PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.11. 13:27:06
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
5 nap és ott lesz a TVmen a konzolomon a játék. Azt hogy csodásan néz ki nem vitás, azt hogy epikusanjó scifi hangulat szintén nem vita tárgya. Az hogy lesz benne bug, 100%.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.11. 13:23:59
Igazi, keményvonalas AAA minőséggel van dolgunk:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.11. 13:19:56
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.11. 13:19:56
lesz mit bepótolnom amúgy, annyi exkluzív van... Horizonban elég kiábrándít, hogy a párbeszédek unalmasak és a szájuk sokszor nem is mozog - videók alapján -, vagy alig, erre már gondolom nem volt idő.
a Nier Automata most jobban érdekel 😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Online vásárlás! Közel a j?v?.
offtopik az tény
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.11. 00:02:18
Borzasztó komolyan
Igen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.10. 22:42:24
Lehet a Horizon mellett mással is játszani, kiegészíteni más stílussal, mindenki azt hiszei hogy 1 játékból áll az élet és válogatni kell, muszáj....
Holott egymást szépen kiegészítik.
Ha nem élvezném a játékot gameplay terén akkor is olcsón megvenném és végigjártam volna, mert olyan a világa, egyedi, amit más játékban nem látni, a legtöbb játék stílusszegény, ötlettelen, csak a nagy ötlettelenség sugárzik belőle....
5 év melója van benne, ilyet nem fogsz látni sokszor, lehet keresni utána egy másik játékot, egy puzzle játékot, ahol meg az agyadat tornásztadtod, de ezt a világot nem kapod meg más játéktól.
Akit ez érdekel, az ezt nem kapja meg máshol. Sehol, még film sem igazán ugrik be.
Ott az Order 1886, ami a kompromisszumai ellenére is élveztem, nem tudom azt mondani hogy megbántam hogy megvettem, mert örülök hogy részese lehettem eme kalandnak is.
Akinek ez kevés, nem tudom érte okolni, csak tanácsolni, hogy ne vegye meg és játszon neki tetsző stílusokkal.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/de édi volt a műsor. Szívesen olvastam.
A fákon mászó hangyák még PONT belefértek a CU-k utolsó pár hívásaiba, és ott sajnos lekoccolt a cucc. Kurva nagy mázli, hogy sikerült elcsípni. A többit nem. Ebből már nem tudtak engedni. Merthát totál rendben voltak a prioritások, amúgy jellemzően a currgen sony exkluzívokra <#eljen>#eljen> Dehát ha bele lett vésve a kőbe, akkor bele lett vésve. Felmászni sajnos már nem lehet rá 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.10. 22:02:56
A frém miatt nem fodrozódik csodásan a víz.
A frém miatt nem hajlik el a fű.
A frém miatt nem éghet a bozót.
A frém miatt ütsz át a hordón.
stb.
Nyilván idő és pénz is lett volna a megvalósítás, de emellett ezeknek erőforrásigénye is van. Izé, lett volna.
(ami egyértelműen kőbe volt vésve, az a grafika... már az első képek óta ez a játék erőssége, abból nem engedhetett a Guerilla)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.03.10. 21:41:04
Forza.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A frém miatt van minden. Meg a grafika miatt. Ha ötnél több állatfaj lenne az évjátékában, le kellett volna butítani. Nem bírta volna a texturákat a moci. Sajnos 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.10. 19:47:48