt mindenre van lóvém, mert ami gecijó és érdekel azt megveszem, de a TF2-őt akkor sem venném meg ha 3 hónapig nem jönne más érdekes.
max ahogy kuvasokan a single-t letólják azt ennyi, erre ott a pc torrent, vagy ez a lemezes cserebere. Meg páran megvették multira, akiknek télleg bejön a játék, a másik 2 vagy 1 játék mellé ezek azok akiknek ezt a darabszámot köszönhetjük.
Mondom ha nem így lenne, megugrana jövő hónapban az eladás amikor megint kap fizetést mindenki, max 0day eladások miatt lehet manapság félni, ha ez akkora nagy népszerű gém, hidd el jövő hónapba eskü megugrik az eladás. ha akkor sem, akkor engem igazol.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.15. 09:01:51