121484

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Ja hogy ezt így csak mellékesen kidobták a TLoU2 fejlesztése közben? Akkor meg pláne :D
  • GOTY
    Na srácok, tegnap behúztam PS + os kedvezménnyel a Drive club VR-t. Kemény 7 $-t fizettem érte. Kezdem azzal hogy szerintem kenterbe veri a GT sport VR-t. De nem is ez a lényeg. Egyszerűen úgy néz ki hogy immunissá váltam a Motion sickness-re. Amikor megjelent az egész VR, erről a játékról mondták hogy ettől lettek a legtöbben rosszul. Nálam az égvilágon semmi. Még a fejhúzàs is megszünt. Hirtelen oldal irányú mozgásoknál nagyon nagyon enyhén érzem de távol áll attól hogy kellemetlen legyen.

Csak első kíváncsiságból lecsapattam négy versenyt, az égvilágon semmi. Ma reggeli után teli gyomorral lecsapattam még hármat, semmi. De ami a legszebb az egészben az az hogy amikor a visszajátszás néztem az anyósülésbe ultem, azaz az irányításra semmi rá hatásom nem volt. A való életben amikor utasként ülök kocsiban, számomra az a legrosszabb. Itt meg az égvilágon semmi. Még élveztem is.

Szóval nem tudom mi történt velem de kurvajó.
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.12.18. 11:19:02
  • TDC Geronimo
    Nótinál nincs B csapat :D
  • TDC Geronimo
    új map nagyon hangulatos lett
  • Tatyla
    Ja nagyon durva bár én nem láttam patch előtt
  • n000rbi
    Végre elkezdtem én is a Lost Legacy-t. El nem tudom képzelni milyen agyzsibbasztóan fog kinézni a TLOU2, ha egy másodlagos csapat ilyen minőséget letesz az asztalra. Elsőre a crushing fokozat így a 6. fejezetnél kicsit fáj, de akkor se veszem könnyebbre :)
  • Moby
    Én most látom először, de az igazat megvallva X-en még így is szebb. Viszont letenni itt sem tudom :D Rohadtjó, na.
  • TDC Geronimo
    Amúgy az swbf2 legutóbbi update óta sokkal szebben néz ki pron 4k tvn. Valamit baszkuráltak felbontással tuti
  • darkSectorxxx #81349
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2 lesz...:) Main Story aktíválja őket.
    1 Kyrenaika (Sima fokozat (5x4), Elite fokozat (5x4) és Horda mód (gondolom végtelen)) és 1 Faiyum Oasis-ban (2x4).
    A Hypo meg fent Kanopos Nome-nál.

Olyan jelük lesz mint a magaslatoknak, hogy messziről is láthatóak majd a térképen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.17. 20:58:55
  • Kandurex
    Gladiátorosdi merre lesz?
  • darkSectorxxx #81347
    Várd ki a végét....
    Valóban nem vészes ha túl vagy tápolva (bár a Hard fokozat ehhez képest jóval könynebb), de hidd el a végén már lehet vár fogsz pisilni mert a sok bossfight a végefelé van csak.
    És 30-tól felfelé nagyon sok xp kell, persze nem lehetetlen.
    meg persze ha sokat harcolsz meg ilyenek, azokért is kapsz xp-t, nálam itt már kipucolva a térképet meg hirtelen megállt e dolog, nincs honnan szerezni jóformán, csak pénzért. :)

Most hirtelen nem vágom kb a fő story-ban melyik küldetésnél vagy, de tuti még lesz majd amikor rágod majd a küszöböt. :) Ha mást nem akkor a The Scarab és The Lion-nál, ők a legszarabbak. meg van egy akit fejből nem tudok, egy 2 tomahókos valaki.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.17. 20:38:58
  • Myselor
    fantasztikus
  • Kandurex
    Kicsit túltápoltam magam az ACO-ba, még csak most jöttem meg Mephis-be, de már 28. szinten vagyok és nincs ellenfél. Túl sok XP-t adnak a side quest-ek :( Kénytelen vagyok a főszálra menni. :(

(nightmare)
  • TDC Geronimo
    HDRbe vakítanak a fények, főleg a fehér
  • darkSectorxxx #81343
    Ha ezt le kéne fordítani egy autos játék nyelvére, ez annyit tesz, ha elkezdesz egy versenyt mondjuk a GT Sports-ban és kicsúszol a 200 kkörből a 150.-nél és tudod hogy már nem nyerheted meg, az 50 kört vagy végigviszed feleslegesen vagy ha kilépsz akkor csak a konzol újrainditáásával tudsz....kb ennyit jelent itt a ACO minijátékában ez a probléma...
  • darkSectorxxx #81342
    Várj nem....:D
    Itt nem erre mondtam hogy kész baromság.
    Hanem itt ez úgy működik, van egy verseny, most vonatkoztassunk el attól, hogy észbontóan rossz a kezelés és sokszor érthetetlen amiket mável a kocsi, mindegy nem értem.

Maga kihívás pont hogy jó lenne, de itt direkt a menü már szivat...ezért idegesített fel.
    Itt a probléma az, hogy 1 verseny 3 menetből áll. 3 menet az 3-3-3 kör...és a 3 helyezésből összesít a végén és értékel.

Namármost ha ezekből 1x is 6. leszek, vagyis utolsó, vagy kiesek akkor vége értelmetlen a többi ersenyt lefutnom.
    DE!
    Itt a probléma, nem engedi hogy újraindítsam.
    Csak kizáróan a térképre léphetek ki, namármosta térképen megint be kell futni az arénába, az aránába a menüből megint egy uj futamot elindítani.

Vagy ha nem akkor kénytelen vagy lemenni a felesleges köröket tudván, hogy matematika miatt tuti nem leszel összesítésben első.

Na ez a probléma, és ez iszonyat idegölő hosszabb távon. És én már asszem ezt hagyom is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.17. 19:54:05
  • LBandi77
    Ja ez is valami oled volt.Már már szűrreális volt a kép,mintha egy üvegen keresztül a valóságot néztem volna, nem is tudom megfogalmazni ,a színek valahogy erősebbek voltak.
  • Moby
    Tele vannak a jáétkok ilyenekkel. Egy bloodborne megérte nekem a kínszarást ebrietassal. De ezt soha semmi másért nem tenném meg.
  • Moby
    Még az én olcsó szaromon is akkorát üt a GT mint a mozdony...ezek a jancsimuncsiék egy kicseszett varázslók(meg a guerrillások). De jövőre berántok egy oldet a faszomba. Nincs tovább mire várni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.17. 19:37:09
  • darkSectorxxx #81338
    Hát zavar na. :)
    Amúgy is rühellem az ilyet amikor nem szimplán nehéz valami, hanem ostoba, és azért szívsz mert nem volt beszámítható állapotban aki éppen leprogramozta ezt a részt.

Moderátoroknak:

Amúgy elnézést hogy egy játék buta megoldásait mertem szapulni, nem tudtam hogy ez szabályellenes.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.17. 19:36:15
  • Moby
    Nem értelek...mi lenne, ha egyszerűen elsétálnál mellette? Olyan rühesnagy érdem végignyalni minden lehetséges formában ezt a játékot?
  • TDC Geronimo
    :P
  • LBandi77
    Gyerekek,ma elmentem az euronicsba,kár volt.Ki volt rakva a gt egy egymilliós sony tv-n 4k hdr kutyafasza minden.Mostmár elhiszem miért van mindenki ráfeszülve erte a tv témára.
  • darkSectorxxx #81334
    Ha valaki lenne olyan kedves és megcsinálná nekem, átadnám az irányítást szívesen...és megköszönném...mert ehhez nincs kellő türelelmem .
  • Moby
    Nekem iszonyatosan. De nem csak nekem. Nejem jön velem mindig, de csak miattam. Utálja az SW-t. Minden aspektusát. Na ezt végig élvezte. Áradozott róla a végén.Totál bejött neki. Mitagadás, nekem is. Nálam az őstrilogia mellett ottvan ez is. Alig várom, hogy beránthassam bluréjen.
  • darkSectorxxx #81332
    Mert jár érte acsi és vagy mert meg akarnám csinálni 100% ésvagy mert jár érte legendary ló? választhattok. :)
    De faszomat ilyet 2017-ben hogy nincsen normális opció a pause menübe?

Mert ez most úgy néz ki, hogy belépek a gyakorlóba és úgy tudok kilépni csak, ha kilépek full a térképre, 5 perc töltés, megint be az arénába, 5perc töltés, elinditom a meccset megint 5 perc töltés, a kurrva anyját azt.
  • Myselor
    ki a fasz kényszerít rá hogy megcsináld?senki.és amúgy nem unod még?csodálom hogy más nem tette még szóvá de baromi unalmas hogy hetek állandóan ACO van nálad és minden szart mutogatsz belőle ha szerzel egy szar fegyxvert akármit.más se csinál ilyeneket,valszeg nem is érdekel senkit mert nem reagálnak a dolgaidra.feltűnhetne.bocs dark bírlak de állati idegesítő már ez.van topikja szerintem de ha ott is ezt nyomod akkor mindegy
  • darkSectorxxx #81330
    Hogy finoman fejezzem ki, SZOPJON LE ez a geci Hypo versen yaz ACO-ban, nem elég, hogy agyfasz kategória a verseny, ki , mondom KI KELL lépni teljesen a térképre ha elrontasz valami, vagy bemész gyakorló módba, NINCSEN restart race, nincs olyan amivel a Hypo menübe tudsz visszalépni....

A JÓ KURVA ANYJÁT AKI EZT KITALÁLTA!

Nem elég hogy kibaszott szar irányítani, meg nem lehet utolérni az ellenfeleket ha 1-etlen 1x kicsúszol, de nem lehet sem újrainditani, sem visszalépni a Menübe!
    Azt a jó édes fazsomat, ezt 2017-ben!

Biztos megint csak én túlzom el gondolom.....
  • Kandurex
    Nekem nem jött be. Az első SW amire azt mondom, el lett szabva.
  • Tatyla
    Kicsit off, van egy Asus Oplayem de ez már nem adja ki az UHD filmek képét a tévére csak a hangot, hogy most mi lenne a legjobb csere megoldás ár érték arányban?
    Utoljára szerkesztette: Tatyla, 2017.12.17. 13:02:56
  • darkSectorxxx #81327
    Köszönöm. :)
  • Tatyla
    Irene Engel
  • darkSectorxxx #81325
    A Wolfenstein 2 főgonoszát hogy hívták?
  • darkSectorxxx #81324
    Ja és nekem 1, azaz 1-etlen 1x sikerült a küldetést PIROSSAN megcsinálni, de csak mert trükköztem kicsit....

Amúgy képtelenség Nighmare fokon ezeket másképpen, hacsak nincs valami rejtett dolog a játékban, amiről nem tudok.
    Ha egy küldetés még piros, vagyis több mint 2 szinttel nagyobb tőled, akkor annyira gyenge vagy, hogy kb semmit nem tudsz szinte sebezni.
    És van még egy probléma, ebben a Nightmare fokon a fejvadászok 1 ütéssel meg tudnak ölni, llehet 40-es szintre kéne mennem, de még mindig ott van, hogy a fejvadászok amikor megtámadnak, szinte mindig riasztanak, kisebbeket, és ha sokan vannak, esélytelen.
    Vagyis max úgy lehet taláán kinyírni őket ha előtte a kicsiket valahogy kiritkítod körülötte.
    Na ezek a fejvadászok brutálisak. Sokkal nehezebbek mint bármelyik boss. :)

Én így érzem.

Ja és a kardot kivéve a többi fegyver szerintem csak szenvedés.
  • darkSectorxxx #81323
    Thx, egy pöppet elkapott a gépszíj, kíváncsi voltam sikerül-e.
    Egyel lentebb spolerben írtam a dolgokat, amiket tapasztaltam. Nightmare fokon meggondolja az ember, hogy 2-3 katonánál több ellen menjen-e, mivel kb 2, max 3 kisebb ütésbe halsz, mint Das-ban a NG7+ körül.

Itt is ugyanaz, ha nem tanulsz meg alaposan apránként, megfontoltan gyilkolni, akkor kurvaszar.
    Meg ugye én tudtam mely képességek kellenek, azokat próbáltam gyors kioldani.
    Képességek hijján nem is nagyon tudom elképzelni, hogy közelharcba egyeltalán belementem volna-e. :)

Nighmare után a Hard-ba visszatérni igazi felüdülés, ég és föld. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.17. 11:33:19
  • darkSectorxxx #81322
    Van egy boss, ami konkrétan rémálom. :)
    És ha nem is szarakodtam 20 órát vele, jórészt a szerencsén múlt hogy sikerült.
    A The Lion boss-nál, 2 ütésből mivel meghalsz, nincs több életed, ezért GECINEHÉZ, na az szopás, a többi is kurvanehéz, csak én már NG1+-ba mentem és tudtam mit kell csinálni, de elsőre senkinek nem ajnlok Nightmare-t....nehézségben bőven Das, pláne a mobok, ha pl jön 1-2 kardos és egy meg messziről íjjaz.
  • Kongy
    Grat! Jesos dark, te aztán ráfüggtél erre a játékra. :D Nálam 30 óránál, 36-os szinten megállt a tudomány... persze sok időm nincs is játszani.. :)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.12.17. 09:52:39
  • GOTY
    Ez olyan nagy dolog amúgy, mint amikor megfekteted Friede-t meg a szutykos seggű apját?
  • GOTY
    Fel nem fogom, hogy miért gondolják, hogy életkpes a megyünk-beszélgetünk kicsit-ellenség hulláma-megyünk-beszélgetünk kicsit-ellenség hulláma játékmechanika!? S az egész játék ebből áll. Lehet végig sem tolom.
  • darkSectorxxx #81318
    Assassins Creed Origins - Nightmare fokozat ................Teljesítve! :)
    A végén 33-as szintű voltam a 35-ös ucsó küldetésekre....vásárolni sem kellett semmit és farmolni sem, csak amit a játék adott. :)

Fuck Yeah!
    Nightmare végigjátszás (idő): 24:45:40

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.16. 22:24:34