PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A grafika, így a Horizon videók után, eléggé felemás, ...semmilyen fos,,... és még mindig nem értem miért kötik le a szemüket?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.02.17. 14:07:55
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Adversus solem ne loquitor
So this is insane detail... ants... that move... on a tree, in an open world... BRICKS SHAT! The game didn't zoom in on that to show me, I just used the camera to cause I wanted a tree close up.
GG 😄
Ok so on a PS4 Pro, 4k TV, ummm this gif has never been more appropriate. HOLY SHIT.

/najó ez barokkos túlzás 😄 Elfáradtam picurkát mostanában, amúgy is pihentem volna picit, de az időzítés szándékos.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"I have no idea what the fuck is going on but this is cool as fuck"
Aloy múltja egyébként eléggé titokzatos lesz, Maga a szereplő is komoly és csavarokban gazdag történetet fog kapni, de aki olvassa neogaf ot néha annak le eshet miről beszélek 😄 Na de irány a meló, előrendelve!
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.02.16. 20:59:03
amugy most bennevagyok az alairasgyujtesben ugyis, csinalj szervezetet es jovok freesync tvkonzol aktivistanak 😊)
ha meg mindig moslek a mobilsg, akkor ez moby hszere ment 😉
Forza.
Na ilyet én sohasem mondanék. Az maga a kénköves pokol.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Nagyából egyetértek azzal amit moby írt de szerintem pc-n se jobb a játékfejlesztés. Ott meg úgy vannak vele hogy lesz annyi fps-amennyi lesz azt majd ha nem tetszik akkor pumpálj még fél milkát a gépben az majd ki izzadja. Na persze konzolokon erre nincs lehetőség. Itt nem is az a probléma hogy nincs igény 30ról 60fps-lépésre hanem ha már 30 az legyen már lockolt az istenverje meg. De ha kiadnak egy TLOU-2 bizonyára mindenki telibeszarná hogy az 30lockon vagy döcögve fut mert hát élmény az úgy is.
For those interested, #HorizonZeroDawn will receive a day one patch of around 250MB.
/pedig egy "freesyncet a konzolokba-tévékbe" kampányba már nagyon bele kéne állni 😄
Nálam az is gond, hogy a pc legozástól és kínlódástól alapjaiban írtózok, úgyhogy nálam az alapból kilőve. Többször is próbálkoztam visszatérni az elmúlt húsz évben, de egyszerűen képtelen vagyok rá. Jó volna valami közbenső megoldás, ami egyesíti a pc és a konzol előnyeit. és teljesen ki volna gyomlálva belőle annak összes hátránya.
Na olyan soha nem lesz, így nálam marad a kisebbik rossz, a PS.
és így/akkor/amugy logikus amit írsz...
Forza.
Day 1 patch nélkül
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.16. 13:49:28
A hírekben darabszámokról nem volt szó, csak fentebb kúszó összértékről. Annak növekedése pedig jöhet(ett) a finom áremelkedésekből is, ahogyan persze abból is, ha több db hardvert adtak el, ezt nem tudjuk 😛
Forza.
A pécé piac sem azért lett ilyen, mert hozzám hasonló kivénhedt voltgémerek csinálják, hanem mert a ps4 mindent elsöprő sikerével nem lehet szembemenni. Ott most olyan igényeket szolgálnak ki, ahol nincsenek jelen a konzolgyártók. Ott még van mit kapargatni. De gyakorlatilag minden behatás nélkül szeparálja magát a piac.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.16. 11:19:31
A konzolplatformok igen. A pécés világ meg egyre többet ad el a nagy teljesítményű gémercuccokból, a játékhoz szinkronizált jelátvitel és megjelenítőkből, mert van igény, és van rá kínálat is. Szerencsére. Konzolon erre nincs igény. Nem azért, mert a őskonzolosnak nincs igénye, hanem a hatvanmillió eladott konzol miatt. Akikből 58 milliónak fogalma sincs a képkocka létezéséről, nemhogy számszerűen számonkérje. Mert soha nem játszott sehol. Most kezdi, vagy most kezdi 20 év után ismét. És ezt kapja, ez a természetes neki. Nincs összehasonlítása. Akinek meg van, annak meg fáj ez. Az tudja, hogy nem ilyennek kéne ennek lennie, és hogy mennyivel is jobb is lehetne. De ők/mi nem számítanak. Egy nemlétező kisebbséggé korcsosultunk ebben a hűdejódenagy sikergenben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.16. 11:06:44
Ha rajtam múlna, csak olyan játékot engednék kiadni, ami bármilyen szituáció minimum 99%-ban stabilan tartja a 30/60-at.
Apelláta nincs! Mivel egy szar senki vagyok, ezért a játékipar marad ugyanilyen, platformtól függetlenül.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.02.16. 08:21:20
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."