PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
ha épp nem éjszaka tolok ilyet, akkor kifejezetten bátor a..,az izé....a tekintettem! <#vigyor1>#vigyor1>
Na jó, elkezdek megkörnyékezni eladókat...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
szerk.: bar az uj Zelda trailerben lattam felelmetes dolgokat <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.01.25. 11:26:59
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
És ha beszari vagyok? Akkor mi van?
...valahogy túlzott beleélem magam ezekbe a cuccokba <#help>#help>
Amúgy nem toltam a demót.
NAGYON regota az elsö jatek, amit day1 (vagy egyaltalan) megvettem.
es mit mondjunk rola? demot toltad, akkor (majdnem... hehe) tudod mire szamithatsz. aruljam el mi törtent az elsö fel oraban vagy mi?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.01.25. 11:22:26
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ez a jatek teljesen kesz. 1 orat birtam. erre szusszannom kell olyan... 22-23 orat <#wow3>#wow3>
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
de azért kell, biztosan lenyomom majd valamikor a közeljövőben, csak valszeg olcsóbban.
pc-off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár ahogy elnézem most kifejezetten előnyös az RX480, amit véletlenül épp tegnap dugtam a gépbe 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.25. 00:16:37
Adversus solem ne loquitor
Fura nekem a demo nem csinálta. Rendesen 60-ról lemegy 30 körülire a framerate és akadozik xy idő játék után. Mind1 holnap próbálom még nem szarakodtam vele, nem nagyon szoktam beszarni az ilyenektől de itt másfél óra után letettem. Nyomasztó és állandóan forgolódtam a hátam mögé nézegetve... Üt a cucc. <#eljen>#eljen>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Tolom 4k maxon, szuperes de ezek a lassulások...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.24. 22:54:53
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2017.01.24. 22:55:22
Csak a kezelése nem az igazi. Erről a 4k kényszerről le kéne pattannia végre a sonynak. A gépemben gyakorlatilag perpill ugyanaz a gpu van, mint a pro-ban. Mostéppen. Kipróbáltam rajta a wd2-t. Minden faszt padlóig tolva is is megvan a 60fps. Oké a procik nem összehasonlíthatóak, de mán csak be lehetett vóna reszelni.
A vidit meg nem hallgatom végig. Nem azért, mert feltétlenül minden ökörség benne, nyilván nem. De kimondhatatlanul unom az állandó nyivákot bármivel kapcsolatban. Én értem, hogy mindenkinek kínja van mindennel. De kérem, a pofázásolimpia ezen mi a faszt segít kérem? Minden nap elmondhatjuk, hogy mi nem jó. Változni ettől semmi nem fog, de ha állandóan csak az a téma ami nem jó, akkor minden nem lesz jó, méghozzá hamar. Egyrészt beszélni kéne arról ami jó, éspedig arról többet. Azzal körülvenni magukat, magunkat és lehet így is szelektálni. És közben nem lesz szarszag sem állandóan. Nem tudom honnan ez a vágy sokakban az állandó önsanyargatásra. Tegyék. Ne ott ahol én vagyok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.24. 22:50:15
Amúgy szerintem egyáltalán nem baj ez a félbevágott generáció. Én örülök neki. Főleg, ha marad a ps4/xo az alap a fejlesztés során és a pro/scorpio csak boostot kap. Mert így egy bizonyos minimális futási és technikai állapot sokkal jobb eséllyel meglesz a pron/scorpion.
/nekem ez ilyen 1 órás etapokban fog lecsúszni. Én ennyire vagyok mamár hitelesítve ezekben. És ez különösen jól csinálja a szarral veretést 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.24. 22:34:29
RE7 első óra: áztákuuurva ez a hangulat 😄D Na ez nekem nem 10 óra lesz, hanem 40. mozdulni nem merek, szarok befele mindne pillanatban 😊 Az egész játék dramaturgiájában visszatért az ortodox gyökerekhez, közben implementál sikeres horrorformulákat. A sok kézigránátos-ratatás rezidens buziság után gyakorlatilag a legjobb dolog, ami a címmel történhetett. Perfekto. Eddig.
Szokásos agyhalott bullshitcunami. A következő mondatra érkeztem meg: "hol van 3 év után az az erőtöbblet, ami az akár xbox one-ban, akár a ps4-ben van?".
Milyen?
Kibaszott?
Erőtöbbletről?
Haluznak?
Ezek?
Az?
Idióták?
Arról az erőtöbbletről, ami amúgy évekkel a currgen (1.st gen)aljakonzolok előtt már elérhető volt, és oda vezetett, hogy a prevgen halottmódon futtat már a végén azokat? Elmondom holvan: ELVITTE A CICA! Ottvan, hogy 7 kibaszott évig tartották lélegezetetőgépen a prevgen, és amikor már rohadtmocskosciki volt minden napjuk, akkor leváltották egy már akkor sem túl jónak számító hardverre.
Hát ittvan buzikáim. Ottvan, hogy félbe kellett vágni ezt a generációt, hogy ne ez legyen megint, csakmost nem 7 év után, hanem 4 után.
Jaja, én is örök elégedetlen leszek, de nem az én hibámból. Amúgy engem is az a pár maradék tart még itt. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.24. 22:15:16
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az ipari hulladékgyártás persze nem jó. De tényleg, ha ezeket veszik, akkor ezt fogják gyártani. A fos CoD 2016-ban is elvert mindenkit eladásban. De szó szerint mindenkit! Megint. És sajnos én is hozzájárultam egy példánnyal, mert fanként sajna az örök reménykedő naív kisg gamer maradok 😊 Mondjuk az ipari tömegtermelés mellett, azért bőven van minőségi kínálat és túlzás szögre akasztani a gamepadot ezért. Van élet a BF, Cod, Fifa, AC stb.. után is. Szóval ezért kár abbahagyni szerintem.
/vagy lehet az lesz megvárom mindig az éppen aktuális gen végét és egybe megveszem azt a 4 játékot meg a gépet, letolom egy téli szünetben és eladom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.24. 22:03:50
Nem szeretem sem a Titanfall2-őt nem a Dishonored 2-őt. 😄DDDDDD
A többit mind így gondolom.
Pl kb 1000x sok embernek el kell magyarázni, mikor nem érti hogy az erősebb harer az egy bizonyos fokú mennyiség után már a minőségbe fog elveszni, ahogy mondta Ati pl az AC-s árnyékokkal, mert sokan azt hiszik, hogy ha van egy GTA4, akkor egy GTA5 az mellett hogy legyen részletesebb a graf még mivel erősebb a harver legyen annyiszor hosszabb meg nagyobb, cska egy példa, holott az erőtöblet sokszor olyan apró részletekre megy el, amit lehet elsőre észre sem vesz a játékos.
Na meg ez a szemét ipari hulladdékgyártás, ami szerintem azt okozza a kövi generációba, hogy inkább keresek más hobbyt magamnak.
A ritkagagyi december és január után ideje lenne villantani valamit. MS most is komolyat tol: Project Cars.....
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2017.01.24. 21:15:31
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.01.24. 20:18:18
Pro verziós Bundle nem lesz... Érdekes.
Március 1-től lesz elérhető + 3 hónapnyi PS+ is jár hozzá.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.24. 19:59:45
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."