PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Most vagyok a garázsba. Eddig elég faszanoár az egész. Valami beteg hangulattal.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jezus baszasa, ez a madhouse szint ELEGGE mas! <#wow3>
annak, aki mar beletett vagy min. 4 orat a jatekba:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

elsö "boss" ugye Mia. 27 töltennyel indul a harc, abbol 20!!! kell tisztan fejbe, hogy megfeküdjön...
autosave... na az tenyleg nincs, vagy sztem csak 2 orankent valahogy. pl ment egyet a "vacsora" utan közvetlen. utana bujocska bobby-val, garazs, utana be a hall-ba, ... SEMMI. vagy mentettel közben (eddig 4 kazit talaltam...), vagy ujra mindent a faszba.
EEEES megvaltoztak dolgok kemenyen. hall-ban coin-os kalitka, amiben idö elött megkaparinthato a scorpion key vagy egyeb tamadast/vedekezest növelö cuccok.
EEEEEEEEEEEEEES+2000: a köcsög fater tovabbra is követ meg a garazs utan is basszus, nem csak kesöbb, az elsö emeleten a fürdöben bukkan fel ujra. nem merek lepni basszus. es meg csak meg se akar ölni, eleg neki, hogy kilövöm ra a draga ammo-t, földhöz vag, aztan otthagy felholtan. ha ez ilyen lesz vegig, akkor ez nem HARD mod, hanem... na ja... MADHOUSE.<#zavart2>

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.01.27. 21:48:54

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TBTPumpa
:/

Jegyeztesd elő akkor a Platinumshop-nál, ott még van és olcsóbb is, mint máshol.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Nincs kedved keresgélni?
Csak nézd meg hol jelenik meg a nyomj egy x-et, én a játékból megnéztem kb 2 órát, eddig szerintem semmi bonyolult dolog nincsen benne, egy területre max 2x kell visszamenned. 😄

Persze te tudod, de azért ez messze nem bonyolult játék.

/látványhoz még annyit, ha nem is egy csoda, de azért vannak durva dolgok benne, pl ahogy a "húst" megjelenítí játék, a sebeket, a szörnyeket, a hullákat, az azért elég jó.

(mikor belenyúlkálsz pl ebbe-abba. 😄)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.27. 21:15:21

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
lol. Téged ilyen kommentekkel tényleg nehéz komolyan venni. Még hozzátehetnéd, hogy ps2 szint, ha már hyperbole adjuk meg a módját.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Onnantol kezdve, hogy uldoz a faszkalap, valoban nem para, sokkal inkabb rohejes. 😞

Hat nem tudom, konkretan most semerre nem tudok menni, minden zarva, keresgelni nincs kedvem, ehhe, ez nem az en jatekom lesz.

Grafika sztem 2010-es szinvonal, nagyon gagyi. Nezz mar meg egy gta5-t, x360on komolyabban nezett ki, mint ez.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
A graf szerintem szép, bár az igaz hogy a szépség az inkább összképre mondanám, bárolyan minden mintha viaszból lenne, a fény-árnyék viszont dob rajta.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.27. 21:07:29

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
ratyadék grafika? Te megint mivel játszol? 😄

Annyira amúgy szerintem nem para. Az a tény, hogy van fegyver számomra megnyugtató. Azok a játékok, ahol nem tudsz védekezni pl outlast az szerintem sokkal parásabb

Baszod, inkabb Nito Gravelord, mint ez. Nagyon paras. Ratyadek grafika. 😞

Fulessel ez nem fog menni, az tuti.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Tökre szívesen meghallgatnám mit gondol valaki erről az egészről, csak azért, mert valami cérnavékony köze van a nagyon maximum content creationhöz!

FASZT...

/és nem azért, mert bármi bajom lenne a beszélgetőkkel. Semmit nem tudok róluk. És ha rajtam múlik ez az állapot így is marad.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.27. 20:27:44

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Geoff Keighley ‏@geoffkeighley 48 p48 perccel ezelőtt

Played 4 hours of Horizon Zero Dawn yesterday. Can talk more about it on Monday.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.01.27. 20:21:39

arty
😄DD

te megpróbáltad!

Forza.

arty
(és igen, mond a srác pár tech-hülyeséget is 😊 a "gears1 idején az UE engine nem tudott 720p felett renderelni" <#idiota> )

Forza.

Moby
Ma kaptam levélt konzolvilágtól, hogy sajnos sajnálják, de sajnos a HZD CE-ből kevés jön, és mivel előrendelésben elkelt mind náluk, ezért nem tudják teljesíteni az előrendelésemet.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.27. 20:14:48

Myselor
na mivan a nagy ulthanito is pillangó lelkű?<#banplz>
ültesd asszonyt melléd ha egyedül nem megy 😄
arty
Javasolnám, hogy ne beletekergess (mert hasonlóan félreérted, mint most), de nézd meg végig: érdekes dolog egy AAA játékfejlesztő szemével látni a világot.

De inkább mégse javaslom, annyira érezni az előítéleted, innen nincs visszaút, 1 óra után is köpködnéd - mer'csak 😉))

Forza.

Nahh, tolom ezt a szart, de hogy nem fogom vegigvinni, az biztos. Lekapcsoltam minden lampat, fules fent van, de mar az elejen van, hogy nem merek bemenni egy ajton. VR-ral kizart, hogy en ezt jatsszam!

darkSectorxxx
A Madhouse a Hard szint, csak hogy egyértelmű legyen a dolog. 😄

Kandurex
Nem is tudnám sajnos. Remélem lesz hard fokozat vagy valami.

Na kezdek.

TDC Geronimo
Ne abba indítsd... Az elmebeteg. Második próbának jó lehet, de normal a jó fokozat elsőre

Bandicoot
<#kocsog><#banplz>

A kazettás mentésrendszer miatt + igen,lehetne nehezebb.
Gyakorlatilag ha egérrel tolnám bárkit szanaszétfejbelőnék könnyedén...😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

fel se tunt, hogy utolag nyilt meg.
itt meg kis info:
"First, you unlock the new Madhouse difficulty option. In this harder mode, enemies do more damage and there is no health regeneration to speak of. Item locations have changed, and resources are generally sparser. Enemies will also appear in greater numbers, and they move a lot faster too. To top it all off, the game will auto-save far less often, and you’ll need to collect and carry cassette tapes in order to use the save rooms — reminiscent of the ink ribbons from older Resident Evil games."

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
ó...a...

normal... nem szakadsz bele, de azert boss-oknal kemenyen el lehet verezni.

Seth
Egyszer végig kell vinned, hogy a madhouse megnyíljon

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Mert? Könnyű? Vagy mi?

Szerk: MÉG neked is??? <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.27. 18:57:44

Bandicoot
Valahogy éreztem hogy abban kéne indítani....😞
Mindegy. Majd kitolás után megvárom a dlc-ket és madhouse jöhet.😊

nem tudod visszarakni, irja is 😛

Kandurex
<#eljen> kiváló, jöhet akkor madhouse fokozat.

(azt majd ha nem jutok túl az első bosson, sunyiba vissza rakom <#hehe>)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.27. 18:43:24

normal-ig barmennyiszer menthetsz a safe room-okban.
ezen a szinten kazettak kellenek hozza. illetve az autosave is sokkal ritkabban ment.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.01.27. 18:37:20

Kandurex
Érdekes, hogy érted, hogy minden sarkon lehet menteni??

Csak ebbe a fokozatban van a "klasszik" stílusos kazetta? Mert akkor inkább abba indítom!

elinditottam madhouse (vagy mi a neve) nehezsegen a RE7-et, mar az elsö "boss"-on nem tudok tuljutni.😄
menteni meg nem lehet minden sarkon, mert kazettak kellenek hozza (klasszik RE stilusban).
lehet feladom meg most a faszba.😄

Kandurex
Na, megkajáztam most. Mert bár minden első játéknál pizzázni szoktam, magyaros extra sajttal - csípős alapon meg ilyenek..., szóval ez már szertartás, de most, hogy RE7 lesz este a porondon, megelégszek kis chip -el is. Félek nem esne jól közbe <#vigyor3>

Bandicoot
Pont ezt magyaráztam valamelyik nap gear vr-t emlegetve dreadhalls-al.
Mivel full kizárod a külvilágot rendesen büntet. Még ha szar is a grafika.
Nemhogy ez a játék.:-O

Kandurex
Az nem kurva jó, hanem garantált szívroham. De tényleg.

Kongy
Nekem egy GearVR van itthon, pár dolláros horrorjátékok iszonyat durvák, még akkor is, ha grafikában, képminőségben nincsenek a toppon. Sokkal durvább hatást kelt mégis, mint egy sima PC-s horror, mert térben látod az egészet mintha ott lennél, és kb a nyakadba ugrana a szellem. Arról már nem is beszélve, hogy a 360 fokos látásmód miatt tudnak azzal is szórakozni, hogy mögéd spawnol a szörny, stb.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Én biztos nem mernék nekiállni VRba. Megnézném, de hogy úgy toljam le...

Moby
EZ(!) kuuuurvajó lehet VR-el. Tényleg. Kétségem nincs efelől. Letoltja a tízhúsz óráját, aztán elcsomagolja a psvr-t az idei évre kb.

Moby
Na. Racionálisan. Ez egy maximum "ok" játék lesz, kibebaszottul igényes megvalósítás mellett. Olyan graf lesz, hogy beszarunk, olyan zenék, hogy zokogni fogok, olyan világban, amitől padlót fogunk. Egy fantasztikus alkotás lesz. Egy kb "ok" játékban.
Ahogy minden Guerrilla játék.

Állítólag VR-on brutális, Ma beszéltem valakivel, aki úgy tolja, és azt mondta, hogy húúú, abbahagyja, mert fél. Nem meri játszani egyszerűen, azt mondja, ég és föld a sima meg a VR verzió parában. Csoszogva halad állítólag a pályán, izzad a tenyere mint állat, és nincs jól közben, olyan nyomasztó. 😊

Ehhh, nem érdekelt annyira a játék, de behúztam én is lemezesen. Gyorsan kitolom hétvégén, és utána el is adom iziben, egy pár ezressel olcsóbban.

Este kezdem, Astro50-nel, kíváncsi vagyok, meddig bírom beszarás nélkül. 😞

Én is egyetértek.

Valakinek amúgy van itt PSVR? Játssza úgy a Resit?
Én is. Olyan ígéretesnek tűnik. Nem tudom, h a többség hogy van vele, de én a Killzone sorozatot maximum "ok"-nak könyvelem el. Szóval kivi vagyok, h ebből mit hoznak össze.
TBTPumpa
Platinumshop-ban már előrendelői DLC csomagot is adnak a Horizon: Zero Dawn mellé.

Baromira várom ezt a játékot. Remélem, nagyon szuper lesz. Még bő 1 hónap.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.27. 12:23:01

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kandurex
"Go tell aunt rhody..."

Tényleg. Most nézem, h nincs neki. Furcsa.
Lassan érik a RES 7 topik nyitása. <#taps>

mucsácsó
Na mi történt? 😄 igazából megszokhattad volna.. :S 😄D
orichalcos
Tudsz egy linket dobni? Speedrun oldalon csak 1óra 42 perces végigjátszás van mint leggyorsabb. katt

My streams: https://beam.pro/oriic

darkSectorxxx
Na közben meglett (up):

Valszeg a színváltozás egy új nehézségi fok, ha a MH fokozat, azzal ki lehet oldani egy extrát, ha igaz akkor egyelőre ennyi, a többi az mind a pályán kell összeszedni.
Hát azért ez az extra amit most nem írtam le, megéri végigfutni ezen a fokozaton amit megintcsak direkt rövidítve írtam le...gyanítottam hogy egy hasonló extra azért lesz.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.26. 21:56:48