PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Ha chocoboval mész táborozni,akkor ott lesz az is, és lehet választani mit adsz neki

PSN ID.: Beegabor

Bandicoot
Valahogy lehet de még én se jöttem rá hogy,már lvl 5...De menüből nem engedi,állva elötte nem engedi,nem értem pedig van ami boostot is ad neki.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
Hm én nem találtam meg a másik dungeont. Azokat csak úgy lehet, hogy felfedezel mi?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandicoot
Vagy sztorielem vagy titok amire rá kell jönni. Még semmi,de szerintem jobb is. Van azon a területen egy másik dungeon egy bánya aminek a mélyén olyan ellenfél van hogy besz*rsz, oda is csak jóval késöbb célszerű menni.

/ Leöltem az első éjszakai lvl 30-as démonom. Kemény volt de szerencsére összetákoltam magamnak 3 db 5-ös láncba csapó lvl70-es Fira-t. Az alaposan megkönnyítette a helyzetet.😊

TDC Geronimo
már lvl 2 lett. Etetni is lehet? 😄

Amúgy a 4 karakter tényleg marha jó. Megy a folyamatos oltogatás meg csipkelődés 😊

TDC Geronimo
jólvan neked a TF2 kampánya is töltelék kampány volt a trailer megnézése után... <#banplz>

darkSectorxxx
Biztos én vagyok túl kritikus, de elkap a hányás ezt a trailer tekintve.
Látszik hogy faszt nem tudnak kezdeni a jáátékkal, ha filmbe kell tültetni... <#vomit>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Szavanként komment az jobb lenne. <3 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.01. 21:00:53

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
25mbites az itthoni net, szal, 2~óra...lealtattam a gépet, addig megnézem az FF filmet, megen 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Hamar lejön nem? 😛

Kandurex
Szép 10 gigás patch...

Kandurex
Nyah, települ az FF 😞)

TDC Geronimo
Az első dungeon végén a zárt ajtót vágod, hogy kell kinyitni? Majd később kell visszamenni?

darkSectorxxx
Hoppá!

Rájöttem a nagy furfányosságra...lol még ilyet.

Már értem miért írogatott mindenki Das3-azás közben a normál profilomra, hogy gyere party-ba....OMG....érdekesen működik a rendszer! <#banplz>

Antihero .... megvan a magyarázat a hét elején észrevett anomáliára. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.01. 20:23:48

Kandurex
Na, készen vagyunk. Bekapcsolás.

darkSectorxxx
Miért? Téged zavar? 😄
Félreértetted! Én a termékekre írtam, hogy vedd videóra!
Ne magadat.... 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.01. 20:18:55

Bandicoot
Akkor még ideálisabb a kép amit kaptál idegeskedés ellen...<#idiota>

Bandicoot
Ne lenne érv egy konzol vásárlása mellett az hogy a fizetős multi mellé jobb kínálatot kap rendszerint mint a másik konzolon? Mesélj még. <#fogmosas>

Kandurex
Szép lenne! Alsógatyában bontom 😄

Kandurex
Hm, hát sokkal elegánsabb a gép élőben!

Bandicoot
Akad még hasonló.😊
Choccoval mászkálj sokat,illetve adj neki enni,fejlődik (kajától gyorsabban),versenyekre és még harcra is jó 😊

darkSectorxxx
Hejj, te srác, youtube-ra vele. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.01. 20:02:40

Bandicoot
<#banplz><#banplz><#banplz>

Kandurex
Na, kezdem az unboxingot 😊

Maxyka
Ezt a finall fantasyt behuzom szerintem e hónapban de fej fej mellett a wd2-vel és csak egy maradhat 😄

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Totti5
Azt tettem. Annyira vesz valaki konzolt a gold miatt mint bárki a plus miatt, semennyire ( nincs olyan hogy annyira "se" vennék, mert ez nem igaz az Xbox1et jobban veszik mint a 360at az S modell nagyon sikeres ). Ez nem érv egy konzol mellett. Úgy sem fogja senki azt megkapni amire vágyik, ráadásul ha lemaradt az előző évekről akkor mindenről lemaradt ami eleddig volt, mivel az nem lesz újra így abban sem reménykedhet hogy valami amire vágyik lenne, mert nem lesz többé.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Azt letoltam már, de az olyan mellékküldetés volt amit társ adott, az más tészta :p

Egyszer a büdös életben értelmeznéd a hozzászólásomat, az (bármilyen hihetetlen) boldoggá tenne legalább öt percre. Persze erre esélyem sincs.
Kandurex
Itt a Pro, itt az FF...és tolom a gyurmát a kölkökkel :S

Még 1h...

Totti5
Nem a Gold játékok miatt vesz valaki konzolt. Nem is lenne értelme, hisz nem is tudja mit kap. Ez csak egy extra.

Mint irtam, azért volt "fasza gyerek" a Sony, mert a PS3-mal majdnem becsödõltek. Az Ms sem azért adja most a havi játékokat, mert annyira elkötelezett a konzolos társadalom felé, hanem mert akkor annyira sem vennék a gépeit mint most.
Bandicoot
Ahogy elnézem nem fogod te hanyagolni a mellékküldetéseket...Csak annyit mondok: Deadeye...<#taps>

Kandurex
Nos reméljük nem így lesz, mert akkor érzékeny búcsút veszek a konzoltól és jöhet a PC. Meg a warez. Csak, hogy érezzék a törődést.

mucsácsó
Igen, ki lehet fogni igazából. De valóban ritka, szerintem is ... meghát ugye digittel az a fos, hogy az tényleg rajtad rohad meg - persze adott esetben ez akár még jó is lehet. 😊

de jah, kövi genre - ha lesz ... márpedig lesz - tuti kifogják nyírni a lemezeket, és full digit lesz az egész kóceráj szerintem... vagy annyi lesz a "lemez", hogy belebasznak a dobozba egy kódot, aztán szevasz 😊
TDC Geronimo
Most jutottam én is oda. Sokkal jobb ez a zóna 😄

Totti5
Ez azért nem így van, csomó játék eleve nem jelent meg boltban és nagyon jó akciiók vannak. Amikor vettem Mad Maxot 4900ért a bolti ára több mint a duplája volt.

Bandicoot
A plus discountok sem érnek szart sem,állandóan nézem. Ami plus discountba kerül azt boltban már rég jóval olcsóbban ha nem feleannyiért veszed.... És még ugye ott a használtjáték piac, amit megkísérelt az MS hazavágni de nem sikerült - talán majd a következő genben és a Sony ahogyan a fizetős multiban úgy ebben is "felzárkózik"....

Bandicoot
A Sony gyakorlatilag pöffeszkedik. Nem véletlenül mondtak nemet a férgek az EA ACCESS-re mondván nem éri meg....Persze hogy nem éri meg - nem éri meg nekik hogy szarrágyalázzák a plus kínálatot és hőbörgés legyen.
Pedig rohadt jól jönne az access ps-re is....

darkSectorxxx
Más volt ja, most szar psplus felhozatal és fizetős multi, hát hogyne lett volna másabb, másabb volt kevésbé kapzsi.

Hálisten ellensúlyozzák a rendes akciók.

Totti5
Egészen más volt a PS3+ üzletpolitika, helyzet, időpont és felhozatal mint ami most van. Össze sem vethető.

Azt nem lehet mondani hogy azt a 12 ezeret vagy mennyi árát ne hozná vissza pillanatok alatt, mert az év 12 hónapból áll és 24 játékról van szó ami közt minden van. Az értéke a játékoknak tetemes, hogy kinek mi NEM tetszik meg egy egészen más dolog. Nyilván lehetne úgy pozícionálni a dolgokat hogy ne 2 indie játék legyen / hó ( ami persze hülyeség mert 2 indie cím is lehet kikúrt jó és van is egy csomó ). Nem mindig van így de most pl így van és ez az amit a Sony rosszul csinál és az MS kevésbé botlik bele, bár ott nem is tud, mert eleve 4 játék van a BC miatt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.01. 18:08:03

Bandicoot
Final Fantasy Chapter 2 tényleg rövidebb volt jóval....Viszont:
Chapter 3 - The Open World <#finom><#finom><#finom><#finom>

Atyaég mennyi tennivaló és mekkora map...És Choccobooooooooo-k <#worship>
EZ FINAL FANTASY!!

darkSectorxxx
US:

Battlefield 1 - 40 dollár
Titanfall 2 - 36 dollár
Dishonored 2 - 40 dollár
R6Siege - 25 dollár
Mortal Combat X - 24 dollár
Witcher 3 - 20 dollár
Street Fighter V - 20 dollár

darkSectorxxx
Pusztuljanak meg-e?
8990 a TR? fuck.

Mondjuk mióta suttyomban bejelentették a multi fizetössé tételét, örülhetünk a párezres játékoknak is.
Miért mindig akkor jófejek a multik, amikor szar van a palacsintába náluk? Lásd a pl. a PS3 esete a Sanyinál.
Kandurex
A Sony már nagyon rég eldöntötte, hogy a Plus fizetése kizárólag a multi miatt történik. Egy pillanatra sem szabad azt gondolni, hogy bármilyen más dolgot is kapsz még.

mucsácsó
Ez mondjuk tényleg kurvagáz. Meg ez a Plus is tényleg egy harmatos lófasz, hogy kvázi minden hónapban (1-2 kivételével) telefonos (vagy még "jobb" esetben flashjátékokkal) indiefossal próbálják kiszúrni az ember szemét. Nem mondom, hogy nem voltak jobb hónapok, de úgy összegezve egyik Plusos címnek se vettem még nagyon hasznát. Jó tudom, jön a válasz, hogy akkor nem kell akkor előfizetni rá... 😊

Így meg is fontolja az ember... jó lenne, ha lenne egy olyan "Plus" változat is, ami tényleg csak multira van kigyezve, mondjuk félárért :'D őszintén néha olyan szar játékok vannak (ami tényleg a flashjáték kategória), hogy még a Libraryba se rakom be, mert nem akarom ott kerülgetni feleslegesen...nem is értem, hogy hogy kerülhetnek ilyenek fel PSN-re egyáltalán...na mindegy.

Vagy még esetleg az ilyen nagyobb Plus-os discountok miatt éri meg Plusozni... de az is ritka, ami TÉNYLEG annyira megérné. Fene se tudja már...

Viszont a Rise of the Tomb Raider 9000-ért az annyira nem rossz ajánlat a mai napra, talán... főleg ha felezni tudsz valakivel 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.12.01. 16:18:22
Bandicoot
De még mimindent adnak! Egy újabb szutyok plus kínálatot a megemelt ps plus ár mellé karácsonyra, egy akció amiben ha megveszel egy feltolt árú játékot kiválaszthatsz egy másik egyébként mára olcsó játékot. A Titanfall-t kitolom 3 hónapig multiban aztán többet be nem fizetek a plus-ra ha ezt ilyen formában folytatják.
A csodás sony fórumokon és youtube decemberi plus videójuk alatt teljesen jogosan aprítja őket a nép,de némán pöffeszkednek,leszarják.

Kandurex
Óóó, igen. Hmm... mondjuk az eddigi körökre osztottság miatt szerintem ez nem működhetet, de itt lehet.

Seth
Nem fejlodnek a karik a beallitot erteknel feljebb. Vannak ilyen orultek, akik level 1 karakterrel akarjak leverni a szuperbossokat

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Ez mit jelent?

“Level Cap Creation Feature."