PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Just got my KS9500 and I can confirm that HDR content Is no longer dimmed like on the JU7500, It was a peak brightness Issue after all. Finally the HDR Ingame Is working as Intended! Thanks!!"
Nálam sincs kimosva a szín sem semmi benne, frankós nagyon.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Adversus solem ne loquitor
Ott a horizon hasonló körülményekkel. Ott semmi ilyen nincs, akárcsak a shadow w 2-nél se.
Nagyon gyerekcipő még ez, majd ha meglesz a REC2020 90%-os lefedettsége (Samsung jövőre hazudta - lol) és a rendes 0 (nulla, nem 0,015 local dimminggel) - 1000 nit range 2 év múlva az Oledeken érdemes lesz HDR-ben gondolkodni. Addig is el tudom viselni hogy a direkt napfény nem süti ki a szemem sötét szobában (meg nappal fel tudom venni a fényerőt/le a gammát hogy lássak is valamit). Egy helyen fáj nagyon az SDR (meg itt a FHD oled sub-8 bites near black szarsága sem segít): félhományos, takonyszürke folyosók félhomályosak és takonyszürkék. Fasza 10 biten itt is lennének részletek.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Forza.
Amugy elég sok horrorsztorit olvasok ps4pro vs. erősítő vs. 4k vs. hdr témában, "alig várom" h része legyen az életemnek és nálam is kezdődjön elölről a sz*pás 😞 fhd-re állást is megszenvedtem....
Forza.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Fura az egész a Sony fórumok is már tele vannak.
Miközben pc-n a Shadow Warrior 2 olyan képet tol hdr-el hogy beszaróka (világos réteken is) addig Uc4 (és már írták hogy a többi game is) gyakorlatilag elfossa az egészet.
Majd megnézem Auto-n is.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.22. 17:55:35
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ubisoft has enjoyed a lot of success with Rainbow Six: Siege, a shooter where the extra maps are being made available for free - gamers only need to pay if they want to customise their characters, or buy new ones
Hurrá. Siege <3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.11.22. 15:15:22
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.11.22. 15:10:22
Tetszik nagyon, viszont megvárom amíg megcsinálják a frame pacinget, mert irtó fos így :/
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.22. 13:38:28
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#banplz>#banplz>
Ahogy nézem a vonatkozó fórumokat (PS fórumok, Neogaf, Reddit), kizárólag non-fald LCD tulajok jelezték a problémát (2 oledest találtam, ők csak azt említették meg hogy sötétebb a kép - 120 nitre lőtt fehérnél ez nem meglepő, efelett minden ugye specular highlightra megy).
DE: a szaturáció vesztés SDR-hez képest érdekes, ugye a HDR filmek egyelőre nem REC2020-t trekkelik hanem DCI P3-mat (REC2020 konténerben), a tévék is nagyjából ezt várják. Nem lehet hogy a PS kiküldi a REC2020 natív színinfót amit aztán a tv DCI P3-ra mappel (ami ugye alacsonyabb szaturációt eredményez)? Ezért gondoltam, hátha a color space piszkálása javít valamit.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mindenkinél minden létező tévén a hozzászólók irományai alapján.
Google a haverod: playstation pro hdr washed out
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.21. 20:03:34
Forza.
Adversus solem ne loquitor
Én úgy olvastam hogy benne lesz a játék fémdobozzal (ami ott van bal oldalon).
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.21. 18:18:09
My streams: https://beam.pro/oriic
Mind a 3 módban ott vannak az effektek, mely a 4Kban anno a bemutató verzában nem volt. Ez a lényeg, most ott van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA