PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.01.19. 19:56:09
Forza.
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.01.19. 19:55:10
Forza.
idióta 😊
Forza.
vs. guardian 😉
Forza.
A legutolsó sony bt headsetem is felismeri a samsung tv-m és tudom használni hibátlanul. A Sony gép na az nem.😊
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.01.19. 19:29:00
Online vásárlás! Közel a j?v?.
The Wolf among us
Kicsit átvert a játék. Az első epizód (nem mellesleg zseniális) után egyértelmű visszaesés tapasztalható és sajnos a döntéseink se befolyásolják érdemlően a történéseket. Hiába vagyunk, elméletileg a legnagyobb szemétládák abban a bizonyos völgyben, tetteink és a belekényszerített pozitív döntéseink átlag jó fiúba dobják a főhőst.
4. epizód jön.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
pölö random emberekkel tudsz chatelni, és hatalmasnagy szivatásokat művel a csóka :'DD szal jah. jójez, tényleg!
Ezek lényeges elemek, mert az egész játék egy kicseszettül jó humorú szatíra, ezek szándékosan vannak túltolva, és túlreprezentálva. Csak ez felnőtthumor, nem mindenki fogja érteni, vagy nem mindet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit szar, kicsit bugos ahogy a dunevo-s játékok, de megy.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.19. 17:36:24
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az hogy menne? Megkérdezel valakit, aki rendelkezik ilyen pécével a stabilitásról, és hozzáképzeled milyen lenne, ha te irányítanád? LOL
totál telibefostam mindent a játékról eddig, mivel az első rész egy hulladék volt... de most úgy gondoltam kap egy esélyt, ha már ki lehet próbálni.
Fizika tényleg fostos, és a vezetés is papírautó feeling - nyilván a GTA 5 mércéjét csak a GTA 6 ütheti/ugorhatja meg majd -, de az első részhez képest már ez a kis játékidő után is azt mondom, hogy sokkal jobb lett.. 😄
Végre él a város, meg egész látványos az egész... meg végre van valami dizájn - mégha az atomgeek/hipster/"buzis" is, de valahogy mégis egybetartja az egészet, meg van valami story-féleség is - bár aztán lehet ez a játék előrehaladtával fos lesz, nemtom.
Zenék is faszák! És a főhősnek is legalább van már valami karaktere, nem mint annak a balfasz Aidennek 😄 szóval Ubihoz képest egészen jó(nak tűnik).
Mindenesetre ínséges időkre szerintem egész kellemes játék lehet, ha végzek a Dishonored 2 + Rise of TR-rel, akkor lehet berántom!
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.01.19. 17:26:26
Deamúgy ott a demo.
Érdekes hogy X360-PC-n nem jelentkezett ilyen gond tudtommal.
Sőtt a régi résznél sem emlékszem ilyen fosláda célzásra. 😄
Valamint nem néztem pc-n stabil futás mellett még a célzást, szóval nem tudom azt mondani, hogy jobb sokkal vagy nem-e a mostani ps4-es helyzettől, lehet most már a pecscek elvitték addig ami a többi platformon alap volt, de nekem még mindig lomhábbnak tünik valamiért, fene tudja.
Próbáld ki mind2-őn, most úgy is fingé-hugyé osszák a TR-t.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.19. 17:21:03
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egy kicsit állítólag jobb lett néhány nappal héttel később, de közel sem normális, ahogy annak lennie kéne, de majd teszek egy próbát, de az a baj, hogy egyrészt a patch-ek nem feltétlen jönnek egyidőben, és a kontroller az nem lényeges, mármint hogy az a késés nem a kontroller miatt van, lehet pecscelik de nem a kontroller támogatásásval javul. 😊
Egyrészt a stabil sok fps is számít, de azért ha valami fix 30-as az is mérföldekkel faszább szokott lenni mint ebben induláskor.
X1-en ratyi volt, PS4-en ratyi volt....Max ránézek de én nem vagyok már bizakodó, pedig más szemmel néznék a játékra. 😄
Kötve hiszem hogy a pc-n a ps4-es verzió fut, az input lag nem a kontroller gondja. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.19. 16:48:12
Tetszik a dizájn, csak az első randi nem sikerült jól. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.19. 16:35:26
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.01.19. 16:06:07
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PSN ID.: Beegabor
A régit imádtam, ettől félek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Update:
......... most hogy írtam, mondom kíváncsíságképpen rálesek hogy egyeltalán létezik-e speedrun ebbe a játékban már, mert ezt csak most tippeltem, rávágtam.
ÉS LOOOOOOOOOL. 😄
Watchdogs Speedrun
Hiába, egész egyszerűen nem tudok hibázni, ez a véremben van. 😄
Pedig isten az atyám, utólag kerestem csak rá. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.19. 13:17:54
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.19. 13:12:11
Azért thx a tippet.
Tényleges játékidőt (kilépsz, majd másnap folytatod pl)?
Vagy ha egyszer belépsz..lejár a 3 óra azt jóccakát?
Amúgy egész hangulatos a WD2. Bár az első kocsi amit elkötöttem, hajtottam vele mint az őrült és pattogtam a házak között, kerítésen át, mindenen..nulla fizikával..hááát..mindegy ez ilyen. 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.01.19. 11:29:11
Meg igazából mindenki, mert jött ki trial verzió. 😊
Online vásárlás! Közel a j?v?.
(Szerintem se. De nagyon erőszakolom magam,mert mindenhol azt írják hogy szuper - rendesen ehhez csinálnak sokan EQ beállításokat. Varratni kéne.<#confused>#confused> )
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch