PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.25. 17:37:21
Adversus solem ne loquitor
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Lehet benevezek rá majd valamikor olyan 6 ezer forint környékén, valami akcióban, az új fülesemmel tuti nagyon para lesz játszani.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kulcsszó a stílus, ez amikor megemlítetted a Texasi láncot, na ott ébredtem rá, hogy a számomra ez a kicsit közönbösség talán innen fakad, abból méghozzá, hogy ez az üldös egy tébolyult ember baltával vagy tökmindegy mivel, ezt már az amcsi horrorfilmek, sok suhanc eljut egy elhagyatott erdőben egy elhagyatott házhoz, és tuti hogy örült/torz emberek ölik őket meg üldözik.
KB 100 ilyen amcsi csodához volt szerencsém, és ha már a trailer alapján látom hogy erről szól egy film, már sugárba hányok és takarom el a szemeimet.
Soha nem értettem pl a sziklák szemeit mit ajnározzák össze-vissza, akkora retek fos film szerintem, semmi kiemelkedő nem volt benne szerintem, sablon amcsi fasz horror... No mindegy, a lényeg hogy azon kívül hogy a RE sorozatot lezártam az 5. résszel, ez mint objektív külön játék, picit azért nem hat meg mert a demo-ból is kiderült hogy ez nem teljesen az a szörnyes/zombis téma lesz amit én szeretek filmekben, játékokban.
Ha meg nem szörnyes/zombis horror, akkor jöjjön a japó szellemes stílus.
De amitől sugárban hányok, az a Texas filmek, meg vámpír/vérfarkas faszságok.
Persze innentől ez már egyéni szociális problémám.😄
Igazából az Amnesia-Outlast sem fogott meg annyira....
Inkább én tartogatom az érzékszerveimet a CoTC következő részére, ami szerintem (vagyis miket írok....remélem), hogy marad a régi saját stílusánál, nem egy brutál horror, de az inkább elsodor majd magával. 😊
Ezek jönnek a Detroit-ot kivéve, azt nem tudják hogy került a listára.
Ebből engem mi érdekel? A Horizon-Mass Effect-Crash
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.25. 16:04:59
Mindenki más, az összes ember izlése már, pl a rettegés is, egyeltalán nem szégyen bizonyos játékoktól félni, mindenkinkek kicsit más az ingerküszöb, most az hogy pl mi ketten tudom hogy véres patkánybeleken nőttünk fel és a horror nálunk az mint másnak a hello kitty vagy egy szivárvány póni a réten, attól még vannak akik nem ennyire mélyültek el ebben és nem immunisak annyira még dolgokra. 😊
Ja és NAGYban FÜG A FÉLELEM, IJJEDÉS, NYOMASZTÓ HANGULAT A KÖRÜLMÉNYEKTŐL!
eSTE A SZOBÁBAN KÉSŐ ESTE FÜLESSEL MAX HANGERŐN AZÉRT MÁS MINT MELÓ UTÁN BEESNI NAPPAL A TV ELÉ LEHALKÍTVA MERT ÉPPEN ALSZIK A GYEREK. 😊
Csak tagadod, ha PC-s lennél nem vennél konzolt. 😄
most még végignyomom a Rise of Tomb Raider-t - ami eléggé fasza, bár Uncharted 4 után szerintem nem üt már akkorát egyszerűen, de így is kellemes...bár a gyűjtögetés és craftolgatás nekem kurvára erőltetett téma a Far Cry 3 óta már... 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
ja es instant klasszik jelenetekkel van tele.
örület jo, ahogy "összelopkodtak" az elemeit mas jatekokbol, DE megfejeltek az egesz masszat egy oriasi adag sajat füszerrel. legszivesebben fel orakat tolnek csak, hogy sokaig tartson.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem rohasztok semmit feleslegesen. Bármikor - bármit meg lehet venni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2018 előreláthatólag úgyis húzós lesz:
- új World of WarCraft kiegészítő
- új God of War játék
- új Spiderman játék
- Detroit: Become Human
- új Tomb Raider
- The Last of Us Part II (talán)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.25. 14:12:28
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.01.25. 14:10:08
Egy vélemény, hátha valaki pont ilyen gamet keres.
Nem tudom próbáltátok-e már az Overcooked játékot, de fantasztikusan jó "co op"-ban, nagyon sokat lehet nevetni rajta. 5 és 7 éves gyerekkel játszunk együtt hárman és nem tudjuk letenni annyira jópofa.
M
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kifejezetten nem szerettem az 5-6-ot, mert annyira elment akció-shooter irányba a széria, hogy inkább elkezdtem játszani a klasszikus trilógiával, vagy a 4-el... Ez a rész remek visszatérés a kezdetekhez.
Kandurex: X-en toltam sry. 😊 12 ezret nekem megért a játék.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2017.01.25. 12:36:57
My streams: https://beam.pro/oriic
RE4 óta a legjobb Resident Evil játék ez. Minden fillért megért.
My streams: https://beam.pro/oriic
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mentésrendszer valamelyest, akció mennyisége feladatok. Mind az eredeti trilógiát idézik a hangulattal együtt.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
talan a VII-est elhagyhattak volna, mert az tenyleg furi.