PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tök üresnek néz ki az egész. Adjanak cső mass effectet jó karakterekkel meg storyval.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
Ezért is basz oda amikro mkv filmeket akarnál nézni letöltve. 😊
Az új 4.5-nél nem tudom viszont, ami most jön, az lehet engedni fogja, de inkább szerintem nem.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De ettől még szerintem hogy ebben a játékban minden komponens, ha nem is hihetetlen, de átlagon fellül van, és egyben van, nem lesz szavazásokon soha v játéka.
Az év játéka inkább egy multiplatform, amit több ember megtapasztalhat és elsajátíthat, nem csak youtube videókból értesül a játékról.
Amikor zavaznak akkor mindig arra fognak, ami saját élményt adott, szóval én inkább vagy egy Mass Effect-re tippelnék, vagy ha kijön egy titkos überfasza cucc, akkor arra.
Ha nem Mass Effect, akkor szerintem valami más összetettebb alkotás, netán multiplayer orientált játék, valami, ami gecisok embert érint.
Egyénileg meg aztán Isten tudja kinek mi az év játéka, az meg aztán emberenként más. 😉
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Viszont annyira boldog vagyok hogy nincs benne, hogy inkább vettem egyet a pécébe, csakhogy meglegyen a az egyensúly a lelkemben! <#banplz>#banplz>
/egyébként nem mértem, csak virtuálisan egymás mellé helyeztem őket, hogy legyen min kacagni ^.^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.03.08. 19:50:40
Forza.
Biztos hogy ez alatt Unreal 3 lesz? Az régi motor már. 😛
Szerintem legrosszabb esetben is a 3.5-öt teszik, de az is meglepne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.08. 19:49:45
Hát igen nem ismerheti senki a jövőt.
Bár nagyjából mindenki tisztában van az ezévi lehetséges játékmegjelenésekkel AAA fronton.
Én félek a Mass effect-től hogy nem lesz kellően jó. Valamiben elkurják, mert nem figyelnek oda eléggé.
Fittipaldi EF7 Vision Gran Turismo
<#wilting>#wilting>
Amúgy mikor jelenik meg? mondták már? vagy kuss van.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.08. 19:45:30
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
komolyan, sonynak ilyen "hírek"-re futja ezzel a fossábutított gété résszel kapcsolatban? 😞
Forza.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ez a Shadow of War meg.... benyomtak alá egy Unreal 3-at, vagy miez a "látvány"? 😄DD konkrétan egy lastgen siralom egy Horizon után nézve... nekem tuti skip.
Próbálnak objektíven hozzáállni, de Zoly legutóbb is mondta egy videóban, hogy ez ami tesztek itt vannak, ezek az OW-s tagok élményei alapján készülnek.
Szóval nem szabad ezt tényként kezelni.
Nem mintha a sok érdekből pontozó oldal tényeket közöl a teszteknél.
/a grafikát meg talán hagyjuk. Ezt itt inkább ne, mer ha csak megemelem a valóság kavicsát grafikatémában konzolkontextusban, már kitesznek az sg-ről 😄D
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.08. 18:32:24
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Év játéka esélyes. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.08. 18:27:58
/bár simán lehet, hogy nem is fogad fullhd jelet sem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.08. 18:09:54
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ai valóban cpu viszont kicsit túlzás hogy sok npc lenne -e a közeledben és nem agysebészek.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.08. 17:23:40
Online vásárlás! Közel a j?v?.
De térjünk vissza erre a 30fps-re. Fizika ahogy látszik nem nagyon van ez látszik is a leomló falakon vagy repülés közben, a pálya rész teljesen instanszolt, ha nem a fizika és a tér nagysága viszi el az erőforrást akkor mi?
"AI és nemesis rendszer a játék alatt."
Nemesis rendszer nek meg semmi köze a hardverterheléshez. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerintem inkább köze van ahoz a "jó lesz az 30-on is ,faszom fog optimalizálni" felfogáshoz ami jelenleg konzolon terjed.... <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.08. 17:09:58
megjött az új net...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
DEV mód be van kapcsolva videó alatt, végtelen a HPja is ha megnézed és folyamatosan tudja tolni kivégzést.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.08. 16:57:10
Brutál jó a rendszer amúgy 😄 De hova lettek az orc hp-k minden támadás execution? Na mindegy, ha annyira leköt mint az első rész akkor day1buy.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.08. 16:38:49