PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Pécére annyi a delux kompletten, mint konzolra a sp. És azt mindkettőn komposztálod. Hát akkor megminek alemezzelszopás, eladás?

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
Ez a komposztálás...érthetetlen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandicoot
Igaz Ps2-re de megjelent végre! <#banplz>

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.22. 12:49:46

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
Már volt féláron én is akkor vettem, de az megér teljes árat is bőven

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandicoot
Megéri. Nem volt rossz.

Tatyla
szeretek lopakodni,Dishonored 2-őt meg még nem láttam várok abban is egy jó akciót mert sajnos azt is egyedül kell megvennem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Seth
Annyit megér. Csak egy Dishonored után elég szűkös a mozgás és lehetőségek repertoárja 😄

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
és a Thief megéri azt az 1500 pénzt?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bandicoot

orichalcos
Én holnap este 5-től már tolom, majd véleményezem. (Igaz X-en, de a sztori a lényeg)

My streams: https://beam.pro/oriic

TDC Geronimo

Bandicoot
Én pc-n Mobyjavaslatra, de majd beszámolok - csak nem a nehézségéről. <#idiota>

Kandurex
Szóval kedden Resident van. Kíváncsi leszek a véleményekre.

Innen ki rendelte elő?

darkSectorxxx
Ja thx a blokkolást ja azt nem találtam, csak azt hiittem leave-et lehet csak nyomni, na majd legközelebb tiltok a gecibe. Baromi idegesítőek, bár szerintem biztos mindig más random profilról nyomják a bolondok.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Megnyitod az üzit. Felpörgeted a legtetejére, hogy lásd ki indította. Majd delete block list és annyi.
darkSectorxxx
Na most indult a stopper, 3 órája van a demo-nak, hogy játszhatónak véljem (legalábbis számomra),. 😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hogy a jó isten verje csalánnal a farkát ezeknek a köcsögöknek akik minden héten legalább 3-4 csoportos üzenetekkel baszogatnak hogy valami kódos fasz weboldalra menjek fel, faszomat érdekli ez a szarság.
Mivel nem ismerem a csoport indítókat, valszeg valami random generált instant csoport üzenetek ezek.
Hogy a rák egye a máját a köcsögöknek. <#falbav>

Tatyla
Amúgy köszi a tippet, tegnap vettem is 10$-t

TDC Geronimo
Meg hát jó lenne zeldazni is gondolom, de oda gép is kéne 😊

Moby
Ja de, még azis...

TDC Geronimo
Akkor MEt nem is fogod tolni? <#nezze>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valószínűleg azért, mert nem játszottatok az első kettővel 2001-2002 környékén. Az első kettőben nem emlékszem igazán semmilyen bugra.
A 3-ast is végigvittem 2006-ban mindenféle community patch nélkül 2006-ban, úgy hogy különösebb szenvedésre emlékeznék a végigjátszás során a bugok miatt. Úgyhogy nem igazán értem ezt a "bugos az összes", hiszen csak a 3-ast szokták szidni. És biztos nem azért játszottam, mert annyira repetitív, ellenben annak idején a TES Oblivionnal, amit meguntam a 20. portál bezárása után.
Amúgy a Risen első része, amit ajánlanék még végigjátszani, de ez ugye PC-s terület.

A Risen 3-at én sem tudom ajánlani - Gothic rajongóként sem - nem hagyott mély nyomot bennem sem, akárcsak a 2-es.
A bugokat itt sem értem, nem emlékszem egyre se. Tudom biztos lehet találni hozzá egy hosszú bug listát, mint kb. minden játékhoz, de jó eséllyel eggyel sem fogsz találkozni. Igaz én a PC-st játszottam.
TBTPumpa

Marketing:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Fantasztikus lett ez a nioh 60fps-el. Korábban is nagyon tetszett, de mostmár teknóban is penge.
Viszont ezt majd valamikor év végén veszem csak meg előreláthatólag. Resi7-et már behúztam pár napja pécére,ill majd még HZD, aztán egy időre kifújt. Megfulladok a "tolnikénemár" játékok mennyiségétől.

/ehhez képest mióta lepörgött a WD2 platinára, azóta csak BF4 megy...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.21. 21:53:24

Kongy
A Gothic játékok imádata számomra is misztikum a mai napig. 😊 De ugyan ilyen pl a Castlevania (újabb részek), illetve a Final Fantasy. (XV-t nem toltam még).
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.01.21. 21:32:17

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bandicoot
Van. Az hogy el kell felejteni végleg, ahogyan azt a fejlesztőt is. Sosem fogom megérteni a Gothic széria imádatát - ők követték el a Risen szériát is. Egy mocskosul bugos optimalizálatlan repetitív sandbox rpg az összes. A Gothic 3 volt a legalja, annyi bugot én még játékban nem láttam. A Risen 3 sem különb,egy totál lapos sztori totál lapos gameplay-el és bugok. Bugok mindenütt.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 20:50:50

Moby
Jót én még nem hallottam róla. Metascore:65, userscore: 5.7

Tatyla
Risen 3-rol van valakinek tapasztalata?

Moby
Itt tudsz venni 10 dolcsis feltöltőt 7 dolcsiért. Én fontban vettem meg, így kereken kétezret vont.

Myselor
geez <#banplz>
TDC Geronimo
lol ezt még nem is láttam <#banplz>

darkSectorxxx
Ja. 😊 Rakhatta volna a srác 2017 márciusára is, még ha art is, de kicsit az ember álmodozhatna. 😄

Node lesz nekünk még egy Das3 dlc-nk is.

Kandurex
pláne úgy, hogy csak fan art...<#eplus2>

...bár ilyen formán meg jó a dátum <#ravasz1>, mert hát legalább az lenne
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.21. 18:07:38

darkSectorxxx
Csak a dátum lett szar. 😄

TDC Geronimo
Milyen ötletes fan logo. DO IT sony ! 😄

Épp most kezdem majd el. Az előbb fejeztem be az első részt.
TDC Geronimo
gravity rush 2őt tolja valaki? Lehet RE helyett inkább azt veszem. Gyönyörű a játék.

darkSectorxxx
Ne mutogassák, tegyék fel a ps store-ra.

TDC Geronimo
videó új, de a demo már volt 1000* kb 😊

Bandicoot

10 perc gémpléy bocs ha vótmá!
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 16:00:35

darkSectorxxx
A 2 doog nem függ össze, hogy nézlek de nem játszom, pont azért nézem, mert nézni jó, de játszani nekem nem volt kedvem. 😄

darkSectorxxx
Mind ér 1500-at szerintem, pláne az Order.

Kandurex
Á az nem szórakoztató.

...és most mit csináljak ha egyszer a TLG kb. ennyit ért? Sőt, még azon is fos volt <#help>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.21. 15:02:42

arty
Youtubeon nézzél valami bénát, akit állandóan levágnak ... és akkor mondhatod, hogy nehéz fokozaton toltad le <#hehe>

Forza.

Meg mindig nem toltad ki a DaS 1-2-t? Pussycat.

Bezzeg azt vgeignezted, ahogy en atragtam magam rajtuk. <#bdead>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Mert a fohos hasonlit Geraltra.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Melyik? <#nemtudom>

Egyik se er meg ennyit se.

<#nemtudom>

Hat, en most is letoltam egy kort, 10 killel lettem hatodik, es tok jol szorakoztam. Medic kimaxolva, most supporton vagyok hatos szinten, a masik ket class nem erdekel. Ezt meg kimaxolom, franko. Sokkal jobban szorakozom rajta, mint a CoDon. Nekem nagyon bejon ez a jatek.

darkSectorxxx
Amúgy este teszek próbát még a demo-val de most délután viszont szerelés lesz, az élet legfaszább fali képét csinálom meg. 😄

darkSectorxxx
Nem bameg (már bocs de mindenki ezzel jön hogy a das3 csak dodge, mondani könnyű), attól hogy tökmindegy mit csináltam, esélyem nem volt megtapasztalni, hogy mit kéne.
Ne hogy azt hidd hogy csak fs játékokban van teljesítményem nehezebb fokozatokon, ez csak egy része, ami most trendi.
Van millió1 játék, ami nem így van számontartva hogy brutálnehéz, de vannak olyan részei, fokozatai más játékoknak is amik kemények , sőtt messze keményebben sokszor mint ez.

Szóval nem csak az hiányzott hogy nem tudok gurulni... 😉

Csak kell a játék hogy első sorban megszerettese magát velem, nem elég mindjárt az hogy húdenehéz, mert kapásból 2 óra azzal megy el hogy nem tudok haladni 20 méternél tovább, ez lehet valakinek elég nekem ez csak egy plusz ha van kihívás, ha amúgy a játék nem szimpi, és nem szippant be akkor leszarom a nehézséget benne.
Én ha bármit csinálok azért csinálom hogy magam élvezzem, nem azért mert kihívás azt akkor versenyzek másokkal, engem az nem érdekel.

Amit eddig játszottam, azért csináltam mert élveztem, az egy dolog hogy megy a twitch és néznek, de a játék az csak kizárólag amíg élvezem, ennek oka hogy a Das1-2 off lett, meg a Fallen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.21. 12:33:52