PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Nem rossz, bár még a tényleges CE szobrot sem láttuk igazán.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

orichalcos
Good vagy bad endinged választottad?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Mia-nak vagy Zoe-nak adtad a szérumot?)

My streams: https://beam.pro/oriic

Myselor
na a végére értem én is a Re7-nek.komolyan ez a játék a legnagyobb meglepetés volt számomra hosszú idő óta.azthittem el lesz baszva de nem.nagyon ott van minden téren a történet is nagyon jó lett szerintem és a hangulat az első részeket idézi.weskernek meg aki fújol a játékra én azt tanácsolom játszanak vele és ha sikerült felfogni a történéseket utána panaszkodjanak.szart sem tudnak a játékról látszik.annyi idióta ember van akik játszanak de minek?nem való már sok embernek a játék mert az ami tényleg jó az is szar nekik.semmi sem jó.na mindegy én elégedett vagyok😊
RE7 G365 teszt

"Hölgyeim és Uraim, a Capcom megcsinálta: sikeresen feltámasztottak egy olyan receptet, amiről azt hittük, sosem ízlelhetjük már meg többé. A Resident Evil 7 játékmenete klasszikus elemekre építkezik, élményként viszont teljesen új, összességében pedig alaposan feladja a leckét a trónkövetelőknek: a mára kissé eltorzult túlélő-horror titulus ezzel a játékkal visszanyerte a valódi, eredeti jelentését.

Még hogy nem Resident Evil? Ugyan: ez a játék Resident Evilebb, mint bármi, ami az elmúlt 15 évben megjelent."

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

AntiHero
Már a demoból tudtuk, hogy a több fazison megy át a baker family. Igen virus miatt. Ezeket a fázisokat majd látjuk gondolom a teljes játékban rendesen.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Na azt a bábút kitenném a szobámba. 😄
Gondolom jó olcsó.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.26. 10:16:42

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Minden második játék tuti így megy. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Lesz egy ilyen csomag is:

Hétfőn új gameplay trailert kapunk a játékból.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Maxyka
Nem értem mért trollkodás, Tényleg jó játék. Nem is tudom hogy tudtam eddig élni nélküle.

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Nem bírtam ki és én is megvettem a Resit. Mondjuk pöcöre. Gravity Rush 2 után majd indul is a mandula.
Bandicoot
Ennek mondhatod...😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

wesker24
Ne aggódj eszem ágában sincs nyugodtan játszattok csak vele nyugodt lehet mindenki !
TDC Geronimo
február 3-6 beta

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Seth
A Baker família is egy kicsit több ,mint eszement hillbilly-k 😉

PSN ID.: Beegabor

remelem azert a nagy csalodottsagodban nem szpojlerezed tele a topikot idegböl!

SZPOJLER TAG plz

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

orichalcos
" Virus story-ban "

Ő izé, a 7-ben mi is van ha nem vírus?

My streams: https://beam.pro/oriic

wesker24
A régi Resi részek legalább maradtak egy jól felépített Virus story-ban akár elrugaszkodott a valóságtól akár nem, a Resi 7-böl meg csináltak egy amcsi Slasher - Gore Texas Chainsaw Massacre másolatot. End of Story.
molnibalage83
Tévedtem, i2010 jan. elseje óta kb. 35 gamma, ha a Witcher két kiegje is külön van és a bundleben vett érdektelen játékokat nem számolom, amiket csak úgy hozzám vágtak. A BG I/II kellett GoG-on, de hozzávágtak egy rakás mást. (Az ajándék SC2000 és Stalker sem számít.)

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.01.25. 20:42:04

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

TDC Geronimo
Pron amúgy elég durván néz ki RE7. Elég sokszor tiszta fotóríl

Bandicoot
Bocs népek de EZT a csodás fórum szösszenetet berakom ha már RE 7 a téma...Az úriember napok óta köpködi a játékot - persze egy percet nem játszott vele és szerinte a RE 7 egy nevében RE fos -...De ezen vinnyogtam...Az ultimate érv.
A régi RE részek nem rugaszkodtak el a valóságtól...<#banplz>

Bandicoot
És valamennyire a helyszín is az első részt idézi. Ez a ház a "főteremmel" a kétfelé ágazó lépcsővel....😊

Seth
Outlast szerintem fél óra után már mindent megmutatott amitől félni kellett. Utána én eluntam.

mucsácsó
Outlastot én is félbehagytam, kibaszott para részek vannak benne... 😄 😄
de szerintem a 2. résztől is összefogjuk fosni magunkat... demo is odabaszott belőle.. 😄
Seth
Must have

Myselor
jaj igen 😄 azt ki is felejtettem.meg belenéztem egy videóba és a faszi elkezdte nézni a plafont miután levette a shotgunt.állat volt xd
Seth
Az "igazi shotgun helyére a broken shotgun" is elég klasszikus RE puzzle 😊

Myselor
engem úgy az első részre emlékeztet sok minden visszaköszön.meg nemtom valami easter egg akar e lenni de a az első részben volt az a növényes rész amikor megkellett mérgezni na van az a zsák cucc ebben is persze csak dísz.
TDC Geronimo
na toltam 3 órát én is. Nagyon tetszik, de azt hittem jobban fogok fosni. Outlastot pl anno nem tudtam végigtolni. Lehet azóta megedződtem <#idiota>

Más... Holnap Mass Effect trailer jön

darkSectorxxx
Te csak gondoltad. 😄

söt, engem a 3. reszre emlekeztet leginkabb (NEMESIS). kedvenc reszem.😊

Myselor
ezzel én is egyetértek 😄
Myselor
nem is én mondtam rá ő mondta magára 😄
Moby
Ezt írtam tegnap.

Adversus solem ne loquitor

ez a RE7 Resident Evil-ebb, mint BARMELYIK resz a 3. utan (igen, meg a 4.-töl is Resi-bb). siman az elsö harom resz hangulata, modernebb köntösben. a zart ajtok, az item management (neha), safe room, ... örület jo.
annyi, hogy belsö nezetü (hallelujah!) es nem a klasszik zombi dolog vanik benne (ez nem szpojler).

örülök, mint hülyegyerek az almanak.<#vigyor2>

Bandicoot
Egy biztos. Horror stuffot csak úgy szabad tolni hogy legalább hangban kizárjuk a külvilágot. Anélkül nem lesz élmény maximum ha valaki nagyon félős.

darkSectorxxx
Sőtt tovább megyek, félelem nélkül élni veszélyesebb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.25. 18:04:31

Bandicoot
Gyakorlatilag nulla. Ez filmnél játéknál mind igaz.
Annó volt youtube-on egy összeállítás ahol horror filmek ijesztő jeleneteibe komikus zenét rajtak meg nem odaillő hangokat... Paródia...Közben meg az eredetinél megfelelő körülmények közt beszartál....

Vr-ban ha nem hallasz semmit kuss van és csak a képet látod az is ütni tud. Ha a látás vagy hallás elvonul a külvilágtól akkor ütnek ezek a cuccok.
Dreadhalls-t ha megnézitek egy semmi. Nulla. Fejesben hogy a külvilág megszűnik rendesen egekbemegy a vérnyomás olyan nyomasztó...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.25. 17:56:56

Lol. Én több százat. 😄
Moby
Ja. Ha leveszed a fülest, szinte semmi hatása nem lesz a játéknak.

darkSectorxxx
Nem pudingság szerintem a félelem, az egy gyönyörű emberi tudlajdonság, a puding az egy inkább lenézőbb szó, vagy szinoníma. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.25. 17:49:02

Moby
Ez nem csak a fososság miatt van. Kevés az idő, rengeteg a játék. És mindig találok valami ultrafasságot, ami timesink. Most épp a konzolos bf4 az.<#idiota>

Bandicoot
Nem vagyok. De este sötétben fejesben úgy hogy csak ezt hallod rohadt nyomasztó.
Vr-ban büntethet, gear vr-al egy kisebb mobilos horror stuff (dreadhalls) is odavágott gyenge graffal mert koxon tolja a füledbe, és a külvilágból semmit nem érzékelsz. Itt is sötétben nagy képen és a fejeden a hanggal üt.
De ez igaz bármelyik parastuffra. A hang ami nagyon tud odavágni.

És a vicc hogy megszakértik páran a játékot youtube videót nézegetve.....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.25. 17:49:36

darkSectorxxx
<#ravasz1>

molnibalage83
Uh... Én 2010 óta vettem talán összesen 14 db játékot PC-re.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Myselor
van ez így.de semmibaj ha valaki puding.legalább jobban beosztjátok a gamet 😄
Myselor
nem psen én pc-n nyomtam konzolon nemtom mi volt vele😊
Moby
Kb ja. Meg amit nem tudok, hogy milyen, vagy túl rövid...szal amit eladnék lemezen. De a Androméda az pécén lesz.

Moby
A gyerekek születése után lettem ilyen puding. Túlteng bennem az ösztrogén biztos 😊

darkSectorxxx
PS-en?

Ráadásul lehet utólag rosszul emlékszem, de a peccs is amikor eltörölte a keskeny képet, akkor is úgy hogy széthúzta a meglévő képet, bár ebben nem vagyok teljesen biztos, de én úgy emlékszem ennél így volt, hogy akkor nem láttál annyita képből, mint előtte.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.25. 17:37:20