PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Illetve 1-2 hete írtam hogy az UC4-ben a HDR fakó és sokan reklamálnak a fórumokon, míg más játékban pc-n például nincs ilyen gond. Az FF XV-ben lévő HDR is zsír,abszolút nem fakó,odab*szós.😊
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
PlayStation Plus - Free PS4 Games Lineup December 2016
Stories még talán jó is, meg akartam még anno venni - másik viszont offos - legalábbis részemről biztosan... 😄
De aztán ne hőbörögj a teknó miatt napokig,én szóltam. <#idiota>#idiota>
Egyébként nem tudom perpill ez a stuff 1080p-ben hogy fest,de van egy gyanúm hogy most az fhd tulajok jobban jártak, 1080p supersample valszeg eltünteti azt a recehalmazt amit a játék felmutat 4k-n...
És még így sincs ez az első placc kimaxolva, a megtalált dungeonban egy igendúrva ellenfél várt akihez majd soookkal sokkal késöbb kell visszajönni, cirka 1 másodperc voltam neki csapatostul....
Eddig nagyon faja a stuff, amibe bele tudnék kötni az tényleg a teknó,ennek a látványnak a pro-n natív 4k 60fps-el kéne lazán futni a highon beállításon is. Kicsit recés, kicsit homály tud lenni ez van. Néha viszont kifejezetten szép,sokat dob azt art rajta és az animok. Illetve még egy apróság, a HUD-ot kár hogy csak menüből lehet ki/be kapcsolni, amikor nincs harc semmi szükség rá és csak zavar ha fasza képet akarok lőni. De így kb ennyi. Eddig patent nagybetűs FF játék. És a monumentális dögök is iszonyatosak,rendesen Dragons Dogma érzés küzdeni velük. Faja <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.30. 18:19:53
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN ID.: Beegabor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
FPSbe sokkal fosatósabb lesz.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Legalábbis egyszer azt mondták, hogy az Anime az maga a rajzos mesék.....de franctudja, lehet én tudom rosszul.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.30. 17:37:53
Én már sokat szelidültem. A nagyobbik fiam...na ő született gfxnáci 😄 Meghalt az ssd-m, emiatt minden szart újra kellett telepítenem. Egyik nap a fiam jön nekem szólni, hogy a foza horizon3 "rezeg". Gondoltam ez sok jót nem jelent, nála a kutya is "rezeg" ha fázik. Nézem, a térképen keresi a gyerek a köv. küldetést. 30FPS. Ok, mondom vissza hatvanra. Gyerek: ügyes vagy apa, már nem rezeg.<#whatever>#whatever>
Köv. nap indítja a mickey CoI-t. Jön szólni, hogy homályos. Fentebb említett okokból 720p-n indult.
Lesz gondja a gyereknek a géminggel ilyen igényszint mellett 😄
2 hét múlva lesz 4 éves...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.30. 17:37:20
Adversus solem ne loquitor
A F1 nem szar játék amúgy ezt akartam kihozni, ahogy a FF sem, sőt, kérdés hogy kinek?
Ha valaki zsigerből utálja, akkor annak utálatos is marad. D
Online vásárlás! Közel a j?v?.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nagyobbat-szebbet-tartalmasabbat nem találsz a stílusban.
Illetveegy tanács: a játék nem viccel azzal hogy éjjel veszélyes odakint mászkálni..... Csináltam egy éjszakai vadászatot futottam vissza kocsihoz...Két Lvl 30-as meeegb*szottnagy shrekk mászott ki a föld alól nem túj jókedvűen és kb 2 csapással bedaráltak,elfutni sem volt esélyem....
A 30 fps jobb graffal pacingesnek hat néha.
A 60 fps ps4 graf meg tuti nem stabil 60, ráadásul úgy még a látvány is romlik egy szépet,ami amúgy is kissé necces. Teknóban problémás a stuff.
de erthetö. nem volt ra idejük...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Vagy mivan? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezredannyira sem "buzis" mint ami a WD2-ben van villogtatva sokszor...
Mindenki a WD2 Marcus-án volt kiakadva, hogy csőnaci stb, amit egyébként LE IS CSERÉLHETSZ már az első 10 percben... de persze az ilyen karakterek rendben vannak mindenkinél. 😊
@Evoluti0N
Magamat próbálom meggyőzni, hogy tényleg olyan jó, mint ahogy mondják. Nem mondom, hogy szar, ha ki se próbáltam. Én a fő karakterekről beszéltem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.11.30. 15:35:49
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- Main character is named Ethan, who travels to Dulvey (Louisiana) to look for her missing wife
- RE 7 is not a zombies game anymore. This time is much more focused on psychological horror
- A new type of enemy called "Holoforms"
- They saw 3 different bosses and really liked them. In one of these boss fights you have to drive a car
- Much more focused on exploration than previous RE games
- Inventory size is limited (e.g. shotgun takes two intentory blocks)
- Manual saving
- You can save as many times as you want, but once you complete the game for the first time, you unlock the "Asylum/Madhouse" difficulty, where saving is limited
- The number of ammo is quite limited, so most of the time you have to run away from enemies. Ethan can also protect himself from enemies attacks by using his arms or by binding down just before he's gonna get hit
- Confirmed weapons so far: knife (first weapon you find), handgun, shotgun, magnum, flamethrower and chainsaw
- The members of the Baker family are "bullet sponges", so you will need a huge amount of ammo to kill them. However, they can be stunned after a certain number of shots
- There are A LOT of jumpscares/scary moments
- A certain kind on insect will have a great importance/presence in one section of the game

DMC is ezért taszított picit, bár azt a játékot a harcrendszer elvitte a hátán.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.11.30. 15:32:18
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.30. 15:28:14
Ezer sebből véreznek a japáncrpg-k, de ez nagyon ott van ahogy nézem.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
/valamelyik nap a denevérbarlangban nem sok kellett, hogy a tévében landoljon a kotroller 😄D (bár ez ebben a topikban nem sokat mond)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.30. 15:20:16
A játék lényegében a Kingslaive-el kb egy időben játszódik, így a filmet célszerű megnézni hogy ne bámulj bamba arccal egy két eseménynél.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.30. 14:06:12