PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#banplz>#banplz>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Hát új kézi konzol szerintem egyhamar nem lesz, a Vita meg már olyan, hogy néha kiadnak kisebb címeket szerintem, de nagyon nem foglalkoznak már vele.
Érdemes beszerezni, ha mondjuk mobil fronton szeretnéd használni, játszani vele, érdekelnek a játékok, amik vannak rá.
Árban azért ez már nem egy akkora nagy szám szerintem.
Neked kell tudnod, mennyire érdekel. Sok új AAA címre azért szerintem ne számíts mostanság, inkább a régiekkel számolj elsősorban.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.07. 19:58:15
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Felgyújtom a sony-t! <#violent>#violent>
Én is mostanában ki szoktam kapcsolni full a gépet.
De vagy az x360-nál vagy itt ps4-nél már nekem is volt ilyen hogy a játékot abbahagytam, bezártam rendesen ahogy kellett, és hosszú percekig ugyanúgy süvített a főmenüben, és kénytelen voltam kikapcsolni, majd elindítani újra, és akkor már ujra halk lett, nem emlékszem már melyik gépnél volt a 2 konzol közül.
De igen rest mód erről szólna, hogy netán a gép abban a helységben van ahol alszol, akkor ne zúgjon már, amíg készenlétben hagyod.
És ezügyben a terhelés "ugyanaz" mindkét konzolnál, amit komunikál a neten, hdd stb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.07. 17:34:51
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
bocs ha vótmá' <#idiota>#idiota> <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.03.07. 15:46:41
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
De akkor ez amióta megvettétek a gépet így van nem?
Nooorbi is panaszkodott régen ilyen zajra, bár ő a tápegységet írta nekem.
Meg szerintem a játék fagyások sem és fagyhat úgy le az automentés alatt, hogy szevasz mentés. 😄
Persze védekezel ellene, de NS-en azt írja nem kapsz lehetőséget másolgatni a mentéseket. (én így értelmeztem a cikket)
Én a mobiltelefonon is mindig az az első hogy utánanézek a mentések helyének, lehet-e valahogy csinálni mentésről másolatot, vagy esetleg felhőmentés van, stb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.07. 08:33:43
A Pro-nál meg ,megy a venti, és a langyosnál melegebb a gép. Olyan, mintha csak a video jelet venné le a konzol, de a többi egység működésben maradna. Direkt megnéztem: tök mindegy, hogy van-e letöltés a háttérben vagy nincs, ugyanolyan a hangja.
Nálatok mi a tapasztalat?
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2017.03.07. 00:34:28
Most egy ismerős akivel Twitch-en beszélgettem, a Das 3-ban járt rosszul.
Nem áramszünet volt, hanem rosszabb.
Szétosztotta ugye a pontjait a Covenant-nál, de rosszul osztotta le és nem tudta hogy ez a szétosztás limitálva van, és az a baj, hogy a rossz leosztás miatt a str annyira gyenge volt hogy szinte alig sebzett az ellenfeleknek....
Igenám, de ha alig sebez, akkor ugye nem úgy van hogy csak végigfutok azt majd a NG+ -ban....
De hálisten mondtam neki, hogy szerezzen ilyen itemet a Covenant-hoz, és akkor visszacsinálhatja...csak ugye a Covenant item drop-olása is öldökléssel ment csak, szóval beletelt egy kis időbe. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.06. 23:45:47
Meséltem a Das3-as áramszünetes esetemről? 😄
Az is kemény volt, még jóhogy mentegetek pendrive-ra, csak 5-6 órás részt vesztettem és mivel ugye stream-eltem közbe, nem gyengén zavart bele. 😄 Akkor anyáztam kicsit.
Ha megtartani kell...az más.
Remélem ez a kiégés fokozat még eltart pár évig. De úgylátom ebbe egyre sony exkluzív kevesebb techdemo fog beleférni*
/*azé az U4 kiegre sort kerítek. Sőt, azt meg merem venni preorderben is.
Tud ám fájni nagyon. 😊
Bár én nagyon régen éltem át és nem volt sajnos akkor még csak technológia sem az usb mentegetésre, de vesztettem már el sajnos mentést FFVII-FFVIII-ból.
Nem kívánom ezt az érzést senkinek. 😄
Legutóbb pl az xbox-on a felhőből akartam kiszedni mentéseket (mikor még megvolt a gépem) és azt írta, hogy corrupted mentés, de csak úgy megette az idő vas foga....
Meg magán a hdd-n meg pendrive-on is ment már el mentés csak úgy a semmitől, mert nem használtam.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.06. 23:30:50
És abból egy Black Box Edition de jó lenne
"Az igazán nagy baj viszont a mentésekkel van, ugyanis míg bővíthetjük a konzol memóriáját egy SD kártyával, a játékok soha nem itt fogják tárolni a mentéseket és nincs rá mód, hogy átvigyük őket másik gépre. Ez ugye nem csak azért baj, mert így nem tudjuk máshol folytatni a játékot, hanem mert így még csak biztonsági másolatot sem készíthetünk, miután már százezer órát beletettünk például a Breath of the Wildba. "
Xboxon is ezt rühellem.
És nagyon nehéz ilyenkor egymás szemével nézni a dolgokat.
Meg ezért van, hogy szinte mindnekinek más az év játéka....
Valaki ezt mondja annak, hallottam már a Ni-oH-ról is, de a Mass Effect-re is esküsznek páran....Valakinek a Zelda.
És ahogy régi ismerősöm írná itt fórumon:"Dobálom a képernyőt pénzel de nem történik semmi"😊
Na ennyire instant vétel mind2!