PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Valószínűleg finomhangolták a CoD: IW multiját, mert kezd eszméletlenül jó lenni. Tegnap este eszméletlen meneteket zúztam benne, szerintem a TTK-t is növelhették.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Overcookedre várok. Egyelőre hiába 😞

Adversus solem ne loquitor

Tatyla
Heti frissítés, de lehet még pénteken bevágnak valami flash sale-t

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Usák sztóron már blackfriday van. Szerdán. <#banplz>

Bandicoot
Néztem azt is ha jobban beleolvasol a régebbi 4k hdr tulajok (rendre 8bit panel) szenvednek ott, a 10bitrs ks szériánál nem -feltéve hogy be is tudják állítani a pc-t, sokan oda nem jutnak el...

"Just got my KS9500 and I can confirm that HDR content Is no longer dimmed like on the JU7500, It was a peak brightness Issue after all. Finally the HDR Ingame Is working as Intended! Thanks!!"

Nálam sincs kimosva a szín sem semmi benne, frankós nagyon.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Moby
Nem kellett volna az egészet beleerőltetni az lcd-be, és nem lett volna elgagyizva. Nem megy, nem működik. Lehet kíntszarni ezzel a led overdrive-al, meg hasonló balfaszkodással, de ez mind csak vicc. Mert a probléma nem az, hogy kisüti-e a nap a szemed, hanem ott nem csak fehéret kéne tudni ilyen luminance szélsőségek mellett. Ez vóna a lényeg.De meghülyítik a népet, és elterjedt nézet szerint ha megveszik a 600K-s tévét, abban ott a riöl HDR10 panel. Ami ugyan hellyel-közzel tényleg tud 10 bitet, csak azt nem tudják, hogy a HDR-hez messze nem csak ez kéne.

Bandicoot
Annyira nem zavar, csak ha már beharangozták működjön is ahogy kell.😊
Ott a horizon hasonló körülményekkel. Ott semmi ilyen nincs, akárcsak a shadow w 2-nél se.

Hát nem tudom, "shadow warrior 2 hdr washed out" pontosan ugyanennyi találatot eredményez, ugyanez a rinya megy csak pepitában Steamen. Aza vicc hogy in-game (nVidia?) brightness és gamma beállításokkal játszadoznak, amit totál nem értek, HDR10 esetén egyik sem rugalmas, van a TV saját PQ EOTF/Luminance követése azt csók.

Nagyon gyerekcipő még ez, majd ha meglesz a REC2020 90%-os lefedettsége (Samsung jövőre hazudta - lol) és a rendes 0 (nulla, nem 0,015 local dimminggel) - 1000 nit range 2 év múlva az Oledeken érdemes lesz HDR-ben gondolkodni. Addig is el tudom viselni hogy a direkt napfény nem süti ki a szemem sötét szobában (meg nappal fel tudom venni a fényerőt/le a gammát hogy lássak is valamit). Egy helyen fáj nagyon az SDR (meg itt a FHD oled sub-8 bites near black szarsága sem segít): félhományos, takonyszürke folyosók félhomályosak és takonyszürkék. Fasza 10 biten itt is lennének részletek.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Tegnap jött egy 1 Gigás patch. A játék még mindig lefagy meccs közben. Társam mondta, hogy Twitch drónnal nincs célkereszt. Barikádok nem törnek rendesen. Beküldök Monty mögé egy C4-et és túléli. Ezek az apróságok.

Maxyka
És továbbra is szarok a szerverek. Rankedeken átlagosan 90-130-as ping mindenkinek. Pont ezért szar a hitreg. Ráadásul ezentúl a nyak lövés is fejesnek számit és kéz lövés is többet sebez. Kb ez az egyetlen játék amiben kisebb time to kill mint az uj codban... Arról már nem is beszélve hogy ha kijavítanak egy bugot akkor jön helyette kettő. De jah az új operátorok jók.

Online vásárlás! Közel a j?v?.

TDC Geronimo
Siegebe nagyon jók az új operatorok meg a map is. Ez eddig az egyik legjobb DLC hozzá

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
de jó ilyeneket olvasni, örülök, hogy az ipar végre megalkotott egy fasza, egyszerű és kompatibilis "szabványt" 😄

Forza.

arty
Fura, mert a mosottságot a DF is megemlítette, miszerint nappali fénynél "természetes" jelenség, ha "jó" a hdr akkoris.

Amugy elég sok horrorsztorit olvasok ps4pro vs. erősítő vs. 4k vs. hdr témában, "alig várom" h része legyen az életemnek és nálam is kezdődjön elölről a sz*pás 😞 fhd-re állást is megszenvedtem....

Forza.

Hát ez beindította a fantáziámat. Játszottam pár JRPG-t és tetszettek is, de őszintén megmondva FF közül csak X-et, de arra ráuntam. Vagyis hát, amikor nem volt nehéz, akkor unalmas volt, amikor nehéz volt, akkor meg túl nehéz. Ugyanakkor ez nagyon, de nagyon ígéretes.
TDC Geronimo
Nézem gafot külföldön már rakat helyen árulják FFet...

TDC Geronimo
japán store? 😊

balee4
Kérdésben a válasz 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Moby
Na, honnan lehet ezt a japó őrületet letölteni? 😄

TDC Geronimo
Jön patch még decemberben, amivel lesz unlocked frame. Amiket csináltak az enginevel az utóbbi időben szerintem ez nem fog így maradni

Kandurex
Remélhetőleg? Ajaj! A gamer szakmába a remélhetőleg = ilyen marad

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n000rbi
Ja, csak pro modeban szar a pacing és berángat. Day1 patch remélhetőleg javítja majd...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
demoban igen

Bandicoot
Natív (az az ajánlott+ másnál is az vált be).
Fura az egész a Sony fórumok is már tele vannak.
Miközben pc-n a Shadow Warrior 2 olyan képet tol hdr-el hogy beszaróka (világos réteken is) addig Uc4 (és már írták hogy a többi game is) gyakorlatilag elfossa az egészet.
Majd megnézem Auto-n is.

Kandurex
Praú verzió? Limited 30?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.22. 17:55:35

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
"No more DLC that gamers have to buy for the full experience" - Ubisoft

Ubisoft has enjoyed a lot of success with Rainbow Six: Siege, a shooter where the extra maps are being made available for free - gamers only need to pay if they want to customise their characters, or buy new ones

Hurrá. Siege <3

TDC Geronimo
Amúgy tetszik nagyon. Combat kicsit kaotikus meg zavar nagyon, hogy fel van menükben meg mindenhol cserélve a kör meg az x, de ha jól tudom ez ilyen japán szokás. EU verzióban nem lesz. Ja meg combatba se értem miért nem kör a dodge és négyzet a támadás. Ott is csomószor félrenyomok <#idiota>

TDC Geronimo
Miért? Utóbbi 2 hónap alatt ez a játék rengeteget változott grafika terén. Amúgy meg legkésőbb decemberi patchben lesz unlocked framerate opció. Ott biztos nem lesz frame pacing gond

Maxyka
Kijött az új patch siegre, remélem csináltak valamit a szerver gondokkal mert rohadtul idegesitőek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Maxyka
Kicsit késve láttam 576 eladásai szerint második helyre becsúszott a wd2, míg az ubisoft szerint szarul fogy. Még codIW 10.helyen az ac után. Ezek az 576-os adatok annyira érdekesek, hogy semennyire.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.11.22. 15:15:22

Myselor
de kényesek vagyunk.én csomót toltam vele és én nem sírtam élveztem.ha arra vársz nem fogsz vele játszani sosem😊
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.11.22. 15:10:22
Maxyka
Ki mondta. hogy megcsinálják ? <#banplz>

TDC Geronimo
De jó volt letolni az FF demo tutorialt úgy hogy semmit se értettem 😄

Tetszik nagyon, viszont megvárom amíg megcsinálják a frame pacinget, mert irtó fos így :/
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.22. 13:38:28

n000rbi
The hypetrain is real.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#banplz>

A color space a tv-n mire van állítva? Natív vagy Auto? Nincs változás ha piszkálod?

Ahogy nézem a vonatkozó fórumokat (PS fórumok, Neogaf, Reddit), kizárólag non-fald LCD tulajok jelezték a problémát (2 oledest találtam, ők csak azt említették meg hogy sötétebb a kép - 120 nitre lőtt fehérnél ez nem meglepő, efelett minden ugye specular highlightra megy).

DE: a szaturáció vesztés SDR-hez képest érdekes, ugye a HDR filmek egyelőre nem REC2020-t trekkelik hanem DCI P3-mat (REC2020 konténerben), a tévék is nagyjából ezt várják. Nem lehet hogy a PS kiküldi a REC2020 natív színinfót amit aztán a tv DCI P3-ra mappel (ami ugye alacsonyabb szaturációt eredményez)? Ezért gondoltam, hátha a color space piszkálása javít valamit.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

n000rbi
Ki hitte volna, hogy ők lesznek benne 😊 Gondolom tavasszal jön is.

TDC Geronimo
Rumour: Uncharted 4 DLC will be focused on Sam and Sully, will be a standalone expansion, will be revealed during PSX

n000rbi
A főmenün kívül semmi.

TDC Geronimo
FF XV japán demoban nincs egyáltalán angol nyelv mi? Azt már youtuben megtaláltam, hogy hol kell majd pron bekapcsolni a HQ módot

balee4
Brutális, eddig úgy voltam vele ráér dec. elején, de muszáj lesz day one megvenni. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Bandicoot
Vicces lenne miközben máshol meg szuperál a HDR (például pc-n Shadow Warrior 2-nél zéró hasonló probléma van),de pont a ps4-nél játékban nem.
Mindenkinél minden létező tévén a hozzászólók irományai alapján.

Google a haverod: playstation pro hdr washed out

arty
gondolom nappali fénynél, lcdnyomor 😊))
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.21. 20:03:34

Forza.

Ja, igy már oké. Tényleg ennyi köcsög van a multizók között? Én PS3-as Killzone 2.-3.-mal toltam sokat, de nem emlékszek hasonlókra.
Moby
Az zsír! Mondjuk én se tűzzel, se tűz nélkül nem fogom már látni, megvettem boxra, meg pc-re, harmadik nem kell 😊

Bandicoot
Naneeee.....Pedig mikor megláttam mondom ez kell....De így neeee...
Én úgy olvastam hogy benne lesz a játék fémdobozzal (ami ott van bal oldalon).
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.21. 18:18:09

orichalcos
Egy dolog a lényeg, a teljes játék nincs benne ebben a gyűjtői kiadásban.

My streams: https://beam.pro/oriic

Uncharted 4 elején nem érzékeli a mérleg a fürdőszobában, amikor rálépek. Literally unplayable.
Totti5
S páran odavoltak és olyanokat mondtak egy nem végleges verzáról s egyben a HWról... aminek valójában nem volt alapja, hisz a végleges verzió a mérvadó ( itt is ). Ha ott nagy volt a fújolás, akkor megér egy hszt, hogy kár volt odalenni. Sokszor szembesülünk azzal hogy agyon van analizálva egy E3as biuld, egy nem végleges verzió amiből jönnek a nagy következtetések, amikor valójában semmi értelme, mert a kiadó is odaírja hogy nem végleges. ( aztán van ami nem lesz jobb, de sokszor más lesz a végleges, a frém is megjavul és a dolgok a helyükre kerülnek )

Mind a 3 módban ott vannak az effektek, mely a 4Kban anno a bemutató verzában nem volt. Ez a lényeg, most ott van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Várok pár patchet, aztán majd veszem (pro mode 30 fps, de a framepacing fos egyelőre)

Tatyla
Szerintem amint fél áron lesz megveszem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Amiga
Egyetlen Overwatch-karakter sem a hülyéknek való. Egyetlen hülye képes romba dönteni a csapatot. Ez zseniális az OW-ban, kivéve, amikor én vagyok az a hülye. :-DDD

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.