121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#81013 evilt within 2.tényleg nagyon hoki a célzás gyűjts össze 70k agy zselét és szedd ki a bullet time célzás skill-t utána már jó lesz célozni:D -
#81012 Nekem is erős skip, meg valahogy nekem gyomorforgató az egész látványvilág meg ez a szarráhudozott minden... de jó játékot annak, akinek bejön :D
Most szereztem egy AC Originst, úgyhogy szerintem meg is van, hogy mit tolok...
más: Evil Within 2-t is toltam, de csak szerintem nagyon hulladék a célzás?! :O alig találom el baszki az ellenfeleket... kizárt, hogy az első rész is ilyen lett volna... most kajak kapcsoljak assistot, vagy miafaszez?! :D -
SlickAdam #81011 FFVII-re en nem fogadnek. jo lesz az 2019-re. vagy PS5 -
#81010 Nekem jó lesz PS4-re is. -
#81009 A jövőre elvileg megjelenő PS4 excluk java. -
#81008 Hát nekem, az időre megy, meg a nyugis taktikus játékmenet kizárja egymást. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.10. 13:32:41 -
SlickAdam #81007 minden küldetes idöre megy. okosan ki van az merve, nyilvan nem kell agyatlanul csapkodni. -
#81006 Mellesleg az sem segít sokat, hogy megismerjem a játékot, hogy kapkodni kell a demoban, mert időre megy.
Persze az irányítás miatt mindegy már.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.10. 13:26:01 -
#81005 Én az irányításra mondtam hogy fos....az ahogy irányítod pl a karaktert meg ilyenek, nem a nyomkövetősdi a probléma. :) -
#81004 Ez a "Játszanék vele, de mivel PS4-re jönnek, megvárom amíg PS6-ra remasterelik,majd akkor" lista
Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.12.10. 13:00:22 -
#81003 The Last Of Us II.
Ua. Fasza lesz. De semmi bemutató. -
#81002 Ez milyen lista? -
#81001 Tudom, nem érnek semmit, csak túszok, de ez akkor se egy elhanyagolható lista:
- Fist Of The North Star - Asura's Wrath feelingem van, ami nálam jó
- Earth Defense Force Iron Rain
- DISSIDIA FINAL FANTASY NT
- Yakuza 6 The Song of Life
- Shadow of the Colossus Remake
- Days Gone
- Detroit Become Human
- Final Fantasy VII Remake
- God of War
- Spider-Man -
#81000 PSX Vol2.
Ghost of Tsushima
Egyetlen másodpercnyi új anyag sem volt a bemutatón. Ellenben sokat beszéltek róla, hogy fasza lesz.
Aha. -
#80999 Kipróbáltam tegnap ezt a szörnyvadászt. Kár, hogy nincs időm ilyenekre, de eléggé bejön. Társakkal ez kurvanagy móka lehet. Rohadtjó az atmoszféra, eléggé pofás is. Absz nem csodálom, hogy ennyi rajongója van. -
SlickAdam #80998 leirtam, hogy milyen a jatek. ez nem abbol all, hogy kard a hatra, azt zzzzzsa gyilok, 20 csapas es vege. ez kurvara nem az a jatek es ne is keressetek benne mast. a jatekkal semmi baj nincs... (techno az mas)
-
#80997 Spoilerhez:
Nem láttad a 3. rész legutolsó jelenetét ugye? :)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem halt meg. -
#80996 Van arról valami információ, hogy a SSM hogy fogja a játékosoknak megmagyarázni, hogy Kratos, a görög mitológiát lekaszáló szuperhősből, ráadásul SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy lesz egy "viking kori", néhány ezer évet átutazó valós személy?aki meghal -
#80995 E3 2018ban lesz gameplay is -
#80994 50-60%nál járhatnak kb. Szóval én tartom a 2019 májusi dátumot -
#80993 loot box burn is volt :D -
#80992 Neil most mondta last of us panelen :)
"Singleplayer, linear games. That's what we will always make at Naughty Dog!" -
#80991 mit változtat ezen hibáin ha többen nyomjátok?mehet a faszkodás együtt de attól még pocsék az egész -
#80990 nyilván többen jobb ökörködni vele, akkor a Minecraft is élvezetesebb valszeg... de akkor sem egy Left 4 Dead 1-2, amibe beleraktam 400 órát anno haverokkal. gáz szinte az egész játék, legalábbis a béta alapján - de hát mi alapján ítéljem meg... -
#80989 Mindegy ha az irányítás nézem, ha az alapok okésok, akkor jöhet a szervezkedés, addig nem. :)
/részemről
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.09. 23:09:21 -
#80988 ;) -
#80987 fogadjunk egyedül toljátok MHt :) -
#80986 hát rettenetes az egész.:) -
#80985 Nem lenne gáz, de szinte játszhatatlan az irányítás miatt.
Az irányítás a fő probléma, a 15 fps-ről nem is beszélve, sokszor max 20 fps-el futhat kb a játék. -
#80984 +1 :D -
#80983 Átfogalmazom, erre van időm. Nem tudom, hogy csinálod a többit. -
#80982 Nekem ettől azért szélesebb az érdeklődési köröm, de azért akármennyire volt diplomatikus, a "Games as a service" alatt egyértelműen a mikrotranzakciókra gondolt. Szal azért két elég kemény üzenetet is megfogalmazott. És ha nekik jól fog menni a szekér, akkor ez bizony eléggé pain in the ass lesz előbb-utóbb az ea-nek, a ubinak, és mindenki másnak.
Nagyon jól pozcionálja magát a sony. Ügyesek. Nem véletlenül megy gecire a szekér. -
#80981 Ahogy mondta, ezt csinálják jól és én erre vagyok vevő, semmi másra. Te is. -
#80980 Kb a legfontosabb pár perce ennek a rakás szarnak :) Be kell adnom a derekam, tényleg rohadtul szimpatikus, hogy ezt ennyire tudatosan nyomják, szebmbemenve mindenkivel.
Kandúr, te meg nyalhatod a seggét, itt a példaképed!
-
#80979 tökéletes jellemzés a játékra 10perc harc 5-10perc kergetőzés 10perc harc over and over again.fos unalmas szar.minek kell fél órát püfölni egy nagy szar szörnyet.marha izgalmas ,már a videóba szarrá unja az ember magát ahogy nézi -
#80978 hát nekem nem jött be. törölve. első szörnyet megöltem, aztán elég is volt :D -
#80977 -
#80976 Csak hogy Monster Hunter nyelv. :D
A játék egy nagy fos lett szerintem, legalábbis játszhatóságban, irányítás pl.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.09. 19:37:16 -
#80975 mit kell nézni? -