PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval, nyista karácsony. :-D
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Minden másra ott a Mastercard (azé a FF15 majd beficcenik)
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Az lvl 50es dungeon...Ott van a questek közt amint bemész. Ilyen szintkülönbséggel kár bemenni bárhova mert beszopod elöbb vagy utóbb.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.20. 22:28:40
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.20. 20:59:20
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN ID.: Beegabor
A peca a minden, rendesen 10-20 perces halfárasztásokat is tolok már.
Apropó kinek mekkora a legnagyobb fogás?😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.20. 20:30:46
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Anyám borogass, amúgy a FFXV-ben is ez a "DLC", ingyenes "DLC"....
A Final Fantasy XV egyik karaktere alapvetően csak ideiglenesen csatlakozik a csapatunkhoz, de egy játékhiba kihasználásával akár örökre velünk kalandozhat.
"A Final Fantasy XV megjelenése óta eltelt néhány hétben a játékosok már jó néhány szándékos apróságot és kihasználható hibát is megtaláltak a játékban, ez utóbbi módszert pedig legújabban egy újabb csapattárs megszerzésére használják rendkívül sokan. Vigyázat, kisebb spoiler következik a sztorit illetően.
Ezt követően ismét várnunk kell éjszakáig, ekkor a birodalmi szállítóhajó helyett elméletileg óriások spawnolnak. Északra, a piros kerítéses fal felé indulva elő kell csalnunk egy ilyen ellenséget, ekkor elméletileg a Final Fantasy XV harcos hölgye elindul nekünk segíteni, de nem szabad megvárnunk, míg megérkezik. Ehelyett ki kell futnunk a harci területről, a térképet megnyitva vissza kell utaznunk a legközelebbi pihenőponthoz, majd ott megnyitni a táborozás elindításához szükséges menüt. Egész pontosan akkor kell letáboroznunk, amikor már leugrott, de mielőtt elhagyná a partinkat.
Utolsó lépésként a táborozáskori automatikus mentést kell visszatöltenünk és elvileg Aranea végleg a partinkban marad. Az egyetlen dolog, amit ezzel elveszítünk, az a horgászós minijáték lehetősége, de sokaknak valószínűleg ez a csere tökéletesen megéri.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.20. 19:37:14
Még 1 film sem volt amiben a trailer ellenkezőt sugallt volna, mint a 1.5-ás DC változata...
Nálam nem, ahogy olyan sem volt amit megutáltam volna játékban egy jo trailer után, vagy megszerettem volna egy szar gameplay után.
Veheted ezt hetedik érzének, vagy aminek akarod, én simán csak ismerem magam mi érdekel mi nem, itt meg ismerem hogy milyen kép alakult ki nekem a játékban az egész világról és mi nem, egyetlen mostani játékos film jut eszembe amit megnéztem szívesen, most dobpergést kérek....MERT a trailer is tetszett, az a Hitman volt.
Nekem ez elég hogy bohócnak vegyem az egészet, én szeretném a maradék élményt amit a játék nyúújtott megőrizni magamnak úgy ahogy van.
Ahpgy a Resident Evil-el is végeztem, és inkább nézem a CG-t.
Ja és a GTA meg Division filmeket már most nem értem, miről szólhat? mi a GTA?pl, foglalják már össze mitől GTA egy kibaszott film, az mellett hogy a címe GTA?
Division még oké.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.20. 19:29:19
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Na jól van Betyár I., holnap jövök!
Szóval akkor minden játék adaptáció szerintük rossz nem csak az AC. Erről ennyit, nézennek oszkárra jelölt politikai drámát.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Asszem az egyetlen artenatíva ahol nem külön fejes van a két géphez....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.20. 18:09:31
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.20. 17:50:05
Resident 1 is 33%on áll metacriticen, erről nagyvonalakban ennyit. Nem képzelem el, mert az ÖSSZES RE filmet a moziban láttam.
Hétvégén néztem a Warcraftot, ilyen jól fentezin a Lotr / Hobbit óta nem szórakoztam. Nem agysebész, nem tudományos, nem epikusan kiszámíthatatlan, de az alapanyaga sem az. Viszont rettentő szórakoztató, látványos.
ACtól sem várok mást, 100+ órát töltöttem el benne, köszönöm, de milliószor több storyt érdekességet láttam és éltem át benne mint amit bármikor is beleerőltethető 2 órába. Jól akarok szórakozni, legyen jó a látvány, Faszbendert imádom, és az AC világát eléggé kedvelem.
Guerrilla Games @Guerrilla 2 ó2 órával ezelőtt
While we’re putting the finishing touches on #HorizonZeroDawn we’d like wish everyone #HappyHolidays

Amúgy ja. Ez tényleg egy egyszer letöltős és megnézős fos lett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.20. 16:51:10
(nálam a Pro +2 játék meg egy telefon lesz az évzáró)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.20. 16:50:59
Egyébként a NES Classic Mini-t hozta a jézuska, ami a nevetséges készletek miatt nem várhatott decemberig, szóval ugye itt tehetünk kivételt? 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.20. 15:51:36
Adversus solem ne loquitor
MEGÖLLEK! Nem viccelek! Ne hasonlítgass már mindenféle jöttment niemand kóklereket a szakma csúcsát képviselőkhöz <#rolleyes>#rolleyes>
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
(mondjuk 90% felett se neznem meg...)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597