PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy amire te akkor gondolsz az az ezekszerint mint xbox live, hogy egyazon account régióját nem lehet utólag váltogatni, de ha erre gondolsz ez eddig senem volt, csak xlive-on, azt se használtam, csak mások mondták, hogy ott gond nélkül, volt lehetőség.
Szóval ha így érted hogy hazajössz, akkor ja nem nyomhatod át magyarra .....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bárhol vagy teljesen mindegy.
A fontos az, hogy az account létrehozásához az elején régiót beállítod, aztán viheted ahová akarod.
A bankkari meg megintcsak régió függő, melyik országban kerül ki, a pp megintcsak ugyanez, hiszen ott is a kártya van hozzárendelve.
Bár azt nem próbáltam ha a pp ra tölteni és úgy kifizetni, de szerintem az se menne.
Ilyenkor azt írja hogy jelszó nem stimmel, ami fake.
Ja és asszem a legkisebb összeg 1500ft amit levon vásárláskor.
Psn pontok régiófüggők. Acconthoz valót kell venni.
Ps plus, at tudtommal www, vagyis egységes, ellenben abból is már volt szerencsém olyan, hogy ami only us, bár az pro kód volt.
Szóval bármit, bárhol, bármilyen valutában vehetsz, berakod mindet primary-nek és kiválasztasz egy régiót, egy fő profilt, amin játszol.
Ez nem steam. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Az új szabályok értelmében a fogyasztók az EU-n belül utazva ugyanúgy hozzáférhetnek a megvásárolt online tartalomszolgáltatásokhoz, mint otthonukban. Például a Canal+ csatorna filmeket és sorozatokat kínáló online videotékájának francia előfizetője akkor is hozzáfér majd a Franciaországban elérhető filmekhez és sorozatokhoz, ha éppen Horvátországban nyaral vagy Dániában jár üzleti úton."
Az UK pógár, UK sztórból, UK bankkártyával vásárolhat MO-n? Igen.
A jogszabály a fogyasztót védi a geolockkal szemben. Nem szól semmiféle egységesített kiszolgálásról, vagy feltételekről, vagy bármi hasonlóról.
Adversus solem ne loquitor
Hong Kong
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A UK psn kódod itthon is be tudod váltani. Nem bármilyen accountra, de ez már belső policy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.09. 13:44:25
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Értem én, hogy nagyon keményen tolod a 3d programozást, de nézd ezt el nekik, hogy attól, hogy abban az istentelenül kurvaszar idtechben kézenfekvő a dinamikus felbontás, ettől még nem lesz mindenhol az. Van, ahol ez megoldható, meg van, ahol nem. A KZSF pl. olyan csodatechnókat tol, hogy az ember esze megáll, mégsem fix a frém, csak ha lecappeled 30-ra. Hát ez ilyen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Meg a KZSF is azért lett jobb, meramúgy a guerrilla csupa fakezűekből áll. MINDENKI FAKEZŰ!
Sőt. Szerintem minden fejlesztő síkhülye. Nem tudnak olyan kódot írni, ami egy jobb hardveren ne futna jobban! <#szomoru1>#szomoru1> A lámoid állatok.
Olyan tudathasadásos állapotban léteztek a pécé jelenlététől, meg ettől az egész helyzettől, hogy amikor új konzol jön, akkor hanyatt-homlok szaladtok a boltba, de amikor arról van szó. hogy a hardver, nos akkor hirtelen minden fejlesztő hozzon 500%-ot ki a gépből. Ha ebben ennyire hisztek, akkor minek váltottatok generációt? Hát nem elvárható lett volna a ps3-tól, hogy kitolja a TLOU-t 4K-n, 60fps-el? HÁDEHOGYNEM! FEJLESZTŐKÉRDÉSEAZEGÉSZ!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy nem. Mert nem tudjuk a dlc-ig.
mert ugyan megis miröl beszelnenk ugye... szpojler tag meg mindig egy nagyon komplikalt dolog to use.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
es nem utalas van csak. RE univerzumban van. pont. es mar megbocsass, de ez szpojler, mar-mar "fordulat", hiszen mint irtam (mar vagy HAROMSZOR): nem erre szamit a jatekos. szandekosan nem toltak az arcodba a trailerek / bemutato videok.
latszik, hogy egyikötök se tolta vegig.
es hogy titeket ez hidegen hagy, az nyilvanvalo. kutyat se erdekli. arrol van szo, hogy MASOKAT lehet, hogy igen (meg akkor is ha nem szolalnak fel, mert mondjuk passziv tagjai a topiknak).
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Amúgy igazad van.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Na mindegy. Ez az utalás az ilyen meg olyan univerzumra meg beteg. Tehát ha azt mondom, hogy az Andormeda-ban lesz utalás Shepard univerzumára, akkor most elrontottam valakinek a játékát? Ugyan már. Na.
Csakhogy apránként jöttek dolgok, egyrészt most merem neked mondani, mert te már játszottál vele, hogy pl a demo nagy szopatás volt, független attól, hogy ki mit gondol, ebben azok is egyet értenek velem akik megvették a játékot és tetszett nekik.
A demó egy iszonyat nagy téma volt, egy deka ellenfél nem volt, csak a misztikusság, az agyalás, ha ezt csinálom, akkor az lesz, ha azt akkor amaz történik.
Megmondjam ehhez képesz a játékban mi van, ami egyértelmű amúgy a játék első egy órájában?
Vagyis mint spinoff (most zárjuk ki azt, hogy resihez mennyi köze van, csak mint spinoff horror), a demoban azt sugalták, hogy ez valami brutál szerteágazó, összetett téma, tele lehetőségekkel, az a véglegesben mit csinálsz?
A gyógyszer, meg lőszerek előállítása bonyolultabb szinte mint a játékban a "hopp, zárt ajtó, 3 szobával arrébb egy kulcs, szaladj már el érte".
És ez nem túlzás, a demoba ölt x órám után, pl ezt látva elment a kedvem, hogy én magam kutakodjak.
Komolyan a demóba az a sokféle lehetőség, annyira megfogott akkor, hogy full meglepett a végleges megoldás.
Ilyen lehetőséget kihagyni, nem is értem.
Arról nem is beszélve, hogy most a cuccok vizsgálata ha jól figyeltem semmi pluszt nem ad hozzá, vagyis ha valamit megvizsgálsz, max annyi haszna van a rejtvényekben, funkcionálisan, hogy a kód egy papír hátoldalán, stb.
Nincs leírás alapján logikai rész, vagy tárgy, amit vizsgálódás alatt kinyitsz, átalakítasz, stb. Jó mondjuk ez az új részekben sem jellemző nagyon ez igaz.
Végefelé meg úgy nyisz ki egy szekrényt, hogy van 3-3 kép a falon, és fogasd úgy a bal 3 képet ahogy a jobboldalon. De nem is tudsz hibázni, mert csak az a 3 forgatható, amit kell, és a falról leszedni sem lehet, nehogy túlbonyolítsák.
Illetve picit hiányoltam az újrajátszhatóságot, szavatosságot.
Van a MH fokozat, ami ad egy extrát, aztat ennyi.
Skinek, ruhák kilőve az fps nézet miatt ugye. Az oké. De meg oks egy VR jàték, azt értem hogy ilyen, de a demó a bizonyíték hogy ezt másképpen is lehet, lehetett volna.
Amúgy az hogy ronda, vagy mit mondtál, az nem vészes, vannak benne kis felbontású dolgok, melyikbe nincs ugye, ami viszont nem érthető, az a pálya, mert hiába van sok terület, kb 3 féle stílusban, textúrázottságban látod a pályákat.
Vagyi hiába mész be 40 faházba, ha bellül közel ugyanaz a sárgásbarnás folyosók, falak, sőtt, sokszor tárgyak.
Na a hajót nem is említem, hát ott aztán a fantáziátlanság csúcsa.
Bár ez szubjektív vélemény.
Vagyis a lényeg, hogy számomra ezt majd olvsón később, mert max, határozottam max 2,5 végigjátszásra lenne elég.
Az meg hogy nem 6 óra hanem sokaknak 9-10, az oké, de ebbe benne van, hog, sok, nagyon sok területet ÚJRA kell játszani, kazettákon, illetve a végefelé van egyéb megoldás.
Szerintem a VR miatt lett ilyen.
Az első dlc az mutatja, mi lehetett volna minimum a játek logikai része, bár az sem vetekszik a demoval.
Aztán a mostani dlc lehet még jobb lesz, csakhogy dlc. 😊
Mi akadályozta meg őket abban hogy pl PS4en dinamikus felbontást pakoljanak alá = fix 60 frém mindenáron? senki. Csak bénák.
Pcars banda PCn is az írtózatosan.
Assetto is, évek kellettek mire fix 60 frém lett póverPCn is, pl nálam is. Volt ott szopás bőven vele.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
utoljara:
a karakter nem csak a dlc-ben fog feltünni. alap jatekban is benne van picit (ezt irja is a WARNING!-al ellatott hir a dlc-rol...).
bar a sztoriba nem kavar be ez a bizonyos szemely (vagy megis?), elegendö csak a nevenek emlitese ahhoz, hogy azonnal kiderüljön, hogy a jatek igenis kapcsolodik a RE/Umbrella univerzumhoz. darky szerint ez magatol ertetödö, de NEM az. sose volt ugy reklamozva a jatek. es vegigjatszasnak is csak uccso 20%-ban derül ki lassan. ugyhogy nem picsogas vanik, hanem undorito ignorans szpojlerezes.
erti?
(idöközben törölve lettek a kommentek, nemtom feltünt-e)
darky meg meg mindig nem erti a problemat (föleg vegigjatszas nelkül), s lathatoan te se. pedig eleg vilagosan leirtam (az egyik törölt kommentben), hogy miert az.
darky! NE valaszolj! eleg a szofolyasbol. de tenyleg.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.02.09. 09:44:20
De nem para, nem haragszom én, ki lett törölve a komment aztán meg van oldva, majd legközelebb még finomabban szelektálom a szavakat. 😊
Bár gyanítom hogy itt már mindenki végig vitte, nem mintha írtam volna hogy miképpen kapcsolódik valszeg a játékhoz, a dlc-t csak pár kommenttel utána írtam.
Konkrét megerősítés nincs, vagyis abban az értelemben hogy a külső miért lenne ilyen, ha ez télleg ő.
Csak a DLC képen ugye olyan a csákesz mint Chris a 5-6. részben, csak mégsem olyan, lehet klón, Chris rokona, testvére, vagy csak simán kamu és a DLC-ben derül ki.
Bárki is az, kevésbé van formája szegénynek. 😄
Ha viszont a grafikusok agya szállt el, és ez télleg ő, akkor olyan lesz mint az 5. részben a kastélyos dlc, ezzel próbálnak meg visszanyúlni gondolom valahogy a régi témákba, mármint hogy konkrétan vissza.
De akkor megint ott van a legújabb cg film, amit nagyon várok már, csakhogy ott Chris nem szőke.
És itt a probléma, ha ez 2016-2017-es filmek, és a cg-hez kötnék a dlc-vel a témát, akkor Chris külseje, ha ő lenne konkrétan, a kinézete is a filmhez hasonlítana.
Ez csak találgatás, mert bárki, bármit mond, a fickó, ennyit nem változhat tekintve, hogy a Resi eseményeihez képest ez a jövő, NEM LEHET fiatalabb Chris, mikor már a Resi 5-ben "öreg" volt.
Ha meg ez egy fiatalabb Chris, akkor a régi Resident-ek vajon mikor játszódtak?
Ennyi erővel Wesker is lehetne. 😄 Rá inkább hasonlít.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN ID.: Beegabor