121253

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #75172
    Konklúzió.
    az IW 7 euro-t ér. :D
    kb ennyiért is vettem steam-re nemrég. :D
  • Maxyka
    40€ mikor iw vel árulták 47€ ért?! Pofátlanság, okcsá

• darkSectorxxx #75170
    "Uncharted: The Lost Legacy - egyetlen grafikai elem sem került át az Uncharted 4-ből

Az Uncharted. The Lost Legacy fejlesztői egy interjúban elárulták, hogy az önállóan játszható kiegészítő nemcsak szebb lesz, hanem a játékmenetet illetően is készülnek egy-két változtatással.

A karrierjét egyszerű sztori-DLC-ként kezdő Uncharted: The Lost Legacy alaposan meghízott, így önállóan játszható kiegészítőként adja ki a Naughty Dog és a Sony kettőse. Ahogy a játék egyik írója, Josh Scheer nemrég elárulta, emiatt komolyabb változtatásokra is volt idejük az Uncharted 4-hez képest.

Sőt, a Lost Legacy részben azért jött létre, hogy olyan - az Uncharted 4-ben kevesebbet használt - játékelemekkel többet foglalkozhassanak, mint az új lopakodási rendszerük, a nagyobb játékterek, vagy éppen a kötelek használata. Emellett Scheer kiemelte, hogy Chloe köré is többször szerettek volna felépíteni egy külön sztorit, amire most végre alkalmuk nyílt. Az Uncharted: The Lost Legacy új főszereplője pedig egy fontos új képességet is kapott.

"Bevezetünk egy zárnyitó mechanizmust, hiszen egy tolvajról van szó. Ebből egy kicsit már megmutattunk a PSX-es demónkban, de sok más dologra is vonatkozik majd. Sok kis apróságot találhatsz majd, például bizonyos tárolórekeszekben jobb fegyverek várnak (...), a játék sok aspektusában szerepe lesz"

Emellett kicsit dolgoztak a célzáson és a harc közben használt mechanizmusokon. Ugyan nem érezték, hogy hatalmas problémák lennének ezekkel, de az Uncharted 4-hez teljesen átdolgozták az akciójeleneteket, így egy kis finomítás ráfért például az irányításra. Ehhez hasonlóan néhány kisebb grafikai újdonság is érkezik a Lost Legacy-ban, amellett, hogy a modellek, textúrák és más grafikai elemek tekintetében semmit nem hasznosítottak újra a negyedik részből."
  • darkSectorxxx #75169
    Igen ezt néztem én is 1-2 napja másik topikba belinkeltem.

Ez nem tréfa. :D
    Ez azért van állítólag, hogy az Egérrel nehezebb, kényelmetlenebb utánahúzni a rángatást. :D
    LOÁL. :D
  • TDC Geronimo
    Destiny 2 will have no recoil on PC.

"For instance, there’s no recoil on guns on PC because recoil on the controller feels really good," Destiny 2 project lead Mark Noseworthy said in an interview with Australian website Finder. "'I’m firing, I’m firing, I’m firing, oh, I’m losing control of my gun a little bit.' That feels great, especially with magnetism and all the magic in the controller that makes you feel it. With a mouse and keyboard, you don’t want the mouse moving without you moving it, so recoil doesn’t feel good, so there is no recoil on PC... The basic idea is that some things don’t work that don’t feel good, and those places there are going to be little forks in the road."

remélem ez csak valami tréfa. Mondjuk kezdem megszokni már, hogy a devek nagy része idióta barom aki nem is játszik
  • darkSectorxxx #75167
    Gratula....ez 2x-esen nagy érdem, egyrészt mert Platinum, másrészt mert Wildlands. :D
  • darkSectorxxx #75166
    Nekem is, csak nekem sokkal nagyobb a lista. :D
  • darkSectorxxx #75165
    Én minden ismerősömnek azt mondom, hogy nem, nem éri meg cserélni.
    Inkább tedd félre azt a 60k-t PS5-re, 2-3 év műlva ennyivel könnyebb lesz!

4k-ba érdemes Prozkódni.
    Meg ha kell 60fps....

De kérdés mi fontos neked? melyik játékok?
    Multizol vagy sem?
    felvételkészítés meg stream kell 1080p vagy elég a 720p?

Ezekre ha tudod a választ akkor tudni fogod hogy kelle- pro.

Exclusive-okban a ps4 is kurvajól van optimalizálva.
    Pro-n élsimitás van több, de szerintem elhanyagolható, illetve a távolabb látsz, meg pöppetnyit élesebb a kép, de ezt képeken neten láthatod.
  • Tatyla
    Köszi de ez nem minden játékra jellemző, megnézem a trófea listát és ha már egy szoptatós van hagyom a francba
  • TDC Geronimo
    multiszar
  • arty
    preorder=rossz!

(ha a gow5 jönne, egy jó gow3-4 után, még ESETLEG értenélek :P )
  • Kandurex
    És most, állításom alátámasztandóan:

"Kedves ****** Zoltán!

A konzolokszervize.hu fogadta előrendelésed.

Köszönjük megtisztelő bizalmad!

God of War PS4

Előrendeltél 1 db terméket , melyet a megjelenéskor kell kifizetned, mikor a terméket átvetted az általad megjelölt átvételi mód szerint.
    Ingyenes szállítás. Összesen Ár hamarosan"

Ennyi. Van olyan játék, hogy kérdések nélkül.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.06.23. 11:47:56
  • Kandurex
    fasza (nem)
  • arty
    pcexklu örliekszessz(prealfa) multifos :D
  • mucsácsó
    Az biztos. Fixen day1 itt is :P bennük azért bízom még. ;D
  • Kandurex
    Elolvasva ezt a cikket, megnézve újra a videót, még mindig ez az egy játék amire nincs semmilyen feltételem. DAY 1, azt kész.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.06.23. 10:50:02
  • arty
    tőled ez a minimum :)) (grat!)
  • Totti5
    De hát ez multi, senkit nem érdekel.
  • Rage47
    ezért megérte sírni E3-on... nem értem őket. csinálnak egy Jade nélküli multis sandbox "BGE-t", és forradalminak állítják be.
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.06.23. 06:49:31
  • Kandurex
    Király! És mi ez?
  • Evoluti0N
    Ez, Uncharted: The Lost Legacy, Yakuza Kiwami. Jó hónap lesz az augusztus.
  • TDC Geronimo
    kisoff. pc gaming halott :p

• TomStorm
    Ezen gondolkozok most,hogy megéri 2x annyit kiadni Pro-ra vagy sem
  • TomStorm
    Kell egyáltalán nekem a Pro FHD-hez vagy elég a sima?
  • TomStorm
    Akarom!!Nem is érdekel mi jön még idén most ez a legfontosabb:)
  • darkSectorxxx #75147
    Mondjuk, ha letakarom az egyik kezemmel a zűrhajót, a másikkal meg a szobrot, akkor a majom kidolgozottságán simán elhiszem hogy legalább így fog kinézni a végleges. :D
  • darkSectorxxx #75146
    Jóezaz

• darkSectorxxx #75145
    De, ha a formákra gondolsz, grafika terén nem. :D
    baszottul nem. :D
    Szerintem ez az Autodesk amiben készült a cg. :)

Ja és mivel PS5 a platform 2030. :)

De mindenki csak a csávó elhullajtott műkönnyeire fog emlékezni...abba teszik a 60 euro-t. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.22. 22:10:17
  • TDC Geronimo
    gondolom sok köze lesz ennek a kész játékhoz 2020ban :D
  • darkSectorxxx #75143
  • TDC Geronimo
  • Totti5

Letoltuk mi is coopban az alapot. Jöhetnek az expanziók.
  • darkSectorxxx #75140
    Nekem nem jön be a kép vagy viddeo....:S
  • darkSectorxxx #75139
    Ja hát akkor ez már a korosodással jár. :)
    Akkor magyarul ezt a stílust kompletten nem szereted már. :)
    Az megint más. :)
  • Kandurex
    Azaz, bocsi, csak genyó Ifosról írok, ott a szerk is.
  • Totti5
    Mert a multi részéből mutattat be lehetőségeket és a nem a singlét. Soká jön még... lesz idő minden részét megmutatni.
  • TDC Geronimo
    fasza single, értsd ugyanaz, mint multi csak cpu ellen
  • Kandurex
    Skull & Bones

Hirtelen elkezdték mondogatni a készítők, hogy fasza single kampány lesz. Hát ez bizony loál, valahogy ilyesmiről egy szó nem volt az E3-on...

Nem hiszek nekik. Szerintem csak kapták az adagokat a széttárt farpofákból és most löktek valami kamu dumát. Brrr...gány fos multi.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.06.22. 18:03:59
  • Tatyla
  • Ulthane
    Nekem recsit is meg bandika is ugyanez a bugyuta kategória. :)