PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Istenem mekkora geci trollok! 😄
Odateszik a FINGER-t. 😄

Meg a fémtokon a felirat nekem nem tiszta. 😄

Ezekből a legnagyobb meló már most mondom hogy a VIDEÓKAZETTÁBAN van! 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.21. 16:20:37

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Naná,hogy megveszem!Filmet még elötte megnézem felvezetésnek
Moby
Azok számára nem kedvelt, akiktől az oltált kapja. Jellemzően noobok, mert luciohoz érteni köll. Az nem a hülyéknek való.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Blabla.

TDC Geronimo
Nem kedvelt? Lucio compba alap karakter 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Nem. A lényeg annyi, hogy egy olyan karakterrel tolja, aki nem igazán kedvelt széleskörűen a játékban. De nagggyon jól tolja vele a srác. És hónapok óta kapja az ívet, hogy azért tud ilyen jól lenni vele, mert konzolon tolja, és autoaim, meg bénák a konzolosok, meg stb. Aztán emberünk megunja az oltást, átmegy pécére és ugyanavval a karakterrel ugyanúgy szénné szopat mindenkit.

TDC Geronimo
9 perces FF XV 101 trailer!

Szedem demot is japó storeból meglesem holnap

Tikal
vagyis a PC-sek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gondolom az lenne a video lényege, már amennyit leszűrtem az elejéből, hogy a srác/csaj hihetetlenül jól tolja, és ezt nehezen emésztik meg az önjeleölt világbajnokok.
Amiga
Szerintem meg még mindig arról beszélünk, hogy szimpla pre-release-t elemezni szimpla rosszindulat és clickvadászat. Mutasd meg most, hogy néz ki a megjelent native 4k. Egy hónappal előre élcelődni, ez kell a népnek.

Csak megjegyzem, a CoD: IW is fényévekkel lett szebb, mint a beharangozásakor kiadott anyagok. Erre persze senki nem mondja, hogy korrekt szépítés. Ellenben ha egy játék az első reklámokon szebb, mint a véglegesben, mindenki fröcsög.

Valahogy a hírekben mindig a szart kell mutatni, az kell a népnek. A nép szart akar enni, és sajnos azt kell mondjam, ez a "haha, ott nincs tűz"-szintű megnyilvánulás is a szarevés konkrét megjelenési formája volt.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

gibson9
Ez milyen billentyű? Tetszik ez a lila hatád benne 😄

Moby
Hát itt most nem is annyira a játék volt a lényeg 😊

/bár tény, hogy aki nem tolja/tolta, annak keveset fog mondani az egész
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.21. 13:19:30

Moby
Ne toljátok fullba a kretént. A TR-nek pró-n HÁROM üzemmódja van. A 3 üzemmód 3 különböző grafikai beállítást jelent. Abból korábban az egyiket, jelesül a 4K-s verzán ment az analízis. A fingnélküli userből egy is pont egyel több, mint a szükséges.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.21. 13:17:11

Amiga
Szombaton sokat játszottam vele. Az alap, régi kis PS4-emen is csodaszép, kitűnő játék.

Most már egyértelmű, hogy ezek a "tüzes" videók kizárólagosan azzal a céllal készülnek, hogy a feltöltőnek profitot termeljenek. Mással nem tudom magyarázni.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.21. 13:10:27

TDC Geronimo
Csak a szokásos. WD2 miatt is ment a köpködés, hogy pron szarabbul fut. Rá 3 napra meg javítva lett. Emberek nem értik meg, hogy az esetek többségében nem a gép a szar. Ez is új gép, rengeteg pro patchet a végén dobtak össze csak hogy legyen.

Egy percet hősiesen végignéztem, de utána letiltott az agyam. Nagyon nem nekem találták ki ezeket a multi lövöldéket.
Totti5
Jól látom hogy kár volt vergődni a pre relase TR-en ( van tűz, nincs tűz ) amikor a végső verzióban minden a helyére került? -.-

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Semmi sem lehet a tyúkszaros életükben megalázóbb a beugató kis geciknek, mint ez a videó 😄DD

/amúgy meg szimplán agyfasz amit művel.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.21. 12:33:41

Moby
Hatalmas LOL

Myselor
én is nagyon megakarom 😄 tologatom a japán judgement-et nagyon rendbne van ez a játék.rohadtul tetszik😊
Moby
Day + ∞

<#banplz>

Seth
Day -1 😊

PSN ID.: Beegabor

Amiga
Megveszem dec. elején.

Bandicoot
Én tuti 0day.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Tatyla
Én majd egyszer akciósan mert a cimborámat egyáltalán nem érdekli

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Hát...hát...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
FFXV-ot ki veszi meg?

Tatyla
Ha kábellel össze van kötve akkor az is villog

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
kontroller? Az ki van kapcsolva nem? Nekem a led szokott villogni a gépen

Tatyla
Titanfall 2 ezzel a 43%-os kupon kóddal nagyon megérte (felesben 6k/koponya), nem egy több száz órás kampánya van de azt nagyon eltalálták és nincs az az érzés hogy egy cod koppintás, grafikailag főleg így pron nagyon rendben van.
Más : az csak nekem volt újdonság ha standbyba van a gép és ha befejezte az adott letöltést akkor jelez a kontroller villogással?

Grove4
Köszi, közben már megtaláltam, hogy telefonálni is lehet és emailt is írni, holnap felhívom őket.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tikal
Support

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Grove4
Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy feltörték a PSN accountomat, kérlek segítsetek. Mitévő legyek, ilyenkor kihez kell fordulni, milyen adatokat kell megadni, hogy azonosítsák, hogy tényleg enyém (volt) az az account?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Bandicoot
Van gond a PRO-n a HDR-el,egyre több a netes fórum ami arról számol be hogy akármilyen HDR-es tévén akármennyire próbálják beállítani a HDR-t a játékokban egyszerűen szar. A kontraszt javul viszont az egész kép olyan mosott lesz,gyenge színekkel,stb. És tényleg megnéztem most UC4-ben az emlegetett szigetes motorcsónakázós pályát, rémgagyi a HDR a játékban. Sony nem reagál a kérdésekre a sony fórumokon napok óta pedig egyre többen írják be hogy gagyi a hdr amit nyújt...

Kandurex
Ennyi. Hibátlan megoldás.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
LOL. Napok óta kínlódok, bújom az ebayt valami pofásabb headphone standért, mert a gwsh-t egyszerűen nem tudom letenni úgy, hogy valahol ne lenne útban. Miközben a headphone stand mindvégig az orrom előtt volt. LOL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bandicoot
Jó de te 4k-nézed vagy 1080p supersample?!😊

TDC Geronimo
Maradt 1800p mondták. Szerintem semmivel.

Bandicoot
Nem tudom mivel mahináltak de szerintem vagy élsimítás vagy felbontás...De 4k-n mintha recésebb lenne mint patch elött.

Moby
<#eljen>

TDC Geronimo

Tegnap jott egy 17.5 gigas patch hozza...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Nem mondtam én, hogy csoda. Mindig ilyennek kellett volna lennie.

n000rbi
Ja, hatékonyabb hűtéssel, félig alvó gép nem hangos. Mi ebben a csoda?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Köszönöm a segítséget! 😊
Moby
Igen. Az elmúlt 3 év alapján semmi meglepő nincs abban, hogy egy playstationnek a hangját nem lehet hallani, csak 1 centiről 😄D

Totti5
Az kb perfekt volt PS4en is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
A Bfront nincs peccselve és mint tudjuk az ilyen játékoknál alszik a pro, nincs ebben semmi meglepő.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Jöhetne már TLG és FF15.Erre az évre meg is leszek akkor.

Lazán kukáztam a PC-m a Pro vétele után.Semmi haszna.Ez a Ps4 Pro az utóbbi sok év legjobb vétele volt!!
Itt van a konzol gaming,bemutatja😊
Pontosabban mint ha ott se lenne.600GB játékot töltöttem le és mindegyik kivétel nélkül tükörsimán szép éles képet adva működik.
Azért nem semmi.
Imádom!😊