PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
50 fillerert van összes dlc-vel. vagy birtoklod mar?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/mondjuk a játékról nem tudok sokat. Egyszer belekezdtem, de nem jutottam vele messzire. Máig várom, hátha rendbe rakják.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.04. 18:14:43
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
feloldottak a 30-as cap-et utolag pc-n, de anno a i7 4790K + 970-essel se volt meg a tükör hatvan.
a standard 30-at viszont siman kirakja a geped, jofele motion blur-el.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.02.04. 17:49:54
Jobban nemtudom elmagyarázni az okokat, cska okozatot látjátok.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Mert nincs 4c erő, csak a GPU fronton. A CPU meg nem helyettesíthető GPU-val. Másrészt a boost mode sem arról szól, hogy mindent alálapátol, amit csak lehet. Ma idéztem a EG/DF-ről. Az ott arról szól, hogy a kompatibilitás megtartása miatt, a cap-ek is maradnak. Csomó játék egyszerűen összefosná magát, ha a 30-as capet kitolnák hatvanra. Meg szerintem sokban amúgy sem tudná. A cpu a bottleneck.
Meg nem értem mire a boldogság. Aktív betétes fika-szűrőm van.<#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.02.04. 17:41:41
A mainstream gamingben. Konzollal.
😄DDDDDDDDDDD
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Inkább kritikusabb vagyok és nem megyek el a hibák mellett.
Ez pl szerintem baromság volt, elég a geci filmeknél ez a kurva 21:9.
Ja meg ami még nekem gennyes volt, az a fegyverekkel való célzás pl, mint egy nyomorékság.
Inkább lopakodni fun.
Hangulat az nekem bejött, néhány pályán olyan "Alone in the Dark"-os hangulata volt. (bárcsak jönne a 4.rész remaster-je)
De amúgy jópofa, egyik alkalommal nekem is végig kéne vinni, mert anno más játékok megjelenése miatt hagytam félbe.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.04. 17:28:59
Én majd újrajátszom fekete csíkok nélkül, amint kijön a 4.50ös FW
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.04. 17:25:07
Itt zárul a kör..amit irtam, hogy baszanak már átálni őket GPU számolásra,mert tudták hogy jön egy erősebb és majd annak a nyers eréből lehet pazarolni majd anélkül hogy bármit is csinálnálnának. Amit graf motor fejelsztésen pénzt megspórolnak azt Te fizeted ki most.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2017.02.04. 17:12:03
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Mi a gond a pre-orderrel, ha 1000%-ig biztos vagyok a dolgomban?
A pre-oder akkor gond, ha egy pillanatig is elbizonytalanodok, mert hallok, látok valamit közben....
Itt nincs ilyen, minden porcikáját imádom, már ha csak a felfedezés része lenne a sok lot-al, és semmi story, még akkor is nevetve kifizetem ezért a pénzt....
Vagy ha ez a te megláátásod, akkor értem, mert akkor te nem vagy odáig a játékért 100%-ig, amit értek, de ha rám gondoltál, akkor megnyugtatok mindenkit. 😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.02.04. 17:06:21
Amúgy PC-n a 144Hz is baromság aki azt mondja "jobban" játszik tőle és annyival jobb a játék, hogy érdemes 3x többett költeni vidikaria.
Sajnos azt látom, hogy moslékot játszunk, csak PC-n több répával 3x többért.
A PC hardware eladások újból megindultak valaminek hatására mégis....ez tény. Abban én is igazat adok, hogy TV-ket is el kell adni valamivel, konzolon talán ez az egyik szempont, de pc-n meg a 144hz meg többi "ultra beállítás" szemmel nem látható graf különbség. Szerintem szorosan összefügg a gamer PC-vel a konzol. Hiszen ugyanzon tortából akar kivágni szeltete mindkettő.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2017.02.04. 17:05:22
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A 4k őrület a tévégyártók fejében létezik, és máshol nem. Pécé oldalon a 4K szinte nem is létezik, pláne tömegben nem. Ha a steam hw surveyt veszem alapul, a pécés közönség 1%-a sem érintett 4K-ban, de ők sem biztos, hogy élnek vele, csak nekik van egyáltalán lehetőségük rá. A konzolgyártók semmilyen valós és létező kényszerben nincsenek 4K ügyben vásárlói oldalról. Arról nem beszélve, hogy pécén a HDR gyakorlatilag annyira sem létezik, mint a 4K. Talán idén jönnek az első HDR monitorok.
Ez az egész a tévégyártók agyszüleménye. És a sony tévégyártó is. És momentán nincs mivel eladni a 4K tévéket, mert nincs rájuk tartalom. Néhány tízmillió eladott ps4-el már lenne.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.04. 16:37:51
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt a személet a baj és nem a Pro maga. A Pro egy tünete a bajnak és egyben megoldása rövidtávon azzal a hátránnyal, hogy Mi fizetjük azt meg, amit másik oldalon kellene.
Amit pedig mondasz az igaz is alapvetőne, hogy egy lehetőség a Pro! Csak sajnos ezzel a kiadók nem ÉLNEK hanem VISSZAÉLNEK nagyrészt, hiszen nekik aprofit a lényeg (nem a fejlesztő a hibás, az megcsinálná olyanra amire kellene)
És elmondom szerintem mi a lényeg, mi a hosszútávú káros kövekezménye ennek hogy van Pro és lesz skorpió azaz PC-sedik a konzol.
Amikor az előző generáció közepétől érződött, hogy gyengül a konzol és nem volt alternatívájuk erősebb konzolra legalább 3-4évig még, akkor KÉNYTELENEK voltak a grafikus motorjaikat szénné optimilazálni/fejleszteni, hogy komplexebb és szebb játékokat készítsenek, mert a verseny folyt ugyna úgy a kiadók között, ki ad ki szebb és komlexebb játékot. Ennek az időszaknak volt egy nagyon nagy POZITÍV hatás, ami konkértan az, hogy sokan azt vették észre, hogy a gépüket nem kell fejelszteni már 4-5 éve és a játélkok sokkal szebbbek lettek ez idő alatt miközben a sebesség nem romlott rajta egyenes arányban csak keveset. Ebben az időben volt az mikor 4-5 éves vidókártyákkal bőven megvoltak elégedve. Jött a PS4 és a XO, ami 7 x telejseítményt adott és lám ebben az időszakban kijött játékok is még tűrhetően futottak ugynazon régi PC-n és hirtelen nem kellett 7x erősebb PC, mert még élvezték az átmentett tudást. DE!! Vidókártya eladások hatalmasat zuhantak!!! Ezért ki kellett valamit a találni a Hardware gyártóknak rögtön, mi is növelheti meg gépigyényt GYORSAN anélkül, hogy valós és látványos grafikai fejlesztéseket kellene eszközölniük a játékészitőknek és egyben ne is lehessen nagyon optimaizálni hanem 1:1 nőjön a gépigény. NA mi volt ez? Hát a 4K ŐRÜLET. Na ez szivárgott át ide is, a sok MASTER RACE fantól és a konzolgyártók kénytelenk voltak valamit lépni erre, mert egyszerűbb kiadni KAMU igényre egy új konzolt,mint magunkat szivatni a user éredkében....és Mi az eredméyne? Szépen csillagásziti értékű videókártyákat vehetsz évente....Konzolból meg újat...VALÓS tartalom minőség növekedés nélkül...A graf motorok fejlesztését meg el is felejthetjük így. Nem beszélve a környezet tudatos éltmódról, mikor kevesebből hozzunk ki többet, ahelyett, hogy a Föld errőforásait pazaroljuk hitelbe. Ezért szertettem az előző generációt, mert csepp telejesítményből tengert csinált és megtanultak még a legbénább fejlsztők is kódolni.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2017.02.04. 16:29:31
Amúgy felesbe vásárlás ez is, vagyis nekem 30 dollárba ment amúgy. 😊
Remote play-t még nem használom, de júliustól abban is változások lesznek. 😊
Szóval 100%-ig tudom hogy ez az én játékom ezt a végtelen íjjászkodós hunter gameplay-t semmivel nem lehet már számomra elcseszni.
The Last of Us és Tomb Raider-nél is ezt imádtam a lesből ijjazást.
Szóval ezt nehéz lesz nem szeretnem. Az egyetlen ami történhet, hogy csak annyit kapok a játéktól, ami a gameplay-ekben van, csakhogy nekem az bőven fasza 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Sőt, nem is oly rég maga Cerny is azt nyilatkozta, hogy nem kap ilyen funkciót a pro, mert a kompatibilitás fontosabb a pre-pro játékok esetében, mint a teljesítmény. Aztán valami történhetett...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.04. 15:38:48
Ebben azéven belül csere lesz Pro-ra😊
Preorder <#levele>#levele>
De valszeg a limitedet is átadó lesz valakinek, de még nem biztos. Majd jelzem ha aktuális, ha esetleg valakinek nem jutott volna.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Hétfőn este 6-kor pedig a Guerrilla élőben fog valamit mutatni a játékból nekünk.