PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Na húzok is játszani😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
amugy 100% agree. undoritoan gagyi az a dobi
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vagy olyan amit megint szétreklámoztak a sok alacsony ingerküszöbű meg veszi mert nekik megfelel az ubisoft féle tucatgyártás. Álá COD.
Az a gond a középszerű szemétre jóval nagyobb az igény mint a minőségi komolyabb alkotásokra.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.02. 11:21:04
Állandóan azon rimánkodok, hogy nehogy ez az elcseszett open world legyen a jövő játékdivatja. Ha csak pár darab lesz belőle, mint manapság, akkor nincs probléma. Viszont ha a Naughty Dog is elkezdi ezt favorizálni, vagy még rosszabb, a japánok is, az nagy baj lenne számomra.
Spoiler mentes..
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.02. 10:41:39
- irányítás megszokható, lehetne jobb ebben is, de frankón lehet kézifékkel venni a kanyarokat
- open béta kapott extrém nehézséget, az AI sokat javult, kitámadott, oldalba, hátba sunnyogva, egészen rendben volt
- tele van tevékenységekkel a map, nagy bázisokkal, városokkal, élővilággal, járművekkel, emberekkel stb...
- nem tudom mennyit kell, de nagy fun végigrodeózni konvojban a következő állomásig, de a kedvencem a helikopter volt, miközben a társaim autókáztak én fentről figyeltem illetve fél méterre mentem a fejük felett a hegyi szerpentinen. FUN, játékélmény.
- ha nagyon jó eladások lesznek, akkor olyan játékot raktak össze ami kedvel a nép
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.02. 10:31:13
Gondolj bele fordítva, ahogy neked fekszik a Mass Effect, holott igazából ugyanazzal fogsz játszani tartalomban csak dizájnban más, meg nem lesz ekkora szabadság. 😊
Nincs azzal sem baj, ha a társaság felének ez unalmas. Ez így van rendján, azért készül ennyi féle játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.02. 09:46:52
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.02. 09:23:06
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Coop akár 4 fős is
Fun, coop élmény, minden percben random faktor.
TPS, lopkodós, taktikázós, megtervezős
Végtelen számú feladat megoldásokkal
Rengeteg féle jármű
Rengeteg féle fegyver és fejlesztés
Hatalmas, gyönyörű élő környezet, Bolívia természeti kialakításában nagyon változatos játéktér
De ennyi. Codot is veszik holott az igazi IW csapat távozása óta a béka ülepe alatt a szinvonala.
Erre van igény. Középszar lövölde.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.02. 08:04:21
Valami holt gyenge próbálkozás.Mi ebben a játék?
Borzasztó szerintem.
For Honor még oké azt mondom tűrhető de ez a foshalmaz lövölde nevetséges.
Ebben a játékban semmi ötlet nincs.Semmi kreativítást nem vittek bele.
És tetszik az embereknek,hihetetlen komolyan
Ja. Sokaknak van ez az egy darab bitje 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.01. 23:23:26
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Érdekes volt egy ideig frisco a nyüzsgő élet, akadt 1-2 mókásabb küldetés erős kikacsintásokkal fricskával. És itt ki is fulladt baromigyorsan.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.01. 22:55:21
Vagy tedd le és vedd elő ha értékelni is tudod hogy nem 1soros bonyolultságú karakterek meg cselekmény van a képen vagy told tovább beindul ez.
Mindenesetre mókás hogy a WD2 ami köszönőviszonyban nincs ezzel semmilyen létező téren max grafika, az lekötött ez meg...
Eléggé kiégés szag van.
Én mocskosul élveztem hogy egy korrektul felépített hőst kaptunk rendes motivációkkal érzelmekkel és mindezt szépen bevezetve.
Nem egy gyors intro és tevagy a badass modafaka ahogy az manapság a játékok zömében megy.
Ellenben megnéztem 4K-n, meg 1080p-n, és ez is azon játékok közé tartozik (valszeg a bombasztikus IQ, és a nagyon jó minőségű downsampling miatt), ami szinte nem is veszít semmit fullhd-n. Tökéletes minőség 1080p-ben. Ami viszont mindent agyonbasz, az arcokon a bőr. Az totál agyfasz. Technóban elképesztő szint. Nem csoda, hogy Kojimának ez a motor kellett. Nekem is kéne.
Egy dolog hogy átvett dolgokat más játékokból de azokat is minőségi szintre járatva.
Ennél a játéknál erős vicc az exkluzivitásra fogni az értékeléseket illetve a csordaszellemre.
Ubisoft sandbox cím ezt a szintet közel sem hozta soha az eddigiek alapján semmilyen téren, főként nem cselekmény sztori és karakterek tekintetében. Ha végigtoltam kiderül ha repetitív lesz és semmi nem menti meg én is behúzom a minuszt. De már 10+ órám van benne és ezidáig makulátlan 1-2 apróságot leszámítva.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.01. 22:42:33