PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz ez a 900ps képek esetén is. Képeken totál homály, TVn meg fele annyira se, de mindegy elhiszem, hogy PCn szebb, mint minden ez sose fog változni, de annyira kicsi a különbség, hogy lényegtelen
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
(NEM PC-S MASZTERRESZ OKOSKODOS OFFOLAS VANIK, CSAK KIVANCSI VOLTAM, NE ÖLJETEK MEG!)
szoval a DF videobol (es jozan paraszt eszecsket hasznalva) kiszürhetö, hogy
- PS4 PRO-n 2240x1260 rendering van
- figyelembe veve a masina erejet (es hogy nincs vasba kodolas), bizonyara interlaced mod van konzolon is. pc-n is az az alap ugye. komplexebb felületeken nem tünik fel annyira, de mashol elegge (lasd kepeket)
- videoban PC-s superior AA kapcsan FXAA+TAA-t emlitenek, szoval ettöl valszeg egy picit meg rosszabb a konzolos (valami speci megoldas a XO-s ultra gagyi AA es eközött)
- konzolon nincs motion blur (ez nyilvan mozgasnal lenyeges)
- ambient occlusion valami alap van csak konzolon (feltetelezem pc-s variable SSAO, vagy mi a neve...) (ebben a jatekban amugy nem szamit sokat)
- konzolon arnyekok HIGH
- kromatikus faszsag konzolon ON
minden mas max
na szoval löttem kepeket (pc-n nincs pontosan 2240x1260 DSR, ugyhogy eggyel magasabbat hasznaltam ---> 2351x1323)
konzolos beallitas tehat:
- interlaced rendering
- custom AA hianyaban a jobbfele FXAA+TAA
- arnyekok high
- ambient occlusion variable SSAO
- motion blur OFF (bar lenyegtelen)
- kromatik lebeny ON
- minden mas max
pc-s beallitas:
- normal rendering
- SMAA
- arnyekok very high
- HBAO+
- motion blur ON
- kromatik lebeny OFF
- minden mas max
sztem VAN egy "kis" különbseg. az AA miatt sokkal komalyosabb a konzolos setting, de a chromatic is ratesz meg egy lapattal (a rendering csak egy pöppet)
(de ettöl meg tovabbra is fasza a port PS4/PS4PRO-n, csak több gep eseten szerintem nonszensz konzolra venni...)
KEPEK:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"konzol" 1:
pc 1:
"konzol" 2:
pc 2:
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.01.29. 14:34:58
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Amúgy <#eljen>#eljen>
A legjobb RE rész. Ez bizony ütött, mint a gyors vonat!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
14-ért megvettem season passostul a pc változatot. Konzolon 18k csak a game + közel 10k a seasonpass.
Látvánnyal framerate-el nem volt semmi gondom a pro-n.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.29. 14:00:17
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
SOMAt, mint írtam le is rántottam
A hangja,az arca nomeg a szövege is.😊
kibeszeltük multkor, hogy "konzolos feeling" meg anyamkinja, de erdekes joszag vagy te tovabbra is.😄 ott az erös pc-d, amin konzolostol jobb minoseget kaptal volna (ez ami nekem van memoria gond, ez ritka es uj drivert se tettem fel tegnapig...), raadasul joval olcsobban.
Oda visszamenni nem tudok,de nekem is az alapbeállításon volt. Na majd köv végigtolásra,de akkor nyilván nem lesz meg a 60.😊
Tudnám miért kellett közel 20 évet várni (csak a fő számozott részeket nézve, Zero és Vero nem ideszámolva) hogy végre RESIDENT EVIL játékot kapjak csupa nagybetűvel.
Ami tényleg felróható az a kevesebb ellen típus. És ennyi nekem. A végjátékkal sem volt bajom, volt már hasonló is, talán picit nehezebb lehetett volna,de ennyi.
Imádtam.
4K, minden max, csak shadow cache off es AA SMAA alatt eggyel? atom60? 😄
na akkor a fö epületböl kifele jövet allj meg es nezz a lakokocsi fele! aktivald a frame szamlalot es mondd el mit latsz 😄
aztan a rendering method-ot tedd normal-ra es olvasd le ujra az erteket! <#eplus2>#eplus2>
en amugy hülye fejemmel interlaced-en toltam vegig (az az alap beallitas, ha jol tudom). nem vettem eszre, hogy csak performace boost-ra van es homalyosabb lesz töle a kep.😞
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mikor jön egy szörny, kb 1 tár belemegy a fejébe, ami 10 töltény a pisztolyból.
Szóval én elhiszem neked, biztos nálad így összejött, de tudsz legalább egy jelenetben ezt megmutatni?
Ennyire számít a láblövés? Mert tény hogy akiket néztem nem feltétlen koncentráltak az ellenfelek lábára.
Mondjuk azt gondolom, hogy az a véglet is kurva röhelyes lenne hogy headshot 1 lövés és mész tovább, tekintve a sok küzdelmet, mert az brutál könnyű lenne, plána az fps nézet miatt.
Bár mondjuk 6 lövést említettél, ami közelebb van a 10-hez, ha azt nézem hogy valaki löjjön néha mellé akkor elvileg kijön. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.29. 12:38:04
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mondtam,nem tetszik felfogtuk, átléped vége, nem kell újra és újra betolni valami ordító baromságot,kutyát nem érdekli főleg úgy hogy továbbra is úgy véleményezel hogy zérónullasemmi gőzöd közöd fingod nincs arról mi van a játékban csak fröcsögsz. Ezt hívják trollkodásnak,de bemehetek én is egy topikba ahol semmi keresnivalóm lévén nem játszottam az adott stuffal csak hogy minden nap leírjam hogy ez XY ok miatt egy szar - elkönyvelhető mit kapnék függetlenül attól hogy mások által írt véleményt irogatnék..
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.29. 11:16:50
Molded - Zombik
Hunter molded - Hunter
Dongók pókok - zombikutyák pókok hollók
+mini és főbossok - mini és főbossok
Ugyanannyi!...😄
<#idiota>#idiota>
Nekem továbbra is a két dolog: a TPS és zombik hiánya.
Meg az írd és mond, egy azaz EGY!! darab ellenfél típus (dungók, pókok nem számítanak) a családtagokon kívül!
És még ez utóbbi óriási hibával is FASZA lett! Mondjuk ez igazságszerint az első rész érdeme, a játékmechanika, felépítés mind onnan származik. És egyúttal választ is ad egy mostanában divatos kérdésre.
Igen!
Régen kurvára jobbak voltak a játékok!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.29. 11:03:10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Te ilyen igazi kákán is csomót keres gyerek vagy csak hogy bááárhogy be tudd bizonyítani mekkora moslék szar lett a Re7 (nem).
Első körben jössz azzal hogy semmi köze a RE játékokhoz - többszörösen fail mert durván van minden létező tekintetben kivétel a nézetet.
Aztán jössz azzal hogy sima outlast copy - rohadtul nem totál más a gameplay.
Majd jön az hogy az eddigi részek legalább valóságosak voltak - gigafail,de szólj ha találkozol a városban zombival - ráadásul ugyan ez volt az eddigiekben is.
Majd jössz azzal hogy szar mert láncfűrészes amerikai slasher baromság az egész - ismét fail mert az elmúlt 3 részben ugyan úgy jelen volt a láncfűrész még sokkal de sokkal erőltetettebb módon.
Most meg a final boss..Low budget kategória meg micsoda szar - jószarezajáték!!!444
Bezzeg a Nemesis meg a Tyrant (ahol gyakorlatilag kábé annyi volt hogy ki kellett térni az ütése elöl majd lőni majd megint kitérni majd dobták a rakétavetőt bumm vége - hű de epikek voltak azok)....
Marhaunalmas az állandó rinyád a RE7-el kapcsolatban és mocskosul hiteltelen főleg miután zsinórba futottál bele abba hogy egyértelművé tette hogy fingod nincs mi van a játékban ráadásul a sorozat legalját a RE6-ot éltetted....
Felfogtuk elsőre is nem jön be neked az egyéni korlátoltságod miatt, és ennyi. Történet vége. Ez az "angol szöveggel nyomatékosítom a mondanóm pedig még mindig mocskosul gyerekes.
Viszlát.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.29. 11:01:54
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
az az "upgradelt pisztoly" az egy speci bio fegyver volt...
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.01.29. 10:38:50
Nem tudom hogyan tolod.
Én 4k minden max, csak a shadow cache van offon illetve fxaa+tsaa megy. Így fix 60 vsyncelve. Még sosem vágott ki, és 2gb-al kevesebb vramom van (980ti)