PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Én várok pcs kulcs akcióra aztán megveszem majd

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

For Honor-al mi a helyzet.Megvette valaki?
60 FPS-sel nyomul majd a játék. Szóval érthető a gyengébb graf. Ilyen játékhoz nem is nagyon illik a kevesebb.
TDC Geronimo

Kandurex
+

A grafika, így a Horizon videók után, eléggé felemás, ...semmilyen fos,,... és még mindig nem értem miért kötik le a szemüket?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.02.17. 14:07:55

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Take on the challenge of Resogun with 4K HDR support, higher resolution & improved graphical quality with the #PS4Pro update, available now.

Ez a videó után a Nier: Automatáról alkotott véleményem pozitívból vegyesre váltott át. A demót játszottam és nagyon tetszett. A harc, a karakterdesign, a zene, a kameraváltások, a bossharc, mind zseniális volt. Azonban, amit ebben a videóban látok, az egy kicsit elkeserítő. Baromira sivár az egész. A város is baromira üres. Ok, tudom, h posztapok, de a TLoU is az volt, ahogy Fallout sorozat is, mégse érződött a világ ennyire üresnek. Lehet, h jobb lett volna, ha nem open world a játék, de ne legyen igazam. Nagyon reményekkel vártam a játékot a demó után.

TBTPumpa
Dat 0day patch:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Fessél magadnak egyet. Ő is csak ezt tette. Ilyen az, amikor a rajongó milliószor igényesebb, mint a gyártó. Mindennapos dolog.

Adversus solem ne loquitor

Csesszék meg, nekem kell egy ilyen!
ps4 pro
Nesze ps1 pro.
Moby
Beteg 😊

TDC Geronimo
lol

So this is insane detail... ants... that move... on a tree, in an open world... BRICKS SHAT! The game didn't zoom in on that to show me, I just used the camera to cause I wanted a tree close up.

GG 😄

TDC Geronimo
gafról

Ok so on a PS4 Pro, 4k TV, ummm this gif has never been more appropriate. HOLY SHIT.

Moby
Ezek a trailerek nem valami jók. Mindegy. Én kivettem magam a munkából megjelenésre.

/najó ez barokkos túlzás 😄 Elfáradtam picurkát mostanában, amúgy is pihentem volna picit, de az időzítés szándékos.

darkSectorxxx
2. videó 0:05..... <#pias>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Szép.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Maxyka
Neogaf os hozzászólás:

"I have no idea what the fuck is going on but this is cool as fuck"

Aloy múltja egyébként eléggé titokzatos lesz, Maga a szereplő is komoly és csavarokban gazdag történetet fog kapni, de aki olvassa neogaf ot néha annak le eshet miről beszélek 😄 Na de irány a meló, előrendelve!

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Maxyka
Engem a Horizon Intrója amit gero tett ki az gyözött meg a vásárlásban. Ahogy megy a kamera a szép táj háttérben pörögnek a fejlesztő nevek lágy feelinges zene szól, Talán A TLOU-ban kapott el a feeling legutoljára aminél éreztem hogy hmm.. ez jó, és van hangulata pedig én már nagyon régóta kiégetnek érzem magam, nem nagyon szoktak kiváltani belőlem érzelmeket sem érzéseket a játékok, TLOU -volt mostanság aminek ez sikerült de ennél a címnél újra ezt éreztem mikor néztem az introt és hallgattam a zenét, bár a TLOU- esetében egy apával könnyebben tudtam és tudnék azonosulni mint egy női karakter főszerepében. Lehet a Tömbradír is ezért maradt ki az életemből. Hát meglátjuk. Kihagyni nem érdemes semmiképpen sem. A zene és a látvány világ kárpótol ha a sztori még se jönne össze.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.02.16. 20:59:03

arty
vicceltem!

amugy most bennevagyok az alairasgyujtesben ugyis, csinalj szervezetet es jovok freesync tvkonzol aktivistanak 😊)

ha meg mindig moslek a mobilsg, akkor ez moby hszere ment 😉

Forza.

Moby
>de szerintem pc-n se jobb a játékfejlesztés.

Na ilyet én sohasem mondanék. Az maga a kénköves pokol.

darkSectorxxx
<#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Hát nem tudom, nekem ez a Jurassic Titanfall nem jön be valahogy. :-/ Próbálom-próbálom, szeretni, de egyelőre nem megy, na.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Legalább nem 5-8 giga mint általában.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
<#eljen>

Tatyla
ez szerintem kurva jó lesz,már látom mit össze fogok vele szöszmögni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bandicoot
Én rohadtul nem szarnám telibe a TLOU 1-et is a botŕányszar framerate miatt dobtam és remélve vártam hogy az új genen valami mód full minőségben élményrombolóan szar framerate nélkül tolhatom. És bevállt. Ég és föld volt az elménykülönbség.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Maxyka
Downgrade patch ? 😄
Nagyából egyetértek azzal amit moby írt de szerintem pc-n se jobb a játékfejlesztés. Ott meg úgy vannak vele hogy lesz annyi fps-amennyi lesz azt majd ha nem tetszik akkor pumpálj még fél milkát a gépben az majd ki izzadja. Na persze konzolokon erre nincs lehetőség. Itt nem is az a probléma hogy nincs igény 30ról 60fps-lépésre hanem ha már 30 az legyen már lockolt az istenverje meg. De ha kiadnak egy TLOU-2 bizonyára mindenki telibeszarná hogy az 30lockon vagy döcögve fut mert hát élmény az úgy is.

TDC Geronimo
Guerrilla Games ‏@Guerrilla
For those interested, #HorizonZeroDawn will receive a day one patch of around 250MB.

A Mass Effect 3-ból semmi pofáraesés nem volt, annak úg volt tökéletes a vége, ahogy volt. Elképesztően összerakva, csodálatos darab, a tirlógia ékköve. Mai napig kedvenc marad az a befejezés.

TDC Geronimo

Tudom hogy nincs túl sok esélye, de harminc év teljesen hiábavaló lottózás megtanított optimistának lenni. 😊
Moby
Nincs közbenső. Két/több platformozás van. Jelenleg nincs más/jobb. Ami azért is jó, mert folyamatosan lehetnek olyan igényeim, amit még véletlenül sem próbálnak kielégíteni 😄

/pedig egy "freesyncet a konzolokba-tévékbe" kampányba már nagyon bele kéne állni 😄

arty
van közbenső !!!!

PS4 PRO 😄

(meg az Xbox Scorpio 😛 )

Forza.

Sajnos igaz.
Nálam az is gond, hogy a pc legozástól és kínlódástól alapjaiban írtózok, úgyhogy nálam az alapból kilőve. Többször is próbálkoztam visszatérni az elmúlt húsz évben, de egyszerűen képtelen vagyok rá. Jó volna valami közbenső megoldás, ami egyesíti a pc és a konzol előnyeit. és teljesen ki volna gyomlálva belőle annak összes hátránya.
Na olyan soha nem lesz, így nálam marad a kisebbik rossz, a PS.
arty
bocs, akkor beírtam egy egyest pízatesztből magamnak 😉
és így/akkor/amugy logikus amit írsz...

Forza.

Moby
A brutál szépről nincs kétségem. A többiről van, de ahogy írtam mámindegy. Ha lockolt 30 akkor mégfaszább. Viszont ezt prón 4K-n kell tolni, nincs mese.

TDC Geronimo
Gafon most olvastam csávót sima PS4en tolja azt mondja lockolt 30 és brutál szép 😊

Day 1 patch nélkül

Moby
Nem adtak el több darab hardvert. Szerintem kevesebbet adnak el. Én nem azt írtam, hogy egyre többet ad el. Azt írtam, egyre többet ad el a nagy teljesítményű cuccokból. Ami tény. Az nvidia rekordévet zárt a drágapascalok miatt. Az olcsók amúgy is csak később jöttek. Az nagy tömegben, olcsó vasat vásároló inkább konzolt vett.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.16. 13:49:28

arty
"A pécés világ meg egyre többet ad el a nagy teljesítményű gémercuccokból, a játékhoz szinkronizált jelátvitel és megjelenítőkből, mert van igény, és van rá kínálat is."

A hírekben darabszámokról nem volt szó, csak fentebb kúszó összértékről. Annak növekedése pedig jöhet(ett) a finom áremelkedésekből is, ahogyan persze abból is, ha több db hardvert adtak el, ezt nem tudjuk 😛

Forza.

Moby
Mármint ez az egész nem baj persze. Nekem baj. De az teljesen normális, ha egy ipar a többségi igényeket szolgálja ki, és nem egy kisebbségét. Ezt nem lehet számon kérni senkin. Én is ezt tenném. Nyilván. Ők pénzt szeretnének. Mindenki pénzt szeretne. Ezért senki nem lehet elítélni.
A pécé piac sem azért lett ilyen, mert hozzám hasonló kivénhedt voltgémerek csinálják, hanem mert a ps4 mindent elsöprő sikerével nem lehet szembemenni. Ott most olyan igényeket szolgálnak ki, ahol nincsenek jelen a konzolgyártók. Ott még van mit kapargatni. De gyakorlatilag minden behatás nélkül szeparálja magát a piac.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.16. 11:19:31

Moby
>ezért a játékipar marad ugyanilyen, platformtól függetlenül.

A konzolplatformok igen. A pécés világ meg egyre többet ad el a nagy teljesítményű gémercuccokból, a játékhoz szinkronizált jelátvitel és megjelenítőkből, mert van igény, és van rá kínálat is. Szerencsére. Konzolon erre nincs igény. Nem azért, mert a őskonzolosnak nincs igénye, hanem a hatvanmillió eladott konzol miatt. Akikből 58 milliónak fogalma sincs a képkocka létezéséről, nemhogy számszerűen számonkérje. Mert soha nem játszott sehol. Most kezdi, vagy most kezdi 20 év után ismét. És ezt kapja, ez a természetes neki. Nincs összehasonlítása. Akinek meg van, annak meg fáj ez. Az tudja, hogy nem ilyennek kéne ennek lennie, és hogy mennyivel is jobb is lehetne. De ők/mi nem számítanak. Egy nemlétező kisebbséggé korcsosultunk ebben a hűdejódenagy sikergenben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.16. 11:06:44

arty
szomoru 😞

Forza.

Szerintem minden résztvevő egyformán hibás ebben a dologban.
Ha rajtam múlna, csak olyan játékot engednék kiadni, ami bármilyen szituáció minimum 99%-ban stabilan tartja a 30/60-at.
Apelláta nincs! Mivel egy szar senki vagyok, ezért a játékipar marad ugyanilyen, platformtól függetlenül.
darkSectorxxx
Vagy ronthat.- 😄

TBTPumpa
Hát de a mostani videó még a 0day patch előtti állapot. Pletykálnak valami 10GB-os 0day patchről. Az sokat dobhat a teljesítményen. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.02.16. 08:21:20

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Kétlem. Konzol-konzol. Itt sem a hw hiányzik alóla, hanem a fókuszcsoport erre vonatkozó igénye.

Maxyka
Kár hogy exkluzív. Skorpión biztos jobb lenne a frém 😄

TDC Geronimo
Press event vanik