121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#79050 Én nem fogok játszani konkrétan BF2-vel, mert nem érdekel maga a játék. De tisztában vagyok, hogy ez a dolog milyen hátrányokkal jár másokra nézve a játékvilágban és hova vezet ez szép lassan (nem is olyan lassan). Úgy néz ki a több milliós BF2-el (is) játszani fogó emberekkel vagyok egy véleményen. Legalább nem egyedül tévedek. :D
Rád van hagyva Dark. Semmi gond.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.11.17. 15:05:28 -
Evoluti0N #79049 Példa:
Van még száz. A játékban nem csak kozmetikai dolgok vannak, hanem mindenféle szar, ami befolyásolja a játékmenetet. Magyarán: erősebb leszel tőle. Ezeket igazi pénzért is meg lehet venni. A kreditrendszer meg úgy működik, h baromi sokat kell játszani ahhoz, h legyen esélyed olyanokkal szemben, akik a pénztárcájukba nyúlnak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.11.17. 15:04:00 -
#79048 Isten őrizz, hogy kurvaanyázzak bárkit, az azt jelentené, hogy nem tudom mire érvelnék. :)
Én megszoktam.
Ha nincs érv, akkor jön a személyeskedés.
Valszeg nagy nézettség lehet a témának, mert nem lehet egy nap úgy felmenni akár hirekre vagy fórumra, hogy ne ezt látnám mindenhol....
Én is hetek óta ezt kérdezem, mit kell ezen aggódni. Nem kell megvenni azt ennyi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.17. 15:02:48 -
#79047 valamelyikőtök lát bármi többet a témában minthogy kurvaanyjázzátok egymást? van bárkinek a fejében olyan hogy valahova.. halad ez a téma? mer ha nincs, akkor...
tényleg ha ott ülnétek egymással szemben egy kocsmában, akkor is ekkora világi probléma lenne hogy elbeszéltek egymás mellett hetek óta? merhogy ez történik, gondolom ezt látja mindenki -
#79046 BF2-ben.
1 példát.
Mondtam, ti meg ezen mit nem értetek?
Lehet bazze, de mit? Ja hogy nem tudjátok?
Nem lehet érteni a semmit.
Egy példát kértem, ennyire nehéz találni a sokból....?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.17. 14:56:48 -
Evoluti0N #79045 Ne már! Légyszi, ne már! Légyszi. Ne már! Mit nem lehet azon érteni, h lehet igazi pénzért venni olyan dolgokat, amivel előnyt teszel szert? Mi? Mi? Mi? Megőrülök. -
#79044 4400 órat...
Akkor játsz 4400 órát, legalább van szavatosság.
Megint általánosítasz, mi az a minden? Ebbe benne van 2000 cucc kb a 20 hasznos mellett is.
Megint nem írsz konkrét példát a ptw-re, ez nem ptw.
Mindezt úgy tárgyaljuk most, hogy senki nem késznyerít, hogy vedd meg... :)
Megint feldobtak egy számot netre, amin lehet csámcsogni...
Csapból is a 4400 folyik...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.17. 14:54:54 -
#79043 Leírtuk azt is, hogy miért nem jó az, ha pénzért lehet venni előnyt adó dolgokat, amiért pénz nélkül 40 órát farmolsz. (BF2-ben konkrétan becslések szerint 4400 óra, hogy mindent megkapj, ha nem akarsz fizetni plusz értük.) De mondom rád kell hagyni, semmi értelme tovább érvelni és erről mindneki rég lemondott. Sok boldogságot.
Nekem, mint szoftverfejlsztőnek nem kell magyaráznod, hogy kik készítik, de nincs ingyen. Full AAA ár.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.11.17. 14:34:33 -
#79042 Nem muattatok nekem semmi, nem is linkeltetek semmit.
Max 10x azt hallom, hogy amit más megvesz az neked 40 ora farm....
Ez nem ptw példa.
Egyetlen egyet hallottam hetek óta, amikor egy TowDef játékban "runákat" vehetsz...mert azt más nem tudja használni mondjuk minden körben...
Ezt elfogadom, ez gáz. De mást nem hallottam.
Amiket linkeltetek, azt én értem, csak te nem érted, hogy azok nem ilyen ptw dolgok...
Nekem konkrétan a BF2-ben nem mondtatok semmit, ami ptw.
Ha lenne egyszeri vásárolható bónusz, az az lenne, az hogy effektíve egy örökös akár fegyvert 40 órával előbb kapsz meg, de utána fixen használhatod, az a sima fejlődéssel ugyanúgy fennálhat mint probléma.
Ez max, mint említettem, nektek elhiszem hogy gond, csak akkor miért nem volt gond évekkel ezelőtt, nert akkor is volt ilyen, hogy bemész multiba és erősek ellen is kell játszanod.
Ami megintcsak nem relatív.
Hiszen ha a BF2ben hozzájutsz egy hőshöz, az is ballance-olva van, nem fogsz istenszerűen törni-zúzni vele....
Nyugodt lehetsz, ha konkrét példát írsz a ptw-re a focis játék "had lássam a haját" szerű dolgon kívűl, akkor adom a pontot.
Valóban írtatok, de azok nem ilyen ptw dolgok voltak. Vagyis semmi olyan, ami egyérzelmű előnyt, valtozást jelent, akár évekre visszamenőleg a játékban.
Ezt onnan tudod, hogy ha ezeket a játékosokat a játék alapján meg lehetne különböztetni, de nem lehet, kivéve az a runa vagy boost-os példa, amit asszem Tikal írt anno.
Az gáz. Ez nem, ez max a hatereknek az, akik valszeg azt hiszik hogy az EA meg maga a game világ, olyan mint a levegő, legyen ingyen szinte, alanyi jogon, és kötelező.....
Csakhogy a levegőt nem emberek készítik, a játékokat meg igen. -
#79041 A gamestopnál most blackfriday keretében leginkább ingyen van az access denied :) -
#79040 Én is és kivétel nélkül mindenki normálisan oldalakat írva mondta el mik a problémák ezzel... hiába. Ezért írtam most azt, amit. Felesleges, a legjobb rád kell hagyni.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.11.17. 12:47:59 -
#79039 Persze, én értem hogy normalisan nem tudsz ellen érvelni. :)
Értem azt, amikor mondtatok példat, de amikor semmi sincs, akkor nehéz egyetérteni a semmivel.
Egy fícsör amit szidtok az olyan mint egy kés, lehet jóra használni meg rosszra is.
Csak ti egy kalap alá veszitek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.17. 12:40:50 -
#79038 köszi -
#79037 A GameStopnal black friday kereteben most -50% a Pro.
Erre ugorhatsz. -
SlickAdam #79036 igen -
#79035 Illetve még egy kérdés felmerült. Van egy lemezes játékom, amit most megvettem digitálisan, hogy a lemezt ne kelljen cserélgetnem. Kivettem a gépből a lemezt, de a játék indításánál nem indul el letöltés, semmi, csak kiírja hogy kéri a lemezt. Mit kell csinálni, hogy ne kérje? Le kellene törölni, aztán a storeból letölteni? -
#79034 Sziasztok. Nézegetem a store-t, és vannak játékok amelyiknél az szerepel hogy "bundle". Az mit takar? -
#79033 Én viszont gondolkodom rajta, hogy amíg tart a jelen állapot, arra az időre berántom. Tologatom ea accessben, és az a helyzet, hogy meglehetősen élvezem. A továbbiakat meg majd meglátjuk. -
#79032 utoljára szólok, ez off is, flame is, személyeskedés is, és az utolsó utáni volt tőled (meg bárkitől) -
#79031 Hagyd rá. Neki ez magas. Nem érti meg. Sosem fogja és azt hiszi a többi ember megy szembe az autópályán, nem Ő. -
#79030 "Az unfer akkor ha azt amiért fizetsz, nem fix, hanem alkalmi előny."
Mi van?
Dark. Inkább maradj csenben. Ne rontsd a renomédat még jobban. :D -
#79029 Az unfer akkor ha azt amiért fizetsz, nem fix, hanem alkalmi előny.
Ilyenről eddig nem volt szó tudtommal.
60 eurot bizonyítsd be hogy nem kevés egy mai játékhoz.
Bizonyíték kell, addig az van amit azok mondanaka, akik erre költenek. :) -
#79028 Ideiglenes hát... :\
We hear you loud and clear, so we’re turning off all in-game purchases. We will now spend more time listening, adjusting, balancing and tuning. This means that the option to purchase crystals in the game is now offline, and all progression will be earned through gameplay. The ability to purchase crystals in-game will become available at a later date, only after we’ve made changes to the game. We’ll share more details as we work through this.
https://www.ea.com/en-gb/games/starwars/battlefront/battlefront-2/news/pre-launch-update -
#79027 Ez azért nem teljesen pontos. Persze, elvileg minden ott van ingyen is, de ha előtte 30-40 órát kell grindolj, más meg x pénzért azonnal megkapja, az egy lényegében multi fókuszú játéknál elég nagy baj. Mert folyamatosan veszíteni fogsz vagy legalábbis rossz lesz a kill2death arányod. Overwatchban ugye csak skinek vannak, de itt konkrétan a fejlődés egyetlen útja a loot box, amit vagy ezer év grindolással unlockolsz vagy fizetsz érte. És a loot box rendszer nagy hibája, hogy ha peches vagy, akkor egy rakás duplicate-et unlockolsz, amit ugyan átvált neked a játék creditre, de az meg olyan kevés, hogy lószart sem ér.
Röviden: ha valaki beletol a 60 eurón felül még kb 2-300-at, akkor már első nap überkirály lehet multiban, amikor még te meg a többiek el sem tudtátok kezdeni a végeláthatatlan grindolást. Ennek az eredmény az, ami most történt: hogy sokan inkább bele sem kezdenek.
A "60 euró ma már nem elég" magyarázat meg óriási hazugság a kiadók részéről. És csak részben azért, mert valójában nem is 60 a játék, hanem a sok kivágott és később pénzért eladott tartalommal inkább 100. Hanem azért, mert valóban 60 dollár az ára a játékoknak már régóta, de akkoriban a közönség is jóval kisebb volt. A Doom 1, ami minden idők egyik legmeghatározóbb játéka volt, még a mainstream médiába is belekerült (pl. egy Vészhelyzet epizódba), gyakorlatilag mindenki ismeri. 1.1 millió példányban kelt el megjelenéskor. Ma ekkora eladási szám mellett a squenix bukásnak ítélte az első Tomb Raidert. 4-6 milliós eladás a minimum egy AAA játéknak, de a sikerjátékok 8+ millió példányban kelnek el. Könnyen belátható, hogy 4 milliószor 60 dollár az picit több pénz, mint mondjuk 4-500 ezerszer 60 dollár.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.11.17. 08:14:53 -
#79026 Ja mindig ez a téma. Meg az a 60 euro.
A 60 euro-val van a probléma, hogy azt azt hiszik a játékosok, azzal azonosítják vele, hogy egy fix játéknál nem lehet + tartalom....
Akkor miért kérnek pénzt a kiegészítőkért? Dlc? Stb?
Én mondhatom azt is, hogy kifizettem 60 euro-t, nekem minden jár akkor, jóhogy nem azt is ingyen akarjuk.
Ez nem így megy, hogy ha 60 euro, akkor nem lehet azon fellül opcionális költség.
Én kifizetem a ps4-et, akkor miért fizessek pl a vr-ért?
Hiszen teljes áru a konzol....
Itt semmiféle ptw téma nincs, legalábbis eddig még senki nem tudott felmutatni egy példát sem.
Itt arról beszélgetünk, hogy:
1. Olyanért fizetsz, ami másnak ingyen is elérhető
2. Olyanért fizetsz, ami nincs ingyen, de nem befolyásolja a gameplay-t
Ennyi.
Akkor lenne értelme a sok hurrogásnak, ha a hurrogás oka megvalósulna.
De ez a 60 euro meg a plusz fizetés nem jelent semmit.
Nem kötelező fizetni...MINDEN MEGVAN A 60 EURO-BAN INGYEN...OTT VAN....BENNE INGYEN....
Ez csakis arról szól, hogy sokan AZT HISZIK, hogy ők kimaradnak valamiből, hogy nekik kötelező költeni a multiban a 60 euro felett.
Hát kurvára nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.17. 08:00:06 -
#79025 Ja erre az árra én még nem ugrok....80k-ig nálam nincs inger.. :D -
#79024 Tuti, hogy csak ideiglenes. Sajnos. Egyébként lehet értelmesen mikrotranzakciókat tenni egy játékba, de úgy, hogy az lényegében játékmechanikai előnyöket is ad, magyarán pay-to-win lesz tőle a játék, főleg egy multi játék, az nem lehet jó megoldás, az nyilván sokakat elriaszt majd. Pláne nem egy teljesárú játéknál. Ami már rég nem 60 dollár (nálunk ugye sose volt ennyi, inkább 60 euró), hanem 100 vagy 110, ha nemcsak az alap keretjátékot szeretnéd, hanem a season's passt is, hogy tudjál is multizni vele majd. -
román emag...természetesen egy darab sincs már :D de valszeg hasonló áron lesz jövő héten itthon is -- ~94k ... na ez már kellemesebb :) -
#79022 Earlier today, Electronic Arts chief executive officer Andrew Wilson had a phone call with The Walt Disney Company chief executive Bob Iger about Star Wars: Battlefront II, according to sources familiar with the situation. A few hours after that call, and players are finding that the option to purchase the premium crystals currency is no longer working. EA has now confirmed that it is taking this feature down to address fan concerns just as the game is about to launch worldwide tomorrow. All of this comes after multiple days of outrage from fans who are upset that EA and developer DICE have implemented an online multiplayer system that gives an advantage to people who pay money.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.11.17. 04:16:45 -
#79021 Slim-hez meg odafirkálták a pro árát!
-
#79020 Spórolhattok most többezer ft-ot:
Full single player.....
-
#79019 Soha semilyen ps konzol nem volt 154k, soha semmikor.....
ehez is csak pofa kell.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.16. 20:24:05 -
#79018 Most az a baj, túl sok lóvém van, nem férne el mé ennyi. :D -
#79017 Bombaüzlet. Vidd az én részemet is. :D -
#79016 +4-5k haszon pár nap múlva? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.16. 19:37:02 -
#79015 Hát azért nagyon meg kell venni. -
#79014 Hogy ez eladható, azonnal.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.16. 19:29:28 -
#79013 Ennnyiért vettem a GTS kódot megjelenéskor is.
Mi ebben az akció? -
#79012 Remélem.... -
#79011 Tuti! Érdemes várni, bár most jön a Black Friday kamu, ami nálunk sajnos az, nyugatabbra tőlünk véresen komolyan veszik 50-70%-os kedvezményt, de talán olcsóbban beránthatod!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.11.16. 16:52:00