PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Hzd-akkor is sikeres lenne ha nem lenne exkluzív, szimplán azért mert kurvára eltalálták, ezen nincs mit magyarázni.
Na mindegy, holnap megyek a saját példányomért délben már a fotelból fog pörögni és nem jútúbról 😊
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Nem tudom hány óra game alapján mondod ezt. Te tudod.
Utálom ha valami repetitív és nem visz magával. Az ubisoft címek java ritka kivétellel ilyen.
Ezt még nem toltam ki de eddig pöpec és változatos - még csak most nyílt a világ és az első helyszínen vagyok túl de már ez változatosabb volt mint az emlegetett ubisoft játékok.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.01. 21:40:23
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
pl a KZ4 elég realista megítélés alá esik errefelé (is)
ahogyan a másik oldalon az UC4 dettó 😉)
(HZD-t sajna max majd nagyon olcsón megdemóznám, első látásra a látványvilág/színei olyan primal-osak voltak, ami esetemben hányingert okozott és "örökre lehúzta a játékot a klotyón az ősemberes után közvetlenül"... de/ezért udítő a linkelt képeket nézni, ahol nem barnásmoslék a környezet... ott nemhogy átszüremlik némi szépség, de arcomba robban a képernyő újra és újra. aztán szerencsére gero mindig linkel egy fosbarna indítóképű yt videot és helyrebillenek a fellelkesedés előtt 😄)
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Magyarán és röviden: csordaszellem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
FC Primal nyomokban sem közelíti ezt meg.
Ettől függetlenül egyetértek azzal hogy egyeseknek az exkluzivitás szemellenzőt okoz.
...hát jó,....
jöjjön az első óra YT-on, ha ott átjön valami, akkor betárazom a hétvégre..ha nem, akkor majd egyszer...VR-ban <#idiota>#idiota>
Ami sajnos nem lett, az eladó visszalépett 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
/Nem is torzító. Sokkal inkább közösségi tudatmódosító.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.01. 19:20:48
vagy csak neked tetszik jobban a robotantilop a fekahákkernél? 😉
Forza.
Érzem, unni fogom a játékot, miután a szemem hozzászokik a látványhoz.
Jöhet majd egyszer, tényleg féláron, akkor is felesben majd, 3-4 ezer forintért kipróbálom később az év folyamán.
A Mass Effect Andromeda egyértelműen agyonveri ezt nekem, még látatlanban is. Na, arra befizetek első nap.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Erre a karakterre és világra tényleg tudnának építeni a jövőben.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.01. 16:51:11
Nemcsak rendes motivációi és érzései vannak, az akció - sziklamászás is hiteles vele (rendesen izmos szálkás vállas sportos, nem egy hiteltelen modellcsaj). Nagyon jól felépítették.
Szóval ez most költői kérdés akart lenni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.01. 16:21:44
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Történetileg is elég jó. Én féltem, hogy a történet kimerül a sok párbeszéddel, meg max 3-4 nagyobb kapocsként videó lesz, aztán ereszd el a kezem, menjek amerre akarok. De nem, ha mész a fő story-ban, akkor egy sima akciójáték is megirigyelhetné ami ebben van.
Nekem egyértelműen az eleje tetszett a legjobban, aztán az a legelső havas rész is megért egy misét. Persze még az elején vagyok.
De aki szereti a sok párbeszédet, az is kiélheti magát, mert van mit beszélgetni.
Nekem mindig a gépekről a Crysis jut eszembe, nem tudom miért.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.01. 16:10:26
<#banplz>#banplz>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ez sehol nem volt benne, én megnéztem minden trailer-t meg a bevezetőt és sehun nincs. 😄
És nem 5 perc, max ha futsz, kb 30-40 perc volt nekem, de engem sem zavarna ha ezt nem tudtam volna, de az tény, amit írtál, hogy ez sehol nem szivárgott így ki tudtommal, max ha kihagytam trailert, de nem emlékszem rá. 😄
De no para, lesz ott még bőven sok újdonság.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.01. 16:09:57
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.01. 15:55:38
Utoljára szerkesztette: xido, 2017.03.01. 15:15:58
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.01. 14:57:47
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.01. 12:04:21
És erre jön még rá az openworld, freeform exploration, minden amit írtál. Jólesz na (majd egyszer emulátorral).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1