PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
annak, aki mar beletett vagy min. 4 orat a jatekba:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elsö "boss" ugye Mia. 27 töltennyel indul a harc, abbol 20!!! kell tisztan fejbe, hogy megfeküdjön...
autosave... na az tenyleg nincs, vagy sztem csak 2 orankent valahogy. pl ment egyet a "vacsora" utan közvetlen. utana bujocska bobby-val, garazs, utana be a hall-ba, ... SEMMI. vagy mentettel közben (eddig 4 kazit talaltam...), vagy ujra mindent a faszba.
EEEES megvaltoztak dolgok kemenyen. hall-ban coin-os kalitka, amiben idö elött megkaparinthato a scorpion key vagy egyeb tamadast/vedekezest növelö cuccok.
EEEEEEEEEEEEEES+2000: a köcsög fater tovabbra is követ meg a garazs utan is basszus, nem csak kesöbb, az elsö emeleten a fürdöben bukkan fel ujra. nem merek lepni basszus. es meg csak meg se akar ölni, eleg neki, hogy kilövöm ra a draga ammo-t, földhöz vag, aztan otthagy felholtan. ha ez ilyen lesz vegig, akkor ez nem HARD mod, hanem... na ja... MADHOUSE.<#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.01.27. 21:48:54
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Jegyeztesd elő akkor a Platinumshop-nál, ott még van és olcsóbb is, mint máshol.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Persze te tudod, de azért ez messze nem bonyolult játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.27. 21:15:21
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hat nem tudom, konkretan most semerre nem tudok menni, minden zarva, keresgelni nincs kedvem, ehhe, ez nem az en jatekom lesz.
Grafika sztem 2010-es szinvonal, nagyon gagyi. Nezz mar meg egy gta5-t, x360on komolyabban nezett ki, mint ez.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.27. 21:07:29
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Annyira amúgy szerintem nem para. Az a tény, hogy van fegyver számomra megnyugtató. Azok a játékok, ahol nem tudsz védekezni pl outlast az szerintem sokkal parásabb
Fulessel ez nem fog menni, az tuti.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
/és nem azért, mert bármi bajom lenne a beszélgetőkkel. Semmit nem tudok róluk. És ha rajtam múlik ez az állapot így is marad.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.27. 20:27:44
Adversus solem ne loquitor
Played 4 hours of Horizon Zero Dawn yesterday. Can talk more about it on Monday.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.01.27. 20:21:39
Forza.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.27. 20:14:48
ültesd asszonyt melléd ha egyedül nem megy 😄
De inkább mégse javaslom, annyira érezni az előítéleted, innen nincs visszaút, 1 óra után is köpködnéd - mer'csak 😉))
Forza.
Na kezdek.
A kazettás mentésrendszer miatt + igen,lehetne nehezebb.
Gyakorlatilag ha egérrel tolnám bárkit szanaszétfejbelőnék könnyedén...😊
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
itt meg kis info:
"First, you unlock the new Madhouse difficulty option. In this harder mode, enemies do more damage and there is no health regeneration to speak of. Item locations have changed, and resources are generally sparser. Enemies will also appear in greater numbers, and they move a lot faster too. To top it all off, the game will auto-save far less often, and you’ll need to collect and carry cassette tapes in order to use the save rooms — reminiscent of the ink ribbons from older Resident Evil games."
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Szerk: MÉG neked is??? <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.27. 18:57:44
Mindegy. Majd kitolás után megvárom a dlc-ket és madhouse jöhet.😊
(azt majd ha nem jutok túl az első bosson, sunyiba vissza rakom <#hehe>#hehe>)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.27. 18:43:24
ezen a szinten kazettak kellenek hozza. illetve az autosave is sokkal ritkabban ment.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.01.27. 18:37:20
Csak ebbe a fokozatban van a "klasszik" stílusos kazetta? Mert akkor inkább abba indítom!
menteni meg nem lehet minden sarkon, mert kazettak kellenek hozza (klasszik RE stilusban).
lehet feladom meg most a faszba.😄
Mivel full kizárod a külvilágot rendesen büntet. Még ha szar is a grafika.
Nemhogy ez a játék.:-O
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ahogy minden Guerrilla játék.
Ehhh, nem érdekelt annyira a játék, de behúztam én is lemezesen. Gyorsan kitolom hétvégén, és utána el is adom iziben, egy pár ezressel olcsóbban.
Este kezdem, Astro50-nel, kíváncsi vagyok, meddig bírom beszarás nélkül. 😞
Baromira várom ezt a játékot. Remélem, nagyon szuper lesz. Még bő 1 hónap.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.27. 12:23:01
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

My streams: https://beam.pro/oriic
Hát azért ez az extra amit most nem írtam le, megéri végigfutni ezen a fokozaton amit megintcsak direkt rövidítve írtam le...gyanítottam hogy egy hasonló extra azért lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.26. 21:56:48